Gabci, az a bolt, ahol Rád nincs fürdőruha, az SZAR! Be se mennék többet
Csuda édes Ádika, ahogy tesz-vesz! Ezek a szórakozások nálunk is divnak!
Panka is tapsizik, meg az öklét is üti össze, olyan "töröm-töröm a mákot" félén. Én nem tanitottam neki egyiket se, de most, hogy már tudja, énekelek neki hozzá, mikor csinálja.
500 ml-t megiszik Ádi teából???
Panka megissza a napi 6-7 dl tápszerét, mellette kb 1-2 dl vizet iszik, plusz ami a gyümiben van.
De jó kis programokat alakitottatok, talán a kedved is jobb lesz már!
Ági, nyaralós képek szuperek, tök jó lehetett a hely! Te meg csini vagy nagyon! És Ádibaba tündéri, igazi kis csibész rosszaság!
Edit, tároló nagyon klassz, Léni babáról nagyon aranyos a kép!
Ilyen nagy babáknak már nem a susog/ütöget a módszer, csak a felvesz/letesz, bár ha nálatok ez bejön, akkor ámen!
A rizslisztet csak simán belekevered nyersen a kajába, vagy kicsit lepiritod olajon és úgy bele?
Allergiáról annyit, hogy még hirből se ismeri senki nálunk a családban, Pankának mégis kijött, elég durván. Szóval ez nem kizáró ok!
Hajni, Jutta kicsit ki van akadva a doki miatt. Kb 15-20 percet voltak bent, nulla vizsgálat, csak beszélgetés alapján felállitotta a diagnózist, miszerint Dorkának fruktóz intoleranciája van. Jutta szerint ez nem nagyon lehet, mert tejmentes diétával, de sok gyümölcs mellett is rendben volt Dorka. Szóval most megint nem ad tápszert, csak Sinlacot. Ehhez próbálja tartani magát.
Hihihi, Marcika kis kopasz képén jót derültem, nagyon vagi!
Anett, kelés nálunk is 6-kor van, de nálunk sajna ez a standard. Most azt a módszert próbálom, hogy 7-ig nincs kiságyból kijövetel, visszafektetem mindig, cumi be, betakar. Ezt ismétlem kb 4x-5x. Még kb 30 percre visszaalszik, vagy játszik, feláll, pakolászik, de lényeg, hogy csendben van, és én még pihizek egy kicsit. Aztán 7-kor megkapja a tápszerét. Talán előbb-utóbb igy rá lehet állitani, hogy ne keljen 6-kor. Néha már magától is 7-kor ébred, kb egy héten 2x.
Párom is megy Angliába holnap, lehet, hogy egy megbeszélésre utaznak?
Kicsit agressziv vagy mostanában!
A kutyánkat nem akarod hátbarugni? Nálunk ő keltette délelőtt Pankát 45 perc alvás után
Persze a kukásautót ugatta nálunk is, úgyhogy azoknak is kijár!
Hoppá, Esztella is befigyel, nagyon tündérvirág ezen a képen
De jó hosszút irtam, na ezt most osszátok be, mert lehet, hogy megint nem jövök egy ideig
Illetve még mindjárt irok magunkról is, ezek csak a reagálások voltak!