Hahó!
Apa kivett 2 nap szabit London után, igy most Hawaii van, eljött velünk babauszira is!
Edit, ne csodálkozz, hogy Lénike nem alszik már délután, ha ennyit alszik délelőtt! Szerintem ez rengeteg! Nem próbálod meg átalakitani a napirendet, és esetleg nem visszaaltatni reggeli után, hanem aludna egyet délelőtt, akkor biztos aludna egy jót ebéd után nyűglődés nélkül!
Prücsi, nem tudom, melyik az a 8-9-10 hós kölök, amelyik megeszi a darabosabb bébiételt, az enyém nem, de látom, más se! Nekem is teljesen péppé kell mixelni mindent, viszont ha a banánt csak villával összetöröm, az megy. Meg a rizsgolyó is, pedig az aztán jó kis darab
Hát neked se lehet egyszerű a 2 rosszasággal, az bizti! Igy egymást nyűvik, viszont ha csak egy van, akkor az meg állandóan anyát akarja nyűni, legalábbis nálunk.
Ági, szegény Ádika, sajnálom. De jobb, ha hozzászokunk ezekhez az esésekhez, lesz még több is, mig megtanulnak stabilan járni, de még sztem utána is jócskán!
Ciripke, jó nyaralást, hiányzol ám!
Kikuka, nagyon örülök, hogy helyreállt a családi béke, drukkoltam Nektek!
Esztellának boldog hófordulót!
Minitalis beájulós kép csúcs
Szerintetek nagy gáz, hogy néha Panka elmar egy-egy gyümit héjastul, és elkezdi rágni? Lesz valami baja tőle?
Na csak a rend kedvéért, Panka igy és ennyit eszik:
7:00 - 270 ml tápi
11:20 2 dl főzelék + 1 dl tápi
15:30 - 70 ml Sinlac + 70 ml gyümi
19:30 - 140 ml Sinlac + 140 ml tápi
Napközben még 1 dl gyümilé
Hajni, jó sok kaját adsz Lillának, nem sok ez egy kicsit?