sziasztok Csajok!
Nem tűnök el, jövök én, csak most kicsit ritkábban, hogy pihenjen egy kicsit a lelkem/agyam
Majd hetente benézek. Ide nagyon szívesen járok, csak az a gond, ha ide benézek, akkor a többi topikba is és picit most el kellene terelni a figyelmemet a babáról (vagyis csökkenteni). Pár napja találtam egy érdekes dolgot, meg vettem egy új könyvet úgyhogy van, ami leköt.
Visszaolvastam a lemaradásom, igyekszem mindenre reagálni.
Krisztina: tündéri a baba!!! Gratulálok hozzá.
"Kerek arcocskájú, ahogy elképzelted?
Ha lesz időd és energiád majd mesélj, én is nagyon kíváncsi vagyok.
Pepitanna: felháborító, hogy így megijesztettek
Vumenke: nem stresszellek azzal, hogy azt hittem már babázol... viszont, ha hétfőn születik a kiscsaj, akkor együtt ünneplek vele
/a beszámolód után, már főleg nem bánom, hogy nálam esély sincs a túlhordásra/. Kitartás!
Szerkeszt gombot azért keresem, mert a GY.I.K. azt írja, hogy azzal lehet hozzászólást törölni. Miért mutat be a helyettesnek a dokink? Kontroll miatt? (Balázs doktor?)
Lamme: gyönyörűek a lányok, nagyon jól sikerültek a pancsolós képek
oroszági: örülök, hogy minden eredményed rendben
Illetve végre még valaki, akinek ízlett a cukros izé, már nem érzem magam ufónak
Bettyna: az én öltözködésem detto olyan, mint a tiéd.
Pannaanya: várom a leveled (majd, amikor lesz időd). Klassz, hogy rendben van a cukrod
Rólam: tegnap én is voltam vérvételen, a csövek mennyiségét tekintve azt hiszem csúcsot döntöttünk (11db). Lassan véradó leszek
Szegény férjemet is ennyire lecsapolták, sőt neki még véralvadási teszt is volt. Amikor vették a vérét, akkor kicsit morcosan azt motyogta: "nem tudom hogyan tudtál erre rávenni"
Amúgy egy olyan vizsgálatot is csinálnak, hogy a kettőnk vérét összehasonlítják és megnézik, hogy mit váltanak ki egymásból, ehhez pedig egyszerre kellett vérünket venni és ha már úgyis vettek vért, akkor még néhány(?) vizsgálatot kiírt mellé Anyu főnöke. Az alvadási vizsgálat pedig azért kellett, mert télen az egyik ereménye nem lett jó a férjemnek, de úgy tünik ez rendben van.
Már nagyon várjuk az utat, reméljük kellemes időt fogunk ki. Csak az eső ne essen.
cosmo