Sziasztok!
Hanyagolom a szalvétázást,ne legyek átkozott,de egy édes mobilt csinálok a gyermekemnek a szobájába.Ha kész lesz,felteszem a képét....Nem a gyerekét
És beindult a pótajándék készítés,így azon vagyok,hogy a keresztszemes lámpabúrát végre befejezzem,mert már minden kész a lámpához...most is azt csinálom
.
És a csomagok is össze vannak állítva,de mindig meghiúsul a feladás.Így feladom én...De ígérem,jövő héten érkezik a csomag!
Mindenkinek olyan jók a kpei,főleg a jó kis keretmegoldások tetszenek.Nagyon gondolkozom,hogy a Jézuskától kérek néhány kiöntőformát...nem tud vki beajnálani nála?
Ha már Jaminától csak fityiszt kaptam...
Magdi
Sajna azok a Sz-k már nincsneke meg,de ha vmelyik másik kell,szívesen küldök!
Kata007
Jó hírem van!Küldök olyan katicást,ami még nincs!
Persze olyat is,ami már van...
Meg olyat,ami nem katicás...
Jamina
Nekem lógsz...egy kávéval...különben sértődök...már el is kezdtem...
Csí
Azt hittem,az OSB lapot már ismered.Egyszer volt már szó róla,amikor a furnérról beszéltünk...Egyébként jó,csak elég vastag és nem tudom,hogy vágják-e méretre...
Annyira azért nem jó a téli képem,hogy dicsekedjek vele
.
Vegyészeink csődöt mondtak Plextollal kapcsolatban,deapukámat még leinformálom.Már nyugdíjas(fél hónapja
),így ráér utánanézni...
Azért én akkor is csodállak,hogy tudsz gömbölyű felületet beszalvétázni.Én képtelen vagyok rá....
Gigóca
Én sem várok vele,nem is tudtam,hogy kellene...
Míra
Köszi a csomagot,megkaptam!És mennyire örültem!!!
Jövök Neked vmivel?
Anyapoc
Ui:Színkeveréshez kaptam képet a rajztanártól,bszkenneltetem és felteszem,hátha megkönnyíti a színkeverők dolgát!