na nuncili,akkor halld a másik oldalt...Kristófnak szép szobája van,de a mi szobánkban alszik matracon,éjjel minimum 1-szer ébred. Eliza este már tápit kap,hátha alszik címszóval,de nem és nem...most éjjel csak 10-szer volt fennt,semmi nem kellett neki,se tea,se cici,csak sikitott meg sirdogált. Pedig ő igenis jó alvó volt. Végülis meglett az oka,reggelre kibújt 2 foga,úgyhogy mostmár 6 van neki
De az ennyire-fogzást leszámítva sem alszik éjjel remekül,2-szer kel általában. És ugye mind egy szobában vagyunk,apa egy idő után már Kristóf mellett alszik matracon,Eliza meg mellettem. És most lehet engem szidni,meg akármi,de nem akarok semmilyen könyvet alkalmazni,és nagy ívben tojom le,hogy melyik hírességnek meg ismerősnek a gyereke hány 10 órákat alszik éjjel. Az enyémek nem nagy alvók,néha szédelgek a fáradtságtól,néha idegbajos vagyok a fáradtságtól,de mit csináljak? a gyerekeim,szeretem őket,és hát,én akartam őket
Akkor sem aludtam,mikor dolgoztam,hisz éjszakáztam is,este hattól reggel hatig. Akkor sem reklamáltam,azt is én választottam,akárcsak ezt.
Nekem is már sok mindent mondtak az okosok,hogy mit hogyan kellene,de nem vagyok hajlandó dolgokra...1:nem hagyom a gyerekem egy másik szobában üvölteni,hogy majdcsak álomba sírja magát,aztán majdcsak megszokja...
2: nem teszem azt vele,hogy elalszik,és rakom az ágyába-én is megijednék,ha nem ott ébrednék fel,ahol elaludtam.
És még sorolhatnám.
Nuncili elhiszem,hogy kivagy,de szerintem tedd el azt a könyvet,hisz te sem a gyermeked születésétől alkalmazod,és ne is figyelj oda a jóalvó gyerekek ismerőseire. a tieid ilyenek,és kész. Lehet százszor okosabbak lesznek,mint a jóalvó gyerekek,vagy mit tudom én...
na,jó sok lettem hirtelen,ne haragudjatok.
De a véleményem az,hogy egy gyereket nem lehet könyvből nevelni,és szerintem hosszútávon az sem jó,ha örökké valamilyen csodabogyót adunk nekik,hogy aludjanak. Akkor már inkább adjunk nekik pálinkát,igazi,házit,az tuti hat