Katica!
Köszönöm kérdésed, megvagyunk. Már többször próbáltam írni, de mindig elszállt a hsz-om.
Ilyenkor bőgök, és nem próbálkozom újra, vagy bedurcizok, és bőgök... Szóval nagyon picsogós lettem mostanában. Csak este jutok géphez, és elég fáradt vagyok, így hetente csak egy - két alkalommal kukucskálok be. Hétvégén költözünk, egy vizsgán szerencsére túl vagyok, már csak kettő van hátra. Ebből az egyik szerintem szeptemberben lesz már csak meg.
A második cukros vérvételem is jó lett, viszont elkezdtem nagyon vizesedni. Már reggelre sem lohad le a duzzanat a lábfejemről és a bokámról. 2x1/2 szem vízhajtót szedek. 10 percenként járok a wc-re még éjszaka is.
A Magne B6 szedését a betöltött 35. héten abba kell hagynom. Viszont a jövő héten megyek UH-ra, és NST-re.
Az utóbbi napokban egyre többször van már mensis fájdalmam az alhasamban, gondolom a méhem már készülődik. Én próbálom a kislányomat meggyőzni, hogy aug. első hetéig még jobb lenne neki odabent. A méhszájam 2000-1000, ami tudomásom szerint azt jelenti, hogy zárt, viszont megrövidült. Az orvosom azt mondja, aug. elejére saccolja ő is a szülés várható idejét. Apa jobban szeretné, ha az eredeti időpontban születne, mert együtt ünnepelnék a szülinapjukat, én viszont kiegyeznék aug. első hetével is emellett a tempó mellett, amit az elmúlt hetekben élünk.
Egyébként 4D-n mi is a Genesisben voltunk, és nem bántuk meg. Nagyon tetszett!
Gratulálok
Véda és
Fanni anyukáknak, amit már többször megtettem, de a net ördöge mindig közbeszólt.
Fanniapu írását természetesen végigbőgtem, még a párom is megkönnyezte, és azt mondta, nagyon szépek a fiúk! Egyet értek vele!
Jó egészséget, sok tejcsit, és átaludt éjszakákat kívánok!!!
Boni!
Ezúton szeretnélek megkérni, hogy még ne siess a szülőszobára, mert akkor én leszek az első a táblában, és akkor már nekem sincs visszaút. Amíg Te ott vagy előttem, addig reménykedhetem, hogy a kislányom még jól érzi magát odabent. Mint már írtam, szinte naponta fájdogál a hasam, és Lili is erőteljes tornagyakorlatokat végez, így néha csillagokat látok. Éjszaka alig bírtam átfordulni a másik oldalamra, a csontjaim annyira fájtak. Remélem Te jobban viseled a dolgot. A meleget hogy bírod? És a pocid súlyát? Nekem most kezd nehézkessé válni a mozgás, hajolgatás, forgás stb. Hát a költözésnél nem sok hasznomat fogják venni, és az a legrosszabb, hogy idegesít, nem tudok úgy mozogni, ahogy szeretnék, és nem tudom csinálni a dolgokat, ahogy egyébként tenném. Szombaton költözés előtti nagytakarítás volt, és mindenki csak azt mondogatta: Ülj le légy szíves, Te pihenj csak, stb. Elég rosszul esett, hogy felesleges vagyok. Sebaj, ha Lili megszületik, majd mindent bepótolok.
Úgy látom minden utánam jövő kismami jól van, ennek nagyon örülök. Vigyázzatok magatokra!
Mára befejezem, igyekszem jönni, addig is tartsatok meg emlékezetetekben!
Szép estét mindenkinek!