Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, ha befogadtok ebbe a dinamikusan bővülő csapatba.
A párommal mindketten 26 évesek vagyunk. Nálam tavaly decemberben derült ki egy véletlen folytán, hogy nincs pé-m. Azóta Bromocriptint szedek. A legkisebb dózisúból napi felet. Én azon szerencsések közé tartozok, akiknek semmi baja nem volt és nincs is a bogyótól. Ellenben most bizonyítottan van pé-m.
Kb június 27-én volt pé-m, akció is volt.
Most pedig reménykedünk. Nekem érzékenyek a mellbimbóim reggelente,és a melleim is feszülnek kicsit, bár nem jobban, mint mensi előtt szoktak. A hőmet mére(gete)m, és még mindig 37.2
Remélem van esélyünk. (bár miért ne lenne??!!) Olykor émelygek is, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt nem szimulálom.. Nincs konkrét oka(szag, étel). Főként reggelente jön rám.
Szerintetek van értelme megcsinálni egy érzékenyebb tesztet vasárnap reggel(pl Clearblue). Pont akkor lesz 10 napja, hogy pé-m volt.. Tudom-tudom... türelem, dehát az nincs
10-én kellene megjönnie, és mióta a Bromot szedem, óramű pontosságú lett.
Végigolvastalak titeket.. ráment az estém, de nem bánom!
Én a vitaminokhoz annyit tennék hozzá, hogy az én dokim a Gravidát ajánlotta. Azt mondta, pozitív tesztig heti 2db-ot szedjek, utána napi 1-et. Ne felejtsétek, hogy azok a vitaminok, amik nem vízben oldódnak, felgyülemlenek a szervezetben, és legalább annyi kárt okozhatnak, mint ha nincs belőlük elég. Márpedig a terhesvitaminok(ha jól tudom, javítsatok ki, ha nincs igazam) többet tartalmaznak mindenből, mint az egyébként szükséges.
A vasról meg azt hallottam több helyről,hogy nagyon nehezen kötődik meg. Leginkább májban van jelen, viszont valahol azt olvastam, hogy a C-vitamin segíti a beépülést. Szóval vastartalmú ételek mellé/után egyetek sok gyümölcsöt!!
A kínai naptár... hát aszerint nekem fiúnak kellene lennem
Legyetek jók, és mindenkinek drukkolok!
Bea
Ui.: bocs a hosszú hozzászólásért így az éjszaka közepén..