2003.12.04 22:05
Szerző: hermi
Szerintem jó ötlet a levelezőlista, ezt tényleg senki más nem fogja olvasni. Na és akkor válaszolok az eddigi termésre.
Minke, ne aggódj, dokinéni látta, biztos nincs akkor komoly baja. Amúgy nem tudom, néha Patrik is köhécsel, hogy mitől? Száraz a levegő, félrenyel, ki tudja? Múlt héten még az ő torka is piros volt, de akkor nem köhögött... Köszi, apája büszke is a fiára
Keresztelő: Patrikról csak addig vettük le a sapit, amig a vizet locsolták, nálam volt egy textil pelus jól megtörölgettem, majd visszahúztuk a sapit. Biztos nem fog megfázni!
De jó nektek, hogy házhoz jár a doki, mi csak megyünk tanácsadásra... igaz, hogy itt van 3 percre, de azért csak zsinórban mennek a gyerekek...
Lányok, Patrik már el van rontva, már létezni se bír nélkülem. Állandóan szórakoztatni kell, de legalábbis egy helyiségben kell tartozkódni vele... ilyenkor lehet még valamit tenni?
Viki, Patrik is visongat egy ideje, olyan édes, eleinte megijedt a saját hangjától
Nóra, te nagyon ügyes vagy, hogy tudsz mellette tanulni is!
Kati, hogy csinálod, hogy 12 hónapja nem láttad a védőnőt? Nálunk max. 2 hetente megjelenik, néha unom, ugysem tudok mit kérdezni
Mayamami, remélem azért csak sikerült lementegetni a képeket! Ha nem szólj, és segítek Mond már el mit kell csinálni a gyerekkel, hogy ennyit aludjon???????? Csak a "hidegkamra" segít?
Anyós, csak nézett, amikor a földre akartam tenni Patrikot, szerinte a franciaágyon jobb... na de meg kell szoknia, hogy ott van, nem?
Betti, azt hiszem nekem is elegem lenne a családból, szerencsére nem sűrűn jönnek, kicsit messzebb laknak
Közben látom, már felmerült a levelezőlista korábban is
Én nem is érek rá, rajtatok kívül, még NLC-t is olvasni, így nem is válaszoltam nekik...
Nóra, majd számolj be, beválik-e a láncetetetés, én fiam is éhenkorász...
Kinga, képzeld nálunk apja tanította meg Patrikot babakocsizni. Mindig sírt a babakocsiban, én meg ugye nem bírom a sírásrást sokáig, max. 10 perc után kivettem... aztán apjával sűrűn elküldtem sétálni, hogy valamit itthon csinálni, na ő nem vette ki, azóta meg se nyikkan, szép csendben elalszik...
Kati, nekem is furcsa volt, hogy nem Herminek hívtok És az is, hogy kisfiam nem aludt a szuri után...
Ildi, akkor biztos megkaptad az összes képet.
Andi, tényleg ügyes a dokinénitek, Nina, pedig egy hős! Patrik leckét vehetne tőle.
Évi, tényleg milyen jó anyának lenni, csak ne kéne éjszakázni
Mayamami, na hogy van a húgod?
Majd elfelejtettem, a rugival azért szenvedtem, mert hátul hiába T alakban kapcsolódik, a felső része össze van varva, és kicsit nehézkes ráadni.
Szonja, gratula a mászáshoz!
Ildi, Patrik is kis lustika még. Bár, ha hasra rakom, általában visszagurul a hátára. Ez már valami, nem? Igaz, ha nem jól áll a keze, akkor még nem tudja megigazítani, akkor bemérgesedik és csak sír.
Dia, biztos sikerült az a vizsga! És ne tessék lelombozodni tej ügyileg, nem gog csak úgy elgogyni!
Patrik legújjab szokása, hogy mosorg, amikor elalszik, mintha magának énekelné, hogy Tente baba, tente. Vasárnap após citerázott neki, ő meg énekelt, hogy á-á-á, olyan édes volt!
Sonee, már hogy lenne alascsony Minike? Patrik is csak 60 cm (védőnő csak 59-et, mért, de szerintem van már 60), 3,5 hónaposan.
Ildi, akkor Olaszországba költözünk mi is.
Nesó, már mi is várjuk a karácsonyt, most már biztos más lesz.
Ilike, védőnő nekem is azt mondta, hogy jobb előbb kezdeni a hozzátápit, mert jobban fogadják az új ízeket.
Kati, Sáráról nagyon jó ez a kép! Tündéri!
Na azt hiszem mára ennyi, úgy hallom apja nem bír Patrikkal, szegénykém felébredt és csak sír apja kezében odaát... na megyek megnézem.
Na ezt elküóldtem ám mailban is, de hátha még nem mindenki tudja ott olvasni...