Halihali!
Tegnap lezajlott a lázkorszak, ma a régi volt a fiatal úr
Legújabb szokása, hogy igen magas hangon visongat, hosszan! Ugye, ez is elmúlik és csak a hangját próbálgatja? Ez valami szörnyű!
Ilike, mostmár a mi cumink is olyan hangot ad, mint a tiétek!
Mondtad már, hogy mit tanulsz, csak én nem emlékszem?
Kinga, légyszi profinak lenni homeopátiában! Nagyon szeretnék egy olyan orvost, aki 'alternatívan' is tud kezelni
Ismerek egy masszőrt, pontosabban kiropraktikával foglalkozik, aki orvos (volt). Szerintem nagyon profi!
Nóra, és ha halat akar enni Andris?
A mi esküvőnk azért volt hosszú, mert akkor szereztük be a szükséges papírokat, addig a násznép a büfében pogizott és kávézott, aztán bevonultunk az anyakönyvvezetőhöz mind a négyen, berongyolt egy pasi, hogy ő már milyen régóta vár és mi a fenét csinálunk, mire közöltük, hogy esküvő van, erre a pasi: B...meg, esküvő! és becsapta az ajtót (bocs, szószerint ezt mondta, nagyon megmaradt bennem
) Mindez szerda reggel 8 és 10 között
Nesó, találj valami motivációt a nyelvtanuláshoz, másképp nem megy, nekem legalábbis nem. Ezért nem bírok megtanulni pl. németül.
Andi, te már rutinos vagy! Azért drukk nektek meg nyugtató puszi Ninának
Nóra, még az jutott most eszembe, hogy lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb idő az éjszakai szopi kiiktatására. Ha jól emlékszem, eddig veletek aludt Andris, most meg saját szoba, új környezet...
Ma is volt szerencsém RR-hez, bár ma elég szimpatikus volt.
Jöjjön még valaki, én mindig olyan egyedül vagyok ilyenkor