Sziasztok!
Zajlik az élet nálunk is.........
Hétfőn Veronika táborba ment...igaz, csak ide közelbe, és már csütörtökön jönnek is...De akkor is rossz volt...így még nem aludt ott idegen helyen. (csak a mamájánál)
Szerencsére ment sok lány osztálytársa, megvan a tanítónő mobilszáma is, de nem akarom hívogatni, mert akkor minden szülő csak abból állna ki....Így meg gondolom, minden rendben van....
Na, gondoltam, Atikámmal nyugisan elleszünk kettecskén nap közben....Erre hétfőn panaszkodott, hogy fáj a füle...már éjjel is adtam neki gyógyszert, tegnap reggel aztán elvittem dokihoz, úgyis mennem kellett a védőnőhöz is...
Hallójárat gyulladása van
Ami valszeg a medencéhez használt klórtól alakult ki...és ők a múlt héten minden nap pancsoltak...és sajna nagyon szerettek alábújni.
csakhogy holnap vérvételre is kell mennünk, mert jövő hét keddre vagyunk előjegyezve a fütyi-műtétre.....De ha kimutatja a vérvétel, hogy van valami gyulladás, akkor félek, a műtét megint halasztódik........Pedig jó volna már túllenni rajta!
És a jövő héten jönnek a gipszkartonosok is, kezdik a tetőteret......A jövő hét végén meg jönnek az erdélyi barátaink, akikhez mi is szoktunk járni.......16-án meg a tesómék jönnek haza Skóciából 2 hétre....Szóval nem fogok unatkozni júliusban!
Mária!
Kitartás!! És kívánom, hogy forduljon meg az a bébi!
Kriszti!
Neked meg azt kívánom, hogy legyen ez mégis valami csoda-baba!! A gyógyszerrel meg várj.........
Panny!
Napszúrás....nekem egyszer volt életemben, de rémes........és megünnepeltétek a fogantatás évfordulóját??
Hová mentek majd augusztusban?
Ági!
Lányod hova megy táborba?
Hogy állsz mocorgással? Nálam nagyon beindult egy hete kb..... szinte a nap minden szakában jelez...de főleg este nagyon aktív! Imádom ezt érezni!
Hát az életmentő csajszinkkal mi van??
D.