Új privát üzeneted érkezett!

Bellana! Gratula! Nem csoda, hogy nem bírtál várni a teszttel. Nekem is csak a szám nagy, én is biztos rögtön megcsináltam volna a helyedben.Kép
Egyébként meg ne izgulj minden rendben lesz. Azért amennyire lehet kíméld magad.
Ja és mindent tudni akarunk!Kép

Puszi
Linato
linato

Bellana!
Gratulálok!!! Jajj, istenem! Úgy irigyellek!! De ahogy ígértem, majd én aggódom, és imádkozom helyetted, te csak élvezd a helyzetet!! Jajj, de jó, jajj de jó... Majdnem elbőgtem magam, na jó, sikerült is.. Nagyon örülök nektek!!
Kép
KépKépKépKép
Hogyan mondtad el a párodnak? És mit reagált?
Én is ezt a fajta tesztet vettem annakidejénKép! Úgylátszik szerencsét hozKépKép!
Örültem volna, ha együtt vártunk volna babát, de az is boldoggá tesz, hogy legalább neked összejött!! Remélem semmi gond nem lesz még 8-8ésfél hónapig!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Anyapoc!
Három-négy évet akartok korkülönbségnek a gyerekek között, vagy más oka van?
Eredetileg mi is négy évet terveztünk, de levittük kétésfélre. Aztán majd hat év múlva a harmadik, és azután kettővel a negyedik.
Ahogy Bellanának írtam, én is sárgulok rendesen!! Irtam is a páromnak ICQ-n, hogy mennyire szeretnék már én is, de nem mer visszaírni..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Véletlenül keveredtem ide, de látom többen vagytok, akik szeretnének (is, meg nem is). Dióhéjban elmondom a mi történetünket. 2001 szeptemberében esküdtünk a férjemmel, és azon a napon le is álltunk a védekezéssel. Minden hónapban vártam, hátha késik, és akkor lehet tesztet venni. És minden hónapban napra, órára pontosan meg is jött. (én sosem szedtem bogyót, tehát ez nem lehetett az akadálya). Aztán egy nap elém lépett a nagyfőnököm, hogy analitikusra lenne szüksége, és mivel én nagyon jó vagyok excell-ben, ezért rám gondolt. 6 hónapos külfödi tanulmány (minimum Bécs, de inkább London) aztán meg itthon mehet a meló ezerrel. Örültem, hogy igen, ezt szeretném, de abban a hónapban természetesen már 4 napot késett. Jött a karácsony, és januárban vettem tesztet. Pozítiv. Bementem a nagyfőnökhöz, hogy bizalmasan közöljem vele a hírt (ami még nem publikus), ezért sajnos nem fogadhatom el a felajánlott új melót. Kifelé jövet az irodájából majd felbuktam az egyik kollégámban, mire a nagyfőnök rákiabált, hogy óvatosabban a kismamával. A kolléga meg nem a csendességéről volt híres, így kb 10 mp múlva mindenki tudta, hogy babát várok. 12 hetesen elvetéltem. Az új meló persze ugrott. 3 hónap szünet, majd lehet újra próbálkozni. Minden hónapban vártam, hogy késsen, de nem késett. Nyár vége felé, már 3 napot késett, vettem tesztet, pozítiv. Hurrá! De már nem mertem senkinek sem mondani, csak a férjemnek, akivel megállapodtunk, hogy kivárjuk a bűvös 12 hetet, addig senkinek egy szót sem. Másnap jött a kisfőnök, hogy elmegy külföldre dolgozni, és engem az addigi munkakörömből ki szeretne emelni, mert az én képességeimmel, és munkaszeretetemmel, pontosságommal nagyobb hasznát vennék a másik osztályon. Örültem, mint majom a farkának, de akkor már tudtam, hogy terhes vagyok. Bizalmasan közöltem vele a hírt, meg azt is, hogy 12 hétig nem akarom elmondani senkinek, így várjon még egy keveset, hogy választ adhassak. A terhességem megmaradt, az új meló megint ugrott Kép De ez már akkor régen nem érdekelt. Azt első időkben csak aludtam napi 15 órákat, jólesett. Amikor már kezdett picit növekedni a pocim, gondoltam bele, hogy én sem vagyok egy "gyermekálom" típus, hogy fogok a sajátomhoz viszonyulni? Már az id idegesít, ha mások gőgicsélnek a gyerekkel, én hogy fogok vele "kommunikálni"? Fogom-e szeretni a szoptatást vagy állatiasnak fogom találni? Elhányom majd magam a kakis pelusok láttán? És még sorolhatnám. Amikor megszültem nagyon boldog voltam, és az első kakis pelus láttán majd kicsattantam a boldogságtól - egészséges a gyermekem, eszik eleget és szép nagy adagokat kakil Kép Szoptatni imádtam, amíg tudtam (4 hónaposan tápis lett). Most kezdek rájönni, hogy kell leereszkedni a gyermekem szintjére (játék, beszélgetés, stb), pedig 8 hónapos. Szóval, aki ezért vacilál, annak csak azt tudom mondani, nyugi, idejében minden meg fog oldódni. Lesz türelme hozzá, élvezet lesz vele jáccani, a karodban tartani és nézni ahogy alszik Kép

Igyexem majd máskor is ide benézni, de most muszáj mennem.

puszi mindenkinek:
heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!KépKépKép

Bellana! Szivbol gratulalok! Eljen!Kép
Kép

Manci jol van, csak a foga szorakozott. Remelem a tobbi Torpi is meggyogyult mar! Ma megyek a nogyogyohoz, remelem vegre valamit kitalal a barnazasomra kulonben:
Kép

Az Ujaknak:
Kép

Pusz

Maci
macimaci

Sziasztok lányok!

Betti, Anyapoc, Linato, Maci! Köszönöm a garatulákat, teljesen elvagyok lágyulva és meghatva Kép Nagyon édesek vagytok!
Kép

Remélhetőleg nem lesz baj. Én is hiába fogadom meg, hogy most aztán hallgatok...csak eljár a szám. De ti kivételek vagytok és kész.
Heppi, teljesen átérzem a helyzeted, fura az élet..Gyere máskor is Kép

Remélem kb.8 hónap múlva:

Kép

Millió puszi nektek!

Bellana
bellana

Bellana!

GRATULÁLOKKép! Sok puszi.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Heppi!
Itt is találkozunk?Kép örülökKép.

Bellana!
Jó ez a képKép.Látom rákattantál a gifekre, eddig nem láttam ilyeneket tőledKép.
Egyébként én is megfogadtam, hogy ha legközelebb babás leszek, akkor min három hónapig nem mondom el senkinek. Majd meglátjuk mi lesz belőleKép.
A helyzet változatlan, nagyon rá vagyok kattanva a kistesó témára.. Főleg hogy egyre többen pocakosodnak körülöttemKép! De tényleg akárhová megyek mindenütt kismamák.. Vagy csak én őrültem meg?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

Nem, nem Betti, nem orultel meg, en is mindenhol Kismamakat latok nagy pocakkal es en olyan, de olyan saraga vagyok!!!!!!!!!Kép

Voltunk a dokinal tegnap. A barnara ingatta a fejet, de legalabb az eros menzimre (remelhetoleg) talalt megoldast. Nagyon vastag a mehnyh., igy 1 honapig gyogyit kell szednem, utana meglatjuk. Remeli, hogy a barna is elmulik ettol (en is), de van egy olyan budos gyanum, hogy ez meg nem lejatoszott meccs!Kép

De leszunk mi is meg Kismamik nagy pocival!Kép

Mindenkinek pusza!
Kép
Maci
macimaci

Maci!
Reménykedem, hogy megúszod ennyivel!
Jó az új kép Kamilláról!
A sárga szín nálam is bejátszikKépKép!
Jó ez a pocakos kép!!
Már nem is tudok mit írni..
Kép
Egyszerűen megőrülök már annyira vágyom a babára. De másrészről meg tényleg jobban szeretném, ha tavaszi baba lenne, és ehhez valóban várni kell még egy pár hónapotKép. Úgyhogy még egy ideig nyafogok a dolog miatt, de legalább nem vagyok vele egyedül.. Nem mintha örülnék hogy másoknak sem jön össze valamiért, sőt, inkább szenvednék egyedül..
No, megyek mert megint nem vagyok túl jó passzban..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Maci, remélem rendbe jösz! Kép
Körülöttem is mindenki terhes. Többek januárban szülnek. A többiek jövőre. Jajistenem remélem én is...

Betti, mi a baj?
bellana

Bellana!
Kicsit szét vagy csúszvaKép! Mi lesz veled még 8 hónapig? Január az nem jövőre van?Kép!
Nehogy megbántódj, tudom, hogy ilyenkor érzékenyebb az ember lányaKép!
Köszönöm kérdésed, de inkább nem kezdek bele,mert már eleget nyafogtam.. röviden és tömören: MINDEN!!
Holnap mégy dokihoz, vagy nem jól emlékszem?
Ne aggódj, minden rendben lesz!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!Kép

Betti! Kép

Meselj, mi a baj? Hatha meg tudnank vigasztalni! (Persze, ha csak publikus...)
Koszonom a bokot a Csaj neveben. A piszok ma kihallgathatta, hogy megdicsertem , milyen szepen alszik, erre meg mindig bombol az agyaban, igazi kis ordogfioka! Kép bar artatlan kulsovel rendelkezik.Kép
En is nagyon-nagyon remelem, hogy csak ennyi, mert amiota elmereszkedtem a dokihoz gyerek ugyben, azota mindig talal valami gubancot. Hihetetlen!

BellanaKép koszi, en is remelem, hogy hamar rendbe jovok. Azutan kovetlek Teged (Bettivel egyutt!!!) Huss negativ gondolatok, a kis Babokad szuletese alkalmabol 8 honap mulva bulizni fogunk! Igaz Lanyok? Kép

Jo ejszakat!

Maci
macimaci

Maci a próféta szóljon belőled Kép

Betti, dehogy haragszom, még el is nevettem magam, hogy, de dilis vagyok hát persze a január az már jövőre van...Kép
Hú,tiszta diló vagyok. Ma például azt hittem csütörtök van és amikor a férjem mondta, hogy nem is, akkor csak lestem...
Kép

Jaj és nem e héten szerdán hanem a jövőhéten megyek dokihoz...
Kép

Betti, fel a fejjel, mindjárt mentek mikulás bulira, legalább talizol az ismeretlen ismerősökkel. Én is szívesen megismernék innen egy csomó emberkét, jó ide jönni Kép
Sok puszi: Bellana
Kép
bellana

Maci!
Igy ám! Bulizunk "nemsokára" ahogy a párom mondanáKép!
Lássunk neki együtt a babagyártásnak? Mi lenne, ha ikreink lennének? Te örülnél neki? Ti lányok? Négyesikrek? Valamelyik nap hallottam a rádióban, 19 éves négyesikrekről. De fura lehet, nem? Mármint ha egyformák.
Aranyos vagy hogy kérded, de most nincs lelkierőm leírni, meg tényleg nem mondhatnám, hogy konkrét oka van, csak úgy minden. Vaagyis semmi sem jön össze.. rossz passzban vagyok. Ennyi.
No, mostmár tényleg megyek aludniKép!
Jó éjszakát gyerekek, búcsúzik a maci mára..
Igazából erre sem emlékszem tökéletesen.. jajj, már ez se sikerül ááááá, megyek kikapcsolom magam..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Bellana!
Téged már nem sok választ el ettől a csodától:
Kép

Holnap jövök, és válaszolokKép.
pusszancs,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szijjasztok!Kép

Betti!Kép "Jo ejszakat gyerekek, bucsuzik a Fules Macko mara, bujjatok Ti is gyorsan, a jo puha, meleg agyba...." ha emlekeim nem csalnak!Kép
Aaaa, ismeros! Neha en is ilyen hangulatban vagyok, semmi se jo, es semmi se sikerul es kulonben is uuuuuutaaaalooook mindent es (majdnem) mindenkit! Kép A ferjem szerint, ha fiu lennek, biztosan kocsmai duhaj lenne belolem. Kép De szerencsere lany lettem es egy angyalka vagyok! Kép KépKépKépKép Ikrek? Johetnek!!!!!!!

BellanaKép most lebuktam, en vagyok a profetaKépKép

Kép

Maci
macimaci

Maci!
Köszönöm a helyreigazítástKép!
Igen, valami hasonló érzésem szokott lenni..
Angyal?Kép
OKé, oké, de én négyesikrekről beszéltem!!!
Mizujs lányok? Hol vagytok, mit csináltok??
Tessék mesélni hogy állunk a babaprojecttal!

Betti
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Bellana!

Én még nem is jártam erre, hogy gratuláljak!KépKép
Problémamentes terhességet, nyugi!KépKépKépKép

Banyóci!

Azért is nem írtam még (természetesen az ajánlatom áll), mert még mindig nem sikerült kilábalniuk, ill. most én estem bele (nagyon folyik az orrom, meg tüsszögök, köhögök).
Remélem jövö hétre minden betegségünkböl fölépülünk, és akkor sem a Mikibulinak, sem a látogatásotoknak nem lesz akadálya.KépKépKép
Pont gondoltam rád valamelyik nap, mert a párom leült vonatozni (bár szerintem ez nem a legjobb pálya lett most, de azért érdekes), azóta már szét is szedtük.

Amúgy velünk semmi nincs, baba még mindig nem került a pociba (bár számolásom szerint ezt pont egy üresjáratos hónap), tegnap megjött. Az öröm viszont az, hogy ha már baba nincs, legalább nem húzódott sokáig, mig kiderült. Számomra hihetetlen, de már a második 28 napos ciklust produkálom (nekem, akinek korábban 31 és 44 nap között változott, ez nagy szám).
Most decemberben nem, de januárban mindeképpen orvoshoz is megyek, hogy mondjon nekem okosakat. Ha a baba miatt (ami addigra leszKép), akkor azért, ha nem, akkor meg azért (jó lenne egy picit többet tudni a szoptatás-teherbeesés kérdéséröl az én egyedi esetemben is).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Csak kiváncsiskodtamKép! Nekem is sikerült szépen elkapnom a gyerektőlKép! Neki már napok óta semmi bajaKép, én viszont borzalmasan köhögök, meg folyik az orromKép! Abban reménykedem, hogy ő nem kapja el újra. Én már kúrálom magam, jobban is vagyok valamennyivel. Részemről is a jövő hét lesz csak a nyerő, remélem összejön majd, na meg a mikibuli isKép! Gyors gyógyulást neked isKép, és köszönöm még egyszer itt is a segitségedKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, készülünk a mikibulira. 2 is lesz. Tök jó itt ahol lakunk rendeztek egy olyat, hogy hintón jön a mikulás és úgy osztogatja az ajándékokat. Na persze be kellett erőre fizetni 1500 Ft-ot de szerintem tökre megéri mert abba benne van egy normálisabb csomag és ugye a Mikulás tarifája meg a hintóé.
Azon gondolkotzam, hogy annyira jó lenne ha esne a hó akkor, de ahogy elnézem erre nem sok reményt látok, pedig akkor lenne igazán szép Kép

Babap ügyben egyenlőre semmi. Ma sajna megjött Kép
Kicsit le is voltam eresztve ez miatt, de mostmár nincs rossz kedvem hiszen van még időm és miért ne sikerülne csak tényleg nem kéne ilyen sokat gondolnom rá Kép

Na puszi mindenkinek: Niki
lani

Beszti!
Akkor igyekezzetek ebben a hónapban hogy a dokihoz az első eset miatt kell menjél! SzurkolokKép!
Jobbulást neked, és Banyóci neked isKép!
Szokásos gyógypusszancsokat küldenék, de valamit elrontottam..
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

na, majd most:
KépKépKépKépKépKép
Bocsi a bénázásért..

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is! Most hívtam fel a dokimat a rákszűrés eredményért. Negatív.Kép Én már annak is örülök, hogy már elmúlt 11 nap mióta utoljára megvolt. Sőt elvileg ha 28 napot számolok akkor 10.-én kéne megjönnie. Remélem előbb nem fog. De a legjobb az lenne ha nem is jönne meg....Kép

Kép
linato

Sziasztok csajszik!

Én is megvagyok Kép Igaz továbbra is toyota tipusú
nőszemély vagyok. Úgy tűnik megállt az idő, sose lesz jövőhét kedd este. Mindenesetre már nem aggódom annyira, -hú mekkora orrom nőt Kép -Úgyis az lesz aminek lennie kell. Bízom benne, hogy minden ok. lesz, ha meg nem akkor majd ráérek akkor nyavajogni.
Minden betegnek jobbulást és mindenkinek kellemes babásodást kívánok, sok puszi nektek :
Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Betti

Ne aggódj(Maci seKép),én is mindenhol pocaoksokat látok.És ami dühít,hogy ilyenkor télen igazán eldughatnák vmi nagy kabát aláKépKépKép!!!!
Akarunk is nagyobb korkülönbséget(dehogy akarunkKépKép) és persze egyenlőre a lakás is kicsi,lassn hármunknak is.Váltani meg legfeljebb egy év múlva tudnánk...
Egyébként én is nagyon szeretnék ikreket,csak elég kicsi rá az esélyem. Lehet,hogy majd elmegyek vmi ráolvasós nénihezKépKép!Egyébként egyetlen dolog működik az ilyenfajat irigység ellen...nem szabad rágondoloniKép

Beszti

Asszem vhol lemaradtam.Miért is vagy különleges helyzetben babásodás szempontjából?És hogy érted el a 28 napos ciklust?Nekem mindig is 35 nap körüli volt,most is ilyenre állt be egy-két hosszabb ciklus után és teljesen pontosan félidőben van peteérésem....

Bellana

Ne aggódj már annyit!Ne siettesd az időt,hanem próbáld kiélvezni!!!!!!!

Pussz,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

Nem érzem, hogy különleges helyzetben lennék!KépKép
A különleges számomra az, hogy 28 napos ciklust pprodukálok (mindenféle erölködés nélkül), a korábbi változó hosszúságú, idönkét jóval hosszabb ciklusok után (komoly feljegyzést vezetek ámKép a két gyerek közötti idöböl és azóta, és a 20 ciklus alatt eddig egyszer volt ezeken kivül 28 napos, ált. 31-35 nap között szokott lenni).
Az egyedi esetet csak arra értettem, hogy ugye szoptatok (mi van a hormonszintjeimmel?Kép), de a pici is kissé nehezebben fogant, érdekelne a dokim álláspontja.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

Na,én is így gondoltamKép.Szóval akkor a 28 nap totál magatól?Semmi gyógyszer,ráolvasás ,hókuszpókusz?Az nem semmi!
Én is komoly feliratozást végzek,sőt újabban jelölöm a peteérés napjait,és komolyan kezdek bízni magambanKép.
Mit jelent,hogy nehezen?Sokszori próbálkozásra?Mik voltak a trükkök?
Hát igen,szoptatás alatt más a hormonszint,de ált. csak addig hatásosvédekezési módszer(tudom,nem ez érdekelKép),amíg legalább 3 óránként eszik a kicsi.utána már elvileg nem lehet akadálya a fogantatásnak.Szoktál hőmérőzni?Én most akarom ezt is bevetni.Na nem azért,mert beinduél a projekt,hanem mert kívánvsi vagyok,hogy a hőmérsékletemelkedés egybe esik-e azzal,amit én peteérésnek gondolok(tudok).Egyébként van olyan ismerősöm,akinél kiderült,hogy marhából nem félidőben van peteérése,hanem éppen ciklus eleje táján, a menstruáció után.És amint ez kiderült,azonnal meg is fogantKép.

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok LányokKép

Lenne egy hatalmas kérdésem.
Mi is nagyon szeretnék babát,és igaz hogy csak a jövőhét elején kell megjönnie de nekem nagyon furi érzésem van és a cicieim is úgy bedurrantak hogy csak na.Lehet hogy mégsem sikerült és csak beképzelem magamnak a terhességet,vagy tényleg lehet hinni a megérzésekben????
Már nagyon várom a jövő hetet hogy mi a helyzet.
Mikor lehet már tesztet csinálni? amikor már biztosat kimutat.

Erika
Névtelen

Szia!Kép A legjobb idopont a tesztelesre az elmaradt menzi napja, illetve utana 1-2 nappal. Bar van akinek mar elotte pozitivat mutat, de ez nagyon ritka. Mivel minden no mas es mas, igy csak a sajat esetemet tudom Neked elmeselni. Csak akkor voltam gyanus magamnak, amikor menzi-szeru gorcseim voltak, de nem jott meg (mindjart-megjon-erzes), masnap hozattam tesztet a ferjemmel, aznap este megcsinaltam es pozitiv lett. De semmi egyeb tunetem nem volt, az emelyges is csak kb. 1-2 hetre jelentkezett. Nem vagyok egy bogyos tipus, vegig a sajat melltartoimat hordtam. Viszont egy baratnomnek 3 kosarral lett nagyobb a melle!
Egyszer valamiert azt hittem, hogy babas vagyok es mindenfele tuneteket produkaltam, pedig nem voltam babas.

Szerintem vard meg, amig meg kellene jonnie es utana tesztelj! Szoritok, hogy ne jojjon meg!Kép

Maci

Remelem ertheto volt? Ha valami nem tiszta, kerdezz batran!Kép
macimaci

Erika!

Én, mint tapasztalt tesztelö, várnék a menzesz esedékességéig. Nagyon sok teszt irja, hogy már 10 napos terhességet kimutat, meg a menzesz elött is, de szerintem jobb azzal addig várni, ne okozzon csalódást egy esetleges tévesen negativ teszt.
A tüntetkröl: ált. a terhességi tünetek nagyon sokszor menstruációs tünetek is lehetnek, ill. sok más is. Pl. a hányinger lehet terhességben, de lehet pusztán egy betegség, gyomorrontás is az oka.
És az is lehet, hogy eddig is megvoltak, csak amikor az ember tudatosan babát akar, akkor jobban odafigyel a testére, és ezért tünik annyira nagyobbnak (Pl. lehet, hogy eddig is, minden ciklusban feszült a melled, de mondjuk annyi hatása volt tudatalatt, hogy nem aludtál hason miatta, de egyébként észre se vetted. Nem mondom, hogy nálad is igy van, lehet, hogy ez tényleg tünet, de nem biztos.) Az igazi tünetek egyébként ált. csak késöbb jelentkeznek...
Gondolom, hogy az egész hozzászólásból látszik, hogy nem vagyok tünetpárti, felesleges ezzel stresszelned magadat. Ne tünet legyen, hanem csik!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de én mielőtt meg kellett volna jönnie, már azelőtt tudtam szinte biztosra (99 %), hogy babás vagyokKép. Nem csináltam tesztet pedig, és semmilyen tünete nem is volt. Egyszerűen éreztem a lelkem mélyén, hogy belém költözött valakiKép! A párom bolondnak is nézett, hogy miért mondom ezt, inkább várjam ki a menszi napját és csináljak tesztet. Persze nem jött meg, és csak azért, hogy a párom is biztos lehessen a dologban, kb. 1 hét múlva csináltam egy tesztetKép. A teszt után azonnal elkezdtem tüneteket is produkálniKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

BanyóciKép
Ez nagyon aranyos történetKép én is valahogy ilyet érzek,és remélem hogy be is jönKép
Igaz nekem fáj a cickóm, és meg sem próbáltam otthonról meltartó nélkül elindulniKép
Akkor 1 hét mulva tesztelekKép
Erika
Névtelen

Sziasztok!

Tünetekkel kapcsolatban csak annyit,hogy akkor lehet mellfeszlülés,ha nem terhes z ember lánya.Ugyanis ezt a magas progeszteron-szint okozza,ami a ciklus végéig a közepétől fennáll.Van,aki tényleg észre sem veszi,ahogy Beszti írta.De terhesség esetén még jobban megemelkedik a progeszteron-szint,így ezért gyakori a mellfeszülés(bár én egyáltalán nem éreztem ilyet,nekem is csak nemsokára-megjön érzésem voltKép)

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Kiamaradt egy IS,gondolom,tudjátok,honnanKép!

anyapoc

Helló!

Rég jártam itt isKép Nekem iszonyat húsundorom volt, mikor terhes lettem. Illetve disznó, májkrémek, virsllik és egyéb olyan dolgok amikben lehetnek bőrkék vagy ilyesmik. Ma már a 3. napja van, hogy ugyanúgy undorodom ezektől a dolgoktól. Még a csirkétől is, ha annak túl húsíze vanKép És tegnap a sültkrumplit chilivel, cayane borssal és csípős paprikaporral szórtam meg.... Szintén előző terhesség elején a csípőset kívántam.

De aztán tegnap este úgy kellett rátelefonálni a páromra, hogy hozzon tampont, mert kéne és elfelejtettem venni. Enyhén rózsaszínes valami jött. REggel meg nézem a tampont és két cseppnél több nem volt benne, úgy hogy akkor most mégse jött meg?! Egyébként most kéne megjönnie 10-13 körül. De megfogadtam, hogy a következő hó 1-ig úgyse tesztelek, hiszen a szoptatás miatt változó lehet a ciklus hossza. De annyira alattomosan bekúszik mindig az agyamba, hogy de jó lenne megbizonyosodni róla, hogy ne reménykedjek feleslegesenKép

Ja tünetekről, meg annyit, hogy nekem is csak 7-8 héten kezdtek jelentkezni a tünetek. 6. héten a cicifeszüléssel kezdődött és utána a többi.

pusszancs
sasha

Kép
sasha

Sasha! Ez a hús undor nekem is megvolt. Mindkét alkalommal amikor babát vártam. Olyan döglött íze volt a csirkének és pulykának is. Pedig alapjában véve szeretem az ízüket. Tudom, hogy ez rém hülyén hangzik, de mégis. És elmúlt ahogy a lányok megszülettek.
Drukk a teszteléshez. Szerintem nem kell olyan sokáig várni. A késéstől egy hét, 10 nap után én már biztos megcsinálnám, mert nagyon kíváncsi vagyok.Kép
De nekem tegnap múlt el, úgyhogy egyenlőre szó sincs sajna ilyesmiről.Kép
linato

Sziasztok!Kép

Erdekes, amit a husundorrol irtok, en egyenesen megvesztem a grillcsirkeert, minden heten min. egyszer azt kellett ennunk es ha hiszitek ha nem, antialkoholista letemre le-le csuszott hozze egy-egy poharka feherbor!Kép Annyi minden volt tiltolistan, meg szerencse, hogy a g.csirke nem, mi lett volna velem? KépKépKép

Egyebkent hogy vagytok, nagyon kong ez a topik mostanaban, lattam mashol cseveresztek inkabb. Nekem most mult el, most szobaton kell elkezdenem a gyogyit, remelem rendbeteszi a mnyh-mat es a barnat is elmulasztja. Szombaton nagyon rosszul voltam, annyira fajt a hasam, hogy egy fel level algot szedtem be, komolyan mondon talan a szules nem fajt ennyire.Kép

Legyetek jok!Kép

Maci
macimaci

Sziasztok!
Abszolút új vagyok. Már néhány napja keresgéltem, de nem találtam olyan topicot, amibe tudom, hogy tutira passzolna a kérdésem. Azért maradtam itt, mert még a project előtt aktuális: hogyan lehet befolyásolni a baba nemét.
Mielőtt nagyon elítélnétek néhány szót írok magamról. Imádom a gyerekeket úgy általában is, az enyémekről már nem is beszélve. 4 fiam van, és lehet, hogy sosem szülök ötödiket, de nagyon vágyom egy kislányra IS. Nem adnám a fiaimat senkinek, semmiért, de úgy kipróbálnám, megnézném, átélném, hogy milyen egy kis copfos...
A kísréletek számát tekintve láthatjátok, volt néhány próbálkozásunk, mindig volt valami ötlet, amit bevetettünk, tudományos és tudománytalan, de én csak így maradtam terhes; fiúval.
Most, hogy olvastalak Benneteket, hogy Ti "csak úgy" babát szeretnétek, bennem is megmozdult újra az érzés, de egyelőre biztos, hogy nincs semmi reális alapom. Csak úgy mocorog a lelkemben a vágy, hát legalább így "papíron" megpróbálom kiélni magam.
Egyébként is jó olvasni a soraitokat, mindenképpen visszajövök még, és ismerkedem veletek!
(Anya vagyok és a tesóm úgy szólít, hogy Gi - ebből raktam össze a "fedőnevem")
Üdv: Gi
AnyaGi

Sziasztok!

Gi!
Üdv ittKép! Bár én nem olvastam, de van itt egy topik, ahova benézhetszKép :
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/115.html?1048684273
Gratulálok a 4 fiadhozKép!

Sasha!
Mi újság menszi téren?

Amúgy érdekes amit irtatok, nekem semmilyen undorom nem volt, de nem is kivántam semmit se jobban mint előtteKép!

Pusz mindenkinek.
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Na, most eldöntöttem, hogy legalább öt év lesz a gyerekek között! Kicsit elegem van már, nincs türelmem a lányhoz. Nem tudom elképzelni, hogy két gyerekkel mi lenne. Mi van, ha mindkettő beteg lesz? Én nem bírnám két kicsivel. El vagyok keseredve emiatt, de az elhatározásom olyan komoly, hogy úgy döntöttem elkezdem szedni a fogalmazásgátlót.. Na nem panaszkodom tovább, már az egész babanet az én nyavajgásommal van teleKép.

Undor: Nekem sem volt semmi ilyesmi. Az elején elkezdtem zabálni, de mikor olvastam, hogy a 12. hétig nem fogyaszt energiát a baba akkor ráeszméltem hogy csak a saját kedvemért eszek. Így abbahagytam. Kívánós sem voltam igazán.

AnyaGi!
Hú, négy fiú.. Remélem ha rászánod magad az újabb próbálkozásra, akkor végre lesz egy lányotok isKép! Gyere máskor isKép.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

LinatoKép
Képzeld, másnap is és ma is jött a rózsaszínes valami. Aztán délután meg is jöttKép
Pedig hogy igyekeztem nem beleélni magam, de néha önállósította magát az agyam és mindig arrafelé tekergett, hogy de jó is lenneKép Erre tessék, megjön. Na majd legközelebb... vagyis, ha majd nem fog szopizni a gyerek.

Betti!
Megértem, hogy így gondolkodsz, mostanában én is kételyek között lebegsz, néha én is, de ezek természetesek. De ez a te döntésed, és biztos jól döntöttélKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Köszi a segítséget, és a biztatást is!
Betti! Én szó nélkül ugranék bele a következő kísérletbe már most is, csak tudnám, hogy lány!!! Fiúból elég ennyi!
Pedig én bírom, nekem nem gond, hogy ennyien vannak, pedig a mamák is nagyon messze laknak, tehát nem nagyon van segítségem. De én az a típus vagyok, akit nem izgat, hogy 8 éve nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem, csak néha érzem soknak a hangerőt, és a fiús játékokat ("játsszunk verekedőset"). Én ez ellen mindössze egy lánnyal szeretnék fellépni, aki biztos, hogy sok fiús dolgot ellesne, de én bízom benne, hogy genetikailag ők egész másképp vannak kódolva.

Azért bújom most a netet már hetek óta, hogy találjak valami olyat, amit még nem próbáltunk. De sajna, csak ismerős ötletekbe botlok mindenhol. Ezek nekem nem jöttek be, így én csak a Czeizeltől hallott újabb módszerben kezdek hinni. Az meg még nálunk nem működik. Sajna!

Betti!
Nálunk két évek vannak, nekem nagyon tetszik. (Az öcséim között is ennyi volt a korkülönbség, én erre alapozva vállaltam ilyen sűrűséggel)
De hát erre mondják, hogy nem vagyunk egyformák. Neked meg lehet, ogy majd éppen az 5 év fog bejönni!
Sok sikert minden próbálkozáshoz! A sikereseknek könnyű terhességet!
Sziasztok! Gi
AnyaGi

Banyóci!

Mi már kigyógyultunk mindenböl!
Megvettétek már a vonatot? Még van kedvetek megnézni? Mert ha igen, akkor szerda kivételével (akkor megyünk az új autónkértKépKépKép Pécsre) bármelyik nap szivesen látlak titeket. Max. épp sütisütésen értek!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

A párom pénteken megvette, nem birta kiKép, na meg azt se, hogy éjszaka kipróbáljukKép! Lefektettük a gyereket aludni, mi meg elkezdtünk vonatozni. Azt hiszem egyenlőre ő jobban fogja élvezni mint GyurciKép! Karácsonyig most már nagyon zsúfoltak vagyunk, neki is most kéne az üzletben megfogni a vevőket, mert aztán tavaszig nincs semmi forgalomKép! Nekem meg ajándékok után kéne rohangálnom, még nem tartunk sehol semKép. Viszont ha későbbre is áll még az ajánlatod, akkor majd valamikor szivesen átmennénk ötleteket meriteni pályaépitésre, na meg hogy milyen kiegészitőket lenne majd érdemes venni hozzá. Milyen autót vesztek?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

OK, persze!Kép
Én még eddig egy kivétellel mindenben kibirtam, hogy ne nyissuk ki, az az egy is egy IKEÁ-s alagút, amit tudtam, hogy Nátánnak nagyon fog tetszeni, és neki nem is hiszem, hogy annyira számit, ha nem azon a napon kapja meg. Úgyhogy kinyitottuk, és nagyon jót játszanak vele.

A vonatot egyébként szerintem hamarosan Gyurci is használni fogja, föleg ha apujától sokat látja. Nátán a hétvégén elkészitette elsö saját pályájátKépKépKép, csak az utolsó két sint rakta a párom a helyére, meg idönként egy-egy kanyarivet forditottunk meg, miután ö már a helyére tette. Szóval az, hogy hány éves gyereknek szól, nem mindig igaz, föleg akkor nem, ha mástól látja. Nátánnak iylen szempontból szuper dolga van, mert Beni folyamatosan épitget, emiatt aztán már ö is tud épiteni (igaz elsösorban a kockákat részesiti elönybenKép, a nagyobb elemeket nem annyira), meg pl. a bábukat leülteti meg beülteti az autókba.
Itt az elsö "saját pálya":
Kép

Családi autót veszünk, az elsödleges szempont az volt, hogy hátulra 3 gyerekülés beférjen (most egy Ford Focus-t használunk (ez nem a mienk, céges), nem kicsi, de ebbe nem fér be), ráadásul olyan jól alakultak a dolgok, hogy csak a kezdörészletet kell nekünk fizetni, a többit a párom cége fizeti (meg a benzinpénz is). Persze pont a kezdörészlet nagysága miatt nem vehettünk valami igazi nagy családi autót (Ford Galaxy, Citroen C8), pedig a tervezett gyerekszám miatt elkelne, hanem egy sokextrás Renault Scenic II mellett döntöttünk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gi
Hu negy fiu,az mar valami.
Nekem egyenlore 1 vanKépA noveremnek 3(ebbol 1 ikerpar)es a batyamne kszinten 1.Ugyhogy fius csalad vagyunk: ))
Viszont en hallottam valamit amit egy baratnom ki is probalt.O is olyan kapta anevet akinek mar bejott: )A Jonas fele holdnaptar a neve.A dokit hivjak Jonasnak es be kell hozza jelentekzni,de passz hogy hol.Szerintem a nl- cafen volt mar ilyen topic ,ott biztos megtalalod.
JA igen a baratnomnek 2 lany utan tenyleg fia szuletett vegre: )A modszer lenyege hogy meg kell adnon a szuletesi datumodat percre pontosan es O ad egy naptart egy evre szolaon hogy mikor kell lanyt es fiut gyartani: ))
Sok sikert
kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti!

RendbenKép, akkor majd megbeszélünk valamit ünnepek utánraKép! Mi még nem adtuk oda Gyurcinak a vonatot. Amikor apája kiszórakozta magát, akkor szépen becsomagoltukKép! Szerintem is fog neki tetszeni, és ha sokat játszunk vele (apa biztosKép), akkor hamar bele fog jönni. Nátán nagyon ügyes, hogy már pályát épitKép, ha megjön a párom meg is mutatom neki. Kérdezte, hogy nem lesz e kicsit korai Gyurcinak a vonat, de most majd eloszlatom a kételyeitKép!
A Galaxy tényleg jó nagy, abban minden el fért volna az biztos. A nővéreméknek az van, nincs is problémájuk még áruszállitásnál se, és a gyerekek is vigan elférnek. Olyan nagyon nem értek az autókhoz, de majd megnézem, hogy melyik az, amit vesztek. Mi is nyáron cseréltünk autót, pont a helyhiány miatt. Most még jó, még elférünk benne, de majd ha lesz még gyerkőc, valószinüleg újra cserélni kell majd.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mi a Samarába is be tudtuk tenni a 3 gyerekülést, nem volt vele semmi gond, és a csomagokkal is megvoltunk. Most nissan serenánk van, a 4 gyerek + a sok csomag, ez is bevált. (Sőt még az 5. is beférne)

Kataa!
A fiús család az nálunk is megvan. A sógornőméknek 3 fiuk van (pedig a férjeméknél is volt fiú, lány, nálunk is).
Ezt a Jónás módszert is hallottam már, meg is van a könyvem, amit először ajánlanak hozzá. Szóval elolvastam, és letettem. A 2. fejezet arról szól, hogy az előző gyermek meghatározza a következő nemét. Ha tehát a meglévő fiút határoz meg, akkor az lesz. Bíztam benne, hogy nem így lesz nálunk, 5-ket meg nem is akartunk, így már nem is mentem hozzájuk. Most persze elgondolkodtató, hogy ha már a 4. előtt elmentem volna, akkor választhattam volna, hogy ha már fiú is, legalább lányt határozzon meg, és akkor ötödjére sikerülhet, de most már késő bánat...
(Érthető, amit leírtam?)
Azért ha még tudtok valami jót, írjatok!
Gi
AnyaGi

GI
Persze ha olvastad a konyvet az mas.Viszont a baratnomnek 2 lany utan amikor megkapta az eves naptart csak 2 honap volt rajta amikor kisfia lehet.Na a masodikaon ossze is jott: ))Ugyhogy azert nem remenytelen: )Bar a noverem hordja egy nohoz a gyerekeket neha megorzesre akinek 5 fia van es most babas a 6.-al aki szinten fiucska lesz.Ok is probalkoztak mar sok mindennel de talan O is fius anyuka: )

Sok szerencset.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?