Új privát üzeneted érkezett!

Szép Estét!

Van Raimond Lap féle babazeném, három cd-t rátettem egyre, ha szeretnétek átírom és elpostázom! Egész kellemes, most is azt hallgatom.

b]pepitanna[/b] akkor nem görcsölök a szülésznő kérdésen, majd Krisztát megkérdezem egyszer. Vérvételen kell még toxoplazma és a terheléses vércukrot is kérte dokink, mert az első vérvételnél ennem kellett és ez nem tetszett neki (ezt még Szentendrén csinálták).

Hú én mindjárt elalszom a babazenétől :)

Kép

Kép
oroszági

Jó reggelt Lányok!

Lamme: tényleg elég jónak tűnika Szabolcsos szülőszoba :) és persze, hogy Neked a legcsodálatosabb emlékeket idézi :lol:

Cosmo: hú, még jó akkor, hogy nem 1 hónappal későbbre terveztétek az utat... :shock:
Wow, micsoda programok várnak Rátok!! Férjed egy angyal lehet :) mondjuk az évfordulós kórházlátogatást gondolom kihagynád, de azon is túl kell esni.

Ági: én nem választottam szülésznőt, lesz aki lesz! Nem hiszem, hogy gond lenne ott bárkivel, nagyon normálisnak tűnt ott mindenki eddig (2x voltunk szétnézni)

Pepitanna: de jó napod volt tegnap! A redőnyös is godolom pozitív volt! Bár a férjem is így járt a kocsijával: már 1 éve rossz a klíma (kilukadt a dob), kapott árajánlatot új alkatrészre + szerelésre, erre vagy 5-6 ezerrel olcsóbb lett a végére. Ja és 1 nap alatt kész is lett :)

Én ma szörnyen álmos vagyok megint rosszul aludtam :( már fél 7-kor fenn voltam, amikor a párom is kel... aztán kv, majd nekiestem egy pár cuccnak sterilizálni (bimbóvédő, etetőcumi-üveggel, tejfelfogó bizbasz-nem tudom a hivatalos nevét), majd nekiálltam egy pár babacuccot kivasalni.
Tegnap megint nagy sütés-főzésben voltam a 40 fokban (én barom). Csináltam csokitortát (állati fini, jobb, mint a csíkos túrós és sokkal gyorsabb!), vaníliamártással, paradicsomos káposztát, majd este kovászos ubit :)
Mondta is a férjem, hogy nálam a fészekrakó ösztön a sütés-főzésben mutatkozik meg :)
Már az összes barátnőm-kollégám naponta hív, hogy MI VAN??? Mondom, semmi!! Sőt, a védőnő is hívott (tök aranyos, fiatal csaj), azt mondta, azt hitte, hogy már régen babázok. Mondtam neki, hogy 2 hónapja még én is azt hittem :) na mindegy, majdcsak kibirom ezt a max. 10 napot valahogy.
vumenke

Sziasztok!!!!

Újra itthon!!!! Próbálok visszaolvasni, reagálni, amiennyire tudok.

Kriszta - Én is nagyon örültem nektek! Így azért más, hogy tudom személyesen is, hogy kiknek irogatnok. :lol: Klassz a szoba! Közben olvasom, hogy végre kibújt Eszter!!!! Nagyon-nagyon gratulálok hozzá!!!! És sok-sok bolgoságot, elegendő tejcsit kívánok! VÁrjuk az élménybeszámolót is, ha már ránk is lesz erőd.

Lamme - Én a nevét nem néztem annak a némbernek!!! :twisted: Jól esett, hogy emlékszel mennyi időre mentünk. :D

Oroszági - Üdv köztünk!

Ennél többre most nem futja, bocsi. Mármint a reagálásból.

Velünk minden ok, Csibe nagyon rendesen viselkedett a héten, nem piszkált, csak akkor ficánkolt, ha ráértem vele foglalkozni, de akkor rendesen! Már tud olyat is, hogy mindkét oldalamon érzem. Gondolom nyújtózkodik. Maga az út szuper jó volt, gyerekek élvezték, nem sikerült lehagyni egyet sem belőlük. Hazafele már Kép A Globe előtt most jól esik a csönd. :oops: TEszek fel képeket.
Kép London Eye Kép Szent Pál Katedrális kapujában

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kicsit a szövegek elcsúsztak, de nem tudom miért. MÉg leszenk majd jó kis képek, csak nagyrésze, ami rólam készült, az nem az én gépemen van ugye. De majd küldik tutira! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Bettyna - üdv újra köztünk! :) Jó, hogy minden rendben ment és élveztétek az utat!

Ági - rákerestem a Raimond Lap-féle zenére (http://www.babazene.hu/raimondlap.htm) igaz csak ízelítő, de marha jó! Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet! Hogy is juthatnék a cd-jéhez? :roll: :lol:

lamme - jó összehasonlítani a szülőszobákat a MÁV-ossal. Az egy nagy különbség, hogy itt tényleg nincs ablak... Na mindegy, hátha pont akkor nem nézelődni akarok. :shock: :wink:

vumenke - örülök, hogy van más is aki nem ragaszkodik a szülésznő jelenlétéhez! Ez nyugtat. Döbbenet, hogy fölötted is hogy eljárt az idő... Drukkolok az uccsó napokhoz! :wink: Ja, és ha már a következő sütin is túl vagy, jöhet a receptje! :wink:

Én a napokban készülök fel a több felvonásból álló éjszakákra... Most, négyszer keltem, hol vihar miatt becsukni az ablakokat, hol pisiügy, aztán ablakot nyitni, aztán apának takaróért... Reggel csak annyit kérdeztem, hogy most edz engem? :lol: De ma nagyot takarított velem, és már elment dolgozni.
Napokkal ezelőtt ígértem a babakocsiról képet.
Ha csak rossz tapasztalatotok van vele, azt ne írjátok meg lécci! :oops: :wink: Ez befért az autóba és több szempontunknak is megfelel, de tudom, hogy úgy is használat közben jövünk majd rá előnyére, hátrányára...

Kép

Kép
Kép
pepitanna

http://www.youtube.com/watch?v=hucSjEFkK94

Bocsi, nem tudok betelni ennek a pasinak a dallamaival... főleg most, hogy cicákkal együtt látom/hallom :oops: :wink: :D

Kép
Kép
pepitanna

pepitanna: küldd el priviben a címet ahová kéred és elküldöm szívesen!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Vumenke: Te még itt? :D :D Voltunk ma az állatkertben, és a pálmaháznál láttam a kórházat, rögtön eszembe jutottál, hogy lehet, hogy már bent vagy :D Krisztáék meg talán ma haza is mehettek :D És talán nemsokára kapunk fényképet és beszámolót is :D Miféle csokitortáról írsz te? :D:D És még vaníliamártás is dukál hozzá? Ez nekem való :D Látom Pepitannát is felizgatta ez a süti :D:D:D "Tejfelfogó bizbasz" :D :D :D

Bettyna: De jó, hogy már be is jelentkezél ide hozzánk :D Örülök, hogy minden jól sikerült és jól éreztétek magatokat. Tök jók a képek :D Mondtam én, hogy vagány kismama vagy, képes voltál leülni a földre a kép kedvéért :lol:

Pepitanna: Az, hogy a szülőszobának van-e ablaka igazából tök mindegy, mert ott és akkor letojod :D Viszont a gyerekágyas osztály szerintem nagyon izén van megoldva a MÁV-ban :? De végülis mindegy, mert azt a 3 napot kibírja az ember :) Remélem három év múlva én is megtapasztalom :oops: :lol: Nekem nagyon tetszik a babakocsi, és ebben a színben is választottátok?

Oroszági: Belehallgattam Pepitanna linkjébe, tényleg egész jó ez a zene. Ez nem egy háromlemezes dolog? Nekünk van egy olyan baby zenénk, kicsit hasonlít erre. Meg van egy Baby Mozart albumom is mp3-ban. Ha érdekel valakit akkor valahogy átadom :D Egy másik topik közös e-mail címén megvan, onnan át tudom küldeni e-mailben bárkinek. :wink:
lamme

Oroszági: De lökött vagyok :D Azzal kezdted, hogy három cd-t tettél rá egyre :D:D Úgyhogy valószínűleg ugyanarról beszélünk :D
lamme

lamme a babazene3 és 4 van rajta meg Elvis zenék babásítva.

Kép

Kép
oroszági

lamme - Jó lehetett a mai kiruccanásotok! Ne is borzolj a gyerekágyas osztállyal! :evil: Sokan mondják, hogy szörnyű és egyáltalán nem működik a látogatási idő... Akkor hogy fog működni a szoptatás gyakorlása? :shock: Nem mintha szégyenlős lennék, de új helyzetben ki tudja mit szül a pillanat, amit nem mások rokonai, barátai előtt "küzdeném" végig... Nagyon bízom abban, hogy meg lehet majd egyezni a szobatársakkal, akik esetleg hasonlóan kezdőek, megértőek.
Igen, ilyen színű a kocsi, pluszban kellett megvenni hozzá a hordozót. Naponta gyakoroljuk a szerelését. :oops:

oroszági, lamme - nagyon felizgatattok ezekkel a zenékkel! Köszi! :lol:

vumenke - merre vagy? hogy vagy? Ismét aggódhatunk valakikért! :roll:

Kriszta - remélem minnél hamarabb szakít ránk is egy kis időt, annak tudatában, hogy egy jó kis csapat aggódik itt értük! :D :D :D

Kép
Kép
pepitanna

Oroszági: Elvis babás változatban? :D:D Ez tök érdekes lehet :D

Pepitanna: Jaj, dehogy akartalak rémiszteni a gyerekágyas résszel :D Csak amikor látogatni voltunk, akkor nagyon izének tűnt. De ettől még simán lehet, hogy tök jó!!!! Meg az még januárban volt, azóta lehet, hogy változtattak néhány dolgon!!! Majd jön Kriszta, és megmondja a tutit :D Kívánom, hogy jófej szobatársakat fogjál, fogjatok ki, és ne kelljen mások miatt feszengeni! Ha küldesz e-mail címet, akkor továbbküldöm a Baby Mozartot :) De aranyosak vagytok, ahogy gyakoroltok a hordozóval :D
lamme

Betty: Üdv újra itthon :) Tök jók a fotók, jó időtök volt?

Ági: én most nem tudok belehallgatni a zenébe, de biztos jó, kérhetek én is cd-t? :lol: Szerintem jobban jársz, ha írsz párat és leadod a dokinknál, mi meg majd libasorban elhozzuk 8)
Persze csak viccelek, de hogy kéne megoldani? Szerintem utánvéttel add fel, vagy előre elutaljuk a költséget.

Pepitanna: bemásolom a receptet:

Toszkánai csokoládétorta

20 dkg keserű csokoládé
20 dkg vaj
10 dkg liszt
30 dkg cukor
6 tojás

A sütőt 180°C-ra felfűteni, egy kerek, 26 cm-es átmérőjű formát sütőpapírral kibélelni.
A csokit, forró vízfürdőben, a vajjal együtt felolvasztani.
Elektromos habverővel összekeverni a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz.
A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverni, a formába önteni és kb. 35-45 percig sütni.
A torta a tetején kemény, belül krémes.
A felvágás előtt, teljesen lehűlni hagyni.

Én külön vaníliamártást csináltam hozzá, de szerintem bármilyen mártás jó, vagy akár puding is.

Kép: http://bp0.blogger.com/_Bw_ig7z9JsA/SFj ... zelve2.jpg

Szülésznő-téma: kicsit túllihegett témának tartom, hogy mindenkit külön fogadjunk, fizessünk... ennyi erővel lehetne saját hentesünk, benzinkutasunk... hülyeség. Én is szolgáltató cégnél dolgozom (nyelviskola), mégsem fizet senki azért külön jattot, hogy pl. olyan csoportba osztom be csoportmegbeszéléskor, ami neki időben jó. Ennyi erővel tényleg mindenki, mindenféle munkakörben tarthatná a markát és végezhetné xarul a munkáját, ha nem kap borítékot. Ebben én nem veszek részt :)

A babakocsi nagy királyság, praktikusnak tűnik!!

Lamme: állatkert.. ezer éve nem voltam! Kérünk képeket, gondolom csináltatok a csajszikkal is :)
ja és sose szülök... holnap kh, de nem reménykedek semmiben
:twisted:

Kriszta már tényleg hiányzik, de amennyire várjuk. min. 1 A4-es oldalnyi beszámolót kell írnia :lol:

Én ma megint sokfele jártam: anyuék, majd koléganővel központban fagyizni-dumcsizni, majd jött hozzám egy barinőm, klassz volt! Mostmárminden napra tervezek vmit, hátha egyszer csak le kell mondani :) 7végén pl. kirándulunk, mondtam a férjemnek, hogy nem vagyok hajlandó itthon dekkolni és VÁRNI :!: végre elvisszük John "fiunkat" is kicsit mozogni (mostanában anyuéknál tanyázik) Ő Johnny: Kép Kép
vumenke

vumenke: szívesen átírom, egy cd 50Ft, a posta meg 100Ft. ne akarjátok kifizetni!
De randizhatunk a kórházban is, hétfőn is megyek vérvételre meg szerdán megnézni a szülőszobát!

Kép

Kép
oroszági

Vumenke: De édes ez a kutya!!!! Imádom a kutyákat!!!! Meg úgy általában az állatokat, kivéve a rovarokat, pókokat meg ilyen csúszómászókat :D Meg, félve írom le, nem csípem a macskákat sem :oops: :P :D Johnny olyan, mint Hutch (nem tudom, hogy így kell-e írni :D ) az Egyik kopó másik ebből :D Bordeux-i dog vagy milyen fajta?

Szülésznőválasztás: Egyetértek veled Vumenke, de annyival egészíteném ki, hogy szerintem ez helyzetfüggő is. Vivinél eszembe se jutott igazán, nem agyaltam rajta. A lényeg az volt, hogy a doki ott legyen :D Nikinél azonban pont a káosz időszak volt a kórházátalakítás miatt. Tumultus a szülőszobán, folyosón vajúdás, túlterhelt, kapkodós személyzet, anesztes gondokról szóltak a pletykák, hétről hétre változtatták a költözés időpontját, pluszban kiderült ez a hülye streptococcusos dolog nálam, ami a babára nézve nagyon veszélyes lehet, szóval úgy éreztem, hogy kell valaki, aki ebben a zavaros helyzetben csak rám figyel, és nem fogja elfelejteni az antibiotikumot, aki szerez nekem a káoszban is anesztest, aki elintézi a baba-mama szobát, stb. Mondom, Vivinél, amikor minden flottul ment a kórházban, akkor tényleg nem agyaltam rajta, ügyeletes szülésznőnél szültem és szuper volt, de itt így éreztem biztonságban magam, pontosabban Nikit. A strepto miatt nagyon fontos volt pl. számomra a baba-mama szoba, hogy a lehető legtöbb ideig tudjak rá figyelni, vigyázni. De most, hogy már a MÁV-ban is minden kialakult, simán mennek a dolgok, minden szoba babás, így én sem agyalnék a szülésznőválasztáson :wink: Ettől függetlenül nem bánnám, ha harmadszorra is ugyanaz a szülésznőm lenne :D:D:D:D:D:D
lamme

lamme - nem hiszem, hogy változott volna január (?) óta, mert a múlt szerdai alkalmon is erről panaszkodtak... :? De azért csak lelkesíts! :wink: Igen és várjuk a képeket az állatkertből! :wink:
vumenke - köszi a receptet! Jól jön a diétához ez is! De mit csináljak, ha kívánom az édeset... :oops: és attól még jók az eredményeim. Gyönyörű ez a KUTYA! Az én "szótáramban" a kutya az min. 30kg fölötti és nem szobabapaupucs! Olyan legyen, mint egy jó pasi! Meg kell húzni az alsó súlyhatárt, ahol el kell választani a "kicsit" a "nagytól"... Ugye értitek? 8) :lol:
oroszági - hétfőn én is megyek vérvételre! Te mikor és hova? Megkereslek!

Kép
Kép
pepitanna

pepitanna: reggel megyek 7-re, lesz terheléses cukor, úgyhogy egy ideig ott dekkolok majd, a Podmaniczky-be kell mennem, de pontosan nem tudom hová, meg előtte a dokihoz is megyek a beutalóért. Te hányra mész?

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok Csajszik! :D

Vumenke: Gyönyörű a blökid! :D A szülésznőválasztáshoz annyit, hogy nekem anno a 36. héten szűnt meg a kórházam, és minden létező "konkrétumhoz", biztos ponthoz ragaszkodtam az új helyen, ami csak lehetett. Így lett szülésznő is, de nem bántam meg egyáltalán, nagyon sokat segített, és jó volt, hogy volt. Hosszú és (félve írom most nektek mindenórásoknak, hogy) szar szülés volt, és elkelt a szülésznő. :D De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit és hogyan szeretne. :) Ha valaki nagyon kíváncsi, majd priviben elküldöm. Fórumra csak akkor, ha már mindenki megszült békésen. :D
A torta marha jól néz ki, tuti megcsinálom, ha végre nem lesz 29 fok a lakásban. :D (Talán ma?)

Oroszági, Pepitanna: nekem is kellene mennem terheléses cukorra, akkor lehet, hogy becsatlakozom Hozzátok. Mingyárt fel is hívom a dokit... :) Velem lesz Panna, de azért szerintem megismertek majd, de teszek fel képet a rövid hajamról is. :D
Kép
Anyja és lánya :D

Ági, esetleg hoznál olyan babacédét? :D Kifizetem, bár mondtad, hogy ne, de azért csak "legyen neve a gyereknek". :D
Pepitanna, a babakocsi tuti, a mienk is hasonló, ami más rajta az az alsó rész kialakítása, egyben előny és hátrány is. Előny, hogy jobb a mienk rugózása, hátránya viszont, hogy nem tudok vele lépcsőzni és itt nincs lift. :( De jó lesz a kocsi, hidd el. A szerelés-gyakorlás aranyos, nekem a második szétpakolás óta úgy megy, mintha gyerekkorom óta ezt csinálnám... :D Ja, meg a hordozó ki-bekötés kocsiba, satöbbi... :D Ezek két pillanat alatt rutinná válnak, mint a pelenkázás. :D

Lamme: Mindenkinek szive joga, hogy ne kedvelje az állatokat, de azért én imádom a házi pumámat. :D Úgyhogy most el is dicsekszem vele, íme:
Kép
Házipuma

Krisztáék ha már otthon is vannak, de azért hagyjatok időt nekik, szerintem annak is örül, ha két etetés között nem az ágy mellé esik... :) (Magamból kiindulva.) Biztos fog írni majd, az is lehet, hogy álmában már fogalmazza is. :D:D

Addig is mindenkinek kellemes hétvégét!! :D
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok!

Tök jók a képek!

Lamme - Köszi az elismerést! :lol:

Pepitanna - Ránézére klassznak tűnik ez a kocsi, ennél nagyobb szakértője én sem vagyok a dolognak. :lol:

A hétvégém elég mozgalmas lesz! FEsztivál van Tatán, mnegyünk haza, de anyu meg jönni a akar a Santanara, így jövünk is vissza. Ma rendbe kell kapnom a lakást, mert apa egyedül volt itthon 1 hétig. :?

Ha valaki beszél Krisztával, puszilom őket!!!
Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt !

Köszi mindenkinek a hozzászólást a szülésznő témakörhöz! Terelgessetek bennünket tapasztalt anyák! :wink: Ezért is nagyon jó, hogy vagytok nekünk! :lol:
oroszági - nekem van fent a terhes patológián egy ismerősöm, aki a vérszívásomat mindig elintézi és mivel előző éjszka dolgozik, így hogy ne neki keljen rám várnia, így már fél 7-re ott leszek. Sajna (hál'istennek) nem tudok abban segíteni, hogy működik ismerős nélkül az a fincsi beavatkozás. Ha tudsz jönni te is fél7-re és megbeszéljük hogy hol és miről ismerjük fel egymást, akkor szívesen magammal csempészlek... :wink:
Pannaanya - nem tudom, hogy egyeztetett a dokival ez ügyben...
Gyönyörű ez a puma! Nálam az első helyen a Macskák állnak! Míg a szüleimnél laktam kertes házban, addig mindig volt egy-kettő. Mióta A férfival való együttélést élvezem (lakásban) azóta kimaradtak a 4lábúak... :? :roll: :lol:

Ma tényleg kedvez az időjárás a sütéshez, lehet, hogy én is nekiállok sütni, ugyanis ma Laciapu névnap van! (csak ő nem igazán sütis, inkább magamat lepem meg vele) A szándékot azért értékelni fogja! :lol:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok,

Na beszéltem a dokival, vár engem is 7-kor beutalóért. Amúgy múltkor azt mondták a laborban, hogy a terheléses cukorhoz nem kell időpont, csak be kell kopogni. :)
Engem Pannáról felimertek. Szép nagy zöld háromkerekű babakocsiban fog ücsörögni a kisasszony. :)
Pepitanna, gondolom, a terheléses cukor nem az a témakör, ahova be lehet csempésződni, mivel két óra múlva is le kell vámpírkodni az adagot. :( Ha mégis, nem csempésznél be esetleg engem is? :oops:

Addig is mindenkinek jó hétvégét!
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Pannaanya: Bocsi, csak a pontosítás miatt szeretnélek kijavítani :D Én imádom az állatokat!!!!! Kivéve a rovarokat, pókokat, és, hát nem csípem a macskákat sem. Nem utálom őket, de nem a szívem csücske.
Ezért is járunk relatíve sűrűn az állatkertbe, és ismertetjük Vivivel is az állatokat. 7 hónapos kora óta már háromszor-négyszer voltunk az állatkertben, nagyon élvezi. Most pl. több, mint 3 órát töltöttünk konkrétan bent az állatkert területén. Fontosnak tartom az állatok tiszteletét, szeretetét. És azért, mert én nem csípem a macskákat, természetesen nem nevelem Vivit is "ellenük" :wink: Tőlem bütykös csótányt is simogathat, ha neki az tetszik, csak ne hozza haza :D:D:D:D Én pl. a rágcsálókért rajongok nagyon, rengeteg hörcsögöm és csuklyás-, holland ezüst patkányom volt :D Még Vivivel terhesen is, de miután végelgyengültek :( nem vettünk újat. De már tervben van :D:D

Cukini nevű kislány :D

Jó lett a frizurád :wink: Ügyes a férjed :wink:

Természetesen nem sürgetjük Krisztát :wink: Nyilvánvaló, hogy akkor ír, amikor lesz ideje, ereje :wink: De azért kiváncsiak lehetünk, nem? :D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.05.27 12:32-kor.
lamme

Pepitanna jövök fél 7-re, csak a beutalóm nem lesz még nálam mert dokibácsi múltkor elfelejtette odaadni, így 7 körül kapom meg! Remélem sikerül a csempészés, jó lenne hamar végezni!

Pannaanya: akkor mi is látjuk egymást! 7 előtt ott leszek a beutalóért! Előtte Pepitannával talizom és ha nem is tud csempészni húzok sorszámot! Az ambulanciára kell menni a beutalóért, ugye?!

Kép Kutyagyerekem, Vito

Kép

Kép
oroszági

Pepitanna: Az előbb elfelejtettem írni, hogy Laciapunak boldog névnapot kívánunk mi is :D

Oroszági: De aranyos Vito!!!! :wink: :D
lamme

Bettyna: üdv. újra itt. Örülök, hogy minden rendben volt az úton! Jók a képek! Hétvégére jó szórakozást!

Pannaanya: milyen ügyes a férjed, tök jól levágta a hajadat. Jó színed lett a Balatonon! /"Kukádat" nézted? Irtam, amíg nyaraltatok. Nem számonkérés, csak nem szeretném, ha azt hinnéd nem válaszoltam a leveledre/.

oroszági: a Vito névből (nem tudom miért), de azt hittem valami vérebetek van :D De nagyon helyes a kutyus.

Vumenke: Latsia weboldaláról már én is készítettem kaját vagy sütit. Jól néz ki ez a torta is. Én a hétvégén meggyes-mákos pitét szeretnék csinálni. Még sose csináltam, de remélem sikerült.
Majd mesélj mi volt ma a dokinál.

Lamme: hogy bírtátok abban a melegben az állatkertben? Én csak a postára mentem el, de folyt rólam a víz.

Nekem mindig macskám volt, így inkább arra húz a szívem, de a kutyákat is kedvelem. Van egy ismerősünk akik "befogadó szülök". Van 3 kutyájuk és mellé mindig van egy negyedik örökbe adható kutya (meg néha cicák is). Ilyenkor pár hétig, hónapig, amíg nem találnak nekik gazdit és megerősödnek, náluk vendégeskednek az állatok (menhelyről). Tavaly amikor náluk grilleztünk szintén volt egy ilyen kutyus és a kis disznó mindent megtett, hogy hazahozzuk :) Egész nap az ölemben ült és szomorú szemekkel nézett rám. Háááát, majdnem elcsábultam, pedig igen csúnyácska volt. Hetekig emlegettem Mignont.

Kép
Kép
cosmopolita

Lamme, bocsi, félreértettem. :D Nekem is rendgeteg rágcsálóm volt, törpenyulak, hörcsögök már egész kicsi korom óta (konkrétan akkor kellett elbúcsúznom Hörikétől, amikor a hugom született, 4 éves voltam). :( Mindegy, azóta is volt bőven minden, de aztán mikor egyedül maradtam, átálltam a macskafrontra, mert azért csak több érzelme van a macskoszoknak. Akkor az nekem fontos volt. Egyébként a bogarakért én sem vagyok oda. Ha 2 cm-nél kisebb, akkor 1m távolság oké, de a nagyobbaknál már inkább én húzok el a balfenékre... :D
Krisztára már én is nagyon kíváncsi vagyok, csak belegondoltam magamba, anno... Hááát... Nem emlékszem pontosan, mikor volt erőm először gép elé ülni, de azt hiszem, hogy majd 2 hetes volt Panna. Remélem, Kriszta nem várat addig. :D De ha igen, akkor sem haragszunk rá. Csak majd hosszabb beszámolót kérünk cserébe... :lol:

Oroszági: igen, a doki az ambulancián van és ott fog beutalót is adni. És is oda megyek 7-re. Ott találkozunk. :) Ja, és gyönyörű blöki Vito! :D

Cosmo: bocsi, most nem néztem, de mingyárt ellenőrzöm... :D Kuka vagyok, nem jutott eszembe, hogy megint oda tette-e... Ne haragudj. Nincs esetleg hétfőn reggel dolgod a MÁV-ban? :D Jó lenne találkozni... :D:D

Amúgy MÁV-os állapotok engem is érdekelnek. Anno a Szabiban tök jó volt a park, 3 nappal szülés után (császár) már lent sétáltam (mondjuk kívülállóknak a vonaglás pontosabb megnevezése lett volna az akkori mozgáskultúrámnak :D). De nagyon jó volt. Viszont éjjel megetették Pannát, ami később rosszul sült el nagyon. Merthogy éjjelre begyűjtötték őket. Úgyhogy most mindenképpen meg fogom kérni a csecsemősöket, hogy még éjjel is hozzák ki nyugodtan, mert amúgy is felkeltem rá, hogy Panna a folyosó másik végén ordít, hogy éhes... Menetrend szerint 3-kor hajnalban. Egyébként nekem a többi dologgal nem volt bajom. A baba-mamás szobákba egyáltalán nem, a többibe meg szoptatás idejében nem lehetett bemenni látogatóknak, volt egy társalgószerűség a folyosó közepénél, ott lehetett bandázni a látogatókkal gyerek nélkül. Kaja a megszokott, de a nővérek mint a gyerekágyas, mind a csecsemős blokkból nagyon jófejek voltak. Volt olyan, aki háromszor jött vissza hozzám a szobába valamiért, mert az első két alkalommal aludtunk, és inkább nem ébresztett fel. :) Gyerekruhát csak a hazajövetelhez kellett bevinni, ők adtak rá helyit, mindig ugyanazt a kettőt váltásban. Mindent megmutattak (pl. fürdetés), elmagyaráztak és nagyon türelmesek voltak. Szóval összességében jó volt, kár hogy nem ott szülünk megint. Most már a harmadik kórházat tanulom újra, kicsit elegem van belőle. De ez az utolsó, remélem, mármint szülőszoba-ügyben... :D:D

Na, megint nem bírtam magammal, most már tényleg elásom magam, ígérem... :D

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Pannaanya: sajna, nincs dolgom, de összefuthatunk vhol. A kórházba azért nem akarok menni, mert a doki azt hiszi megzizzentem, hogy "hobbiból" is odajárok :) meg a hajnali kelés se lelkesít annyira. Viszont mehetünk játszótérre, vagy jöhettek Pannával hozzánk is (ha a kisasszonyt nem zavarja kellemes hűst is tudok csinálni :wink: ) vagy bárhova. Sőt, végülis, ha mondasz egy érvet, amitől hasznosnak érzem magam (cipeljem a babakocsit, vagy rosszul leszel a cukroslötyitől és jó lenne, ha valaki 1-2 percig figyelne a gyerekre vagy bármi), akkor lehet, hogy a hétfő hajnalra is rátudsz venni. :)

Kép
Kép
cosmopolita

Pepitanna: akkor hová menjek fél 7-kor?

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem én is, mert rohanunk apu névnapi vacsijára.

Fejlemény: ma sem szülök :?
CTG vonal egyenes, Panka mozog, flow ok, zárt a méhszáj, még mindig nincs megrövidülve és a koponya még mindig mozgatható, szóval ezek alapján még hetekig vígan el lenne benn...
Vasárnap újra ctg, aztán hétfőn is ctg, uh, majd naponta ctg, 2 naponta uh is... nem tudom, meddig húzzuk így, de már a vizsgálatokat is nagyon unom, ma is 2 és fél ó alatt végeztünk csak, mert csúsztak az időpontokkal.
Doki azt mondta, a héten 6 kismamija szült, főleg a hét elején, és a napokban még 4 várható. Remélem, nem egyszerre :)
Mondtam neki, hogy holnap nem jövük, mert Santana koncert miatt nem lehet megközelíteni a kh-t, de vasárnapra készülhet, mrt akkorra tuningojuk Pankát is :lol: azt mondta nyugodtan, ő itt lesz :lol: aranyos volt.
Olyan balfék vagyok, mert csak hazafel úton jutott eszembe, hogy ha még zárt a méhszáj és nem is kell holnap menni, akkor holnap reggel leugranánk Balcsira fürödni és vasárnap reggel onnan a kh (talán nem zsúfoltak a bevezető utak sem). Felhvítam (és azóta is próbálom), de ki van kapcsolva :roll:
Hogy a fenébe érjem el? smst is írtam neki, de semmi... :( és ha szülnék, én nem is tudnám elérni? :(
Szóval itt vagyunk és nem tudom, mit tegyünk, én nagyon mennék, ez az utolsó alkalmunk!!
vumenke

Sziasztok!

pannaanya, oroszági - privi

lamme - hááát, ez a rágcsáló...édes! :roll: De sokkal inkább egy macskusz! Vagy kettő! Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! :lol: Köszi a köszöntést! :lol:

vumenke - tényleg kirándulni mégy még a hétvégén? :wink:

A NAGY nap alkalmából megsütöttem a csokitortát! (köszi vumenke, isteni, mindenkinek csak ajánlhatom én is) Az ünnepelt édes mosollyal az arcán csak annyit kérdezett, hogy ezt magamnak sütöttem? :oops: Még jó, hogy főmenünek lasagnet csináltam - az az egyik kedvence! Hát tényleg nem sütis fajta! Megbocsájtható! :lol: Majd a kislányomnak lesz jó sütni, ő majd biztos érétkelni fogja és két tenyérrel mászik majd bele! 8) Bekajált, szunyált egy kicsit és már el is ment a péntekenkénti kötelező focira...

Kép
Kép
pepitanna

cosmopolita: Vito tibeti terrier, egy nagyon mókás fiú :)

Kép

Kép
oroszági

Vumenke: Pannád annyira aranyos, ahogy ő "köszöni szépen" jól érzi ott magát :D:D:D De elhiszem, hogy te már inkább a kezedben fognád őt :wink: De azért ne nagyon vegyél rá mérget, hogy nem indul meg a szülés akár még ma! :wink: Saját tapasztalat :lol: Nem lehet kellemes, hogy nem tudod elérni a dokit... De az is lehet, hogy van egy másik "céges" mobilja, amit soha nem kapcsol ki, és azt a szülésznők, másik dokik ismerik, és azon ők el tudják érni. Teljesen elérhetetlen nem lehet, nem engedheti meg magának szerintem. Nem csak ő, semelyik szülész sem. Ne aggódj, ott lesz majd, amikor kell :wink:

Pepitanna: Ez annyira aranyos volt tőled, ez az "édes" jelző a rágcsálómra :D:D:D A szmájlival éreztem a szó valódi jelentését :wink: :D:D Hát igen, a rágcsálók is az a kategória, mint pl. a hüllők, hogy vagy imádja őket valaki, vagy utálja. Átmenet ritkán van. Éppen ezért nem bántottál volna meg akkor sem, ha azt írod, hogy gusztustalan :wink: :D:D Ha megírod a mail címed, akkor át tudom küldeni neked is a Baby Mozartot, persze ha érdekel :wink:
lamme

Hi Csajok!
Jó hír: elértem a dokikánkat :) Visszaírt smst, hogy áldását adja a bálnaúsztatásra :D :) :lol: :lol:

Johnny: kösz a dícséretet, igan ő bordeauxi dog :) Kb. 60 kiló, nagy robosztus dög, imádjuk!
Pepitannához hasonlóan nálam is a KUTYA min. 50 kilós, rövid szőrű... a macska meg kövér és lusta!! :) Én imádom mindkét fajt, sőt a lovakat is, régebben sokat lovagoltam, csak a kedvenc lovamat el kellett altatni, és abbamaradt :(

Szülésznőválasztás: nem ítélek el senkit, aki fogad, mert nyilván úgy érzi magát biztonságban. Nekem szerencsére full problémamentes volt a terhességem, remekül éreztem magam, összes eredményem szuper, emellett a férjem egy angyal, ha bármi gáz lenne szülés alatt, úgyis kikövetelné nekünk a normális ellátást, odafigyelést. Bár szerintem a szülésznők normálisak, én inkább a csecsemősöktől tartok... főleg hogy ott nem lehet ott a férjem sem :cry:

Ági: én is megyek hétfőn vmikor, de mi inkább 11 fele szoktunk érkezni, mert akkortájt már nincs akkora forgalom a bevezető utakon. Így nem tudom, hogy hogyan tudnánk találkozni. (A mini-talitokat irigylem, a vámpír-programot már kevésbé :x ) CD: Legfeljebb tényleg marad a posta és egy topictalin meghálálom valahogyan :)

Vito nagyon cuki :) ismered "Tibbe"-t? Ő egy csajszi az indexes fórumokról, ő tenyészt tibeti terriereket, egy középkorú csajszi.

Terheléses cukor: nem akarom ismételni magam, nekem iszonyat volt... ha tudsz sokat inni és te sem szereted atúl édes dolgokat, akkor min. fél liter vízben old fel és tegyél hozzá min. 1 egész citrom facsart levét...

Pannaanya: szuper jó a hajad, és nagyon kis kényelmesnek tűnik így a 35 fokokban :) nekem félhosszú, de itthon állandóan felkötöm, mert amúgy halál.

Betty: jól beleveted magad az itthoni életbe, jól teszed :) Tatán milyen fesztivál lesz? Santana koncert miatt irigy-irigy... biztos klassz lesz! Bennem még a Sting hagyott tök jó élményeket, bár akkor még az idióta exemmel voltam :?

Lamme: tök jó, hogy a lányokat az állatok szeretetére neveled :) a rágcsálókat én is csípem, nekem hörcsögeim voltam régebben. Érdekesy, mert őket imádom, az egerektől-patkányoktól viszont írtózom...

Nekünk Panka tutira állatbarát lesz: anyuéknál kutya-macska, párom szüleinél (tanya) rengeteg birka-bárány, tehén, baromfi, malacok (mangalica is), kutya-macska van. Legalább nem fog tőlük félni.

Cosmo: Latsia receptjei tök szuperek :) én amúgy az index és az nlcafe főzős-sütős topicjairól szedem le a legtutibb (kipróbált) recepteket. (Ja, amúgy most is főzök, de semmi különleges: székelykáposzta készül) :)

Pepitanna: örülök, hgy neked is bejött a torta (mi nemrg ettük meg az utolsó falatokat), az ünnepelt meg jól lakott a lasagnaval :) (hogy csinálod?)

Lamme: dokinknál mindig 2 tella van, de szerintem itt mindenki ugyanazt az egy számot ismeri. A másik tuti a cégese, vagy a magántelefonja, amin hívhatják éjjel-nappal. Szerencsére a "publikuson" is el tudtam érni így estefele :)

Csajok!! Nem tudom senkinek se a mobilszámát... :? ha aktion van, hogy értesítselek benneteket? Mert ok, a párom majd bejelentkezik, meg majd én is laptopról, de akkor már eltelik azért egy csomó idő. Ha vki megírja priviben, akkor ha nem gond, majd küldök egy riadós smst :)

Ha most vasárnap du-ig nem írnék, akkor nyugi: áztatom magam a Balaton hűs habjaiban ;) Panka úgyis lustika!

Pussz
vumenke

Dokikánkhoz találtam egy másik számot is a neten, de hogy az lenne-e az a bizonyos második, nem tudom. Ki kell majd próbálni!
06 70 421 7452

Kép

Kép
oroszági

Ági: itt is kösz a számod, mentettelek :)

Dokiszám2: ez nem a magánrendelő száma?
vumenke

Lehet, hogy az, nem tudom! De ha nincs itt lehet hogy ott van!

Kép

Kép
oroszági

Csajok
Én most jegelem magam egy kicsit, ha nem jönnék, ne hiányoljatok, majd később jövök. Most úgy érzem ez kell. Nincs baj.

Pannaanya: azért a talival kapcsolatban nyugodtan írj e-mailt, amikor van időd és kedved.

Vumenke: úgy látom Ági már adott mobilszámot, ha félreértettem, akkor dobj mailt, mert én is szívesen megadom az enyémet (privivel, már nem foglalkozom).
Nagyon szép és gyors szülést, ha addig már nem "találkozunk". Jó pancsolást.

Pusz, majd jövök.
cosmo

Ui: nem tudja valaki, hogy hol van a babaneten a 'szerkeszt' gomb?
cosmopolita

Sziasztok Csajok! :D :D :D :D :D :D

Köszönjük a gratulációkat és a szülinapi köszöntést.
Tegnap délután végre hazajöttünk. Az éjszakánk elég jól telt, csak én voltam hulla, a kórházban nem nagy pihenés volt. Sajnos kifogtam egy szobatársat aki katasztrófa volt, nem igazán lehetet pihenni tölle. Nem beszélve arról hogy a csecsemő szoba velünk szembe volt, így állandóan baba sírás volt éjjel-nappal, persze nem baj, csak ettől se tudot aludni az ember. Mindegy most már itthon, szüléstörténet majd egyik nap, mert lassan fürdéshez fogunk készülödni. Addig is teszek fel képet.
Látom nagyon sokat írtatok, de még nem volt időm visszaolvasni, pedig olyan kiváncsi vagyok mindenkire mi történt veletek. :)
Kép
toldikrisztina

Kriszta,

Gratula, gyönyörűek vagytok! :D
Várjuk az eseményeket, és majd ha lesz erőd, majd kérdezgetnék is egy két dolgot.

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Kriszta: Sziaaaa!!!! :D Még egyszer gratulálunk és kívánunk nektek sok boldogságot és jó egészséget!!! Gyönyörű ez a lány!!!!!!!! :D
lamme

Sziasztok Krisztáék!
Üdv újra köztünk! Jó egészséget kívánok mindhármótoknak! :D

lamme - nagyon köszi az "anyagot"! :D :D :D

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Kriszta - Nagyon cuki!!!!! Tök jó volt olvasni mikor hazaértem, hogy már nem várat tovább a kis Eszter! :lol:

Vumenke - HÁt igen, zajlik az élet nálunk rendesen! Víz, zene, virág fesztivál volt. Ez minden éveben van június utolsó hétvégéjén. Kirakodósok, koncertek, tökeg meg minden mai egy 3 napos fesztiválhoz kell. Santanat végül nem élvetem ki. 6-kor kezdett az előzenekar, azt még bírtam, aztán miután kb 1 órát álltunk sorba kajáért mait a Hősök tere kövezetén üldögélve fogyasztottunk el míg vártuk a "csodát", a 3. szám után inkább hazajöttem, mert már sehogy sem volt jó. Se ülve, se állva és kezdett emberiszonyom és rettentő melegem is lenni. Szóval inkább hazasétáltam (még jó, hogy itt lakunk a szomszédban), lezuhanyzotam felpolcoltam a lábam és megpróbáltam kipihenni az elmúlt hetek, napok izgalmait. Apa az unokatesóm legénybúcsúján volt, így a mai nap is az édes semmittevésé és a regenerálódásé. :lol:
Stingen is kint voltunk annak idején meg tavaly a Pinken is, de akkor még nem voltam ennyire nyűgös. :lol:
Láttam már kaptál mobilszámot. 8)

Csajok! HELP! Jövő szombaton esküvőre kell mennem. Erre az alkalomra (meg majd egy augusztusira) kellene beszereznem vmi csini, lenge, kényelmes rucit. Elég puccos lesz a dolog. NEm tudok valami olyan boltot, ahol nem aranyáron lehet ilyesmit venni? Köszi előre is!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok,

Cosmo: túlesek a vámpírprogramon, és írok! :)

Pepitanna, Oroszági: Apa végül itthonmarad Pannával, merthogy a korai kelés a bébinek nem annyira jó ha nem muszáj plusz a riksánk szervizben van, így még Pannával a taxi is macerás, nem is beszélve a BKV-ről. Úgyhogy maradnak itthon, én meg megyek egydül. Pontosabban Maszattal. De megismertek így is. Tali a megbeszélt helyen és időben, ott leszek. :D

Többieknek (is) puszi, megyek gyereketfuttatni az esti altatás előtt... :D

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Bettyna: Mi az a tökeg? :shock: :D Ha nem ódzkodz a használt cuccoktól, akkor nézz szét a vaterán vagy a teszveszen. Én tavaly vettem egy nacit felsővel szintén esküvőre, látni rajta, hogy tényleg max. egyszer lehetett az illetőn. Postaköltséggel volt 4500 Ft vidékről!! Anyós egy kicsit kiigazította az én méretemre és kész.

Esetleg nézd meg ezeket:
http://www.tothgyorgyne.hu/
http://www.babamama.shp.hu/hpc/web.php?a=babamama
http://www.mamimodi.hu/kapcsolat.html
lamme

Közben azt hiszem, hogy rájöttem, mi az a tökeg :D TöMeg? :D:D De lehet, hogy nem elírtad, hanem van valami konkrét jelentése, akkor röhögünk egy jót rajtam :D:D:D:D
lamme

Sziasztok!

Cosmo: sajnálom... de tényleg ne tűnj el végleg, ok!!!? Szerkeszt gomb kifejezetten nincs, de fönn a segédleteknél van "profil" ott lehet a saját adataidat állítgatni pl.

Kriszta: üdv újra itt!! Olyan jó, hogy jöttél! Kislány nagyon édes, gondolom, nem győztök betelni vele! Sajnálom, hogy a gyermekágyas osztály nem volt pozitív élmény, nem tudtad volna magatokat máshova kérni? Vagy nagyon tele volt minden? Majd ha lesz időd-erőd, írj a szülésről, meg a dokiról, csecsemősökről, stb. :)

Betty: akkor klassz lehetett a fesztivál :) Santana: tavaly Pink uez volt (előzenekar miatt vagy 1-másfél órával később kezdődött, millió ember, hőség, iszonyú...) ne bánd, legalább gyorsan haza tudtál jutni!

Kismamaruha: én majdnem mindent a Vörösmarty téri H&M-ben vettem meg, klassz dolgok vannak, de a C&A-ban is szétnézhetsz... vagy veszel egy sötét színű kismamanacit/szoknyát + egy nagyobb méretű normál blúzt? Más ötletem nincs sajnos. Ja, de! Nem tudom, milyen stílusod van, én pl. felvettem pár hete az anno Re-Reserved-ben vásárolt szexi rövid egyberuhámat is. Sztreccses anyagú, mély dekoltázsú... nem kismamaruha, de jól állt a pocakon is. Mondjuk megnéztek benne páran, de kit érdekel?! 8)

Mi: ma jöttünk haza Siófokról. Király volt lenn lenni, pedig csak 1 nap... víz csúcsszuper, bár egy pár embernél szerintem kivágtam a biztosítékot a nagy poccal bikiniben :) de legalább van miről beszélniük otthon :lol: sajnos a hullámok miatt nem nagyon jött össze az ötlet, hogy majd a matracon fekve napoztatom Pankát... de sebaj! este bementünk a szállodasori Shootersbe koktélozni :) de csak Virgin Mojitot ittunk... hát Csajok, akkor már inkább Fanta, nekünk nagyon hiányzott belőle az alkohol... mindegy, majd jövő nyáron! Akkora élet volt, szinte egymást lökdösték az emberek a járdán. Elképzeltem, hogy tavaly ilyenkor már koktélbárból ki, Renegade-be be, buli a sok idióta némettel... azért hiányozni fog! De most más időszak jön az életünkbe :) Anyukám tök aranyos volt, mondta, hogy majd Panka mellett is menjünk nyugodtan, addig ő vigyáz rá. Nem akartam mondani, hogy ok, de attól még nem ihatok pl. :) (Nem vagyok ám alkesz, de Siófok=fürdés, dinnye, fagyik, koktélok, bulik) :))

Ma de. felmentünk a kh-ba, a szülőszobán csináltak ctg-t. Az eredmény ugyanaz: nulla méhtevékenység... pedig csak egy nőci vajúdott, mondtam is Pankának, hogy meg kéne gondolnia a dolgokat, mert most ideális lenne az érkezése. De inkább a benti élet mellett maradt.
Hát ennyi, holnaptól naponta....
vumenke

Sziasztok!

Bettyna - tothgyorgyne.hu-t én is csak ajánlani tudom! Én még májusban jártam nála, akkor felkészültem mindenre, mindenből. Nagyon sok mindene van, egész jó áron, de ha esetleg épp az nincs a méretedben, amibe beleszerettél, akkor megcsinálja vagy rád alakítja. De C&A -ban is vannak klassz kismamacuccok! Sok sikert! :wink:

lamme - nagyon klassz a zene! Köszönjük! :lol:

Ágik - akkor holnap hajnalban, csípás szemmel a megbeszélt helyen, időben, felvértezett erekkel! :roll: Biztos megtaláljuk egymást, olyankor még nem nagy a tolongás! :wink:

vumenke - teljesen átérzem azt a "balcsi fílinget" amit leírsz! Én sem vagyok alkohol függő, de majd' meg őrülök egy kis fincsi jajamiért, egy kis buliért, a vízért... :oops: :roll: De most tényleg egy teljesen új korszakra készülődünk, ami borzasztóan lelkesít!
Tegnap ismét itt volt ezermester apukám, aki nagyban hozzájárult a gyereksarok kialakításához! Plussz meghozta ma az asztalos a december(!) óta beígért előszobafalat és az s.o.s. pelenkázót! Nagyon jó érzés, hogy már a kislányom kis dolgai veszenek körül! Ilyenkor nem is jut eszembe az a buli... :roll: :wink:

Akkor szép estét mindenkinek és jó szurkolást!
(eljött a döntő estéje) :twisted:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet, sajnos visszaolvasni még mindig nincs időm, meg bővebben beszámolót írni. Most is csak gyors bekukkantás. Sajnos éjjel elég rossz éjszakánk volt, remélem a mai jobb lesz. :)

Remélem egyik nap tudok többet jönni. Aki megtalált az iwiw-en annak jelentem ott már van pár kép még Eszerről, ide is teszek fel egyik nap, csak most megyek aludni mert hulla vagyok, de ez már olyan jó érzés. :D :D :D :D

Lamme - ki a közös ismerősünk, persze ha nem titok?

Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Jó reggelt!

Lamme - :lol: :lol: :lol: TÖMEG akart lenni! :lol: :lol: :lol: Köszi, az tippeket megnézem őket!

Vumenke - Alapjáraton inkább sprotosan, kényelmesen szeretek öltözni. Ez leginkább a munkámból is adódik, mivel kis szexi rucikban meg tűsarkúban annyira nem lehet tesi órákat tartni. Meg azt sem szeretem, amikor a harisnyám elkad a padban és már fut is végig vagy mikor a csini ruhámat a gyerek összekeni festékkel, ragasztóval stb. 8) Így maradtak a farmeros topos megoldások. Ezáltal bajban is vagyok, amikor nagy ritkán fel kell öltöznöm elegánsan. Leginkább azért, mert olyan ritkán veszem fel őket, hogy vagy már kimennek a divatból vagy "kinövöm" vagy pocakot növesztek, mint most. :lol:
Siófok miatt irigy, irigy! Hajrá Panka!

Pepitanna - Neked is köszi a tanácsot! Gratula az új bútorokhoz! REmélem sikerül összefutnotok a vámpír részlegen! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Jelentem túléltük a vámpírprogramot, nekem még ízlett is a cukros lötyi :D

Kép

Kép
oroszági

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X