Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Solya
Homeopátiához egyáltalán nem értek, bocsi írhattam volna hogy nincs infóm.
Én 0 RH + vagyok, úgy hogy....
Egyébként tényleg gáz, hogy néha olyan leveleket kapunk , én is, amihez semmi közünk olyan értelemben hogy gőzöm sincs kitől érkezett, szerintem nem is ismer, és így azért minden jószándékom ellenére nem áll módomban utánna járni.
Fisher Price játékai a fiaimnak is voltak, jó minőségű dolgokat gyártanak,Baby Chou Chou babát meg pont most néztem egy katalógusban mindjárt eszembe jutottatok róla, biztossan fog Sára örülni neki!
Én is szívesen olvasnék ám Mátéról és Sáráról!

Alvás:
Napocska elfárad ahogyan a legtöbb ekkorka gyermek szerintem, tehát aludnia kell. Az más kérdés hogy nálunk szépen nyomon követhető hogy ha időben kel, olyan 7-8 óra körül akkor le lehet tenni egy óra magasságában és szundizik egyett, ha viszont előző este sokáig maradt fenn akkor későn kel és valóban öt-hat óra tájban akar szundizni. Ezt többnyire nem engedem elfoglalom addig amíg átlendül a holtponton, és akkor szépen fél nyolckor már pihen is!
Nálunk mondjuk semmi nincs szigorúan fogva, ha álmos alszik ha nem akkor majd később, vagy kimarad.Nekem van időm lefeküdni mellé amíg elalszik, este meg az ölembe kuporodik, és úgy nyomja el az álom. Tudom hogy ez a legtöbbeteknél, nem járható út, mert nekem nincs kis babám, csak leírtam hogy megy ez nálunk.
Napocska mellett a legtöbb dogot szépen meg lehet csinálni, meg nekem segítenek a nagyobbak is,a mikor haza jönnek hiszen olyankor körülöttük legyeskedik, és nincs egy pindurkám mellett, úgy hogy nekem nem gond az éjszakai alvás vagy esetleg a délutáni, ami szerintem a legfontosabb egy anyukának.

Laura
Édes volt Romi a hintapaciján, Napocs vagy fél órát nézegette /Dórival együtt/ és magyarázta hogy "ajanyos".
Arany lányom kitűnően elalzik az ölembe kuporodva szerinte még bőven elfér! KépKép
Egyébként igazat adok neked abban hogy két óra kell az anyatejnek is hogy felszívódjon rendessen, nekem is ezt mondta a dokim és amikor legalább ezt az időközt betartottam akkor jobb lett Napocska emésztése ez tény.
Hogy Heniéknél, Mártiéknál, Coryéknál nem erre vezethető vissza ha a kicsinek fáj a kis pocakja az más kérdés.

Márti
Remélem a holnapi napod sokkal jobban fog sikeredni és Ármin alszik egy keveset délután.
Szerintem vannak ilyen periódusaik ki tudja miért, aztán vissza áll minden a régi kerékvágásba. Az nagoyn kevés idő ha csak olyan hat órát alszik egész nap, nem valószínű hogy hosszabb távon bírná. Ahogyan én látom tényleg van olyan gyerkőc aki nem fekszik le napközben de többnyire később kelnek és este korábban fekszenek, vagy nem Zsuzsi?
Lehetséges hogy a leghátsó fogacskái jönnek Árminak ami így csapódik le?!
Kitartás, tudom milyen vacak érzés amikor a gyerekkel ébredsz és fekszel és közben sincs pihi, hónapokig, tényleg már nem sok van hátra ebből az időszakból!
Szomorúan olvasom hogy a diétád sem az igazi mert még így is vannak fájdalmaid, hát nem semmi amit kiállsz hogy szoptathasd Vilkát!

Cory
Ennél már csak az a vacakabb amikor egy pindurka vígasztalhatatlanul sír főleg éjszaka és nem találom az okát,csak találgatni tudok de segíteni neki nem, én is próbáltam a fiamnál mindent de semmi nem hazsnált jóformán aztán idővel ritkultak, majd elmaradtak a pocakfájós. időszakok.
Azóta sem tudom mit csinálhatam volna még másképp.....pedig gyakorlatoztam éppen eleget, teát is kaptak, cseppeket is és masszíroztam stb.

Heni
Barni nagyon ügyin rajzolKépKépKép, én a magam részéről szívesen nézegetem és olvasom a híreket róla és egyálltalán nem bánt ha már most tud emberke szerűt rajzolni míg Napocska meg nem. Ő meg másban nagyszerű,leginkább abban hogy az én tüneményes kislányom, és ez nagy szó!
Úgy hogy csak írj a srácokról mi is büszkék vagyunk rá!!!!!

Menta
Helena is nagyon szép emberke fejet rajzolt KépKépKép és hát a haja az igen! Napocska nem tud kört rajzolni kíváncsiságból kipróbáltam mutattam neki, inkábbb a firkálás tetszik még neki!
Bizony kár hogy nem tudtuk meg a picurkád nemét, de nem ez a lényeg ugyebár hanem hogy jól van!!!!!KépKép Én is mindig nagyon hamar elneveztem az enyémeket és be is jött amit éreztem.

Linato
Jó a szövege a kislányodnak,elképzeltem ahogyan mondja! KépKépKép

Zsuzsi
Leírhatnád milyen volt a dokinál, milyen érzéseket és véleményt váltott ki belőled, a párod bent volt ő mit mondott?
OOOOlyan kíváncsi vagyok na....Persze magánban.
Szépen növekedett a pindurkátok, de jó!!!KépKépKép
Dóri nagyon jól mutatott a hintapacijával!KépKép

Bogancsi
Annyi kedveset és szépet írsz Tomikáról, hogy te csak ne irígykedj itt nekem amikor egészen rendkívüli pindur fiad van!!!KépKépKépKép

Norci
Jobbulást nektek!
A gombás fertőzés többnyire nagyon viszket, és apró piros pöttyök is megjelennek, amiket most nehezen tudnál ugyan megvizsgálni, de azért tény.

Napocska is várja/féli a Télapót mindenhol nagyon tetszik neki, TV-ben, újságban, könyvben, és magyarázza hogy hoz "csoki figuját" neki.
Egészen megkergült különben ha nincs éppen kint akkor itt nyargalászik mint egy kis csikó.
Egész nap szövegel le sem lehet lőni.
Ma kiszúrta az ajándék dobozát, mert olyan hatalmas hogy nem igen tudom hová elrejteni, így a szárítóba tettem oda egyedül nem megy be, csak ha teregetünk, és letakartam.
Igen ám, de egy pici része kilátszott, amit nem vettem észre ő igen és édesen meg állt előttem, hogy:
"Anya kéjem a babát?
-Milyen babát?
-Azt a babát.
-Ó az csak egy doboz széle, anya kidobja majd jó? Nem lesz itt útban.
-Jó. Kéjem a dobozt."
Majdnem lebuktunk, még jó hogy csak a széle látszott ki pont a lényeg nem.

Dzsili
dzsili

Itt Napocska lábat mos,a mosogatóba!KépKép

Kép
dzsili

Sziasztok!

Kis kimaradas utan ujra itt Kép!
Jo sokat irtatok megint, nem tudom mikor erek a visszaolvasas vegere.

Halaadasnapja es a hazassagi evfordulonk nagyon jora sikeredett. Nagyon jol ereztuk magunkat a baratainknal. Madike is nagyon elvezte. A baratainknak ket cicajuk van. Az egyik nagyon gyerekszereto. Elvezte Madike simogatasat. Madi pedig mozdulni sem akart a macsesz nelkul. Kép Meglatogattuk a San Diego-i allatkertet, majd ket nap utan elkoszontunk a baratainktol es elmentunk Anaheim-be a Disneyland-be. Madikenek nagyon tetszett ez is. Kép Kedvence a karacsonyi felvonulas volt.

Alvas:
Madikevel szerencsesek vagyunk, o altalaban reggel 7- 1/2 8 korul kel, majd ebed utan alszik 1-2 orat, majd pedig este 8 korul alszik el megint.
Fatus teljesen mas volt. Ket eves koratol nem aludt delutan. Mikor bolcsibe kerult, akkor sem birtak ravenni az alvasra, sot az oviban is csak akkor aludt amikor o akart, ha nem, akkor a dadussal jatszott Kép

Zsuzsi!
Nagyon jo hogy mar hallottatok a baba szivhangjat Kép!

Cory!
Remeljuk hamarosan vegeter a hasfajos korszak Zsomanal. Szegenyke Kép Na es persze szegeny te is.

Rebi!
Vigyazz magatokra! Pihenj minnel tobbet!

Marti!
Delutani alvashoz Arminnak sok-sok alommanot kuldok!

Norci!
Jobbulast es remeljuk mihamarabb elmulik ha gomba vagy barmi mas!

Beja!
JO pisi eredmenyhez drukkok mennek!

Bocsi, hogy most masnak nem irok, de sajna nincs tobb erom irni. Megyek aludni, mult ejjel kettokor fekudtunk le es haromnegyed hetkor keltunk Kép Sajna haromszor agynemut kellett cserelnunk, Madike haromszor hanyt. Kép Eloszor azt hittem, hogy gyomorrontas, de ma estere lett egy kis hoemelkedese. Remelem nem fog jobban belazasodni.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Zsuzsi! Akkor mostmár Kép

Bogancsi! Miért, neked nincs olyan régi készletből megmaradt 1-2 kávéscsészéd, amitől már boldogan megszabadulnál? Kép Na, az ilyet nyugodtan oda lehet adni a gyerek kezébe, mert ezek SOHA nem fognak eltörni! KépKépKép

Dzsili! Döbbenet, kész kis hölgy már Napocska! Kép

Szoptatás témában csak halkan említem meg, hogy Lacika 6 hetes korától (amikor eldönöttem, hogy Bóbitára hallgatok, és nem a védőnéninkre) kb. 2 hónapon át játszotta a 1,5 óra szopi után 1,5 óra emésztés és újra szopi műsort. Mázlimra, ennek ellenére soha nem volt hasfájós. Persze a kivételek erősítik a szabályt, de az ő pocijában aztán bőven keveredtek a különböző emésztettségi fokú tejecskék.

Téma volt a METRO, én úgy emlékszem, hogy karácsonyig minden hétvégén be lehet vinni a gyerekeket. Hétvégén otthon majd megnézem pontosan, Anyának van Metro katalógusa.

Tegnap volt céges mikulásbuli Laci munkahelyén, illetve a Csodák Palotájában. Lacika nagyon élvezte, tudom ajánlani a helyet rossz idő esetére. Egy csomó minden van direkt kicsiknek, és a nagyobbaknak szánt dolgok közül is van, ami már nekik is tetszik.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert teljesen bedöglőtt a netünk.KépKépKép A szolgáltató szerint nálunk van a hiba, állandóan szétkapcsol 1-2 perc után...most is...Kép
Szóval baba jól van és csak szép nagyra kell növesztenem.Kép

Holnapra jó mikulásozást!

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(Maholnap 33.)
sztigris

Zsuzsi,
mostmár én is gratulálok! Kép
solya

Zsuzsi,
én is csatlakozom Solyához, gratulálok nektek!Kép

Szila

ui.: Képzeljétek, Hanga reggel belepisilt a bilibeKép! Kérte, ráült, olvasott kicsit, felállt, és akkor láttam az eredménytKép
szila

Sziasztok!

Szila! Értem már! Kép De Barnit nem lehetne becsukni a szobájába alvási célzattal, akkora ordítást csapna! Szerencsére ő is jó alvó, cicin, de nappal max. 15 perc alatt elalszik dél körül másfél-két órára, este pedig 8-9 között (ebből én sem engedek), igaz, ilyenkor nehezebben megy, de nem a fáradtság hiánya miatt. Akkor van zűr, ha Boldi felébred, és nincs itt senki, hogy kimeneküljön vele Kép

Zsuzsi! Ez fantasztikus! Annyira örülök! KépKépKép Az uh-ért külön kell fizetni?

Rebi! Irgundi-burgundi! Tessék többet pihenni, és kevesebbet lótni-futni!

Most kiviszem Boldit, aztán folyt.köv. Kép

Addig is minden jót,

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi! Nagy gratula pocaklakóhoz!Kép Végül melyik dokit választottad? Le vagyok maradva, nem emlékszem rá, hogy írtad volna. Mennyi volt az uh?

Beja! Nem semmi a zacsiba pisilés. Eddig azt hittem csak a lányoknál macerás. Kb. Korinak is 10ml sikerült produkálni. De elég volt szerencsére. Drukkok a jó eredményhez.KépKépKép

Andysj! Nagyon jó kis programjaitok voltak. Madikének jobbulást!KépKépKép

Dzsili! Napocska egyszerűen gyönyörű. Jó helyet találtatok a lábmosáshoz.Kép
Kori is elalszik dél körül. Sőt ő magától elmegy és lefekszik ha fáradt. Ilyet Miléna soha nem csinált. Igaz csak napközben, mert este csak játszanának a végtelenségig.

Rebi! Próbálj meg kicsit lassítani és pihenni.Kép

Szila! Nagyon ügyes Hanga!Kép

Szilvi! Gyors netjavulást!
A babócát meg szépen gömbölyítgesd a pocakodban.Kép

B.Márti! Köszi a metrós infót előre is.Kép Hátha mégis eljutok oda jövő héten.

Na megyek háztartani.
linato

Borcsa! Boldog névnapot! Kép

Zsuzsi! Nagy grat a nagy 8 heteshez! Kép

Majd jövök, köszi az alvós hozzászólásokat - egyelőre mindenki ébren Kép csak benéztem...

Márti++
márti

Sziasztok!

Borcsa: nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Zsuzsi: el is felejtettem: így már én is (újra) szeretettel gratulálok a pocaklakóhoz!!! Kép Kép Kép

Dzsili: hogy milyen nagy lány már Napocska! Kép

Menta: teljesen megértelek, hogy már néven szeretnéd szólítani pocaklakódat. Nekem ezért volt könnyebb, hogy az Antalt és az Antóniát is Toncsinak becézik, így már kezdetektől fogva tudtam, hogy Toncsi baba lakik a pocakomban (csak éppen mi kislányt szerettünk volna).
Esetleg nevezd el magadban valami "uniszex" néven, pl. Kicsikém, Kisbabám, stb., így tudod a nevém szólítani már most is.

Ha még érdekel valakit:
http://www.metro.co.hu/index.html

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat, remélem minden rendben lesz. A doki szó nélkül kért toxoplazmózisra is vérvizsgálatot (a papagájok miatt, bár megnyugtatott, hogy a papagájok nem okoznak toxopl.-t), de így biztosan megnyugodhatok, azt mondta ne egy vizsgálaton múljon a lelki békémKép
Az uh-ért külön kellett fizetni, sajnos, igaz nagyon profi gépük van.
Férjem végig velem volt a vizsgálaton, ezt más barátnőmnek is elmeséltem, és teljesen kiakadtak ettől. Az előző dokinknál is az volt a szokás, hogy az apuka végig bent maradt a vizsgálaton. Szerintetek, nem kéne?

Norci: hogy van Vili?

Beja: vizelet eredmény miatt szurkolok nektek!!!Kép Olyan jó, hogy Bálint ilyen jól alszik, nagy szerencséd van!

Márti: nincs nagymama, akinél Ármin szívesen ellenne 1 napot, este kapnád vissza, így legalább kipihennéd egy picit magad, mikor Vilka alszik? Muszáj ezt a diétát ilyen szigorúan venni? szerintem ez is tönkretesz fizikailag, nem csoda, ha elfogy az energiád és a türelmed. Nincs más megoldás? Lefejt tejet elfogadja Vilka? Mert ha csak 2 napot igényelne az fránya műtét, akkor lehet, hogy mégis jobb megoldás lenne, mint a diéta. Nekem is volt egy kisműtétem, mikor Dorka 5 hónapos volt, így másfél napig nem szopizott, csak lefejt tejciből ivott picikét, de kibirtuk.

én sem tudom a Mikulás-buli pontos címét, emailen, megírná nekem valaki?

Dzsili: olyan nőies Napsi, olyan édes!!!! egész nap puszilgatni lehetne!Kép

fáradt vagyok, csomó vért leszedtek.

üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

BMárti
Az előzőben kimaradtál pedig akartam írni milyen kis kreatív vagy tök jó játékot találtál ki KépKépKép, nem úszott a konyha nagyon?
Hát tudod szerintem a szopiztatást olyan nehéz dolog megítélni hiszen mindenkinél más.Vannak logikus és elmagyarázható dolgok benne, és sok-sok olyan amin lehetne vitázni a végtelenségig.
Kinél mi jön be. Szerintem érdemes minden tanácsot elolvasni aztán gyorsan szelektálni mi az ami nálunk bevált, vagy ami ránk is alkalmazható.Miért van hogy van baba akinek sokat fáj a pocakja pedig már mindent kipróbáltak nála, a másiknak semmi baja? Szerintem mindegyiküknek másként áll be az emésztése, más dolgokra érzékeny amik az anyatejen keresztül hozzá jutnak az anyukája ételeiből, italaiból, és nagyon más az anyukák teje is. Van akiét gyorsabban lehet emészteni, van akié laktatóbb azt lasabban.....

Rebi is kimaradt
én is csak annyit akartam írni hogy vigyázz magatokra, ne rohangálj annyit!
/Most ez különössen megoldható, csak a Karácsony jön, meg egy kis költözés a hab a tortán!/

Andysj
Fantasztikus programjaitok voltak, örülök hogy jól sikerült minden! KépKép
Madykének meg gyógyikat küldök hogy hamar túl legyen rajta, már mint a betegségen!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
Nagyon ügyes Hanga!KépKépKép
Napocska is valamelyik nap kakilt egy kicsit a bilijébe, tuti véletlenül mert azóta is ellenáll! KépKép

Szilvi
Emlékszel nálam is volt ilyen!
Mármint hogy a netre csatlakozás után pár percel max. 15 kiírta hogy egy percen belül leáll agép mentsek el mindent! Csak akkor indul újra ha netezel?
Mert akkor könnyen lehet hogy neked is egy féreg vírus okozza, amit nem levél útján lehet elkapni hanem fertőzött oldal megtekintésekor! Neked is XP-d van?
Le lehet tölteni a javító csomagot a Microsoft honlapjáról.

Linato
A hölgyemény szétmorzsolt egy kekszet majd beletapiskolt a csülkével úgy hogy inkább bedugtam a mosogatóba mint hogy végig szórjam a lakáson a fürdőszobáig! KépKép

<font size="+2"><font color="ff0000"><font face="Monotype Corsiva">Borcsa
Boldog névnapot!</font></font></font>

Zsuzsi
Szerintem nagyon jó dolog hogy a férjed veled megy a nőgyógyászhoz és bekísér, ez számomra egy a köztetek lévő mély együvétartozást jelképezi!
Nem hiszem hogy olyant látna amit nem ismerne! Kép Több szem többet lát alapon hátha eszébe jutnak olyan dolgok is amik neked éppen nem, azonkívül nem árt az ha ő is hallja hogy mennyi mindenre kell kicsi feleségének odafigyelnie és hogyan kell/ene vigyáznia magára.
Végül is hüvelyi UH volt?
Tényleg nagyon érti a mesterségét a Győrfi M. hidd el megéri fizetni neki, nem beszélve a gépekről amilyen nem sok rendelőben van, biztosabb ritkábban de azt alaposan mint egy rozogával minden alkalommal.
Különben az igazsághoz hozzá tartozik hogy ahogyan a labort is a kórház rendelőjében végzik, Uh-ra sem kötelező a Praxisba menni, el lehet végeztetni ingyen a rendelőben is ad hozzá az orvos beutalót!
Ti terveztek 4D? Nekem nagyon bevált, csak ajánlhatom, az viszont elkeserít hogy olyan drága és így nem mindenki tudja igénybe venni aki szeretné. Azt mondják ez azért van mert igazából akkor lenne érdemes ezt használni ha valami gyanú áll fenn rendellenességre, különben csak mozizás, hát engem azért megnyugtatott.

Menta
Az jutott az eszembe -lehet hogy butaság- hogy a közelgő ünnepekre való tekintettel nem lehetne egy ilyen UH ajándék, ha ennyire szeretnéd? Nem egy embertől, hanem többen összefognának.A párod megsúgná és össze dobnák neked? Mit gondolsz?
Az egyiket én is ajándékba kaptam és nagyon örültem neki!

Holnap már jövöget a Mikulás kérek ám beszámolót!!!
A suliban is holnap tartják meg anyuékhoz is este jön, hozzánk ide "Apamiki" szombat délelőtt!
Előhangulat:
Kép

Pussz: Dzsili
dzsili

Zsuzsi!
Köszi, Vili rögvest szétszedi a lakást, szóval kutya baja, megyünk holnap! Remélem nem jön közbe semmi.
Az uh-ért én is külön fizetek.

Felhívtam a dokti és mivel ma van rendelése soronkívül fogadott volan ma is, de nem tudtam elmenni, így hétfőn megyek!

Mennem kell gyurmázni.

Norci
norci

Sziasztok!

Norci! Én is most hívtam a rákszűrés eredményért. Negatív. Hétfőn az Istvánba mész?
Jó gyurmázást.

BORCSA! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Dzsili! Korina itt áll mellettem és kiabál Napsi, Napo, szép. Kori nézi.Kép
linato

Sziasztok!

Zsuzsi! Én is szerettem, ha Laci velem jött a vizsgálatokra. Mondjuk az én orvosomnál úgy van, hogy magát a vizsgálót még egy paraván takarja, így a férj benn van a rendelőben, de magát a vizsgálatot nem látja. Azért ez nekem jobb volt így. Valahogy zavart volna, ha Laci nézi, amint egy idegen pasi hozzám nyúl. A hüvelyi UH-n is benn volt, ott mindent látott, és jól zavarban is volt. Kép Végül mikor a kép megjelent a monitoron, akkor megoldódott a problémája, hogy jaj, hova is nézzek. KépKépKép

Dzsili! Azért ültettem az etetőszékbe Lacikát, hogy ne tudjon mindent összepancsolni. Időnként felitattam a tálcájáról a szétfolyt vizet, és feltöltöttem a poharát. Kép
Szoptatás ügyben azért írtam, hogy csak halkan említem a mi példánkat, mert szerintem is ahány baba, annyi különbözőt lehetne írni. Kép Egyre inkább azt hiszem, hogy az, hogy hasfájós-e egy baba, csak szerencse kérdése. Kép

Borcsa! Boldog névnapot!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Pisi negatíííííííííívKépKépKépKépKép Úgyhogy valszeg vagy a bilit nem mostam ki rendesen, vagy az üveget, amibe vittem... megérte a zacsizástKép

Hétfőtől kezdhetjük a bölcsit, egyelőre csak félnapos lesz ismét (9-től 12-ig), nem azért, mert újra be kell szoktatni, ettől nem félek. Hanem csak óvatosan, az újrabetegedés veszélye miatt... Nyomom bele a Vitacolan-t és a Cebion-t, hétfőig is fog erősödni, remélem...

Pusza mindenkinek, akkor holnaaaaaaapKépKépKép

Beja + Bácu

UI: Végülis ma elmentem a régi dokimhoz, és holnap reggel megyek vérvételre, hormonszint-nézés lesz... Ma elmondott egy "programot", hogy milyen vizsgálatokat kéne a közeljövőben elvégezni, hogy kiderüljön, hogy van-e gond a babagyártás körül... Eléggé bizalomgerjesztő volt, úgy döntöttem, maradok nála egyelőre...
Lányok, aki ajánlott nekem dokit, köszönöm szépen mindent, eltettem minden nevet, telefonszámot, elérhetőséget, de egyelőre nem ugrálok, mert a dokim azt mondta, amit végülis vártam...

Pusza,
B.
beja

Borcsa: boldog névnapot Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Délután írtam egy viszonylag hosszút.... aztán mire Csengust viszaaltattam, a tesóm szépen kikapcsolta a gépet, a babaneten a majdnem kész levelemmel ...

úgyhogy újra Kép

Borcsa
BOLDOG NÉVNAPOT!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ma megkérdeztem a nyelvvizsga eredményt, ne kelljen emiatt holnap bemennem... Háááát Kép 15 pont a 30-ból... szóbelin a másik 30-ból kellene minimum 25... Szóban nem vagyok jobb, mint írásban...Kép De lehet, hogy kidugott pocakra is kapok valamennyit Kép

Dzsili
Napocs elképesztően aranyos .. de még a szeme sem áll jól KépKépKépKép

Beja
Gratula a negatív eredményhez Kép
... aztán további drukkok, hogy Bácu se maradjon kistesó nélkül...Kép

Zsuzsi
Akkor most már nem halk GRATULA KépKép

Csengus alvási szokásairól inkább nem írok... soha nem volt mintaalvó (most ősszel volt egy rövid időszak, amikor szépen aludt délután 2-3-4 órát... de elmúlt Kép) .. Most elkezdődtek a mindenféle láthatatlan bibik megjelenése... szigorúan alvászat idején... KépKépKép

Szerdáig be kellene fejeznem a szakdogámat tökéletesen... hogy aztán legalább egy kicsit tudjak készülni a nyelvvizsgára Kép .. Ígérem, nem fogok rohangálni Kép .. csak amikor pl. mindenféle lámpa meg egyéb "apróság" után rohangászunk, hogy még idén költözhessünk...

... valami nem OK ezzel a géppel sem... gyorsan elküldöm, mielőtt megint eltűnik az irományom...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Linato!
Igen Istvánba megyek, én milyen örült vagyok a rákszűrés eredményt meg sem kérdeztem pedig vagy 3 hónapja voltam már. Olyan szétszórt vagyok Kép A villanyóra állást se jelentettem be 3 hónapja Kép így nem is fizettünk, de szerencsére ez az ELMÜ-nek se tünt még fel.

Mindnekinek ezer köszi a gomba ügyi hozzászólásokat!
Most meg görcsölget a hasam, megörülök. Kép

Mivel Vili nem beteg mi is megyünk holnap, apa japán turista szerepben (kamerával, fényképzeővel). A diós süti is isteni lett, remélem hagynak nektek is a fiúk holnapig Kép

Kidőlök aludni! Már megint nem írtam senkinek személyeset bocs.

Norci
norci

Borcsa bodog névnapot!

Nem megörülök, hanem megőrülök!
Jó éjt!

Norci
norci

Norci
Egy szobában fognak aludni kezdettől fogva. A nappaliba csak nem teszem be a kiságyat.

Gorsi
gorsi

Borcsa!

Boldog Névnapot kívánunk mi is!
Kép

Akkor holnap!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Ez nagyon aranyos, nézzétek meg.
Egy katt indít, mégegy katt rajta tartva felhúz, egérgomb felenged,
Miki repül. Kell hozzá hangfal is, úgy az igazi!

http://www.twingo-portal.de/flash/weihnachtsmann/weihnachtsmann.swf

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Andysj
Madikének gyógyok mennek! Ez a hányás a legrémesebb.Kép

Szilvi
Miért, kicsi? Mondták, hogy kb. hány kg?

Rebi
Akkor drukkok mennek a szóbelihez.Kép

Zsuzsi
Gratulálok a babához! Vigyázz rá!Kép

Borcsa
Boldog névnapot kívánunk!Kép

Dzsili
Napsi nagyon szép.Kép

Voltunk tegnap uh-n és minden rendben van a babával. Nálunk sem derült ki a neme, de annyira nem bánom. Nekünk még nincs is nevünk, majd pár hónap múlva.Kép Fényképet meg elfelejtettem kérni.Kép

Norci
Én is összeszedtem vmi gombát, amire a doki azt mondta, hogy ez a fajta gyógyszeresen kezelhető ki rendesen, így csak a szülés után lehet róla szó!Kép Kaptam Candibene-t, ami segített a viszketésen, de azért néha előjön így is. Remélem nálad nincs ilyesmi.

Azt még nem is írtam, hogy szerdán ablakcsere volt nálunk. Enyhén szólva káosz van a lakásban. Szép apránként így el is kezdtem a nagytakarítást, talán 1 hét múlva rend lesz.

Megyek, hátha tudok még aludni egy kicsit.

Gorsi
gorsi

Hahó!

Kép

Ez már nagyon izgi én ma már játszottam Télapót, be szaladtam a suliba észrevétlen becsempésztem a tanárnő asztalára a meglepit! /Persze a gyerekek is kapnak!/

Gorsi
Köszi a bókot átadom neki! :o
Örülök hogy jól van a picurkátok, pedig olyan kíváncsi vagyok rá hogy ki lapul a pocidban, no sebaj most egy kicsit tovább furdalja az oldalam az a bizonyos! KépKép
Hű ablakcsere hát nem lehet könnyű!

Zsuzsi
Megnéztem a Télapódat!

Linato
Jajj de édes Kori, kedvs tőle hogy Napocskát emlegeti!

Norci
Jobbulást minden téren, próbálj meg kicsuit pihizni ha tudsz, poci görcsre az tuti jó!
Vigyázz magadra!

Beja
Látod Bácuval minden rendben! KépKép
Az a legfontosabb hogy bíz a dokidban a többi is sikeredni fog! Drukk: KépKépKépKépKépKépKépKép

BMárti
Nagyon egyetértünk én is azt hiszem hogy csak szerencse kérdése, és mindenki örülhet akinek nem volt még pocifájós kicsi embere! Kép
Már értem az kevéske víz volta lényeg! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Vilkának boldog névnapot Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Borcsa!
A tegnapi napra vonatkozik, de azért Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!KépKépKép

Ágci!
Ha néha jársz is erre, azért Gábornak nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk!KépKépKép Legalábbis ha a táblázatom nem csal, akkor Ti tegnap ünnepeltetek.KépKépKép

Márti-Vilkája!
Vilka Nagyon Boldog első névnapot kívánunk Beussal együtt!KépKépKép

Mostanában nem írok sokat, de olvaslak Benneteket legalább egyszer naponta.KépKép Mindenkinek gratula a szépen rajzoló, mondóázó gyermekéhez.KépKépKép
Mi is le vagyunk maradva egy-két dologban, úgyhogy bogancsi ne is izgasd magad emiatt.

MNost befejezem, rakok fel képeket a tegnapi céges Mikulás buliról. Majd megírom, hová tettem őket.

Sziasztok!
Zsuzsa, aki mindig időhiányban szenved mostanság.KépKép

beababa

Sziasztok!
Hát, nincsneke jó híreimKép

Anyósom kocsija reggel lerobbant, szervízre vár az udvaronKép, merthogy el sem indulKép
Apósom most telefonált, hogy betörtek a nyaralóba délelőtt, most telefonált a rendőrség, elindult le, vidékreKép Szóval nem tudom, eljututnk-e a Miki-buliraKép Taxizni nem tudok a 2 gyereküléssel, és nincs több kocsiKép Még nem tudom, visszaér-e addig apósom, meglátjuk...

Szóval nem biztos, hogy ott leszünk, brühühü...Most tűkön ülök... Van egy kérdésem, nem tudna valaki elvinni csak engem meg Doncit, tudom, Petra már nem férne be sehovaKép Zuglóból mennénk-Örs vezér teréhez közel..

Puszi mindenkinek, és addig is reménykedek...
Nyuszimanóék
nyuszimano

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=369&page=4
itt vannak a tegnapi képek. Nem sok, de én elfelejtettem feltölteni a fényképezőgép elemeit, így vessek magamra. Karácsonykor remélem nem leszek ennyyire buta. A képeket a párom kollegája küldte el az előbb. Lehet, hogy még szerzünk egy két képet.KépKép

Most elrohanok, de kívánok nektek nagyon jó szórakozást délutánra, és képeket szívesen nézegetek ám majd! Mi nem megyünk, Bea elég hisztis hangulatában van, majdnem úgy volt, hogy tegnap nem is viszem a céges Mikire, mert mindenért hisztizett.KépKép
Ja, és most 5 napig egyfolytában az anyósomnál volt a Bea, küldtem a bilit, hogy szoktassa le a pelenkáról. Idáig tuti, hogy azt hitte a mama, hogy csak én vagyok lusta a bilire szoktatni. Most 5 nap alatt szívott egy kicsit...KépKép mondta is, hogy ez még nem fog menni. Miért nem hiszi el nekem, hogy a Bea még nem érett meg rá, nem tudom. Na mindegy.

Pá, pá, mert így nem leszek kész a dolgommal.
Sziasztok!!!!
Este vagy hétvégén, ugye láthatok már fényképeket, meg beszámolót. Kiváncsi vagyok nagyon-nagyon-nagyon.
Zsuzsa KépKépKép

beababa

Borcsa,
Vilka,
Boldog névnapot kívánunk! Kép

Kellemes Mikulásbulit minden apróságnak és a szüleiknek is! Különösen kiemelném a "japán turistát", akinek azért azt hiszem nehéz dolga lesz! Kép

Solya
solya

Nyuszimanó!

Andris elvisz mind a hármótokat, hívd a 06-30-520-1580-as számon, beszéljétek meg a részleteket!

Puszi,
Heni
gesztenye

Sziasztok!

Vilkának boldog névnapot, és mindenkinek jó szórakozást kívánunk, aki eljut a Mikulás bulira!

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

SEhol senki? Kép Mi nagyon jól éreztük magunkat Kép Zsoma még most is sír Kép Szerencsére az út nagy részén aludt. Kiváncsi vagyok, mikor tudok lefeküdni. Remélem, hamarosan lesznek képek is Kép

Szila: akkor Bence megcsinálja az oldalt, Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti!
Köszi szépen, hogy helyet adtatok a Mikulás-bulinak! Naggggyon jól éreztem magam és szerintem Dodó is hihetetlenül boldog voltKépKép

Heni!
Köszi neked is, hogy megszervezted és a párod elvitt.KépKépTündériek vagytokKép Barni hamar kidőlt? Nem aludt el az autóban?

Szila!
Végül nem mutattad meg a hímzésedetKép pedig nagyon kíváncsi vagyok rá!!!

Márti!
Még valami, otthagytuk valamilyen módon Donci itatópoharát. Kék kupakja van és pirosak a fülei, megtaláltátok?? Fontos lenne, mert ezzel alszikKép Olyan ez, mint másnak egy plüssállat. Még este fél9-kor el kellett mennem a Tescoba venni vmilyen itatópoharat, hogy el tudjon aludni, no meg éjjel aludni, mondjuk simán elaludt, de éjjel megiszik egy ibrik folyadékot, nem mertem kockáztatni a nyugodt éjszakánkat. Mondjuk még nem tudom, fog-e inni belőle, remélem igen...

Most megyek aludni, puszi mindenkinek és jó Miki-csomag csempészéstKép nálunk már járt ám a MikulásKép
Nyuszimanóék
nyuszimano

Cory!
Akkor hozod Zsomát? Még nem alszomKép
Nyuszimanó
nyuszimano

Zsuzsa
Megnézegettünk benneteket!KépKép
Napocs mondogatta hogy "Ő isz Beja!"
Bea odament a Mikuláshoz? Mit szólt hozzá?
[color=#0000ff]</font>
Kép

Márti
[color=#ff0000]</font>
Kép

Dzsili és Napocska
dzsili

Holnap nem hiszem hogy leszek, nálunk holnap jön a Mikulás itthonra úgy hogy:
Kép
dzsili

Nyuszimanó! Persze, itt van az itatópohár! Lehet, hogy holnap eljutok az IKEA-ba, vigyem magammal esetleg? Vagy van mobilszámod, hogy egyeztethessünk?

Heni! LÁttál már képeket? Kép Azt hiszem, Barnié a kis helikopter(?), ami ittmaradt, valamint elfelejtettem visszaküldeni Andrissal a tányérotokat, pedig kikészítettem Kép Andris egy hős, hogy bemerészkedett ennyi nő közé páratlan pasiként Kép

Ármin most!!!!!! dőlt csak ki, napközben nem aludt! Vilka is csak ölben, ő is most aludt el...

Mi nagyon élveztük a mai délutánt-estét, olyan jó, hogy sokan itt voltatok! Kép A Mikulás alaposan megizzadt: a rajta lévő piros pólóból, ami az enyém, úgyhogy itt hagyta, csavarni lehet a vizet Kép

Alig várom a képeket!!! Kép

Zsuzsi! KÖszi az ajándékokat!!! KépKépKép A Mikulás is nagyon meghatódott a figyelmességedtől és mi is! Kép

Nem tudom, ki hozta a kalácsot, de András szerint isteni, omlós, finom KépKépKép... sajnos, én meg sem kóstolhatom Kép

Mikulásos jóéjszakát mindenkinek - ide még csak nekem jött KépKépKép, de reggelre biztosan megérkezik a többieké is Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Képeket itt találhattok, kb. 1 óra kell míg teljesen működni fog az oldal, de remélem mindenki könnyedén le tudja tölteni a fotókat.
http://www.geocities.com/zsu26babanet/

Márti és kedves Mikulás: a csomagokat az osztály Mikulása hozta nektek, csak én lüke, csak úgy odanyomtam a kezetekben, magyarázat nélkül!Kép Szóval az osztálytól kaptátokKépKép Remélem finom volt.

Köszönjük még egyszer a vendéglátást, remélem nem maradt nagy rumli utánunk.
Dorka nagyon jól érezte magát, a hazaúton végig azt kiabálta: "piros alma, mogyoró !"
Apjának meg ezeket hangsúlyozta: "Mikulás, házikó, csúszda, jó volt" Kép
Úgy aludta el, hogy a Mikulásos dalokat énekelgette magábanKép Nagyon jól érezte magát, pedig az elején, hogy be volt szaharázva...Kép

Akkor, aki nem hallotta volna a bulin, azt beszéltük a lányokkal, hogy a csajos bulit január első hetében szervezhetnénk meg. Helyszínnek többet is ajánlottak a többiek: 1. Jókai téren egy teaház (füstmentes) 2. Moszkva tér mögött vendéglő, Borcsa tudja a nevét, állítólag más pocakos topikok is ott szoktak találkozni.
Kinek van még ötlete, írja meg!!!Kép

Annyira igazatok van, hogy az emberlánya a második babával még aggódósabb, hogy fogom ezt kibírni!

Na megyek aludni, kb. 2 órát kerestem webhelyet, ahova fel tudtam tenni a képeket, ez a 3. hely jött be, a többi nem működött jól. Remélem sikerül megnéznetek!

P.S.: kókuszos tekercs receptet legközelebb írom meg
zsu26

Sziasztok!

Nagyon szuper volt a Mikulás-buliKép, Hanga is meg én is nagyon jól éreztük magunkat! Örülök, hogy láttam végre élőben azokat is, akiket eddig csak képről.Kép

Képek itt nézhetők meg: www.mikulas.ngo.hu Szuperférjem tök jó hamar megcsinálta az oldalt!Kép Született pár "pirosszemes" kép is... Aki akar képet feltölteni, az írjon mélt, és küldöm a felh.nevet és jelszót.Kép Egyszerre csak egy képet lehet feltölteni, de elég gyorsan megyKép.

Ja, és vasárnap majd mindenkinek elküldöm a gyerkős képeit, mert nem minden képet tettem fel.

Nyuszimanó,
igen, elfelejtettem, hazafeléinduláskor jutott eszembe. De majd lefotózomKép.

Márti,
Hanga a Deák térnél (kb. 3/4 nyolc) ráborult a vállamra, a héven kifektettük egy ülésre, itthon a kapu előtt ébredt csak fel, de kb. fél óra után már megint aludtKép. A kalácsot azt hiszem Coryék hozták.

Most már megyek aludni, holnap megyünk nagyizni.

Szila
szila

Sziasztok!

Most már működik az oldal, a háttér az én művem, ezért ilyen szegényes Kép, de úgyis a gyerkőcök a lényeg!

Sajnos kicsinyítve nem lett annyira jó a kép minősége, a vaku sem volt elég jó, így a távolmaradóknak mondanám, mindenki sokkal szebb és aranyosabb a valóságban, mint a képeken!Kép

Na megyek aludni, késő van !(én teljesen fordítva működök terhesen: nincs étvágyam és nem tudok aludni)

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

A Miki buli szuper volt!Kép Peti is nagyon élvezte és még pukli sem nőtt a fején a csúszdai eséstől.Kép

Márti, köszi még egyszer, hogy vállaltátok a lebonyolítást!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Mikulas Napot Kivanunk!
Kép

Zsuzsi!
Akkor most mar hangosan is GRATULA!

BMarti!
Nalunk is van hasonlo mint a Csodak Palotaja es Madike is nagyon elvezi. Alig lehet elhozni onnan Kép

Szila!
Gratula Hanganak a bilibe pisileshez! Nagyon ugyi!
Sajna nekem nem engedi megnezni a kepeket felhasznalo es jelszo nelkul Kép

Borcsa!
Utolag BOLDOG NEVNAPOT!

Marti!
VILKA BOLDOG ELSO NEVNAPOT!

Beja!
DE jo!!!! Gratula a negativ eredmenyhez!
Es mennek a drukkok, hogy mielobb osszejojjon a baboca!

Rebi!
Szobelinel jol dugd ki a hasad Kép)!! Drukkok mennek majd a szobelihez is!!!

Gorsi!
Kép Neked is szegyenlos babad van Kép. Jo munkat a nagytakaritashoz! Vigyazz kozben magatokra!

Nyuszimano!
Kép Szegeny anyosodek!

Zsuzsa!
Megneztem a kepeket! Nagyon jok! Szep nagyra nottek mar a gyerekeid Kép!

Dzsili!
Nagyon aranyos a mikulasos kep a gyerekeiddel! Nagyon ugyi vagy es szepek a gyerekek!

Nagyon jo volt olvasni, hogy jol sikerult a mikulas buli. Remelem egyszer mi is eljutunk egy bulira!

Nalunk meg nem jott a mikulas! Igaz itt meg csak pentek este van, varom, hogy Fatus is elaludjon vegre es akkor becsempeszem az ajandekokat a cipojukbe. Kép Majd pedig vasarnap megyunk a magyar suli altal rendezett mikulas unnepsegre Kép

Szerencsere ugy nez ki, hogy Madike Vilihez hasonloan "csak" elrontotta a pocijat. Kopp-kopp azota sincs semmi baja. Igy szerencsere belevethettuk magunkat a karacsonyi keszulodesbe. Kép Keszitettunk habkarikakat, mivel itt olyat nem lehet kapni es sutottunk mezeskalacsokat Kép

Mindenkinek meg egyszer kellemes MIKULAS napot!
Kép
Andysj
andysj

Andysj és mindenki!

Hajnalban elfelejtettem írni, hogy a nézéshez is kell a jelszó és felhasználó. Mindjárt körbeküldöm.

Szila
szila

Szila!

Koszi, mar meg is neztem a kepeket!
Nagyon jok!

Kellemes hetveget,
Andysj
andysj

Szila!

Jók lettek a képeid, a tiédnek szebbek a színei!Kép
Most akkor a ti honlapotokra töltsem fel az összes képet, vagy most már maradjon így?

Lányok, ugye látjátok a weblapot, mert nekem lejön, remélem nektek is, sok idő?

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!

Gorsi: örülök, hogy Petinek semmi baja, pedig jó nagyot esett!

Norci: nálam maradt a cd, de akkor Tücsök zenén odaadom nektek!Kép Ha akarod felírom nektek cd-re a mikulásos fotókat, ha nagyobb méretben kell.

(ma megyek megnézni az Operaház fantomját az anyósommal...Kép )
zsu26

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a bulin, leszámítva azt, hogy Romola úgy megijedt a Mikulástól, hogy elsírta magát, és még itthon is felettébb gyanakvóan nézegette a képeket...

Márti: köszönjük szépen a helyet és a lehetőséget a bulihoz!!!

Szila, Nyuszimanó: örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket!
Szila, miért nem jársz talizni? Vagy csak elkerültük eddig egymást?

Köszönöm mindenkinek a fényképezést, kár, hogy nekünk erre már nem volt kapacitásunk...

Megyek játszani velük: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Márti: Romola egész délelőtt azt ismételgeti, hogy: Víka baba puszi Tonci mejjünk!!! Kép Kép Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Márti: a kalácsot az én fickóm alkotta Kép

Engem a kókosz tekercs meg a diós süti (2 fele közt lekvár volt) érdekelne Kép

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?