Új privát üzeneted érkezett!

sz.bettyna akkor engem megint félreinformáltak szuri ügyben, ez azért megnyugtató, hogy kapható. A férjemnek eléggé rosszak a fogai, és miatta félek a dokitól, nagyon megszokták szadizni néha. Nekem is beírták, a védőnéni küldött el a fogdokihoz!

lamme mielőbbi gyógyulást kívánok Apukádnak![/b]

Kép

Kép
oroszági

Pepitanna - Csütörtök 10.45-re sikerült uh időpontot kicsikarnom, előtte terheléses cukor. Hurrá! Te jössz csütörtökön?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok! Olvasgatlak titeket egy ideje én a második babámat fogom a dokinknál szülni!Az elsöt sajna nem nála szültem de azota rátaláltam és nagyon bevált!!! Tök jo hogy negativ dolgot nem hallani rola!!!
okina78

Okina - Üdv köztünk!

Nektek is elmesélem, hogy kiakadtam ma! Felhívtam a dokinkat, mert London előtt így beszéltük meg. Eddig nem is volt semmi gond, mondta, hogy akkor terheléses cukorra kérjek időpontot csütörtökre a laborba és utána uh-ra. Fel is hívtam őket szorgalmasan. A labor miután többszöri próbálkozás után végre felvették, lepattintott, hogy ezren állnak az ablkanál hívjam őket 2 körül. Mondtam, jó. Hívtam az uh-t mondtam, hogy csütörötkre kéne időpont. Válasz: "Erre a hétre már nem tud időpontot adni, és egyébként is minek!" :shock: :twisted: Mondtam, hogy az orvos rendlésére és mert aznap megyek cukortesztre is. Válasz:"Na jó, akkor próbáljuk meg besuvasztani, jöjjön 10.45-re." Még jó, hogy levágta a telelfont, mert majdnem mondtam egy cifrát! 2 körül hívom újra a labort, csodák csodája elsőre felvették. Elmeséltem az óhajomat, majd közölték, hogy nem tudnak reggelre időpontot adni, legkorábban fél 11-re. Hiába mondtam, hogy ember 26 hetes kismama vagyok, terheléses cukor éhgyomorra és 10.45-re már a kórházban kell lennem! Akkor se tud időpontot adni, megyek 7-re aztán húzzak sorszámot! Szuper jó!!!! Azt hiszem megint nem marad más megoldás, mint a pofátlan kismama esete, ott leszek hajnalok hajnalán, jó kinyomom az egyébként is gigantikus pocakom és bekönyörgöm magam. Pedig úgy utálom ezt!!! És már nem először kényszerítenek rá!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sz.bettyna beszélj Pepitannával, ő tud protezsálni a terhepatológiára soron kívüli vércukorra! Vagy ha most nem tud akkor keresd meg dokibácsink magánrendelős asszisztensét, szintén ott dolgozik és hátha megcsinálja Neked! Egy próbát megér! Velem is ilyen kedvesek voltak a laborosok, nekem is vmikor fél 11-re adtak volna időpontot...éhen is haltam volna a végére!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Üdv okina! Tényleg csak jót mundhatunk a dokinkról! Mennyi idős kismama vagy? Mesélj egy kicsit magadról!

Bettyna - Emlékszem, amikor én legelőször felhívtam a dokinkat, akkor olyan reklámszöveget nyomott a MÁV-ról, hogy ha ő is kismamam lenne, akkor tuti hogy ezt az intézményt választaná a szüléshez... :wink: Ezt a mondatát már javítanám - Ő tökéletes választás, de a mögötte dolgozó "csapat" nem egy ideális összeállítás. :roll: :evil: Sajna nem tudok segíteni a vérvétel ügyben, mert az "emberem" szabin van 18-ig és addig én is várok rá, mert mást nem ismerek. :? Nekem is lenne vele dolgom, mert a honvédban lévő diabetológus bagázs is szabira ment, így kimarad 1 hét amikor nem ellenőrzi senki a tökéletes(!) eredményeim... :oops: :wink: Próbáld meg felhívni a dokit, hátha ajánl valami más megoldást! Csütörtökön nem tervezek menni, holnapra van randink! Bár ha PöttömPannim érzi a frontokat és bekeményít, akkor még az is lehet hogy csüt. is ott leszek! Tényleg napról-napra nehezebb! :roll:

Kép
Kép
pepitanna

Magamrol: Harmadik babánkat várom most 16hetes vagyok,van egy 3éves rosszcsont kisfiam és egy 18 honapos szintén rosszcsont kiscsajom! Szerintem Krisztával találkoztam is a korházban bár akkor még nem tudtuk megtarthatom e a babát! Eléggé véreztem az elején most már kiderült az oka is ,nehogy legyen legalább egy probléma mentes terhességem!
okina78

Szia Okina!
Mi majdnem egyidősek vagyunk babailag, bár nekem az első gyermekem lesz! Szerencsére teljesen problémamentes voltam idáig és remélem nem lesz semmi gond. Tegyél majd fel képet a rosszcsontokról! :)

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Okina: Szia! Gratulálok a gyerkőcökhöz és a pocaklakóhoz is :) Sajnálom a vérzést. Reméljük most már semmi idegeskednivaló nem lesz :wink: Hogy bírod a terhességet a két picivel? A párommal mi is szeretnénk majd egy harmadik babát, én belőttem céldátumnak 2011. novembert :D De jó lenne, ha összejönne....

Bettyna: Röhej ez a MÁV-os labor :evil: Nekem is lufi lenne a fejem az idegtől.....

Pepitanna: Biztos "beszéltük" már, de elfelejtettem :oops: Milyen nevet választottatok Mazsolának?

Oroszági: Köszi a drukkot apukámnak!

Nekem kicsit sz.r kedvem van :( Nem fejtem ki, mert nagyon off és szomorú, semmi helye egy ilyen fórumon, csak úgy megjegyeztem, hogy rossz passzban vagyok :? Remélem hamarosan rendbe jövök.
lamme

Sziasztok!

Köszi az együttérzést labor ügyben és a segítő szándékot is! Valahogy majd túl leszek rajta. Egyébként eddig azt láttam, hogy lent az ablaknál bunkók, de nagyon, fent mindig nagyon rendesek voltak. A múltkor is előrevettek, mert akkor is csak 10 körülre kaptam időpontot. Majd meglátjuk mi lesz.

Okina - Én is gratulálok a lurkókhoz!

Lamme - Szerintem nyugodtan fejtsd ki mi a baj! Azért vagyunk, hogy meghallgassunk, hogy kipanaszkodhasd magad. Másban segíteni úgysem tudunk sajnos, de sokszor ennyi is elég.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok lányok!
Remélhetőleg már én is tagja lehetek a kismamás csapatnak, (persze csak ha nem bánjátok) ha Isten is úgy akarja január végén újra anya leszek!
Amennyire időm engedte én is olvasgattalak titeket, nagyon drukkoltam Toldikrisztának,Vumenkének és az idő közeledtével Pepitannának is:)
Voltam a doktor bácsinál,nekem is bejött,örülök,hogy rátaláltam!:)
Bár volt egy cikis szitum,uh után minden lényeges információt megosztott velem, majd mikor végeztünk, egy kézfogással és egy mosollyal el is búcsúztam tőle.
A kocsiban jutott eszembe,mikor kérdezte a férjem, mi volt, hogy lányos zavaromban meg sem kérdeztem tőle,mivel tartozom!!!!
(valószínűleg az általatok adott infodömping beásta magát a tudatalattimbal,miszerint nem kér pénzt,lelkiismeretes,humánus...) :lol: :lol: :lol:
damara

Sziasztok!

Üdv köztünk Damara!

Lamme - Bettynához hasonlóan én is arra bíztatlak, hogy mesélj, panaszkodj, ha az segít! Itt értő "szemekre" találsz! :wink: Fel a fejjel! :lol:
Mazsolánk Panni lesz! Apuka az asztalra csapott és mondta: a konyahabútor színében én döntöttem, Mazsola névválasztása ügyben ő fog! :roll: :D Rögtön értettem a hasonló szitut, belementem. :lol: :lol: :lol: Azóta is jár az agyam, de úgy sem találnék jobbat. Mikor még a nemét sem tudtuk már Panniztuk, úgy hogy ha pöckös lenne, nagy bajban lennénk... :wink:

Kriszta - Hogy vagytok? Éjszakák?

Vumenke - Ti merre? Jelentkezz ha otthon vagytok, ha csak pár sorban is!

Pannaanya - téged "csak" a csajok hallgatattak el ennyire? :wink:

Mi - ma már fél8-kor megjártuk a dokibácsit, minden rendben, méhszáj teljesen zárt! Véreredményeim gyönyörűek - mondta. Jövő hétfőn következő vizit. Döbbenten vette tudomásul, hogy papíron a jövő vasárnap a kiírt nap. Én már érzem, hogy közeleg a vég. Nagyon lusta vagyok és esténként van 1-1 óra, mikor szinte mindenem fáj. Kemény a pocakom, fáj a medence csontom és csak kiváncsiságból mért vérnyomásom 150/90... :oops: Apu szerint ebből a héten baba lesz. :shock: Én nem tudok semmit határozottan kijelenteni... 20-ára AKAROK időzíteni, mert akkor házassági évfordulónkra kapnánk ajándékba. :wink:
Ma már a redőnyösök is voltak! Sikerélménnyel most visszafekszem a sötétített szobába, mert nagyon rossz éjszakám volt. Ja! És jöhetne egy kis melegfront, mert baromira fázom! 8)

Kép
Kép
pepitanna

sziasztok! Most egy kicsit újra itthon.

Vumenke: gratulálok Alízhoz!!! :) Örülök, hogy minden rendben ment! Majd várjuk a képeket és a beszámolót, ha lesz erőd.

Lamme: sajnálom, hogy rossz passzban vagy :( Ha jól esik írni róla, akkor szívesen meghallgatunk! Nagyon szépen köszönöm a köszöntést itt is!!! Kedves Tőled, hogy gondoltál rám.

Pepitanna: drukkolok hogy 20-án minden úgy történjen, ahogy szeretnéd :) Szép évfordulós ajándék lenne Panni!

Krisztina: Anyukád, Apukád jól van?

Üdv az újaknak! Okina, Damara! Csináljatok majd vonalzót, hogy lássuk hol tartotok.

Most megyek mosni, mert pénteken újra utazunk.
Még lehet, hogy benézek előtte, hátha lesznek új fotók.
cosmo

Kép
Kép
cosmopolita

Damara - Üdv köztünk!

Cosmo - Ha esetleg nem tudnál jönni, akkor újra jó utat! :lol:

Pepitanna - Kitartás, már nincs messze 20-a!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

kérdés - Az ÁEK-s topikban volt, akinek nem engedték, hogy otthonról bekeverve hozza a cukros löttyöt. Én már bekevertem. Baj? Help!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok! Ha rájövök hogy kell képet feltenni akkor rakok a rosszcsontokrol! Vomalzotmég nem szeretnék csinálni,megvárom a 20 hetet,mert egyenlöre az a helyzet hogy a méhlepény teljesen fedi a méhszájat és ez nagy baj sajnos....Pénteken megyek 4D-re ott már többet látni! Oroszági! Igen nem sok idö van közöttünk én 15én megyek vérvételre AFP-hez!
okina78

Sziasztok!
Újra itt!
Okina,szorítok neked,hogy minden okés legyen a bébivel!
Pepitanna,minden együttérzésem a tiéd, jó lenne túl lenni rajta,igaz?
Megpróbálom a vonalzót,kíváncsi leszek...
A doktor bácsi ragaszkodik minden ÁEK-ben történő vérvételhez?
Tudniillik túl kényelmes vagyok ahhoz, hogy nem lenne ínyemre ez a "kedvesség",amiben nemrég neked is részed volt sz.bettyna...
Egyébként már az első látogatásomkor is érezhető volt némi fejetlenség. Valahogy úgy éreztem, nem működik minden flottul....
damara

[img][img]http://babafalva.hu/tickers/vg5.png[/img]
Nnna,most ugrik a majom a vízbe...[/img]
damara

Sikerüüüült! :lol: :lol: :lol:
A többi vonalzósdit még gyakorolni kell!
Holnap megyek Uh-ra+ vizsgálatra...
damara

A vonalzót minden alkalommal be kell illeszteni?
Mert akkor inkább nem küszködök vele! :roll:
damara

Okina képfelrakáshoz használd a Melléklet feltöltése részt, ezt alul találod balra az üzenetek beírásánál! Kép
oroszági

damara a profilban az aláírás részhez szúrd be és állítsd be, hogy mindig megjelenjen a vonalzó!

Kép

Kép
oroszági

damara! Ide tedd a vonalzó kódot!
Kép
oroszági

Ági! Köszi meg probálom!!!Azt irja ki hogy hiba történt! De azért még probálkozom!!!!
okina78

Okina - lehetséges hogy találkoztunk már. Te voltál aki egyszer nagyon sietett mert elkésik a munkahelyéről, ha jól emlékszem CBA vagy hasonló boltba dolgozól?

Cosmopolita - utólag is Boldog Születésnapot Kívánok, és kívánom hogy teljesüljenek álmaid, vágyaid.
Köszönöm érdeklődésedet anyukám elvileg ma feküdt volna be az ÁÉK-ba az urólogiára, de közölték vele mikor bement hogy a csütörtöki műtétje elmarad, csak pénteken csinálják, így menjen haza és holnap 11 óra körül jelentkezzen újra. Szegény már teljesen ki van borulva. Apukám úgy ahogy, sajnos szinte 2 hetente vissza kell vinni az orvosához, és akkor még mindig tisztitják neki a sebet.

Oroszági - nem haragszom :D , és bocsi hogy magamra vettem egy kicsit, de sajnos valószinű a hormonok miatt eléggé érzékeny vagyok. Nincs olyan nap hogy ne fakadnék sírva, persze ezek nem bánat miatt vannak. Sokszor ahogy elnézem Esztert alvás közben állandóan elkap a sírás.

Sz.bettyna - én itthon megcsináltam a cukros lötyit és azt vittem be, a kutya nem szólt rám, hogy nem így kell.

Pepitanna - köszönjük Barnával a dicséretet. Úgy látszik tényleg jól palástoljuk az éjszakázást, mert más is megjegyezte, hogy jó ránk nézni. Azt tény hogy nagyon boldogok vagyunk :D , eddig is nagyon jól megvoltunk együtt, de a 13 év alatt tudtuk hogy nagyon hiányzik már egy kis poronty. És most végre itt van, ez nekünk csoda, és nagy boldogság. Nekünk sajnos ez volt az utolsó lehetőségünk hogy babánk legyenk, ha most nem jött volna össze, akkor mi gyerek nélkül öregedtünk volna meg. De szerencsére nem így történt, valahol csak szeretnek minket odafent. :D
Tegnap már jobb volt egy kicsit az éjszakánk, most meg 1/2 10 óta alszik mint egy angyalka. Én meg nem vagyok álmos, mivel aludtam vele délután hogy birjam az éjszakázást, de szerintem lassan megpróbálok aludni, ki tudja mikor kezdődik az éjszakai fentlétünk. Ráadásul egyedül vagyok, Barna Békéscsabára ment most este.

Elnézést akit most kihagytam, de most megyek, holnap megpróbálok jönni. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Toldikrisztina én is sokszor elsírom magamat, szegény férjem azt sem tudja mi történt és próbál vígasztalni, de néha nagyon nehéz uralkodni az érzelmeimen. Extra érzékeny lettem :oops:

Tök jó, mi is 13 éve, hogy együtt vagyunk a párommal, ősszel lesz az évfordulónk! :) Középiskolai gólyatáboros szerelem a mienk :D

kellemes pihenést és kitartást![/b]

Kép

Kép
oroszági

Bettyna: köszönöm szépen :)

Damara: nem ragaszkodik az ÁEK-es vérvételhez a doki, viszont ha máshova mész, akkor mástól kell beutalót kérned. (Én a Róbertre járok, ismerős veszi le a vért és a dokitól mindig előre megkérdezem, hogy mit nézzenek meg).

Kriszta: olyan jó olvasni ahogy Eszterről és a boldogságotokról írsz :) Örülök, hogy jól vagytok, az érzékenység pedig majd elmúlik, vagy legalábbis mérséklődik. Köszönöm szépen a jókívánságot!
Szegény Anyud :( nagyon rossz lehetett, hogy már rákészült és most izgulhat még 1 napot. Drukkolok, hogy minden jól sikerüljön pénteken és Apukádnak is jobbulást!!!
Csaszinál az Apuka mikor látja a babát?

Valaki volt már a doki magánrendelésén? Ott van UH készülék?

Én jövő pénteken megyek a Róbertre megmutatni a vérleleteimet.
cosmo

Kép
Kép
cosmopolita

Ja és Okina drukkolok, hogy minden rendben legyen :!:
cosmopolita

Sziasztok!

Damara: Üdv. neked is :wink: Remélem sikerül képet csatolni Csabiról :) Oroszági tök jól leírta és illusztrálta hogyan kell feltölteni, és az aláírást is csatolni :wink:

Pepitanna: Jót mosolyogtam Laciapu asztalra csapásán :D Remélem sikerül a kiszemelt 20-a :wink:

Okina: Megértelek, hogy aggódsz a méhlepény helyzete miatt. Nekem Vivinél csak részben fedte, de az is elég izé volt :? Nekem is pihennem kellett sokat, meg lebegett a fejem felett a császár is. Az akkori terhesgondozós dokim azt mondta, hogy képzeljek el egy lufit, amire rajzolok egy pontot. Ahogy fújom fel a lufit, a pont más helyzetbe kerül, mint eredetileg volt. És pont így működik a méhben a méhlepény is, úgyhogy jó esély van arra, hogy szülésnél már semmi gond nem lesz vele :wink:

Oroszági: Mi is 13 éve vagyunk együtt a párommal :D És mi is középiskolások voltulnk, amikor megismertük egymást :D Írtam privit a cd-ről.

Kriszta: Olyan jó olvasni, ahogy írsz magatokról!! Érezni a szavaidon, hogy mennyire imádjátok Esztert!!! Jó helyre érkezett a kis mazsola :wink:

Mindenki: Annyira aranyosak vagytok, hogy meghallgatnátok a bajomat is!!! Tényleg szuper csapat vagytok, vagyunk :D :wink: :oops: Csak röviden: kedden volt 5 éve, hogy anyukám meghalt :( , apukám állapota mégsem olyan megnyugtató, mint gondoltuk :( Ma ráadásul nem is biztos, hogy meg tudjuk látogatni. Én a csajokkal nem tudok elmenni, mert 1. nem engedik be őket 2. Vivit nem tudnám a helyhez illően fegyelmezni, és a hely nem éppen hülyülésre való 3. nem szeretném, ha látnák (főleg Vivi, mivel ő már nagy és okos) a papát ilyen állapotban, a többi betegről nem is beszélve. Párom meg szolgálatban van (24 órás), onnan nem tud csak úgy kiugrani :( De azért megpróbálja.

Lányokról: Vivi nagy Miki egér mániában ég néhány hete :D , és vettünk neki egy 54 db-os Miki egeres puzzle-t egy-két hete. Gyakorlatilag egyedül kirakja... :lol: Jó, kell egy kis segítség, pl. kirak két nagy részt és azt én illesztem össze, de igazából ő maga elbabrál vele :) 13 hónaposan kapott először puzzle-t (két db 12 db-osat), és azokat nemegész 15 hósan már ki tudta rakni (csak összeilleszteni nem tudta még, de tudta már, hogy melyik elemnek hol a helye) :D Aztán nemsokra rá már az is sikerült neki :) Annyira aranyos, ahogy guggol vagy ül, felvesz egy elemet, nézi, hogy hova kéne tenni, és közben mondja, hogy "Ez idevaló biztos." :D Persze van, hogy rossz helyre teszi, próbálgatja, aztán rájön, hogy nem oda illik és keres tovább. Szóval még nem jött rá trükköre, hogy pl. aminek van egy sima oldala az szélső elem, ilyesmi, de szerintem 32 hónaposan már ez is remek teljesítmény :D
Nikit holnap visszük a Gekkoba állapotfelmérésre. Szinte tuti biztos, hogy nincs semmi gond azzal, hogy még nem kúszik, mászik, főleg, hogy a forgások, hentergések nagyon profin mennek neki, meg húzogatja fel a lábait, forog a tengelye körül, stb., de azért kicsit aggaszt. Vagyis azért aggaszt, mert bizonyított, hogyha kimarad a kúszás, mászás, ergo a váltott kéz-láb mozgás, akkor nehezebben alakul ki a tér koordináció, a jobb és bal agyfélteke közötti összehangolódás stb. Úgyhogy inkább nézze meg szakember. Szerintem csak egy kis irányított testmozgásos rávezetésre van szüksége, mert a dokink meg a védőnő is megnézte és nem tarották kötöttnek, szépen tartja a fejét, hátát ülésbe felhúzásnál és visszaengedésnél, ők nem aggódnak, de én inkább biztosat szeretnék tudni. Tiszta röhej, hogy a második gyereknél vagyok para mama :oops: :D Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ugye Nikinél diagnosztizálták azt a hülye strepto-t, így ezerrel jobban figyelem őt, a fejlődését, mint Vivinél, ill. tenném, ha nem találtak volna bennem ilyet :? Majd drukkoljatok légyszi, hogy minden rendben legyen! Köszi!
lamme

Pontosítok: Félreérthetően fogalmaztam az előbb. Nem Nikinél találták a strepto-t szerencsére, hanem nálam, amikor vele voltam terhes.
lamme

De jól felpörögtetek!
Bocsi lányok, most lényegre törő leszek, mert izgat a dolog és rövid időm van a gépnél!
Május 1-től vagyok táppénzen. A májusi összeget a mukáltató utalta, ahogy mindig, 5-én. A júniusit nem utalja, mondván hogy az már az OEP (vagy TB.) dolga. :oops: Tök hülye vagyok, nem értem. :oops: :cry: Akkor most hol kell érdeklődni? A volt főnököm is(akivel sajna rossz szájízzel váltunk el) csak a könyvelőre hivatkozik... :roll:
De megvannak a kislányunk legelső vényei! Apuval megjártuk a gyerekorvost! Szép és izgalmas életetszakasz ez a mostani! :D

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: A táppénzes papírodat elvileg a munkahelyednek továbbítani kéne az OEP-hez! Nekem Vivivel így volt. Havonta kaptam a terhesgondozós dokitól a két cetlit, amit eljuttattam a cégünk könyvelőjéhez, ő meg továbbította. Leadtad nekik gondolom a papírokat. Kérdezz rá, hogy azok akkor mégis hol vannak?....
lamme

Sziasztok!

Kriszta - Egy élmény olvasni, amit írsz! Igazán megérdemeltétek már a kis Angyalkátokat!

Lamme - NAgyon sajnálom a szüleidet! Okosat nem tudok mondani, sajnos. :roll:
Vivi nagyon ügyes kislány és szerintem Nikivel sem lsez semmi gond! Ettől füddetlenül drukkolok nagyon!

Pepitanna - Bocsi, de én nem vagyok jártas ezekben a dolgokban. Gratula az első .... mindenhez! :lol:

Rólunk- Hát a reggel kicsit döcögősen indult, de aztán rendben volt minden és most nem is kellett veszekednem senkivel! Sőt, meglepően normális volt mindenki! Nem volt gond, hogy itthon előkészítettem a löttyöt, sőt mivel itt lakom egy utcányira még haza is jöhettem. Az uh-ra kellett várnom, hiába volt időpontom, de a néni (Mécs Lászlóné, ha jól emlékszem) nagyon aranyos volt. Jót beszélgettünk, megmutogatott mindent, válaszolt a kérédseimre. HÁL'isten a Babócával minden rendben, kicsit nagyobb a koránál és még minidg szégyenlős!!!! Szóval maradunk továbbra is a semleges beszélgetésnél. Cukor eredmény holnap reggel, fél 8 körül kell hívnom a dokit. Remélem rendben lesz az is.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Hűűűű!!!! Most nézem a vonalzómat! 100 nap!!!! :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok! Kriszta igen mi voltunk taliztunk akkor még pocaklako volt Eszter!Nekem van a cukorbeteg kisfiam.Drukkoljatok holnap megyek 4D-re legyen kicsit feljebb a lepény! Este irok még de most ez a két hétördög nagyon érzi a frontot!!!
okina78

Pepitanna nálunk a férjem volt táppénzen, amit a könyvelőnknek adtunk oda és akkor ott kitöltött egy igénylőlapot ami alapján nekünk küldik ki a pénzt, gondolom a céges könyvelőnek kell ugyanezt megtennie! Az első 3 héten hiába vagy táppénzes azt még a cég fizeti, utána fizet az oep vagy melyik!

Kép

Kép
oroszági

Lamme! Biztos nincs a kislánynak semmi baja!!!!! De azért én drukkolok! Nekem is a második terhességnél talált a dokink bajt csak nekem toxoplazmát talált! De gyogyszerrel hála az égnek egészséges lett! Bár én is jobban figyeltem meg mindenhova vittem ellenörzésre!De a Szabolcs utcába nagyon ari volt a csecsemös dokinéni! A képre még mindig azt irja ki hiba történt.....Vagy nagyon béna vagyok! :evil:
okina78

Oroszági hálásan köszönöm a segítséged, ha most sem jön össze a nyamvadt vonalzó,én vagyok a béna,de már nem fog érdekelni! :)
Cosmo köszönöm a reakciót, nekem a nagynéném laboros,biztos elintézi nekem a beutalót is.Arra gondoltam,ha itt is megcsinálnak minden komplex vizsgálatot,miért mászkáljak be mindíg a kórházba.
sz.bettynameglepő,hogy pozitív benyomással vagy Mécsnéről, ő még anno a Szabolcs.u-ba is ultrahangozott,hááááát.....Nem éppen a bűbájáról volt híres... :roll:
Lamme,köszi neked is a bíztatást vonalzó és kép ügyileg! :lol: :lol: :lol:
Pepitanna én is hasonlóan rossz szájízzel váltam el a főnökömtől,bármi gondom volt,a könyvelőt hívtam.Arra bíztatlak,ha valami nem 100%,nem vagy biztos magadban,bátran fordulj a könyvelőhöz,ő a guru ebben a témában.
Ma randiztunk másodjára a doktor bácsival....Genetikai UH után,hááááát.... :wink: Újra megerősödött bennem az érzés, hogy nagyon beletalátam ebbe az orvosba!!!!!Egyszerűen fullextrás!
Hasonlóan pozitív véleményem van Bátorfi dr.úrról! Nem változott semmit!
Ugyanolyan kedves,türelmes és jó arc, mint amilyen 4 éve is volt.
Csak most talán kevesebb a haja :P :lol: :lol:

damara

Lamme!
Azt mondják az okosok, hogy a mozgáskoordinációt, valamint az agyféltekék fejlettségét a magasba dobálgatás, "repülőgépezés" (tudod,mint a nicsak,ki beszél-ben Travolta bácsi a kis Mickey-val :lol: )és a pörgetés hihetetlen mértékben elősegíti, mi több: ha elindul a pici, a mozgása olyan rendezett lesz,mint egy néptáncosnak, nem fog félni a mászókáktól,hintáktól és a magastól.
Asszem,erről valami tanulmány is született, de óvónő barátnőim is hallottak erről.

damara

Sziasztok!

Okina: Ó, a toxoplazma is elég gáz :( Örülök, hogy végül nem lett semmi gond!! Szerintem az lehet a hiba a képpel, hogy túl nagy a mérete. 600*600-as felbontású lehet max. Én a Microsoft Office Picture Manager-rel szoktam átméretezni.

Bettyna: Na most már előhalásztam az uh-s papírjaimat és igen, ő, Mécs Lászlóné az, akiről már neked és Pepitannának is írtam, hogy milyen bunkó. Pl. Nikivel az első uh-n, 5-6 hetes terhesen. Még én laikus is tudom, hogy akkor még hüvelyi uh-val nézik a terhességet, de ő hasival kezdte. Mondta, hogy látja a petezsákot, de ennyi, majd megkérdezte, hogy akarom-e tudni, hogy él-e????!!!! Hát hogy a büdös p-ba ne akarnám!!!!!!! Erre pofavágások közepette elvégezte a hüvelyi uh-t, de okosabbak nem lettünk.... Aztán valamikor a 32. héten szintén hozzá kerültem. Méri-méri a babócát, majd megkérdezte, hogy mennyi idős terhes vagyok. Megmondtam, erre elkezdte, hogy ez a baba kisebb, itt valami nem stimmel, ez nem jó, túl pici. Nézte-nézte tovább, nem szólt többet, majd közölte, hogy kész vagyunk, utána kezembe nyomta a leletet. Én meg álltam ott, tiszta idegesen, hogy akkor most mi van? Megkérdeztem, majd úgy odavetette, hogy hát végülis jó minden. Gondolhatod, hogy száguldottam a dokinkhoz, hogy mondjon valamit, mert felrobbanok. Ő meg megnézte az összes uh-s leletemet, meg a korongját, és mondta, hogy napra pontosan stimmel minden adat!!!!!!!!! Egy ismerősöm meg azt mesélte, hogy egyszer ő volt az első M-nél, és elkezdett neki panaszkodni, hogy ő itt lakik néhány percre a kórháztól (Szabolcs), és mennyire sz.r, hogy ő az első, neki kell elindítani a gépeket, ő többet dolgozik a többieknél, meg ilyenek...

Damara: Bátorfi tényleg nagyon kedves!! Mondjuk én a Hajdu dr-nőre sem tudok rosszat mondani. Tény, hogy van egy stílusa, de nekem minden uh után volt valami pozitív megnyilvánulása pl. megpaskolta a lábam, vagy szimplán rám mosolygott, hogy minden rendben.

Végül a párom is, meg én is bejutottunk apámhoz. Beszéltem a dokinőjével, akinek kétszer kellett szólni, szimpla 35-40 percet kellett rá várni :? És ez ugye nem olyan osztály, ahol hiretlen "eksön" van és ezért esetleg várni kell...... Valószínűleg sürgős dohányozhatnékja volt, mert bűzlött a bagótól :evil: Mivel apu erős fájdalomcsillapítókat kap, így érdemben nem tudtam veletölteni ezt az időt, mert nem tudott igazán beszélni, inkább aludt, tehát eléggé pipa voltam a dokinőre, mert közben a lányok megfőttek a kocsiban apóssal :evil: Úgy értem vissza, hogy mind a kettő sírt :(
lamme

Damara: Köszi a mozgáskoordinációs infókat!! Ezen ne múljon, dobáljuk, röptetjük a csajt :D Tetszett a John Travoltás szemléltetés :D Imádom azt a filmet :D Komolyra fordítva, simán elhiszem, hogy ezek használnak, sőt, én még a hintáztatásról is hallottam. Néha már volt, hogy beletettük egy plédbe és úgy görgettük, hintáztattuk :D Megpróbáljuk ezeket is, amiket írtál, ezek abszolút kivitelezhetők és még szeretik is a babák :D
lamme

Lamme - Sajnálom a mai napodat! Sz... lehetett.

Érdekesek ezek az uh-s tapasztaltok. Lehet, hogy épp ma jó napja volt? Mondjuk épp előttem itta meg a kávéját. LEhet hogy az segített? :wink: Vagy az is lehet, hogy az előző élményeim alapján talltam kedvesnek, mert legalább megmutatta a monitort és elmondta mit látok, sőt még beszélgettünk is!
Sebaj, így legalább tudjuk, hogy ilyen is van, de nincs semmi garancia arra, hogy legközelebb is így lesz. Hű, most de bölcs voltam! 8)

Más: Van egy eladó cserépkályhánk. Nem tudok valakit akit esetleg érdekelne? Vagy esetleg kályhás ismerős, aki elbontaná? Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna, lehet, hogy nemcsak a kávé segített Mécsnéninek, hanem a feltételezhető előző esti "adagját" is megkapta!!! :lol: :lol: :lol:
Persze, ettől még lehet jó kedve, ha előző nap kiosztott mindenkit!
Nem vagyunk egyformák, lehet nekünk is sz.r napunk.
Lamme, igen,a hintázás is egyike a fent említett technikáknak,a plédes megoldást imádják a picik! (Az én fiam 6 hónaposan már a plafont fejelgette keresztapja jóvoltából!)
Látom, nincs olyan téma, ami ne érdekelne, vagy ne tudnál hozzászólni! :) Ez tök jó! :D
Apukádnak lehet tudni a problémáját? Jobban van már?

damara

Helló Lányok!

Most van 2 percem írni a kis éhenkórász mellett.

Köszi mindenkinek a gratulát Alizhoz :) Tegnap jöttünk haza a kórházból, szerencsére minden rendben van vele.

A szülést majd ha lesz több időm begépelem, előljáróban annyit, hogy simán túl lehet élni :) én már 1 perccel utána mondtam, hogy bármikor újra :lol:

Edát javasok mindenkinek, nekem a bekötés után nulla fájdalmam volt, már csak várni kellett kisbékát. A kitolási szaktól féltem a legjobban, de kb. a 3. fájásra kicsusszant.

Tök vicces volt, mert a dokinknál 3-an szültünk egyszerre, így rohangált a szülőszobák között . A Máv kh egyébként csúcs mind a szülésznők, a dokik, a csecsemősök stb. tekintetében... csupa pozitív élmény!!

Az anyaság meg? CSODA!!!

Mennem kell, mert követel a kis sakálom :lol: pár fotó elérhető itt: www.netstone.hu/magan/aliz , a többit majd töltöm föl, meg indítottam egy blogot is http://pankoci.blog.hu/, csak időm nincs írni.

Pussz
vumenke

Damara - :lol: :lol: :lol:

Vumenke - De jó hallani rólatok! Azt meg még jobb, hogy ennyire jó élményeid vannak! Néztem a képeket, nagyon édi! Kis pufi-pofi! Várjuk a részletes beszámolót, ha már majd ránk érsz egy kicsit.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke - nagyon édes Alíz, és mennyi haja van, nagyon jó. Sok boldogságot kívánok a babához, és nagyon sok tejcit.
Milyen szerencsések vagytok hogy Ti már csütörtökön haza mehetettetek, minket csak pénteken engedtek haza.

Lame - remélem ma már apukád jobban van. Hát Neked is van szegény mindig valami, csak hogy ne legyél nyugodt.

Pepitanna - bocsi hogy csak most írok, én táppénzen voltam az elejétől fogva. Mindig beküldtem a táppénzes papíromat, ők továbbitották az OEP-hez, és onnan pedig utalták a számlámra a pénzt.
Jól vagytok, baboca hogy érzi magát odabent?

Tegnap és ma nagyon jó volt az éjszakánk. :D 10 óra fele elaludt, és utána reggel 5 órakor kelt fel, de akkor rendesen követelte a cicit a Drága. :D Látszik rajta is, hogy jól aludt, mert napközben annyit mosolygott, és most elég sokat fent volt napközben és úgy figyelgetett. Olyan ügyi csajszi már úgy emelgeti a fejét, most éjjel meg hason aludt és reggel keresztben volt a kiságyban. Tiszta mozgékony, jó kilátások rohangálhatok majd utána a kertben :D . Mondtam is Barnának ő lesz a személyi edzőm, tisztára formába fog hozni még a végén.
Na most megyek kint alszik a kertben közben elintézek egy-két telefont. Megpróbálok délután jönni még. Addig is mindenkinek szép napot. :D
toldikrisztina

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a felvilágosítást táppénz ügyben! Damara, megyek a könyvelő után!

Bettyna - Szép ez a 99-es szám! :wink: Cserépkályha - jöhetne, régi vágyam, de sajna nincs hova... Örülök, hogy jól sikerült a vámpírprogramod meg az uh! :)

Lamme - Jó röptepést kívánok! :lol: Te már tudsz olyan dolgokról írni, amihez még tapasztalat hiányában nem tudok hozzászólni, de fordítva Te vagy a mi tapasztalt "anyánk"! :lol: :lol: :lol: Mindenben tudsz segíteni! Köszi! Sajnálom és sok erőt kívánok apukád betegségéhez, javulásához!

vumenke - Nagyon-nagy gratula ehhez a gyönyörű "bucibabához"! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy pozitív élménnyel távoztál a kórházból! Jó, hogy írsz az edá-ról is, ezek a témakörök kavarognak a fejemben napok óta... a CSODÁ-ról meg nem is beszélve! (kész, már pityergek is) :oops: Remekül meghatódom napok óta, bármin. Az elefántok szerelmi életén is, amit éppen a spektrumon néztem tegnap. :roll: Laciapu csak les, én magyarázkodom... :oops:

Kriszta - Köszi, jól vagyunk! Kicsit pityergősen. De jól! Tényleg egyre türelmetlenebb napok jönne a finis felé?! :roll: Örülök, hogy ilyen éjszakáitok is vannak! Csak így tovább Eszter! :lol:

Tegnap végignézve a listákat (a kh-ba menőt és a Panni fogadására valót) még egy gyors teszkót (csak így) beiktattunk. Van kis zokni, kocsikabát, rugdalódzó... Ha éppen jövő hétvégén ismét hűvösebb lenne. De olyan rossz, hogy nem tudom a méreteket. A Krisztával mikor találkoztunk a héten, akkor mondta, hogy minden 56-os méretű ruci kicsi Eszterre. Más meg azt a tanácsot adja, hogy nem kell abból sok. Persze értem a különbséget és nem akarok abból felhalmozni sokat, de olyan tehetetlennek érzem magam ott a ruhácskák előtt. :oops: Egyébként tök jók vannak abban a "multiban"! Na mindegy! Nemsoká megoldódik! Ja! Vettünk vízhőmérőt is! Este apu fürdővízébe dobtam és akkor szembesültünk a problémával, hogy ezt sem tudjuk :roll: - babócának hány fokos víz az igénye...
(Jajj, Lamme! Jól jönne a telefonszámod!) :wink: :lol:

Kép
Kép
pepitanna

Vumenke sok boldogságot és jó egészséget nektek!Nagyon szép kis csaj Alíz!
Toldikriszta,remélhetőleg a hosszú éjszakáitok megmaradnak! :) Természetesen nektek is kívánom a lehető legtöbb szépet és jót az elkövetkezendő évekre! :)
Pepitanna, már nincs sok hátra, gondolkodj pozitívan: Ez a 9 hónap már nem jön vissza többé! Nemsokára a karjaidban tarthatod a picidet és örömkönnyeket ejtesz!
Erőt és kitartást kívánok erre a rövidke időre! :)
(Nem lamme vagyok, de a "régiektől" örökölt tanács nekem is bejött:
A fürdővízbe mártsd bele a könyököd, és ha kellemesen meleg, a babának is meg fog felelni. :lol: :lol: :lol: )
Nekem is volt kiskacsás hőmérő, de természetesen eltűnt, amikorra kellett volna!!!!
Nem is olyan rég akadtam rá a férjem fiókjában....3 év után...

damara

Pepitanna - Kitartás! Tudom, megint könnyen beszélek, de ennél okosabbat nem tudok mondani. :? Sírj csak, ha jól esik! VAn mikor rám is rámjön, és nem tudom megmondani mi a bajom. Ja, és ehhez nem kellett várandósnak lennem, előtte is képes voltam rá! :lol:

Kriszta - Gratula a hosszú alváshoz! Csak így tovább! Úgy szeretem olvasni, amikor az első napok apró örömeiről írtok! :wink:

Képzeljétek ma kaptam egy etetőszéket és egy autósülést az egyik tanítványom anyukájától! TAnév végén ugyanez a család egy mózessel lepett meg. Le vagyok nyűgözve!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sz.bettyna - nagyon rendes a tanítványod anyukája, de hát gondolom imádtak a gyerekek.
Én még most is nagyon sokat sírok, sőt szerintem többet mint a terhesség alatt. Igaz ezek örömkönnyek, néha csak ránézek Eszterre és már hullanak is könnyeim, de ami megnyugtató hogy még a mai napig is Barna is elérzékenyül, pedig ő pasi. Múltkor mondta is az egyik haverjának, nem gondolta hogy negyven közelitve megfogja valami rigatni.

Pepitanna - vettünk hőmérőt hogy majd a vízet ellenőrizzük, azóta se bontottuk ki, apa mindig a könyökével ellenőrzi a vízet, és tuti jó, mert Eszter egyáltalán nem sír fürdés közben.
Az utolsó napok már csak így telnek, hogy egyre türelmetlenebb az ember, főleg hogy minden nap be kell menni a kórházba, és aztán közlik hogy semmi, nyugodtan menjél haza, holnap újra találkozunk. De most már hamarosan vége, és jöhet a babázás.

Olyan furcsa, hogy már anyukaként jövök fel és nem kismamaként, komolyan mondom valaki megcsiphetne, hogy felébredjek mert néha még mindig olyan mint ha álmodnám az egészet hogy anyuka vagyok.
toldikrisztina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?