Judy!
Tutira nincs elkésve Noncsi a forgolódással, olyan különböző időpontokra eshetnek ezek az események különböző babáknál, hogy tényleg nem érdemes hasonlítgatni. Csak tudom, ha egy másik anyuka mondja, hogy az övé ezt meg ezt csinálja, még ha észben tudod is, hogy minden baba más, mágis rossz érzés foghat el
. Szerintem ez mindenkinél így van, és biztosan mindenki át is éli, mert míg lehet, hogy az egyik hamar átfordul, a másik mászni kezd előbb. Ezeken ne aggódj! azt olvastam, hogy 3 éves korukra senkit nem érdekel, hogy melyik mikor kezdett el forogni, mászni, menni, szaladni, hisz addigra olyan egyformán mozognak, hogy észre sem lehet venni, ha valaki kicsit később kezdte! Gondolj mindig erre
!
Roberta!
Jó bulizást a lagziban! Mi ugyan nem voltunk lakodalomban, mikor Máté ennyi idős volt, de Máté kersztszülei igen (az ő kisfiuk 2 hónappal idősebb Máténál), és a Zsombi nagyon jól bírta, és nagyot aludt éjjel a babakocsiban, még a nagy zenebona sem zavarta! Ti meddig akartok maradni? De gondolom ez Dorkafüggő
! vagy az esti buliba nem is mentek, csak du.? Kár lenne kihagyni!
A munkahelyed miatt ne aggódj, még elég messze van, mire megint dolgozni kezdesz. Egyébként hol dolgoztál? Az én véleményem egyébként az, hogy ha valaki akar akkor talál is munkát (ha nem is feltétlenül álmai melóját). Biztosan majd te is találsz valamit! De ez még odébb van!
Berni!
Biztosan ez a hőség viseli meg Barnabást (is). Máté mondjuk délután egész könnyen elalszik (persze cicin), este azonban nagyon zavarja, hogy nincs teljesen sötét (ebben a melegben muszáj kinyitni az ablakot, és a redőny is kicsit feljebb került- ez zavarhatja). Megint csúszik az alvásunk. A fél 9-9 helyett negyed 10 körül alszik el (vagy egy kicsit még később). pedig megfogadtam, hogy nyáron is akkor fekszünk, mint télen
. De nem tudok mit tenni ... majd talán ha elkezd korábban sötétedni
.
Mi ha jó idő lesz, vasárnap elugrunk a Balcsira (de csak a déluténi alvás után - még jó, hogy egész közel van
). Talán aug. közepe táján kicsit hosszabb időre is elmegyünk (3-4 nap) Felsőőrsre.
Szombaton falunap lesz nálunk, remélem, nem fog esni az eső (a kánikula megszűnhet, csak ne essen)- gondolom ezzel Roberta is egyetért
!