Sziasztok!
Solya
Homeopátiához egyáltalán nem értek, bocsi írhattam volna hogy nincs infóm.
Én 0 RH + vagyok, úgy hogy....
Egyébként tényleg gáz, hogy néha olyan leveleket kapunk , én is, amihez semmi közünk olyan értelemben hogy gőzöm sincs kitől érkezett, szerintem nem is ismer, és így azért minden jószándékom ellenére nem áll módomban utánna járni.
Fisher Price játékai a fiaimnak is voltak, jó minőségű dolgokat gyártanak,Baby Chou Chou babát meg pont most néztem egy katalógusban mindjárt eszembe jutottatok róla, biztossan fog Sára örülni neki!
Én is szívesen olvasnék ám Mátéról és Sáráról!
Alvás:
Napocska elfárad ahogyan a legtöbb ekkorka gyermek szerintem, tehát aludnia kell. Az más kérdés hogy nálunk szépen nyomon követhető hogy ha időben kel, olyan 7-8 óra körül akkor le lehet tenni egy óra magasságában és szundizik egyett, ha viszont előző este sokáig maradt fenn akkor későn kel és valóban öt-hat óra tájban akar szundizni. Ezt többnyire nem engedem elfoglalom addig amíg átlendül a holtponton, és akkor szépen fél nyolckor már pihen is!
Nálunk mondjuk semmi nincs szigorúan fogva, ha álmos alszik ha nem akkor majd később, vagy kimarad.Nekem van időm lefeküdni mellé amíg elalszik, este meg az ölembe kuporodik, és úgy nyomja el az álom. Tudom hogy ez a legtöbbeteknél, nem járható út, mert nekem nincs kis babám, csak leírtam hogy megy ez nálunk.
Napocska mellett a legtöbb dogot szépen meg lehet csinálni, meg nekem segítenek a nagyobbak is,a mikor haza jönnek hiszen olyankor körülöttük legyeskedik, és nincs egy pindurkám mellett, úgy hogy nekem nem gond az éjszakai alvás vagy esetleg a délutáni, ami szerintem a legfontosabb egy anyukának.
Laura
Édes volt Romi a hintapaciján, Napocs vagy fél órát nézegette /Dórival együtt/ és magyarázta hogy "ajanyos".
Arany lányom kitűnően elalzik az ölembe kuporodva szerinte még bőven elfér!
Egyébként igazat adok neked abban hogy két óra kell az anyatejnek is hogy felszívódjon rendessen, nekem is ezt mondta a dokim és amikor legalább ezt az időközt betartottam akkor jobb lett Napocska emésztése ez tény.
Hogy Heniéknél, Mártiéknál, Coryéknál nem erre vezethető vissza ha a kicsinek fáj a kis pocakja az más kérdés.
Márti
Remélem a holnapi napod sokkal jobban fog sikeredni és Ármin alszik egy keveset délután.
Szerintem vannak ilyen periódusaik ki tudja miért, aztán vissza áll minden a régi kerékvágásba. Az nagoyn kevés idő ha csak olyan hat órát alszik egész nap, nem valószínű hogy hosszabb távon bírná. Ahogyan én látom tényleg van olyan gyerkőc aki nem fekszik le napközben de többnyire később kelnek és este korábban fekszenek, vagy nem Zsuzsi?
Lehetséges hogy a leghátsó fogacskái jönnek Árminak ami így csapódik le?!
Kitartás, tudom milyen vacak érzés amikor a gyerekkel ébredsz és fekszel és közben sincs pihi, hónapokig, tényleg már nem sok van hátra ebből az időszakból!
Szomorúan olvasom hogy a diétád sem az igazi mert még így is vannak fájdalmaid, hát nem semmi amit kiállsz hogy szoptathasd Vilkát!
Cory
Ennél már csak az a vacakabb amikor egy pindurka vígasztalhatatlanul sír főleg éjszaka és nem találom az okát,csak találgatni tudok de segíteni neki nem, én is próbáltam a fiamnál mindent de semmi nem hazsnált jóformán aztán idővel ritkultak, majd elmaradtak a pocakfájós. időszakok.
Azóta sem tudom mit csinálhatam volna még másképp.....pedig gyakorlatoztam éppen eleget, teát is kaptak, cseppeket is és masszíroztam stb.
Heni
Barni nagyon ügyin rajzol
, én a magam részéről szívesen nézegetem és olvasom a híreket róla és egyálltalán nem bánt ha már most tud emberke szerűt rajzolni míg Napocska meg nem. Ő meg másban nagyszerű,leginkább abban hogy az én tüneményes kislányom, és ez nagy szó!
Úgy hogy csak írj a srácokról mi is büszkék vagyunk rá!!!!!
Menta
Helena is nagyon szép emberke fejet rajzolt
és hát a haja az igen! Napocska nem tud kört rajzolni kíváncsiságból kipróbáltam mutattam neki, inkábbb a firkálás tetszik még neki!
Bizony kár hogy nem tudtuk meg a picurkád nemét, de nem ez a lényeg ugyebár hanem hogy jól van!!!!!
Én is mindig nagyon hamar elneveztem az enyémeket és be is jött amit éreztem.
Linato
Jó a szövege a kislányodnak,elképzeltem ahogyan mondja!
Zsuzsi
Leírhatnád milyen volt a dokinál, milyen érzéseket és véleményt váltott ki belőled, a párod bent volt ő mit mondott?
OOOOlyan kíváncsi vagyok na....Persze magánban.
Szépen növekedett a pindurkátok, de jó!!!
Dóri nagyon jól mutatott a hintapacijával!
Bogancsi
Annyi kedveset és szépet írsz Tomikáról, hogy te csak ne irígykedj itt nekem amikor egészen rendkívüli pindur fiad van!!!
Norci
Jobbulást nektek!
A gombás fertőzés többnyire nagyon viszket, és apró piros pöttyök is megjelennek, amiket most nehezen tudnál ugyan megvizsgálni, de azért tény.
Napocska is várja/féli a Télapót mindenhol nagyon tetszik neki, TV-ben, újságban, könyvben, és magyarázza hogy hoz "csoki figuját" neki.
Egészen megkergült különben ha nincs éppen kint akkor itt nyargalászik mint egy kis csikó.
Egész nap szövegel le sem lehet lőni.
Ma kiszúrta az ajándék dobozát, mert olyan hatalmas hogy nem igen tudom hová elrejteni, így a szárítóba tettem oda egyedül nem megy be, csak ha teregetünk, és letakartam.
Igen ám, de egy pici része kilátszott, amit nem vettem észre ő igen és édesen meg állt előttem, hogy:
"Anya kéjem a babát?
-Milyen babát?
-Azt a babát.
-Ó az csak egy doboz széle, anya kidobja majd jó? Nem lesz itt útban.
-Jó. Kéjem a dobozt."
Majdnem lebuktunk, még jó hogy csak a széle látszott ki pont a lényeg nem.
Dzsili