Sziasztok!
Panny!
Köszi érdeklődésed, túl vagyunk rajta!
Elég hősiesen viselt mindent, pénteken jöttünk haza. Még kenegetni kell betadine-nal, és még érzékeny is neki, de amúgy jól van!
Most alig tudok jönni, mert pénteken az erdélyi vendégeink is megérkeztek, mindig megyünk ide-oda, sütögetünk-főzünk....
ja, és tegnap délután mentünk volna Bogácsra, de le volt zárva az út, olyan pusztítást végzett a vihar!
Így a Zsóry fürdőben kötöttünk ki, persze én meg Atikám nem fürödtünk. Pedig gondoltam, hogy biztsoan összefutok majd Krisztával is.....
Remélem odaértek időben, mert már déltől lezárták az oda vezető utat!
És itt is hülye esős idő van, de nekem ez most kifejezetten jól esik! Olyan jól átszellőzik a lakás! Azért már durva volt az a hétvégi kánikula!
Ja, és a padláson ezerrel dolgoznak a gipszkartonoso, jön a villanyszerelő, szombaton a gázszerelő.......Sürget az idő, mert novemberre (sőt hamarább!) rendet szeretnék, mire jön a bébi!!
Ja, és a tesómék is holnap jönnek 2 hétre haza Skóciából.....
Hát, szerintem fel fogja kötni magát az első fára, ha itt is ez a gennyes idő fogadja, mint kint.................
Beszéltünk msn-en, és mondta, hogy alig várja a napsütést, meleget, strandolást...........
Puszi!
Ditta