Új privát üzeneted érkezett!

Azt mondják, hogy ha egész pici korban megismeri a baba a cumisüveget, akkor nem szokik le a ciciről, elfogadja mindkettőt a saját helyén. Nálunk ez működött. Bár már több mint 2 hónapja nem látott Réka cumisüveget.
jaimee1

Sziasztok!

Kicsit elvoltam, ebben a nagy kánikulában nem volt kedvem a gép előtt ücsörögni, mert az is csak fűt... :shock:

Olyan régen írtam, hogy most képtelen lennék mindenre külön-külön írogatni. :oops:
Szóval elmaradásaimat pótolván, gratulálok az elmúlt időszak ünnpepeltjeinek: szülinap, hóforduló és persze a szép számban gyarapodó kis fogakhoz is. :lol:

A képek mint mindig, mindenkiről nagyon fajinak, jó nézegetni őket!

Én már kezdek egy kicsit parázni, nagyon gyorsan telnek a napok! :roll:
Lara baba (most így becézzük) nagyon intenzív korszakát éli, ami persze jó érzés és megnyugtató, de néha aggodalommal is eltölt, hogy most vajon miért ficánkol annyira.
Elérkezett az az idő is, amiről eddig csak olvastam: kezdenek gondjaim lenni az alvással. Általában hajnal 4-kor felébredek és nem nagyon tudok utána visszaaludni.
A "kiscsajszi" azt sem díjazza, ha az oldalamra fordulok (pedig én úgy szeretek aludni). Addig nyüzsög, amíg újra háton nem fekszem. :lol:

Most röviden ennyi. Mindenkinek jó hétvégét! (talán az idő egy kicsit barátságosabb lesz, mint az elmúlt időszakban)

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat én is azon filózom mint Szilbee hogy most mégis miből kéne neki adni mert hát egyik se jó valami miatt.

Dorka!

Próbáltam itatni pohárból de hát mindenhova ment a víz csak a szájába nem.

Na hát kipróbáltuk ezt az itatót,rájött hogy hogy kell belőle inni de nem nagyon tetszett neki inkább rágcsálja a csőrt hát legalább az jól maszírozza az ínyét.
tettem rá fület is nahát azt nagyon élvezi hogy ő egyedül csinálja,mostanában úgyis mindent egyedül akar csinálni.
Védike kb. 2hete úgy döntött hogy nem akar szopizni hiába adtama szájába kettőt szívott utána kiköpte,de amíg szopizott és tápit is kapott addig nem zavarta be a cumisüveg de már mondjuk annyira kkicsi nem volt 3hónapos.Nálunk nem okozott gondot a kettőő együtt.

KépKép
viragb88

Ja! Még annyit akartam írni, hogy szerintem mostanában nagyon sokat csuklik is Babuci. (szerintem) Ez normális dolog?

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Dorka:Jól vagyunk,csak az elmúlt napok depis hangulatában inkább olvasgattalak benneteket,de nem volt kedvem írni.Gabó is jól van,bár már egyre zsiványabb,mert amiről tudja,hogy tabu egymás után 5-ször bepróbálja,hátha addigra szabad lesz.Csak az a baj,hogy egyre veszélyesebb mutatványokra képes,engem meg a szívroham kerülget.Lényeg,hogy fél perc megállása nincs.11-13-ig alszik és este fél 9-kor még beszélget és bohóckodik.Ja és fél 5-kor ébred és kéri a kakaót és aztán már nem alszik vissza,mint régen,én meg már zombi vagyok.

Kitten:Nálunk ugyan ez volt a helyzet.Mármint,ha az oldalamra feküdtem,addig rugdosott míg hátra nem feküdtem,úgyhogy egész terhesség alatt háton aludtam.És gabó is sokat kalapált odabent és idekint is ilyen aktív baby.

Anikó:Esetleg nem lehetne megkérni a doktornőtöket,hogy adjon nektek beutalót abonyba hasi uh-ra?Unokatesómék ikrei közül az egyik baba születése óta bármit evett felpuffadt(de ő pukizni sem tudott és volt,hogy 6napig sem kakilt)beleértve a szilárd ételeket is.A dokinő szűrte ki,hogy vmi baj van a pici bélzáródásával születése óta,de korrigálható.9 hónaposan mútötték meg Pesten és azóta is nagyon jól van,már semmitől nem fáj a pocija és már ők is 17hósak.Ez nem rémisztgetés képpen írtam félre ne értsd,de ha tényleg ilyen komoly gond Dorkánál a pocakfájás,akkor szerintem járjatok utánna.Vagy tényleg tudom ajánlani a BEBA Ha Start aktívot,amit Balwin írt,mert mi is meg voltunk vele elégedve.

Kép
pné rami81

Kitten: Azt mondják, jó ha sokat csuklik a baba, jó a tüdejének. Vagy valami ilyesmi.... :oops: Szóval nem baj. Nekem a végefelé Réka napi 3x csuklott, volt hogy 5 percen keresztül. Már nagyon sajnáltam szegénykét...Szóval ne aggódj, normális. Sőt!

Érdekes, én nem feküdhettem egyáltalán a hátamon. Úúúútálta Réka.

Szép álmokat!
jaimee1

[quote="jaimee1"]
írta:
jaimee1Szilvi: Cumisüveg miért nem jó? De ne tudja meg soha....Jól elvagyunk cicin.

Mármint Dávidnak? Nem tudom. Egyszerűen csak rágja, de nem iszik belőle... Vagy vmi másra vonatkozott a kérdés? Nagyon reggel van még nekem. :oops:

Visszaolvasok még...
szilbee

Kitten! Az jó jel, ha sokat csuklik. Érik a tüdeje. :)

Rólunk is írok már: A fiúk jól vannak. Vééégreee... Régen írtam már ilyet. :)

Na menek és iszok vmi fekete löttyöt, mert majd kiesik a szemem...
szilbee

Judit! Na most már tehetnél egy ilyen volt ilyen lett képet magadról! :D Ja az a szoptatós csöves izé nem a vészhelyzetben volt? Mikor az egyik dokinő fickója szoptatta a csemepetéjét? Vmi ilyesmi rémlik..

Na dugulok.. menek reggelizni.. Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Azt hiszem végre tisztázodni látszik csőrős pohár-itató pohár-stb. pohár... Azta milyen vizet kavart! :wink: A lényeg, hogy etetésre egyik sem való.

Most ezt elküldöm, mert az elöző oldalon volt valami amire reagálni akartam.

Ja, Judit, valamikor jöhetnek a Spar pontok.

Anna hová tünt?

Olga

Kép
juhaszolga

Na, most meg már nem találom...

Leléptünk hétvégére Debrecenbe, ugyhogy nem sokat írni!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Megyünk délután esküvőre, lagzira, mindjárt indulok szépülni.

Bocs, hogy még mindig nem nagyon reagálok. Megnéztem a képeket és nagyjából vissza is olvastam.

Jaimee: Réka szépséges, mint mindig. Nagyon teccik nekem. Ja és Neked pedig nagyon utólag, de nagyon boldog szülinapot kívánok!

Évi: Sárgulok. Szuperek a képek és nagyon szupi lehetett a szálloda is. Teljes ellátással (all inclus..) voltatok?

Judit, Fanna: A Ti állatkertes képeitek is nagyon fajintosak. Jó lehetett.

Szilbee: Szilvásvárad is szuper lehetett, jók a képek.

Judit: A lányok pedig gyönyörűek, nagyon csípek Őket.

Rami: Már én is akartam kérdezni mi van Katival? Akkor nagyon szurkolok Nekik.

Tali: Aki eddig jelezte, hogy jön: Dorka, Betti, Virág, Fanna, Balwin Judit, Judit, Olga.
Ha valakit kihagytam, kiabáljon, nem mindent olvastam el mostanában
Többiek: Szilbee, Jaimee, Évi, Katlina, Rami, Munya, Kitten, Márti, Kata, Anikó?

Mennem kell. Elvileg 9-re megyek fodrászhoz.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Niki, 12-én lesz a tali, ugye? És hány órától tervezitek? Még nem tudom, hogy alakul, mert anyuék vasutasok voltak, és aznap lesz a vasutas nap. Ebből az alkalomból felengedik a medencéket a MÁV strandon, anyu meg szerzett belépőket. Szóval ha jó idő lesz, akkor oda megyünk délelőtt.... ha délután lesz a tali, akkor meg oda délután....
De jó neked, már olyan régen voltam lagziba! Légy szép és csinos, és érezzétek nagyon jól magatokat! Csajszik is mennek, vagy mamáznak majd?

Kitten, az jó, ha csuklik, semmi rosszat nem jelent :lol: Viszont készülj fel (ahogy Rami is írta), hogy ha ilyen aktív odabenn, erre számíthatsz idekinn is :wink:

Szilbee, Csongi sem fogadta el a cumisüveget míg szopizott! Aztán valahogy rászokott a teázásra (kaja után, majd egyáltalán).
Ja, igen, BBJ, nálunk Csongi nagyon sokat teázott a cumisüvegből és az első két foga romlott el először. Nem "eldeformálódott", hanem ott kezdett el először romlani neki. Most már nagyon rossz állapotban vannak a fogai, alig várom, hogy kiessenek! Remélem a felnőtt fogai jobban bírják a strapát!

Olga, jó Debrecenezést :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!
kép rólam, haha, majd egy év múlva talán.... :wink:

nem a ER-ben láttam, hanem ez kapható a barátnőm unokatesója használta, mint egy infúziós üveg, abba megy a tápi, amit a hátára? feltesz, mintegy pisztolytáskát, és a csövet, (lehet van a végén valami) azt meg a mellbimbójához rögzíti... és akkor a mellét, is, meg a tápit is szívja, nem marad el a mellnek az ingerlés, több tejcsi termelődik, bár ez is gondolom alkatfüggő, de asszem ők csinálták egy pár hónapig ezt.. közelről még nem láttam, csak a hirdetését.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Móning!

Szilvi: a cumisüveggel Réka is így van. Játszik vele. Ha nem szomjas, a varázsitatóval is.

[quote]A írta: fiúk jól vannak. Vééégreee...

De jóóó! :D

Niki: Nálunk az utsó pillanatban fog eldőlni a kérdés, hogy tudunk e menni, most úgy néz ki, hogy igen. De meglátjuk...Apák lesznek egyébként? Elvileg almatortát sütök, az jó lesz?

Ja igen, hány órától?

Lakziba én is mennék. Leginkább a sajátomba. :mrgreen: [/quote]
jaimee1

Cumisüveg: Hát Dávid szerintem nem is nagyon tudja mire való az. Tutira rágcsának nézi. :lol: Mondjuk nem is akarom rászokatni, csak a poharas itatón annyira car, hogy... ággrrr... a nagy melegben, meg muszáj volt helyette vinnem vmit, mikor mentünk Leventéért a bölcsibe.

Niki! Húúú még nem tudom, hogy tudunk e... DE! nagyon remélem. Egyenlőre úgy tünik hogy jó az időpont. A fiúk egészségi állapota még változhat, de nagyon ajánlom nekik, hogy ne legyenek betegek, mert különben....!! :lol: Ja apjuk is jön, ill. ha egyik beteg én megyek a másikkal. :wink:
szilbee

Na szóval, ha egyik beteg apjukkal itthon marad és én megyek a másikkal.,... na csak sikerült megfogalmaznom.
szilbee

Igen 12-én lesz a tali. Úgy gondoltam, hogy 2-3 órától. Rossz idő (eső, hőség) esetén benn, jó idő esetén kinn. Apák is jöhetnek, természetesen.

Most jöttem meg a fodrász-kozmetikustól, 3 órát szépültem. MAjd lefotőztatom magam, teszek fel képet.
Esküvőre jün mindkét lány, lagzira csak Dorisz. A tesóm lesz Katussal.

Ja, az előbb kihagytam Ditkét. Ő sem írt még, hogy mi újság tali ügyben.
Szamiék pedig csak kis valószínűséggel jönnek, de hátha.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Niki:Köszönjük a meghívást,de mi sajnos nem tudunk menni,mert akkor lesz Baján a halászlé főző fesztivál és minden évben megyünk.Laknak ott barátaink és ilyenkor náluk hosszú hétvégézünk.De a legközelebbin már remélem ott tudunk lenni mi is.Nektek pedig jó szórakozást az esküvőre és a lagzira is.

Nekünk olyan hülyén jön össze idén.A bajai barátaink esküvője szept.20-án lesz,ezt tudjuk már január óta,erre két hete bejelentették unokatesómék,hogy szept.20-án összeházasodnak.Marha jó,szakadjon szét a család,mert mindkét helyen jó lenne ott lenni,de egyik Baja,másik Szolnok,így anyumék maradnak Szolnokon,mi meg tesómékkal megyünk Bajára.Gabó vszínű anyáékkal itthon marad.

Szilbee:Drukkolok,hogy ne legyen semmi baja a srácoknak.

Még akartam vmit,majd ha eszembe jut jövök.

Kép
pné rami81

sziasztok!

nah a végén lehet hogy nem tudunk menni a talira, mert már most három programmis van jövőhétre
1.) szülinapi ünneplés unokatesóm kislányának( 1 éves lesz:-) )
2.) a tali
3.) tesómékhoz kellene felmenni pestre mert mióta fenn lakik( 2 éve) egyszer nem voltunk még náluk :oops: )

és csak most van a páromnak vagyis lesz elméletileg több napja egymás után ugyhogy valószínű felmegyünk pestre, amugy is régen láttuk már meg hát Bettikének ő a keresztanyja!
de szólok majd előtte hogy mi újság!

Tegnap vezettem szülés:-)
olyan jó volt annyira örültem neki! először szülő!!

Amugy meg előtte meg tökre elfáradtam, tele volt a szülőszoba én meg az nst-ben voltaam 1 géppel s aki volt mostanában nst-az tudja hogy kell várni akkor is mikor két gép van nem hogy egy. ohh annyit szendvettem meg a kismamáknak annyit kellett várniuk ugy sajnáltam szegényeket de és velem veszekedtek miközben hát mindig jártam fel a szülőszobára hogy van e már szabad gép és 12 óra után tudtam lehozni egyet. ugy örültem neki.

nah de most a gyors helyzet jelentés után megyek mert rakni kell be egy adagot mosni

szép délutánt mindenkinek és bocsi hogy nem reagálok, nincs erőm.....

Kép
kbernadett

Tali: Én csokis mogyorós sütit vinnék.... ill. ha vmi közbejönne, akkor elküldöm majd Dorkával. Nem fogyós kaja... előre szólok. :oops:

Na megyünk anyósékhoz. Pusz!
szilbee

... mármint fogyózós .... na.
szilbee

tippeket kérek!

adjatok nekem tanácsot, fehérítésben illetve folt eltávolításban!

hát ha ti tudtok segíteni a csoki kakaó, s egyéb foltok eltávolításában!
Bettike olyan sok ruháját össze keni még ha a legjobban vigyázok rá akkor is, alig van olyan ruha a miből ki is jön a volt

köszi

Kép
kbernadett

haligali,

Szilbee, bocsi, hogy mint a villám, elhúztunk este, de rohantunk a vihar elől!
Betti, fehérítésnél nekem a Domestos fehérítóje volt még tán a legjobb, de azzal sem vagyok teljesen megelégedve. Házi praktikákat meg nem ismerek...

Lagzi lagzi hátán, mi is megyünk majd aug. 16-án és szept. 6-án is, olyan 9-ig velünk lesz majd babógyerek, aztán ő tentikézik valamelyik nagyszülőnél, mi meg egy kcsit majd még maradunk.
Ma is voltunk esküvőn, Niki, rosszul emlékeztem, mi 6-ra mentünk (még jó, hogy meglestem a meghívót), így elkerültük egymást.
3 óra szépítkezés az nagyon klassz lehetett!! Majd tegyél képet magadról, meg a csajokról is!

Kitten,a sok csuklás és a mozgás se gond sztem sem! Szabi is rengeteget csuklott, kb. a 30.héttől. Aztán az első hónapokban is sokszor rájött, sajna gyakran fel is ébresztette.
Én sem bírtam oldalt feküdni, Törpe addig ficánkolt, amíg hátra nem feküdtem. POcakos képet nem tennél fel?

Ma lent voltunk a Tiszán Rákóczifalvánál, annnnyira jó volt! Csak lenéztünk, fürdőruhát sem vittünk, de olyan király plázs van, holnap már felpakolva megyünk!!!

Katlina, mi újság veletek??? ezer éve nem adsz hírt magatokról!!!
Ugye jól vagytok?
Ditke, ti hazaértetek már? Jól telt a hét?

Kép
Kép
dorkáék

becsekk várom a képeket..

de jó aki lagziba megy, mi mostanában nem megyünk, talán 20-25 év múlva a lányokéra :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

hát mi se igazán megyünk lagziba nálunk vhogy nem akarnak nősülni meg férjhez menni, ami elég szomorú a miénk meg nem tudom mikor lesz pénzünk!

Dorka én is a domestos fehérítőt használom de nekem se igazán maximális. de azért köszönöm

puszika

Kép
kbernadett

Bekukk.

Kitten! Dorka is csuklós volt nagyon, muris volt, mindig mosolyogtuk. A sok csuklás nem baj, készül a tüdeje a levegővételre, amiatt van.
Alvás: én nagy hátonalvós vok, úgy félidőtájt mondta a dokim, h. már inkább oldalt. Persze ezt Apa előtt. :x Na onnantól, ha álmomban hátra is fordultam, Apa képes volt felébreszteni, hogy "forduljál csak oldalra" :evil: Persze kedvesen, de ellentmondást nem tűrően, aggódással a hangjában... :)

Ja Plaza-játékboltba jutottam, végülis F.P. tanulókulcs lett, igaz, 6 hótól írja, de a zenélője nagy sikert arat Dorcinál, a kulcsok meg leszedhetők, majd később előkerülnek. Hát már kicsit bánom a vételt, de holnap búcsú lesz nálunk, oda még lehet kinézek... :oops:

donkoaniko

Sziasztok!
Vagyok én is de leginkább olvasó üzemmódban. Kutyafuttában átfutom amit írtatok, magamban reagálok a dolgokra, de sajna írni lusta vagyok.
Évi! Nagyon jók a nyaralós képek, már én is alig várom az augusztus elejét.
Tali-ra sajnos nem bírunk menni mivel Angélának péntek óta megy a hasa, bár étvágya van, közérzete is elég jó, de még ha meggyógyúlna sem biztos hogy nem fertőző képes. Majd nézegetjük a képeket.
Betty! Próbáld ki a vanish mosószappant, azzal kend át a foltot mosás előtt, nekem bevált.
Niki! Milyen volt a lagzi? Remélem jól éreztétek magatokat!
Hát egyhamar lagziba mi sem megyünk, de a jövő hónap elején tarjuk a már hagyománnyá vált ANNA-Bált, ez amolyan kötelező munkahelyi protokoll ünnepség. Szervezés, rohangálás, idegeskedés, majd hajnalig buli.
Végre készen vannak a redőnyök is az új ablakra, már csak a kőművesre várunk hogy bent is rendbe tegye a régi ablakok helyét.
Tegnap 4 kg zöldbabot tettem el e fagyóba, azt hittem sosem lesz vége.
Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Márti!
de jó hallani rólatok!

jobbulást Angélának!

nálunk csak én szeretem a zöldbabot, rakottasnak is, meg levesnek is... de ritkán csinálok, csak magamnak? :cry:

betty!
egy pár oldallal ezelőtt írtam le, de bizti nem olvastad, nekem a dm-es denk mit, vagy a domol áztató por vált be, de jó a venish mosószappan is. de volt a corában dr wash, nekem az is jó volt, az is por. nekem az áztatás vált be, bár a kényesebb anyagoknál vigyázni kell, letinek éppen a múlthéten lett foltos egy ksi rózsaszín nacija.. nem oldódott fel rendesen rajta a por, és kimarta... nem feltűnő, csak én látom...

KÉPEK!!
Niki!
még alszatok? Meddig járt a lábatok?

Dorka!
Te is rakj, ha hazaértetek!

Szami!
még mindig nem ok a géped? fényképek!!!!

Ditke!
hazajöttetek már?

Judit!
hoyg áll a pakk?

Többiek?????

Judit,
Kép
Kép
bbj

sehol senki? :shock: :shock: már megint hétvégei punnyadás?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megvagyunk csak nem jó a gépünk! :twisted:

Majd egyszer csak jövök!

Tali-jó lenne nagyon írígy vagyok,de sajnos nekünk most nem jó

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Most csak néhány kép. Jó volt a lagzi, Dorka hajnali 1-ig bírta, Kata reggel 1/2 8-kor kelt, szóval nem sokat aludtunk.
Majd holnap jövök.

Kép

Kép Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hazaérkeztünk! Még nem volt időm visszaolvasni, csak ezt az oldalt futottam át nagyjából. Talira mi is megyünk! :P

Olvasok, s jövök!

Kép

Kép
ditke2007

hali,

Niki, de szépek vagytok, szép a sminked is!!! Dorka kis barátokat is szerzett? Pihenni ma még tudtatok délután?

Judit, a rakott zöldbabot én is imádom!!
Márti, látom, munka akad bőven, azért gyere, ha akad időd-energiád!

Ditke, jó volt? Mesélj!

Tiszán ma is nagyon jó volt, hehe, és vannak ám képek is! :)
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dorkáék

na végre! erre vártam egész nap, ezekre a fotókra!

Niki!
nagyon csinik voltatok! Gréti rögtön kiszúrta a cipőjét, illetve kérdezte, hoyg azt vette fel, tetszett neki?

apa hogy viselte a hódolót? nagyon édesek!

Dorka!
látom a Ti napotok is jól telt! jó időtök volt, nem volt az az erős nap, egy kicsit fújdogált a szellő...

Ditke!
mesélj Te is, hogy pihentetek?

mi most értünk haza, iylenkor miklós napok vannak, most ugrott be, és kimentünk, a gyerekek ugráló váraztak, meg sergőztek, és nem arany árában...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Vagyok én ise, csak elhavazva.

Niki, nagyon szépek voltatok! Hol volt a lazzsi? Az első kép átszaladt a cenzúra erős fogaskerekei között? :wink:

Dorka, tyűűű, dejóvoltmanektek! Énis, énis akarok :D Szabi jól elvan a dagonyában; decuki, ahogy "homokozik" :lol:
Hm, én eddig strandsátorban gondolkodtam, de ez a napernyős kép elbizonytalanított...lehet nekünk is ez kéne :roll: Hol vetted? Csak simán le kell szúrni a földbe? Akármilyenbe? Nem kell hozzá ásni? :oops: :D (mittomén, a balatonparton milyen kemény/nemkemény a főd...)

Judit, pakk készülget...nem kapkodom el 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó, fajin az avatarod :)

Huncim tegnap elkezdett lépegetni támaszték nélkül :) Nem viszi túlzásba, de 1-2 lépést néha megtesz egyedül :D

Jahigen, Judit! Igen, 8+2 a felállás fogügyben :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!

ha mégis strandsátor lesz, akkor csak olyat, aminek hálós az oldala a másik, ami telibe van, abban megfő a gyerek....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, de jó, annalucus is kavar!!! tetszik neki a menőke? Otthon indult el??? Videjó?
A napernyőt még a görög nászutunkon szereztük be, kemény 2 euróért :) itt a Tiszán nagyon könnyű leszúrni, még nekem is ment, de máshol sem nehéz (üzeni Apa). cserkén a kemény földbe is belement gyorsan! Én is agyaltam a sátoros verzión, de még nem jutottunk el odáig, hogy vegyünk egyet. Szal Judit, még időben küldted a jótanácsot!! :)

Kép
Kép
dorkáék

hoppá, elnézést, természetesen Annalucus!!

Kép
Kép
dorkáék

Judit!
jaj de béna vagyok, nem is gratuláltam! bocsi
nagy nagy gratu Annalucusnak!

Dorka!
húú de drága volt!

pocakosok!
nem akartok pocakképet tenni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Anyukádnak van olyan sátor, amiről Balwin beszélt! Tőlünk kapta! ;) Jók a képek!

Na az én nagyfiam anyuméknál uncsitesózik pár napig, mi meg festjük a konyhát, szóval nem leszek egy darabig.

Pusz!
szilbee

Jó reggelt!

Szilbee!
jó munkát ! miylen színű lesz? csak a konyhát festitek?

Körkérdés!
A mosógépet mivel takarítjátok belülről? az adagolóra, meg körbe arra a dobvédő gumi/műanyagra gondolok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt és szép napot!
Gratula Annalucusnak a lépegetéshez!
Szilbee jó munkát, én mostanában igazán tudom hogy mivel jár egy ilyen meló. A férjem szokta is mondani minden egyes elvégzett munka után hogy remélem most már befejeztük a felújítást, de mindig van mit csinálni, és ugyebár többnyire "magad, ha szolgáld nincs".
Dorka! Nagyon jók a fotók, Szabi imádta gondolom a dagonyát.
Niki! Köszi a képeket, nagyon klasszak.
Bbj! Én a mosógép adagolóját fogkefével szoktam letakarítani, a gumit pedig csak áttörlöm.

Kép
Kép
bmárti75

Gratula Annalucának! Judit, vége a nyugodt korszaknak! :wink:

Már mindenki leírta előttem, de azért megerősítelek benneteket:
Strandsátorból csak hálósat! A miénknek teli az oldala, hát abba tényleg szauna van. Csak arra jó, hogy nagyjából bepakoljátok a holmit, még sincs annyira szem előtt. Viszont a Dorkáék napernyője tényleg olyan szééép!

Dorka! Nagyjából le tudod írni, hogy hogy lehet eljutni arra a strandra? Balázs is biztos élvezné a dagonyázást! Köszönöm!

Niki! Nagyon szépek voltatok a lagzin! Sajna nekünk sincs kilátásba, hogy mostanában menni kelenne...

Judit! Ti a miklósnapokról nem csináltatok képet?

Olga

Kép
juhaszolga

jó reggelt,

Ditke, még mindig tart a visszaolvasás? :wink:

Szilbee, de jó, nem is tudtam, hogy anyának van! :)
Jó munkát nektek!! Utána milyen jó lesz! :wink:

Olga, elmentek Rákóczifalván a buszvégállomásig (a 3. buszmegállónál jobbra, végig-végig azon az úton, kb. 4 km), aztán ki is értek a faluból. Lesz ott egy lovas tanya, ott kell elmenni balra, és a "Tanösvény" táblát kel követni. Tul. képpen csak arra visz a betonút... Aztán eljuttok a gátig, azon átmentek, onnan már földút, végülis az is csak egy irányba visz, bár kcsit kanyargós. De ha gondoljátok, össze is beszélhetünk, és mehetünk együtt, bár sztem odatalálátok. Vagy ha elakadtok, majd felhívsz, és elnavigállak benneteket! :wink:
Szupi hely, lassan mélyül a Tisza, homokos, aráylag tiszta (ha lehet ilyet mondani). Mindjárt dobok még egy képet róla!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Ebédidőben egy kis szusszanásnyi időm van! Remélem mindenki jól van, a reggeli "hűvös" az ablakból már egész melegnek látszik! :( Pedig azt hittem megúszom ma a lábdagadást! De már kezdi megint!

Dorka: Imádom a tiszát, nem is tudtam, hogy Rákóciban is van szabadstrand! Vagy nem az? Hozzánk közelebb van Püspöki, ott még létezik ilyen?

Gratula AnnaLucusnak, csak így tovább :)

Kitten: Az én Bencusom és csulik, néha elég sokáig, köszi a lányoknak a hozzászólást, mert engem is idegesített kicsit! Az enyém sem szereti, ha az oldalamon fekszem, viszont azt sem, ha a hátamon, úgyhogy egy kis "harc" után megnyugszik!

Szóval azt mondjátok aktív baba lesz, reggelt 6-9-ig fent vagyunk 12-ig alvás, aztán megint mocorgás 14-ig aztán 5-ig alvás, és néha még 11-kor is fent van :) Jóóóó lesz ez :)

Valaki jár Abádszalókra? Milyen a víz? Strand? stb.

Mikor lesz ez a tali?

Na sok a kérdés, be is fejezem! Ennem is kellene egy kicsikét!

Sziasztok!

Ha sikerül rakok ide egy pocakosat (mert azt láttam, hogy kértétek), ez egy múlt heti kép 28+pár napos :)

[/img] Kép

Kép
munya

Mármint este 11-kor! (apa későn jár haza munkából, néha megvárjuk)

Kép
munya

Hali!

Balwin! Azta, azta!! Videót tessék tenni!

Dorka! Irigy vagyok! :oops: Mi nagy Tisza-funok vagyunk, ( bár én nem tudok úszni :oops: ),sokat jártunk régen Roffra, bár ott már tavaly nem volt hely, meg elég nagy volt a sötétség... T.kécskén is szuper a szabadstrand, ott is nagy homokos plázs van. Mi még Dobát is szeretjük, ott van egy nagy kanyar, bár már oda is korán kell érkezni, hogy legyen hely. Hát jövő nyáron már mi is megyünk Dorkával, hadd szokja :wink: Az első hónapban nem szerette a fürdést ( most már alig lehet kivenni :) ), mindig mondtuk neki, hogy "hogy jössz így velünk Dobára? " :lol: Gyűjtöm a sátras-napernyős infokat, h. jövőre miket szerezzek be, pöttöm horgászszék és rózsaszín gumicsizma már a képzeletbeli VIP-listán vannak :)

Niki! Jók a képek! Látom, ropta a lány a táncot :)

Tali: mi sajna nem tudunk menni, de a következőre már majdcsak... Apa eléggé nem ráérős mostanában :cry:

donkoaniko

Sziasztok!

Balwin, gratula az első lépésekhez! Hihi, neked is vége a jó világnak :wink:

Munya, azta, mekkora pocid van :lol: Szép formás!

Niki, de szép voltál!!!! Édesek a kis táncosok, jól bírta a csajszi!

Én gyerekkoromban sokat jártam Püspökibe, imádtam. De tavaly voltunk, hát nem olyan, mint régen, de azért nem rossz :wink: Attól függ, milyen a part, hogy mennyire van lenn a Tisza. Viszont mindig van kinn egy-két büfés is, így éhen-szomjan halni sem lehet!

Abádszalókon évek óta nem voltam, de éppen tegnap mondtam, hogyha valamelyik hétvégén jó idő lesz, akkor elmegyünk. Oda is sokat jártam, csak oda már tini koromban!
Hú, azok az abádszalóki sátorozások :wink: :lol:

BBJ, gondoltam, hogy mentek a Miklós napokra. A keresztiaméknak is volt megint fellépése a néptáncosokkal.
Nekem tegnap semmihez semmi kedvem nem volt, így itthon unatkoztunk.

Olga, hogy sikerült a debreceni hétvégétek?

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?