Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Tegnap oltunk a T-com gyerekszigeten :wink: srácok nagyon élvezték mint mindig de mi apával napszúrást kaptunk :( A lurkókat kentem ezerrel,sapo a buksin,itattam őket...aztán magunkról egy kicsit megfeledkeztünk :? Belentem magunkat is meg ittunk is sokat csak háőt sapink az nem volt :oops:
Szal estére fájt a fejünk meglázunk volt,egy ksi hányinger..reggelre jobban lettünk.

Olika nagyon jó kisfiú volt.Egyszer evett a Kismama sátorban és amúhgy meg sokat nézelődött és aludt.Olyan jó hogy már simán lehet vele menni bárhova,rendezvényekre stb...

Kriszti!

A mi esküvőnket én szerveztem mindent.Én nagyon szerettem csinálni(ha lenne lóvém nyitnék egy ilyen esküvőszervező irodát :wink: )

Gona!

Jó nyaralást!

Már én is úgy mennék...mi csak aug.16-tól...azért megyünk minél később h nagyobb legyen OLika.

Brigi

Szépen gyarapzsik Bence :wink:
Sajna a 3 hós oltást mi nem kaphatjuk meg egy bő 3 héig mert múlt héten egy barihimlős kisgyerekkel taliztunk...másnapra jöttek ki a pöttyei...

Ágica!

Biztos segít a homeos bogyó!!Bízz benne!!!

És tényleg légy azért óvatos...mérd sűrűn a vérnyomid is,nehogy az a fránya toxémia legyen.Jobb félni mint megijedni,tudod.

Én most a 3.terhességnél nagyon ödémás voltam már a végén...és még a szülés után 2 héttel sem ment le :? aztán nagyon lassan de végre lement a sok víz.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én most egy időre elköszönni jöttem.
Ma reggel voltam ismét orvosnál, és holnap reggel a kórházban kell jelentkeznem...
A méhszáj : Méhnyak 1, külső: 1,5, középső: 1,5, belső: 1,5.
Szerinte még a héten babázok... :wink:
Aggódom kicsit, mert nem fordult meg, és elsősorban természetesen próbáljuk meg a világra hozni. Doki azt mondta, csak akkor műt, ha gond van... :roll:
ezen most nem is merek elgondolkodni, izgatottan várom a találkozást, és próbálok pozitív maradni!

Éjszaka nagyon durva görcseim voltak, már mértem az időt...
De sajna nem voltak mégsem elég erősek.
Majd ezután!
Most viszont nagyon fáradt vagyok, mert az alvás nem igazán ment. Az EB után lefeküdtem, de mára foci alatt is a fájások miatt néztem az órát, és 5-6 percenként jöttek 4-ig.
Most kicsit karikás a szemem...

A lábam sajnos nekem is nagyon vizes, nekem a védőnő napi 2*1,5dl csalánlevélteát javasolt. Viszont a vizeletet valóban figyelni kell, nehogy tényleg toxémia legyen.

Most elköszönök, remélem hamarosan beszámolhatok nektek Emma születéséről! :lol: :lol:

mindenki vigyázzon magára!!!

Puszi: Marika
Vendég

Panni!

Imádok szervezkedni,nagyon fekszik nekem ez az elfoglaltság!Ha milliomos lennék,akkor nyitnék én is egy ilyen rendezvény-szervező irodát! :wink: Egy van a városba,kettő sem ártana,de ahhoz milliók kellenének!!!!

Mária!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Kriszti!
:wink:

Mária!

Megy a DRUKKKKK ezerrel......
Ügyesek lesztek meglátod!!!

Ha akarsz pénzt keresni klikk ide!!! Nagyon jó! http://wmpartner.try.hu/?pid=pany

Ha szeretnél Angolul tanulni, akkor pedig itt a helyed: http://onlineangol.try.hu/ads.htm?pid=pany

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Ezeket a linkeket nekem ajánlottad???
Amúgy jó,elovastam,majd jó áttanulmányozom!!!!!
Vendég

Jó Regglet!! :wink:

Kriszti!

Nem csak neked hanem akit érdekel...én is úgy kaptam és továbbküldtem...kivi vok működik-e amit írnak róla :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szép estét!

Sehol senki????????????
Ma voltam dokinál,cisztán kivül nem látott semmit,még mindig nem zárta ki,hogy nem e lehet más!!!Felirta a norcolutot ami a mensit meghozza!Akivel beszéltem mindenki lebeszélt róla!Egyik kolléganőm tesója 3 hónapig nem mensizett,ő nagyon érzete,hogy babát vár jobbra-balra vizsgálták orvos hegyek,mégis meggyőzték,hogy nem terhes,mit volt mit tenni,bevette,jó elöntötte a vér rosszul lett bekerült a kórházba megkaparták és kiderült hogy 3 hónapos terhes volt!Ma pedig voltam az egyik o.rendelőbe maga az aszisztensnő ismerősöm is lebeszélt róla!Ott volt egy férfi beteg de csak táppénzes papirért jött,mert kiiratta magát a feleségéhez,mert szült,akkor kezdi mesélni,mert hallja az én sztorimat,hogy képzeljük el 9 hónapig 1 babát igazoltak az ultrahangok,mikor beindult a szülés megszülte a babát várják a placentát helyette még egy baba született,végig takarásban volt!!!!Jó mi????Hát ennyit,menyire vagyunk biztonságban az eü-ben!!!!!Másrészt azért nem szedem be a gyogyit,mert 1 hét múlva nyaralás utánna lagzi,nem hiányzik hogy elöntsön bárhol!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszta!

Igazad van, én sem szedném be még a helydben!!
El kéne menned egy 4D-re,nem??

Képzeljétek,tegnap volt pont egy éve hogy Olika megfogant!! :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok

Kriszti

Nehéz döntés előtt állsz és ehhez feltétlenül olyan doki kéne akiben 1000%-ig megbízol.
vagy legalább egy másikkal is igazoltatni ezt a diagnózist :roll: .
Gongolom Te is így gondolod :oops: .Amíg lezajlik a nyaralás és az esküvő addig is történhet valami benned JJJJJJJJJJJJJJóóóóóóóóóóóóóóóóóó is lehet.
Vagy nem jól gondolom?

Panny

Tök jó h Olika már ilyen nagy pasi és bírja ezekt a progrramokat!!!!!!!!!
Persze ehhez egy klassz anya kell aki így neveli őt és a nagyokat is!!! :wink:

Marika drukk Neked!!!
Izgi napok jönnek!

Lányomat holnap visszűk táborba.
Ma gondlom bepakolja a fél házat és reggel még ami esetleg kimaradt :lol: :lol: :lol: :wink:
Persze a szekrényében bizti nem marad ruha :wink:

A reggelikhez beosztották ki mit visz, azt kell beszerezni még.Telót feltölteni Neki....
agica1027

Panni,Ági!

Én is igy gondolom,és tervezem a másik dokit is már megvan beszélve csak időpotra várok talán nyaral és majd utánna!
Vendég

Akkor megnyugodtam, de tudtam h ezt teszed! :wink:
agica1027

Sziasztok!

Zajlik az élet nálunk is.........
Hétfőn Veronika táborba ment...igaz, csak ide közelbe, és már csütörtökön jönnek is...De akkor is rossz volt...így még nem aludt ott idegen helyen. (csak a mamájánál)
Szerencsére ment sok lány osztálytársa, megvan a tanítónő mobilszáma is, de nem akarom hívogatni, mert akkor minden szülő csak abból állna ki....Így meg gondolom, minden rendben van....

Na, gondoltam, Atikámmal nyugisan elleszünk kettecskén nap közben....Erre hétfőn panaszkodott, hogy fáj a füle...már éjjel is adtam neki gyógyszert, tegnap reggel aztán elvittem dokihoz, úgyis mennem kellett a védőnőhöz is...
Hallójárat gyulladása van :( Ami valszeg a medencéhez használt klórtól alakult ki...és ők a múlt héten minden nap pancsoltak...és sajna nagyon szerettek alábújni.
csakhogy holnap vérvételre is kell mennünk, mert jövő hét keddre vagyunk előjegyezve a fütyi-műtétre.....De ha kimutatja a vérvétel, hogy van valami gyulladás, akkor félek, a műtét megint halasztódik........Pedig jó volna már túllenni rajta!

És a jövő héten jönnek a gipszkartonosok is, kezdik a tetőteret......A jövő hét végén meg jönnek az erdélyi barátaink, akikhez mi is szoktunk járni.......16-án meg a tesómék jönnek haza Skóciából 2 hétre....Szóval nem fogok unatkozni júliusban! :lol:

Mária!
Kitartás!! És kívánom, hogy forduljon meg az a bébi! :)

Kriszti!
Neked meg azt kívánom, hogy legyen ez mégis valami csoda-baba!! A gyógyszerrel meg várj.........

Panny!
Napszúrás....nekem egyszer volt életemben, de rémes........és megünnepeltétek a fogantatás évfordulóját?? :wink: :wink:
Hová mentek majd augusztusban?

Ági!
Lányod hova megy táborba?
Hogy állsz mocorgással? Nálam nagyon beindult egy hete kb..... szinte a nap minden szakában jelez...de főleg este nagyon aktív! Imádom ezt érezni!

Hát az életmentő csajszinkkal mi van?? :lol: :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta

Igen aktív már a fiúcskánk.Imádom amikor hullámzik a poci.
Apának is elég sokszor sikerült már elkapni ezeket és olyankor úszik a boldogságban - és ez olyan jjóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

Nagyok is mindíg lesik és nagy az öröm. Ákosnak hívjuk, beszélünk Neki.
:lol:
Hétfön megyünk Pestre a genetikai eredményért,ahol ugye 100%-ra megmondják a nemét is. Izgulunk..... :roll:

Bogi Horpácsra megy, Salgótarján fele van.

Nálatok is beindult az élet, a július meg jó sűrű lesz.Legalább elszaladez a hónap!!

A nyáron még egy szoba csere vár ránk is.. Ami bútor vásárlást is jelent.Persze a bébinek is kell majd, de még azt nem mernék.....

Atiért meg akkor izgulunk mi is-kényes dolog ez h minden összejöjjön a műtéthez.
agica1027

Sziasztok!

Szoktalak olvasni benneteket, csak kevés időm van a netre.

Nem fogok nektek név szerint írni. BOCSI!

Mi jól vagyunk. A meleg viszont kikészít. Bence már 2 napja nagyon nyűgös. Ilyenkor nem hajlanó nélkülözni anyát. Egész nap vele foglalkozom. Akkor nyugodt. Aztán, ha épp elalszik, csinálom a dolgom.

Sokszor irigylem a gyerekeim, hogy beülnek a medencéjükbe, és csak órák múlva szállnak ki. Én is mennék bele, csak túl nagy vagyok hozzá.:)
Bencus meg túl kicsi.

Kismamák hogy bírjátok ezt a nagy forróságot?

Tudom, a többieknek sem könnyű, főleg annak, aki dolgozik.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Edit!

Köszi! :lol:
Olvasom,hogy zajlik az élet nálatok,van jó is és rossz is!A jó mindig jó!De a jóhoz sajnos társul a rossz is! A fiadnak jobbulást és szoritok,hogy minden rendbe legyen!!!!!

Ma kaptam kézhez a tegnapi uh eredményt!

Uterus nagysága 88x46 mm,jobb ováriumban 31mm folliculus látható!!
Vendég

Köszi Ditta az érdeklődést,jól vagyok.
NAgyon zűrös napjaim vannak,nem részletezem,családi hülyeségek...
Meleg is van,játszizunk is,meg ilyenek... :D
Attinak gyógyulást kivánok!Minnél előbb,hogy mehessnek műtéltre.Azért nem jó várni a köv. időpontig...

Kriszti

Nekem volt egy-két év hogy csak erre jött meg.Nem volt sok vérzés tőle.
De én is lebeszélnélek.VAgyis inkább várj méág..
JA és BArinőmnek a cisztára terhességet javasoltak,hogy elmuljon. :roll: Azaz mensizett közbe,miért is ne mensizne,a ciszta nem ok erre.. :roll: :?
Kiváncsi vagyok a fejleménykre!!
Ikres baba anyja hallod nagyot nézhetett. :shock:

Britta

kitartást!!!!Minnél könnyebb lesz vele!!

PAnny

ünneplés volt?? :wink:

Ágica

szal akkor Ákost vártok... :lol: :lol:

CSajok!
Mától van itt Sopronban a Volt fesztivál.Ti még ennyi csövesmcsavargó,rondakinézetű hulligánt nem láttatok!!!! :shock:
Ilyenkor az jut eszembe,hogy a lányaimnak ugye nem ilyen fiú jut ??? :oops: :?
Vendég

Erika!

Nézett ott mindenki,hogy most mi van???döbbenet volt mindenki részéről!!!!! :wink:
Akkor lehet elegük a Soproniaknak az ilyen alakoktól!A lányaidnak biztos nem kell majd ilyen, reméllem az enyémnek se!!!! :roll:
A te ciklusod most hogy áll!???????????Egyáltalán hol tartol????
Nekem a múltkor sikeresen elmúlt a gomba 1 pár nap alatt,azutántól olyan folyásom van mint peteéréskor, van mikor kevés van mikor sok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ú de sokat irtatok mig nem voltam. Rossz volt a netünk és nem volt kedvem jönni, mivel iszonyu lassu volt.

Jo meleg van, mi is csak a medencébe birjuk, de jövö7-re lehülést igér.

Ugy látom mindenki jol van.

Ma megszült a barátnőm 3. baba, nagyon könnyü szülés volt. 3,70kg 61cm és Csenge.

Én várom hogy ne jöjjön meg.
encike 2

Encike!

Gratulálok a barátnőnek!Neked pedig mennek a drukkok!!!!!
Vendég

Encike

gratula barinődnek.
ÉS drukk Nektek!!Szép a hőd!!ÉS végülis jó helyre tette a pé-sed.VAgyis jókor voltatok együtt :wink:

Kriszti

Gomba :evil:
Ugy látom minden babás ezzel küzd az elején! :twisted: VAgyis akkor Ez is babás tünet :wink:
Nekem is folyamatos folyásom van,az Isten tudja mitől.
21.napon vagyok,és nagyon NEM VÁROM a mensim. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Haza jöttünk! Nagyon szuper volt minden! Minden nap voltunk valahol, lejártuk a lábainkat, ugyhogy hazajöttünk pihenni .
A fiuk a legjobban a Thomas land-be szerették!!!!
Küldök egy pár fotót rólunk!Remélem nem leszek sokk!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

nagyon szuper helyeken jártatok!! :wink: :shock:
ÉS végre TÉGED is láthattunk! :wink: POcakod is nődögél!! :D
Vendég

Kriszti

Schuldigung-19.napon voltam ma. :oops:
Már számolni se tudok! :D
Vendég

Rik:
igen, nödögél a pocakom, épp most probáltam fel a ruhatáramat :wink: és szomoruan állapitottam meg, hogy mindjárt nincs egy rövid nacim sem ami feljönne rám :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Üdv.Itthon!!!!Nagyon szép helyeken voltatok!

Erika!

Akkor drukkkkkkkk,hogy NE JÖJJÖN MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tina!
Köszi

Rik!
Remélem nem jön meg.

Márti!
Hű, de szuper helyen jártatok!!!!
encike 2

Kép Ő Csenge, barátnőm kislánya.
encike 2

Encike!

Szép a babó!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az egyik topikból csórtam ezt a linket!
Reméllem jól irtam be!!!!

www.naptarak.hu
Vendég

Ez a jó link!!!!!!!!!!!!!!!!

www.naptarak.com
Vendég

Tina!
És konkrétan mire gondoltál a linkkel kapcs.-ban?
encike 2

Encike!

Hát nézd meg!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Encike!

A hőd úgy látom nagyon bíztató... :wink: :wink: :wink:

Kriszti!

Én sem értem h konkrétan miért raktad fel a linket?? :oops:
(bocs,nem fog az agyam :oops: )

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Köszike, hogy rákukkantottál, de mult hoba is igy fenn volt és egyszercsak leesett és megjött. Most bizom benne, mint mindig, hogy fenn marad. Te a helyembe mikor tesztelnél?
encike 2

Egyébként én szoktam a naptáras oldalon számolgatni.
encike 2

Encike!

Sztem ha az eszemre hallgatnék akkor csk amikor meg kéne jönnie akkor tesztelj,de amúgy meg a szívem szerint meg előbb... :oops: :oops: 12-13 dpo körül talán már kimutatja(érzékenységtől is függ), de inkább később hogy tuti legyen :wink:

De mit számolgatsz a naptáros oldalon?Pé-t?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Aha meg ugye a szül dátumot. Hátha tényleg nem kéne már többet számolgatnom!
Igen igazad van, hogy tuti legyen a dolog ráér még a teszt, de én akár most is tesztelnék!!!!
Egyébként 10-es erősségű.

Kép
Kép
Kép
encike 2

na 3féle fénykép méret.
Dorina
én a medencébe
Niki
encike 2

Encike

mindkét lányod nagyon szép!!! :wink:
Kár hogy anyucijukat megint nem látni rendesen :? :shock:
Vendég

Köszi Rik!
Majd teszek fel magamrol is.
encike 2

Encike

köszi! :)

Kriszti

olvatsam,hogy Jakupcsek 45 évesen babát vár!!!!Látod ennyi idősen is!!Szal Te még fiatalka vagy!!! :D
Képzeld tegnap 4-kor végeztem...NAgyon gáz a helyzet 7 órára voltam beosztva!!!!!!!!!!Férjem most nyavalyog nekem,hogy legyek 6 órás,mert ez igy nem lesz jó.5-kor értem haza,mert a kórházba végeztem egy nénimmel.KAját csinálni se volt már energiám itthon.
Mondtam neki,hogy szeptemberig várjunk,hátha összejön addig a bébi,és ugyebár jobb lenne 8 órás fizuval lelépni. :roll:
Vendég

Igen láttam Jakupcseket lesz az Aktivban.

De viszont anno Palotás P., most Gregor B. elvesztette a babáját. Sajnálom őket, mint anyák.
encike 2

Encike

meg a mai ujságban olvastam,hogy a Deutsch Anita is. :(
Szörnyű lehet.Meg az is pluszba,hogy az egész ország róluk beszél... :x
Vendég

Erika!

Én is hallottam ma a rádióban,Jakubcseket de,hogy hány éves azt nem hallottam tisztán!!!!Én tegnap és ma nem dolgoztam,itthon is volt tenni-venni valóm,aztán a mamának pakoltam be,mert ma reggel vittük Mátraházára!De jó,hogy nálatok lehet igy válogatni,hogy hány órát dolgoztok,nálunk 8 van!A közcélúak vannak 7 órába!!!

Encike!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!
A naptár pedig annyira egyértelmű,nem értem mit nem lehet érteni rajta!!!Kalkulátorok vannak rajta,többféle naptárak,nevek,ünnepek!!!
Jó a kismamáknak is és a babára vágyóknak is!!!
Vendég

Krisztink

Mi van Veled????Tudtál beszélni időpontügyileg egy másik dokival??
Nálunk vannak 4 órások is!! :roll:
Vendég

Erika!

Nem szedem a gyogyit de nem is mensizek!!!!!Doki nyaral,de mire haza jön,mi megyünk!!!!Gondolom,hogy a fizetés is az óráknak megfelelő!!!!
Vendég

Tina!
Én régota használom ezt a naptárt, mint ahogy már irtam, de azt hittem konkrét dolgot találtál rajta.
Tényleg nagyon jo.
Még a nana.hu-n, nőivonalon szoktam számolgatni. Itt is sok érdekes dolgok vannak.
encike 2

Encike!

Különösebb dolgot nem tudok vele kapcsolatba,csak mikor rábukkantam akkor gondoltam hátha érdekel valakit!
Én is átnéztem töviről helyire!Megnézem a nana-t is!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

házipatikán, meg itt is vn kalkulátor.
Szép álmokat!
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?