Sziasztok!
Damara: Üdv. neked is
Remélem sikerül képet csatolni Csabiról
Oroszági tök jól leírta és illusztrálta hogyan kell feltölteni, és az aláírást is csatolni
Pepitanna: Jót mosolyogtam Laciapu asztalra csapásán
Remélem sikerül a kiszemelt 20-a
Okina: Megértelek, hogy aggódsz a méhlepény helyzete miatt. Nekem Vivinél csak részben fedte, de az is elég izé volt
Nekem is pihennem kellett sokat, meg lebegett a fejem felett a császár is. Az akkori terhesgondozós dokim azt mondta, hogy képzeljek el egy lufit, amire rajzolok egy pontot. Ahogy fújom fel a lufit, a pont más helyzetbe kerül, mint eredetileg volt. És pont így működik a méhben a méhlepény is, úgyhogy jó esély van arra, hogy szülésnél már semmi gond nem lesz vele
Oroszági: Mi is 13 éve vagyunk együtt a párommal
És mi is középiskolások voltulnk, amikor megismertük egymást
Írtam privit a cd-ről.
Kriszta: Olyan jó olvasni, ahogy írsz magatokról!! Érezni a szavaidon, hogy mennyire imádjátok Esztert!!! Jó helyre érkezett a kis mazsola
Mindenki: Annyira aranyosak vagytok, hogy meghallgatnátok a bajomat is!!! Tényleg szuper csapat vagytok, vagyunk
Csak röviden: kedden volt 5 éve, hogy anyukám meghalt
, apukám állapota mégsem olyan megnyugtató, mint gondoltuk
Ma ráadásul nem is biztos, hogy meg tudjuk látogatni. Én a csajokkal nem tudok elmenni, mert 1. nem engedik be őket 2. Vivit nem tudnám a helyhez illően fegyelmezni, és a hely nem éppen hülyülésre való 3. nem szeretném, ha látnák (főleg Vivi, mivel ő már nagy és okos) a papát ilyen állapotban, a többi betegről nem is beszélve. Párom meg szolgálatban van (24 órás), onnan nem tud csak úgy kiugrani
De azért megpróbálja.
Lányokról: Vivi nagy Miki egér mániában ég néhány hete
, és vettünk neki egy 54 db-os Miki egeres puzzle-t egy-két hete. Gyakorlatilag egyedül kirakja...
Jó, kell egy kis segítség, pl. kirak két nagy részt és azt én illesztem össze, de igazából ő maga elbabrál vele
13 hónaposan kapott először puzzle-t (két db 12 db-osat), és azokat nemegész 15 hósan már ki tudta rakni (csak összeilleszteni nem tudta még, de tudta már, hogy melyik elemnek hol a helye)
Aztán nemsokra rá már az is sikerült neki
Annyira aranyos, ahogy guggol vagy ül, felvesz egy elemet, nézi, hogy hova kéne tenni, és közben mondja, hogy "Ez idevaló biztos."
Persze van, hogy rossz helyre teszi, próbálgatja, aztán rájön, hogy nem oda illik és keres tovább. Szóval még nem jött rá trükköre, hogy pl. aminek van egy sima oldala az szélső elem, ilyesmi, de szerintem 32 hónaposan már ez is remek teljesítmény
Nikit holnap visszük a Gekkoba állapotfelmérésre. Szinte tuti biztos, hogy nincs semmi gond azzal, hogy még nem kúszik, mászik, főleg, hogy a forgások, hentergések nagyon profin mennek neki, meg húzogatja fel a lábait, forog a tengelye körül, stb., de azért kicsit aggaszt. Vagyis azért aggaszt, mert bizonyított, hogyha kimarad a kúszás, mászás, ergo a váltott kéz-láb mozgás, akkor nehezebben alakul ki a tér koordináció, a jobb és bal agyfélteke közötti összehangolódás stb. Úgyhogy inkább nézze meg szakember. Szerintem csak egy kis irányított testmozgásos rávezetésre van szüksége, mert a dokink meg a védőnő is megnézte és nem tarották kötöttnek, szépen tartja a fejét, hátát ülésbe felhúzásnál és visszaengedésnél, ők nem aggódnak, de én inkább biztosat szeretnék tudni. Tiszta röhej, hogy a második gyereknél vagyok para mama
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ugye Nikinél diagnosztizálták azt a hülye strepto-t, így ezerrel jobban figyelem őt, a fejlődését, mint Vivinél, ill. tenném, ha nem találtak volna bennem ilyet
Majd drukkoljatok légyszi, hogy minden rendben legyen! Köszi!