Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Őzi, ja, inkább óvatoskodtam, no meg egy kis babona :)

Mági, ja, előkerültem itt is :)

MOzgás, nekem Réka elég későn, szintén 19-20 hét körül mozgott, most határozottan éreztem vmit a 11. héten, többször is, nem akartam elhinni, de nagyon olyan volt, utána 2 hét szünet, és mintha ma megint éreztem colna kicsit, amikor előre hajoltam, de nem bizti...

Kül nálunk abszolut karácsonyi baba ígérkezik, dokinénim számítása szerint pont dec 24 lett az időpont... de Réka is időzött még bent 4napot, most is jó lenne legalább 27-ig kihúzni, meglegyen lánykámnak a karácsony :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok

Szia Csőre :D Nem mondod, hogy vándorol a babó.

Én Vikit a 21. héten éreztem, remélem most hamarabb bekövetkezik. :)

Winni, de jó, akkor már Tündével 3-an vagyunk karácsonyra kiírva. Én 26-ra vagyok, ami azért tetszik, mert Viki is 10.26án született. Őt 3 nappal hordtam túl, én azért most abban reménykedem, hogy még 20 körül megszületik babó és négyesben ünnepelhetnénk a karit.

Húúúú de messze van.

Kismamák hogy vagytok?

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Hát, Katica, vagy vándorol, vagy az UH-al van gáz :) de visszakerestem, egyik héten még hátul volt, utána elöl :) és meg is jegyezte a doki, hogy előre került. :?
Most még semmi ilyet nem mondott, de ugye 2 héttel utánad járok. Viszont pozíció ide vagy oda, a másodikat előbb éreztem 2 héttel (19-iken az elsőt, 17-en a másodikat, mindenesetre nem túl korán). Őt még nem érzem, dehát kicsit korai is lenne :) pedig mocorgott :) láttam az UH-on :D Egyelőre a szalagok feszülése elnyom mindent. Rendesen húzódik :(
És nagyon éhes vagyok folyamatosan... félek, hogy nagyon elhízok. De persze ha enni kell, akkor enni kell, nincs mese. Különben hányingerem van. Eddig még nincs 1 + kiló sem rajtam. (Tudom, várjam ki a végét.)
Üdv mindenkinek :)
Csöre

Csöre
csöre74

Momi: Köszi a drukkot, ránk fér.
Már kinéztünk egy tök jó lakást kerttel, de sajnos, mivel nekünk előbb el kell adni, ami van, így nem tudtuk még lefoglalózni se, és elvitték. :(
Szombaton vettem egy rucit a picinek, meg egy zoknit, egyelőre csak kis jelképes dologként. :)
Vizesedés: Dokit nem kérdeztem, védőnéni meg a felpolcolást, vizesruházást, meg a már korábban említett petrezselymet mondta.

Edoci: Neked is köszi a drukkot, továbbra is várjuk a nagy VEVŐ-t! :lol:
Rucik: nem tudom, mennyire ismered, Pesten, Zuglóban, a Nagy Lajos király útján van a FENOMÉN divatnagyker, tuti cuccokkal, meg minden, csak egyrészt sajna viszonteladói kártya kell, vagy mifene (mi mindig nagynénémével surranunk be :P), másrészt meg éppen most tapasztaltuk meglepődve, hogy bezár. :( A kismama részleget már fel is számolták, így csak 3 felsőt tudtam venni magamnak. És a bébi-gyerek részlegen is elég szegényes volt már a kínálat. Viszont az Uramnak tök olcsón jóóóól bevásároltunk, úgyhogy mindenképpen volt értelme elmennünk. :lol:

Őzi: Én sem értem a hízást, olyan szépen lassan és csendben kúsznak felfelé a dekák rám, hogy csak na! :cry: Én meg nem vagyok az az önmegtartóztatós fajta...

Csöre: Üdv itt!
Gyűrűk: Hát, éjszakára le is kell vennem, főleg, ha olyan tartósan 25 fok felett van a hőmérséklet. Amúgy meg csak a lábaim durrannak be... :cry:

Lepény: Nekem hátul tapad, aztán hogy azon belül pontosan hol, arról fogalmam sincs, ez is csak a 12. heti UH leleten volt.

Katica: És Te, hogy vagy? :lol:
bébic

Na azért én is pályáznék a karácsony körüli időpontra..:)
Eredetileg a mensi szerint dec. 29-re vagyok kiírva. :)
Aztán a védőnő szerint dec. 31, végül jan. 5 ....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Minden rendben ezzel a kis szökevénnyel! :lol:
BPD:24 mm
TARKÓREDŐ VASTAGSÁG:2,1 mm (norm.érték)
A placenta a hátsó falon tapad,jó helyen.
Magzatvíz mennyisége átlagos.
Szóval eddig minden ok! :lol:
KATICA:nagyon örülök,hogy nálad is minden rendben! :)
EDOCI:
Igen,Ő a 4.bébink lesz. :lol: Ő egy "defekt "termése :lol: Nem bánom,hogy így alakult..nagyon örülök neki!

Tényleg szépen gyülnek itt a karácsonyi babák! :D
Védő nénik szerint ,dec.25-re,ultrahag szerint,dec 27-re vok kiírva!
Szép ajándék lesz!

Szép estét mindenkinek!
Pihenjetek sokat!
url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
tünde733

Haliho!

Vegre voltam dokinal, aki kozben beszerzett egy UH-t az en legnagyobb oromomre, ugyanis maris tudom, 1*1 cm-es petezsakom van es jo helyen, a mehemben pihen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: !!!!

Amugy idegbeteg napom volt, elmeselni is kar lenne. De a vege jo, most mnek oromkodni :D

Kép
Kép
-macsek-

Tünde: gratula a kis szökevényhez! :lol:
Nekem is hátsó fali placentám van, azt mondták az jó dolog, előbb lehet érezni a baba mocorgását. (Bár ez inkább nekem izgi most, mert első babás vagyok, Te bizti hamar érezni fogod majd. :lol:)

Macsek: Gratulaaaa, ez tök jó, hogy jó helyen tanyázik a kis pötyi! :lol:
Remélem, azért nem volt annyira szörnyű az a nap, és már sikerült kipihenned!

Gondoltam itt is megkérdezem, hátha tudtok segíteni:

Van valakinek esetleg tapsztalata pánikrohammal (nem pánikbetegséggel, "csak" rohammal) kapcsolatosan?
És tud esetleg ajánlani valaki egy jó pszichológust Budapesten, lehetőleg a Belvárosban, aki elfogadható áron is dolgozik?
bébic

Sziasztok

Hát túl vagyok az eddigi legrosszabb estémen. Tegnap délután rámtört egy iszonyatos migrén, alig tudtam haza vezetni. Utána minden kijött belőlem, és éjszakáig még a szememt sem bírtam kinyitni.
Egy dolog tartotta bennem a lelket, hogy Viki annyira megilyedt, hogy egész este engem simogatott, hozzám bújt, még a wc-re is utánam akart jönni :roll:

Csőre: a zalagokat én is sokáig éreztem, de a héten valahogy megszűnt. Gratula a súlytartáshoz.

Bébic: én is drukkolok neked. Nálunk majdnem 1 évig tartott, mire vevőt találtunk. Minden ingatlanos azzal okosított, hogy pang az ingatlanpiac. Próbálj meg nem elkeseredni, tuti nálatok is megjelenik a VEVŐ.

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Ez szép, elment az üzim anélkül, hogy elküldtem volna :(

Én már odébb raktam 1 ujjal a gyűrűimet, mert kisebesedett alatta az ujjam. Ha már nem lesz több kisujjam majd leveszem őket :lol:

Mágnes, akkor már négyen leszünk karácsonyiak. Jobb időpont, mint a szilveszter, akkor sok a bulizós ember, gázossabb lehet szülni.

Tünde, örülök, hogy nálad is jók az eredmények, most mindegyik pocaklakó a hátsó falunkhoz vonzódik? :D

Macsek, engem is csak az uh érdekelne, a többit pedig el kell felejteni!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: mindenesetre nyugtató :) ha egy héttel (ok, 12 nappal) jársz előttem, akkor már csak 1 hét van hátra :) egyébként ma egy kicsit jobb, igaz, elég nyugis voltam. De most jön az ücsörgős fele a napnak, és ez a legrosszabb. Mi lesz majd, ha tényleg nől a poci?!
A héten nekem is volt egy fejfájós napom :( iszonyat hányingerrel. Azért talán nem migrén, igaz, mivel alapból nem vagyok migrénes, nem tudom, az milyen. De szerencsére másfél nap (és fél algopypin) után vége volt. Azért ha ennek az idétlen időjárásnak vége, talán kevésbé leszünk érzékenyek rá.
Macsek, Tünde :)

Üdv,
Csöre

Csöre
csöre74

Macsek:GRATULÁLOK!!!!! :D

Bébic:Az első terhességemnél 20 hetesen éreztem először mocorgást...de jó érzés volt!
Már alig várom,hogy érezzem ezt a kis szökevényt is! :lol:

Katica:Szegénykém :cry: Együtt érzek veled!Engem is nagyon megviselnek ezek az időváltozások.

Megyek,mert ezek az ördögfiókák megint összevesztek valamin :x

Sziasztok!Szép napot nektek!
Kép
tünde733

sziasztok! ujra itt

momi.vasarnap elmentem londonba, ott talalkoztam egy baratnommel par orat, majd thatcham fele vettem az iranyt, ahol masnap tanfolyamra kellett mennem. onnan hetfon keson ertem haza. kedden hulla voltam. tegnap megint tanfolyam, de most sheffieldben. szoval elnezest a lelepes miatt.

visszaolvastam az elmult par oldalt.
vizelet: itt is mindig nezi a vedo neni.

bebic. hogy all a lakas eladas?
neked mitol faj a csipod? nekem is szokott.

edoci. mi a kulonbseg a spinalis es az eda kozott?

magnes. nagyon cuki zsebi baba.

katica. remelem mar jobban vagy!!!! simi a buksidra!

KépKép
KépKép
mush589

latom azert itt eleg sokan vagyunk. gondoltam csinlanek egy tablazatot. elkudenetek priviben az adatokat?
felhasznalo nev, igazi nev, kor, kiiras ido pontja, eppen hany hetes+napos varandos vagy, hol fogsz szulni stb.
koszi
csak gondoltam jobban tudnank, hogy ki kicsoda

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

tegnap én se mvoltam, voltunk az István a királyon és naggggyonnagggyon jó volt....

most meg dühöngök, mert ki fognak esni a portugálok, brühühühühühü... :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

csípő, nekem is szokott fájni brutálisan, előző terhesség óta, azóta is néha benne maradok egy mozdulatban egy-egy pillanatra nagyon gáz... meg a derekam fáj nagyon. Eddig jártam rendszeresen masszíroztatni, mert a hátam is kivolt, de most az első harmadban a derekamat hanyagoltuk, hát megérzem, nemsokára muszáj lesz megint megdolgozni, mert hanyattfekvésből csak úgy mozdulok, mint egy nyugdíjas, már bocsánat... :oops:

Vizesedés, nekem az előzőnél csak a végén volt, csak az utolsó hetekre kellett gyűrűtleníteni...

na megyek még dühongeni, sajna esélytelen, hogy 5 perc alatt min két gólt lőjenek...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok lányok!
Derékfájás nekem is van (bár kicsit korainak érzem), de a csípőm eddig megkímélt. Az elsőknél a közepe felé kezdett fájni (mármint a csípő, a derekam egyáltalán nem fájt). Winnie, a felkelés nekem is gurulással kezdődik :) hogy mennyire nagymamis... nos nem érdekel, úgysem látja senki. A kádból kikelés lesz még egy figura, ha megnő a poci :)
Uff, megyek pihizni, cudar egy éjszakám volt :(
Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek, szerencsére egyenlőre elfújták a fejfájásom :D

Ma megyek az istenhegyire délután. Jó lesz megint látni babókát, mert én még nem érzem :(

Furik ezek a vonalzók. Én ma már 13 hetes vagyok, de az én vonalzóm csak holnap vált.

A csípőm nekem is kaki. pont ma reggel sikerült úgy felálnom az ágyból, hogy nem bírtam tovább lépni. Mondjuk fél éjszaka Viki kitúrt a helyemről. Ilyenkor sokat fekszem oldalt, ami növeli a csípő fájást.

Én már nem bírok hason aludni, mert nyom a babó. Ez a legszörnyűbb számomra a terhességben és a szoptatásban, hogy egyébként megrögzött hason alvó vagyok. Nem tudom olyan jól kipihenni magam kényszer alvópozíciókban, és ettől a derekam már reggel fáj. Ti evvel hogy álltok?

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: nekem kötelező hason feküdni még jó pár hétig, mert hátrahajló a méhem, és, bár már kiemelkedett, még visszacsúszhat a kismedencébe. Egyelőre nem nyom a baba, de van párnácska meg csípőbőség, ami felfogja :) És a hason féllábfelhúzósan? Úgy talán van még egy kis hely terjeszkedni....
4D-sre mész? Mesélj majd! Még nem döntöttem el, csináltassak-e egyáltalán. Talán majd a második genetikai UH-on.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Üdv az újjaknak! :D Gondtalan és nagyon boldog pocakosodást kívánok :wink:

Most csak nagyon gyors leszek, mindjárt kel a Ricsi és meg van őrülve hogy jó idő van, állandóan kint akar lenni :lol: Este majd jövök és nem csak magunkról írok :oops:

Megjártuk a védőnénit, hivatalosan is -6 kilót fogytam :D :D :D Érzem a babát, éhenkórász lesz mint a Ricsi. Akkor jelentkezik ha éhes vagyok és nem eszek :lol: Olyan jó, naponta többször is bejelentkezik már, simizik rendesen :lol: A doki kétkedve fogadta ezt de azt mondta nős, ő nem veszekszik nővel, elhiszi :roll: :lol: Ma voltunk a dokinál, méhszáj zárt, uh nem volt sajna, hiába próbálkoztam...Vérnyomásom még ok, de azért már az afp-s vérvételt kiegészítettete a doki hogy lássa alakulóban van e a toxémia. Meg kért szifilsz szűrést is. Eddig ilyet nekem nem néztek de hát csak tudja mit kér :roll: Két hét múlva afp, 07.15-én genetikai uh amin ha a lepény már elmászott feljebb a méhszájról akkor örülhetek, ha nem akkor valószínű már ott is marad de még van rá pici esély hogy menjen. A szexre is azt mondta hogy próbáljuk meg, a természet kitalálta ezt csak ne kámaszutrázzunk. Ha görcs-vérzés van azonnal hagyjuk abba és dec-ig tilos. Már csak merni kéne, parázok egy kicsit 8)

Be is fejezem a csak magunkról írást :oops: este jövök... :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok

Momi
Örülök hogy a dokinál minden rendben volt!Én júli 7-én megyek afp-re :lol: Drukk hogy a lepény lemásszon a méhszájadról! :D

Katica
Mi volt az Istenhegyin?
Én is mindig hason aludtam és mióta nem tudok hason aludni nem is alszok jót! :( Ha felhúzom a lábam kicsit jobb,de úgy sem mindig. :(

Mush
Sok különbség van,nem tudom mennyire részletesen akarod hogy leírjam. :lol: Pl más a beadás helye,a spinálisnál az érzéstelenítőt a szubarachnoideális térbe,míg az EDA-nál az epidurális térbe adják.Vagy a kivitelezés a spinálisnál egyszerűbb,az EDA-nál bonyolultabb,a latenciaidő és a hatástartam a spinálisnál rövidebb,az EDA-nál hosszabb...stb Nem tudom mennyire voltam érthető! :oops: :lol: Vagy még mire vagy kíváncsi!

Bébic
Hogy vagy?Pihenjél sokat,hátha használ! :wink:

Macsek
Gratula! :lol:

Tünde
Örülök hogy minden rendben van a kis szökevénnyel! :D

Csöre
Nem semmi hogy az egyik héten elől volt a másikon meg hátul! :shock: :shock: :shock: :D

edoci

Sziasztok!

Katica, én kiskoromban végig hason aludtam, aztán később, akkor, ha máshogy nem tudtam elaludni, most terhesség, szoptatás után megint próbálkoztam hason alvással, és már nem olyanjó :( pedig én is úgy szerettem.... :( még elvilegmegy, csak nehezen alszom úgy el...

Edoci, mi az a "latenciaidő", és meddig tart az eda? nekem spinál volt csaszi miatt, és hát az is elég soká tartott, legalábbis úgy tűnt, már nagyon vártam, hogy legalább egy pici lábujjat meg tudjak mozdítani :)

Momi, gratu a fogyihoz!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!
Egy hét alatt akkorát nőtt a hasam, hogy mindenki látja, hogy babát várok! Annával a 6. hónapban volt ekkora pocakom :shock:
A kismamagatyókat már elő kellett szednem, csak az a gond, hogy nyári az nincsen, mivel Annámmal szeptemberben vásároltam be ilyenekkel.... mi lesz velem? A 40. hétre nem bírok majd menni???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Este már nem sikerült jönnöm de most pótolok :P

Őzi!

Szerintem menni fog a tandem szopi :lol: :roll: Elég muris lesz vagy nem is tudom mindenesetre tejhiány nem lesz :D ÚRisten mekkorák lesznek akkor a melleim, most sem kutyák de ha két gyereket kell majd szoptatni :shock: :lol: Gondolom neked sincs ellenedre a duplaszopi :wink:

Mági!

Nagyon szuper lehet az új otthonotok! :D
Tényleg nem lehetett kellemes hogy kopogás nélkül jöttek mentek nálatok :? Csodálom hogy eddig bírtad, türelmes és megértő ember vagy :wink: Nekem az volt az első hogy közöltem párommal hogy a szülei likvidálják magukat meg a vendégeiket az emeletről, ott mi élünk :oops: Szerencsére ők is így gondolták :P 8) Nekünk most két szobánk van meg egy nagy teraszunk. Idén bővítünk, a tetőtérből csinálunk egy hálót magunknak így lesz egy kis nappalink is ami most a gyerekszoba, és a gyerekek meg megkapják a legnagyobb szobát :D

Bébic!

A fenomént ismerem én is, sok jót hallottam csak sajna sosem sikerült bejutnunk. Kár hogy bezár...
Gratula az első rucikhoz :wink: olyan jó őket nézegetni, nem? a Ricsivel sokszor felpróbáltam a pocimra hogy hogy fog neki állni :lol: :oops:
Pánikrohamhoz sajna nem tudok ajánlani senkit.
A plusz kiló akár lehet a víz is, nem? Ez a meleg most ront is a dagadáson :? Hogy vagy?

Csöre!

Szalagok húzódása :( Sajnálom, elég kellemetlen tud lenni. Nekem meg egy pontban fáj vagy inkább szúr. Erre is azt mondta a doki hogy nyúlnak a szalagok :?

Hú mennyi karácsonyi baba lesz :shock: :D :D :D
Nekünk módosult, dec.14-ről 15-re, mondjuk nem tudom mi alapján de végtére mindegy :lol:

Gratulálok mindenkinek a sikeres uh-k hoz :wink: Szépen lassan mindenki túllesz a nyakiredősön és jön az afp. :D :D

Macsek!

Kitartás, néha én is forrongok, ráadásul tök hülyességeken 8) Dehát terhesek vagyunk :lol:

Katica!

Úgy látszik ez a fejfájás mindenkit utól ér :twisted: Na nem is csodálom, ilyen hülye időt :shock: Örülök, hogy már túl vagy rajta (meg mindenki aki még ezzel küzdött/küzd) és újra rendben van a buksid :P
Szintén nagy hasonalvó vagyok, ill. voltam. 2006 nyara óta nem tudok hason aludni, már megszoktam de nagyon vágyok egy jó hasonalvásra :lol:
Mi volt az istenhegyin?

Mush!

Hű a mindenit, jó sok programod volt, van :shock: Pörgős kismami vagy :wink:

Jó ötlet a tábla, legalábbis szerintem :wink: Elküldöm majd az adatokat és ha mindenki benne van akkor nagyon szépen köszönjük hogy megcsinálod! :wink: :D

Winni!

Focidrukker vagy? :lol: Vagy csak apa miatt nézed? :P
Megkérdezhetem hogy miért volt császi az első szülésed? Most normált terveztek?
Szintén császi vagyok, faros volt a Ricsi, de most a doki szeretné ha minden ok, hogy ne legyen megint császi. Kicsit parázom emiatt, de jó belegondolni hogy átélhetném esetleg ezt a fajta szülést is :D
Köszi a gratut :D

Látom mindenkinek van valami nyavajája, itt fáj, ott fáj :( Nekem a lábaim fájnak, fura mód, sosem volt velük baj pedig jó nagy súlyt cipelnek évek óta. lehet most unták meg :oops: Ráadásul visszeres lett az egyik combom :shock: még nem vészes de napról napra csúnyábbnak tűnik, aztán lehet bebeszélem a romlást de kicsit félek tőle :roll:

Edoci!

Köszi a drukkot :wink: :P
Hogy lehet hogy egy héttel előttem jársz és egy héttel később mész afp-re? :roll: :oops:

Most néztem meg, 31 fok van a szobában :shock: meggyulladok :roll: Mindenhol ilyen meleg van? megyek bedugom a fejem a csap alá :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

MOmi, én vagyok focidrukker, de már apa is nézi, ha tudja :) eddig két negyeddöntőből 2 nem úgy alakult ahogy akartam, és most a harmadik sem igazán, ha a negyediknél is ez lesz, hát nem tom milesz, lehet, beduzzogok, és nem nézem tovább.... :)
csaszi: azt hiszem ezt hívják fájásgyengeségnek.... 2 üveg oxitocin ellenére sem tágultam jóformán semmit. Na fájni azért fájt, de azt én is éreztem, hogy ennél jobban kéne... aztán 8 óra után feladta a doki, egyetértettem :)
nekem is leht elvileg most normál, úgy áll hozzá a doki, én is szeretném, de tartok is tőle, a csaszi sem kellemes, de legalább tudom, mi vár rám...

Tábla, támogatom én is, csak a név, meg emilcím ne legyen szerintem feltéve ide a topicba, ha lehet.

Kül Ti hogy vagytok az AFP-vel? én a jó nyakiredős uh után valahogy annyira nem izgulok... az uh majd fontosabb....

na mi meg holnap elutazunk 2 hétre, úgyhogy maaajd jövök, most meg megyek, még kell vasalni....

KépKép

KépKép
winnie27

Winni!

Érezzétek magatokat nagyon jól! Jó utat! :wink:

Na én is tartok ám a szüléstől, a császi tényleg egy bejáratott út. Bár szerintem ugyanúgy paráznék mint az elsőnél :roll: :lol:
Köszi az infót a császidról! :P

Engem sem izgat az afp, főleg hogy van ismim akinek rossz eredmény jött ki és semmi baja a babának. Külföldön nem is nézik ezt sok helyen. Szerintem is az uh a fontos, azon látszik minden.

Most nem emlékszem ki kérdezte a szopi-terhességet :oops: Nekünk nem okozott gondot a teherbeesésnél, pedig mint kiderült még pco-m is volt, van meg hátrahajló méhem, meg túlsúlyom plusz a szopi és a doki szerint max 2%nyi esélyünk volt :lol: Azóta sincs gond, kétszer éreztem méhösszehúzódást még az elején, akkor azonnal abbahagytuk és később folytattuk. Azóta szerencsére nem volt. Egy a gáz, hogy nekem baromira fáj még mindig szoptatni. Olyan mintha rágná a Ricsi a fogaival pedig nem is. :?

Úgy ég a gyomrom :cry: már a második renniet eszem :twisted:

Megjött apa, megyek is. Jó éjt mindenkinek aki erre jár! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Jól befűtöttek odafenn nekünk. Napok óta rosszul vagyok a melegtől. Ráadásul tetőtéri szobában zsúfolgunk, semmi szigeteléssel :evil:

Ha minden jól megy jövő hét végén költözhetünk az új alsó szintre, már alig várom :D

Istenhegyin minden ok volt. Amiért megérte ennyi pénzt kiadni, hogy vagy 10 percig nézhettem babót az uh-on. Minden rendben van vele, a doki rendes volt. Felvette dvd-re, így apa és Viki is megnézhette itthon. Vikinek nagyon tetszett, de láttam rajta, hogy nem érti, ez most hogyan van :lol:

Baba már most 1 héttel nagyobb a koránál, pedig tuti akkor készült, amikor gondolom :oops:

Csőre, az Istenhegyin egyébként is csinálnak 4D-s uh-ot.

Tegnap engem is oldalba rugott a babó. Oldalt feküdtem, és láss csodát, látványosan oldalba nyomott vagy 4-5ször. Még a párom is látta :lol:

Megnyugtat, hogy másnak is hiányzik a hason alvás. Sajna nekem már sokszor felhúzott lábbal sem megy. Ráadásul nekem is rohamosan nő a hasam, pedig én is -5 kg-nál tartok. No mindegy. Nekem szerencsére rendelkezésre áll a kismama ruhatáram, mivel Viki okt. végi volt. Én a téli ruhákkal leszek gázban.

Holnap jön újra a doki nénim, vége a 3 hét nyaralásának. Ez azért megnyugtat.

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok

Katica
Én sem bírom ezt a meleget,de ma be lesz szerelve a klíma! :lol:
Örülök hogy minden rendben volt az Istenhegyin! :D Akkor ezek szerint elmondtátok Vikinek?Mi is a hétvégén mondtuk Máténak,mert most már elég sokan tudják és jobb ha tőlünk hallja,mint másoktól.Jót vigyorgott rajta,de szerintem nem nagyon "fogta fel". :wink:
Most pár nap alatt nekem is rengeteget nőtt a hasam! :shock:

Momi
Nekem a gyomorégésre egy homeopátiás szer vált be! :wink:
AFP:hát nekem ilyen jól kiszámolta a védőnő hogy mikor kell mennem! :roll: :evil:

Mágnes
Mátéval nekem is csak a 6. hónap után kezdett nőni a hasam! :lol: Addig észre sem lehetett venni! :lol: Most a hétvégén viszont akkorát nőtt,hogy le sem tudnám tagadni! :lol:

Winnie
Én egyenlőre nem tartok az AFP eredménytől. :oops: Maximum majd akkor leszek para ha majd megyek az eredményért! :lol:
Latenciaidő:a beadástól amíg beáll (ahogy nem érzel semmi).Attól függ hogy melyik meddig tart,hogy mennyi érzéstelenítőt adnak be,de az EDA-nál lehet folyamatosan adagolni,vagyis adni még érzéstenenítőt közben is,a spinálnál csak egyszeri adag van.Remélem érthetően írtam le. :oops: Egyébként szerintem mind a kettő jó,magamon csak az EDA-t tapasztaltam.Kórház válogatja hogy hol melyiket csinálják. :lol:

Mush
Én is küldöm az adatokat! :D

edoci

Momi: együttérzek... 31 fok nagyon durva. Nem írom meg, nálunk mennyi bent. Bár egy perce kénytelen voltam kimenni, mert kicsi lányomnak nem jó az őszibarack, és 3x fokban kell ribizlit meg meggyet szedni :( De kihasználtam, és én is betermeltem belőle :D

Mush: jó ötlet a táblázat, köszi érte, jövő hét elején leszek "publikus", akkor megírom, jó? Bár sztem is a név meg az e-mail cím nem kéne, hogy kikerüljön a topicba, egymás közt nem bánom. A hülye keresőmotorok hamar megtalálják, és zúdulnak a spam-ek.

Lányok, mindenki fogyott, csak én nem? Uff... :shock: Nem baj, igyekszem karban tartani magam. Az előző kettőnél 10 és 12 kilókat híztam a végére, remélem, most is annyi lesz. Még sosem voltam 70 kiló, bízom benne, hogy megállok előtte.
Téli rucóm egyébként nekem sincsen... de egyelőre a nyári készlet tart zavarban...

na további szép napot!

Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!

utáloooooom a nyaraaaaaat! :x Sosem szerettem,de most valahogy még jobban utálom! :)

Katica!
Tök jó,hogy már érzed a kis bébit! :D Én még nem érzem,és most éppen ez aggaszt.Pedig nekem már a 4. gyermekem lesz... :?

Edoci!
Egyre többet tudok meg tőled az EDA-ról! :D ..és egyre jobban azzal akarok szülni :lol: :lol:

Csöre!
Ne izgulj!Én is szépen szedem magamra a kilókat! :lol: "2 hét alatt híztam megint 2 kilót :shock: Hétvégén a strandon úgy éreztem magam,mint egy partra vetett bálna :lol: :lol:

Mush!
Küldöm Én is az adatokat!

Szép napot mindenkinek!Pihenjetek sokat!
Kép
tünde733

Sziasztok

Nem, még nem mondtam el neki, csak annyit mondtam, hogy egy kisbabót lát a képen. :D

Tegnap összefutottunk az egyik barátnőmmel és 3 hetes kislányával. Viki folyamatosan a babát akarta simizni. El sem lehetett vonszolni mellőle. Úgy gondolom jó tesó lesz belőle :D

Momi, nálunk is 30-33 között változik a hőmérséklet a tetőtérben. Tegnap este mondtam páromnak, hogy ma lecuccoljuk az új részbe az ágyakat, mert én mégegy éjszakát nem akarok megfőni. :evil:

Vikit és apát tegnap este fél 9-ig nem tudtam a medencéből kiszedni. Úgy irigykedtem, mert én is hableány vagyok normál menetben, de amíg nem tudom a citológia eredményét, nem merek vízbe merülni. Sajna a dokim tegnap hiába jött vissza, elérhetetlen volt. :(

Csőre, én alapból 70 felett vagyok, így volt miből leadni. Ne szomorkodj, nem mindegy hány kg-ról indul az ember. Vikivel én az egész terhesség alatt nem híztam, így -10kg-al jöttem ki a szülőszobából. Ennek a jobb anyagcsere az oka. Persze a szoptatás alatt minden visszajött. :cry:

Tünde, sajna azóta nem produkálta magát. Jó lenne már ott tartani, hogy minden nap érezhessem.

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!
Itt is dicsekedek Picurral. :) Tegnap voltunk dokinál, 21 mm és volt szívhang is:
Kép
Következő randi a 12. héten, 3 hét múlva. :)
Vendég

Sziasztok!

Picuranyu!

Gratulálok Picurhoz! Jó nagyot nőtt! :wink: :D

Katica!

Már nálunk is 34fok van napok óta, szintén emelet, a tetőtér felettünk van, de nálunk sincs hőszigetelés csak a pala :evil: Elviselhetetlen, este is 30 fok van hiába van nyitva minden ablak.

Na fel is kelt a Ricsi, nem csodálom ilyen melegban én sem tudok aludni. megyek, megpróbálom azért visszafektetni :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Siker :lol:

Katica!

Gratulálok a jó eredményhez! Aranyos lehetett Viki ahogy babázik, biztos jó tesó lesz :D

Nem tudod esetleg, hogy az istenhegyire mennyivel előbb kell bejelentkezni?

CSöre!

Szerintem se aggódj, tényleg sokat számít hogy ki mennyivel indul neki a terhességnek. Nálam örömünnepet jár a doki és a védőnő is ha fogyok annyira dagadt vagyok :oops: De most híztam egy kilót megint, hála a gumicukornak, ezt kívántam :lol:

Edoci!

Megtudhatom hogy milyen homeos bogyót ettél gyomorégésre? Hátha beválik nekem is, nem mondom hogy a rennie nem segít de kezd elegem lenni az állandó esti gyomorégésből :twisted:

Tünde!

Kitartás, lehet egy hét múlva már te is megérzed a mocorgást :wink:
Sajnos most én sem érzem :shock: Majd egy hétig éreztem a múlt héten, szépen napota többször. Most meg semmi, kicsit parás is, talán ha napi egyszer van valami de lehet azt is bebeszélem annyira szeretném érezni :oops:

A bálnaefektust leszámítva azért jó volt strandolni? :D picit irigykedem is :wink: 8)

A táblába akkor milyen adatok szerepeljenek? Addig én sem írom meg de szerintem se legyen benne e-mail cím (azt a profilban amúgy is megadhatja az aki akarja!)

Többiek? Bírjátok még ezt a meleget? Hogy vagytok?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

sziasztok!

Látom mindenkit elüldözött ez a meleg a nettől :lol: :wink:

Ma talán jobb idő lesz :roll: pár fokkal :P

Gyertek ha tudtok :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Tegnap leköltöztünk az új részbe. Felemelő volt végre hűvösebb szobában aludni. Hajnalban már be is takaróztam :lol:

Momi: Én kedden kértem istenhegyire időpontot és péntekre adtak. Nem vettem észre, hogy nagyon tele lennének. Szerintem 2-3 nappal előbb jelntkezz be.

Holnap megyek dokihoz, remélem csak jó hírei lesznek :)

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!
Itt is beszámolok róla:
voltam ma 12 hetes UH-on, és úgy néz ki, minden ok, bár a doki nem vizsgálta agyon :( meg hátat fordított, és nem nagyon akart megfordulni. De azért meg lehetett mérni: a tarkóredő, orrcsontocska rendben, most 4,8 cm a crl, és 1,9 a bpd. Kicsit megnyugodtam, mert láttam, hogy dobog a szivecskéje :) Azért lehet, hogy a jövő héten elmegyek a doktornénimhez... :oops:
Momi, Katica: igazából csak azon döbbentem meg, hogy mennyien fogynak :) én már híztam (ez is eljött végre ...) bár a mérlegem a precíz méricskélésre nem alkalmas. A reggeli súlyom mindnesetre 1 kg-t emelkedett (sacc).
Hát, Momi, sajnos nem a meleg üldözött el a nettől (itt bent jó hűvös van), hanem 2 húzós napom volt :( kedd estére úgy fájt megint a fejem, ahogy már nagyon régen nem :( szerencsére 2 óra alatt vége volt, de hogy mi okozta?! Talán a csapolás (kedden is vettek vért, meg múlt csütörtökön, meg ma is), talán a közelgő vihar. Szerda meg egytrapp :(
Na rohanok most is a dokihoz... további szép napot!
Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Csak ismét gyors életjel, netünk még sehol, már kezdenek elvonási tüneteim lenni...
Na de szombaton már talán lesz.

Holnap megyek az Istenhegyire, zabszem a s___emben, de szerencsére nem azt nézik uh-n... :) Remélem minden ok, mert ezidáig nem is mertem beleélni magam semmibe, pedig úúúgy szeretném!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Csöre!Örülök neki,hogyminden rendben! :)

Momi!
Már Én is annyira szeretném érezni :shock: Akkor nyugszok meg csak! :oops:
A strand tök jó volt :) Sajnos Apa nem tudott velünk jönni,mert egy termékbemutatón volt,de Én nagyon jól tartottam a frontot a gyerköcökkel :D Gondban voltam,hogy mit vegyek fel :? Végül is felvettem a tavalyi bikinimet,és egy fehér trikót.Úszkálni nem mertem,de azért egy kicsit belementem a vízbe :oops:
Hja!Meg ettem,ettem,ettem :lol: :lol: :lol:

Picuranyu!
Gratula a kis picurhoz! :)

katica!
Majd jó lenne még az a kis meleg! :lol: :lol: :lol:

Jaaj lányok!2 napja tök ideg vagyok! :cry: Visszajött még a hányingerem is,és a pocakom is fáj egy kicsit :cry: Úgy néz ki,hogy Apa megy ki Svájcba dolgozni :cry: :cry: 2 hetente járna haza,1 napra!!!!! :cry: :cry: :cry: Totál kész vagyok... :cry: :cry: :cry:

Kép
tünde733

Tünde :( muszáj kimennie? beszéljétek meg, hátha van más megoldás (hogy tud itthagyni majdnem 4 gyerekkel?!). Nem tudtok vele menni? Lényeg, hogy ne idegeskedj, amit tudom, hogy könnyű mondani. Vezesd le rajta, csak ne a picin (Kis Szökevénynek hívod? Aranyos :D)
Érezni: én jelenleg sem hányingert, sem émelygést nem érzek, a hasam kicsi, és hason fekve sem érzem, hogy dudorodna... úgyhogy ma tényleg (egyébként meg mindig :oops: ) zabszemmel mentem az UH-ra (mint Mágnes :) Mágnes: itt is szorítok :))
Apropó fürdés (strand): mit tudtok róla? Nekem annyi maradt meg, hogy a hideg és a meleg vizet kerüljem, meg a termált. Egyébként mehet? (Persze tisztaság meg minden...) Én vettem a bikinialsómhoz egy olyan trikós felsőt, ami takarja a pocit, meg reményeim szerint melegíti is. Azért nagyon nem szeretném reklámozni, mert bár a baba még nem dudorodik, azért van ott mindenféle párnaféle, ami eddig nem volt :oops: meg a naptól is véd (máramennyire). Az egyberészest nem szeretem. Tehát ez egy jó átmeneti megoldásnak tűnt. Majd beszámolok róla, hogy vált be: két hét múlva nyaralunk :D
Szép estét!
Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Nem késő csatlakoznom hozzátok?
Jan. 2-re vagyok kiírva a harmadik csemetémmel... Ma volt a 12 hetes UH-m, minden rendben ment szerencsére :) Elkísért a nagyfiam is, ő 6 éves, és nagyon tetszett neki :) A kisebbik gyerkőc 2,5 éves, ő is fiú.
Mindkét fiúval rókázós voltam az elején, most annyira nem - de azért előfordult, úgyhogy kíváncsi vagyok, most milyen nemű lesz :)

Tünde: tudom, hogy nehéz elengedni a párodat... gondolom ő is jobb lehetőségeket szeretne teremteni a családotoknak..Mi a férjemmel szintén hasonló megoldáson gondolkodunk (szeretnénk nagyobb lakásba menni, aminek nem látjuk más megoldását) igaz,egyelőre csak elhatározás van.

Üdv, Krisztina
bfkrisztina

CSÖRE!
szegénykém nagyon nem akar minket itthagyni,de a anyagilag sokkal jobb lenne :cry: 3 napja azt mondogatom,hogy a pénz nem minden.Nem kell a jobb anyagi mindenáron!! :cry: Most derült ki,hogy már vasárnap indulnia kellene,és 2 hét múlva jönne haza!Ezt a 2 hetet még csak ki is bírnám,bírnánk valahogy,de utána már csak egy hónap múlva jöhetne haza 1 napra!!! :cry: :cry: Na erre már azt mondtam,hogy köszönöm szépen ebből már tényleg nam kérek!!!!!!! :cry: :cry: Tényleg mindig a sírás kerülget :cry: :cry: Az a legbosszantóbb az egészben,hogy a bátyja a fönöke,és egyáltalán nem nézi,hogy itt maradok 3 gyerekkel :shock: :cry:
STRAND:Én sem mertem bemenni először a vízbe,és a Kismama újságban azt olvastam,hogy a napra is úgy ülhet ki egy kismama,ha póló van rajta,és a pocakjára egy kétrét hajtott törölközőt tesz. :? Mikor strandon voltunk,pont ott volt a védőnénink is :) Megkérdeztem tőle,hogy mit szabad.Ő azt mondta,hogy nyugodtan menjek bele a vízbe,kivéve a termált,és napozhatok is :)
KRISZTINA!
Szia! :)
Persze,hogy csak a jót szeretné nekünk,de ne mindenáron! :cry: A Te férjed hová szeretne kimenni dolgozni?

Szép estét mindenkinek!
Kép
tünde733

Tünde:
korábban volt már kint Németországban,bár akkor még nem voltak gyerekeink (én meg állandóan csak bőgtem :( ) az közelebb lenne, de most szóban forgott Anglia, mert úgy tudjuk, most "oda éri meg" kimenni.... Az az igazság, hogy én nagyon szerettem volna harmadik babát is, és ezért cserébe kellett rábólintanom, hogy kimehet újra külföldre... úgyhogy én már fél éve barátkozom a gondolattal, de hozzáteszem a gondolata sem könnyű... (nem tudom te milyen helyzetben vagy, én szerencsésnek mondhatom magam, mert ha ez sorra kerül, akkor is itt vannak a szüleim a közelben, és számíthatok is rájuk)
A gyerekek biztos nehezebben viselik majd, bár az igazság az, hogy gyakran így is még alszanak, mikor reggel elmegy, és már szintén ágyban vannak mire hazaér...
bfkrisztina

Hát Tünde, nehéz téma. Nem tudom, hogyan reagálnék, ha Apa bejelentené, hogy akkor jövő hónaptól (vagy jövő héttől) külföldön nyomul. Szerintem rosszul. Persze nála is benne van a pakliban... Azért bízom benne, hogyha eddig nem ütött be, azután sem fog. A jobb anyagi tényleg nem minden, főleg, ha a gyerkőcök egy idő után meg sem ismerik Apát. Hát, szorítok, hogy átgondolja a dolgot.

Én még nem is voltam védőnéninél :oops: majd jövő pénteken.

Krisztina, üdv itt :) hát neked sem könnyű, azt látom. Anglia depláne messze van. Meg kötél ideg kell hozzájuk. Mármint a britekhez :D készítsd a férjed. Legalábbis az én idegeimet rendesen próbára tették 14 éve, amikor kint voltam au-pair-ként 3 hónapra. Igaz, akkor más volt a helyzet, most sokkal több kint a külföldi.

Na további szép napot mindenkinek :)

Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok

Csőre, gratula az uh-hoz!

Mágnes neked is drukk! Remélem Te is pozitív élményekkel térsz haza!

Tünde, nem egyszerű a helyzeted. Bár tudom, hogy soxor elkerülhetetlen.

Nálunk is felmerült pár éve a gondolat, a páromat Ausztriába hívták dolgozni. Bár ő minden hétvégén itthon lett volna, de én így sem engedtem.

Fürdés: ha rendben van a méhnyak és nincs fertőzésed sem, akkor bátran minden mennyiségben! Még jót is tesz. A nappal visszont óvatosan bánni, inkább árnyékban csücsörögni , ha lehet.

Szia Kriszti, üdv a csapatban!

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!
Nem megy Apa vasárnap!!!! :D Nyertem 2 hetet! :wink:

Krisztina:Sajnos Én sokmindenkire nem számíthatok :cry: Apukám meghalt,Anyukám kint él Ausztriában,anyósom meghalt :cry: Hiába van 4 lánytestvérem,egyedül csak 1 aki segít .Ő sem tud mindig jönni.Ha itthon van a férje,akkor Ő sem jön sűrűn :cry: Akire számíthatok,az csak a férjem!

Csöre:Nem veszítettél semmit a védőnénivel :D Engem 2x is elküldött ,hogy ráérek még ... :shock: :)

Katica:Nem ma voltál a dokinál?Mi volt?Részletes beszámolót kérünk! :D

Pihenjetek sokat!
Kép
tünde733

Köszönöm az üdvözleteket :D

Tünde: ez nagyon jó hír! :D (így legalább lesz idő, hogy a párod is gondolkodjon még rajta)

Nem tudom nálatok hogy megy, mikor felkerestem az orvosomat, és megállapította a várandósság tényét, már következő alkalommal mehettem is a várandós gondozásra, aztán (mivel nem abba a körzetbe tartozom) megküldték az értesítőt a körzeti védőnőmnek, aki meg is látogatott, így lényegében 10 hetesen megkaptam a kiskönyvem. (Biztos dilis vagyok kicsit, hogy ilyesmin kiakadok: de korábban a kiskönyvek borítóján babás-anyukás kép volt, most meg sima fehér az egész- ráadásul sem az orvos, sem a védőnő nem találta benne, mit hova írjon, mert másabb az elrendezése...na mindegy)
bfkrisztina

Sziasztok!

Katica!

Köszi az infót, még nem tudom hogy oda menjünk e, majd az afp után eldöntöm...

Irigy-irigy a takarózás miatt, jujjjjj de jó lehetett a hüsiben :wink: :D :D

Mi volt a dokinál?

Csöre!

Gratula a szép eredményhez! :D
Te még dolgozol? :roll:

Fejfájást ne is mond :cry: együttérezk! Nekem is volt a héten két napig de most ok :P

Strandolás mehet ha zárt a méhszáj, vérzés/barnázás sincs. Meleg, jéghideg és gyógyvizeket kerülni kell, főleg a gyógyot mert akár magzatkárosító hatása is lehet azoknak az anyagoknak amik bejutnak a szervezetbe ilyenkor :? Sok kismama napozik, én ha tehetném ki sem mennék a napra :roll: Alapból sok anyajegyem volt, és az előző terhesség alatt megduplázódott és már megint elkezdtek szaporodni, és a naptól májfoltosodom terhesen (sajnos nap nélkül is áldott állapotban de a naptól egyből előjön egy-két foltocska) :( Szóval utálom a napot nyáron :oops: :lol:

Mágnes!

Jó hogy adtál magatokról egy kis életjelet, hiányoztatok! :wink:
Remélem minden ok lesz az uh-n, nagyon szurkolok! Majd gyere ha tudsz és mesélj! :wink: :D

Tünde!

Nagyon nehéz lehet most Neked/Nektek! Nem irigyellek :oops: Belegondoltam és én is majdnem sírva fakadtam hogy ha itthagyna minket párom ilyen sokáig :cry: Tényleg nem minden a pénz, de ha jelentősen változtatna a jelenlegi életkörülményeteken lehet megérné. :roll: Na persze nem tudom meddig lenne távol ténylegesen, fél év egy év... Tényleg nagyon nagyon nehéz helyzet... :cry: Esetleg olyat nem lehet, hogy próbaként kimegy és ha nagyon nem bírjátok nélküle akkor hazajön? Lenne hova visszajönnie dolgozni? Szóval csak okoskodom, de asszem én is belehalnék ha elmenne párom... :oops: :cry:

Örülök, hogy nyertetek egy kis időt!!!! :D Jó lenne ha át tudnátok ezt alaposan beszélni és a létező összes lehetőség közül mindkettőtöknek a legjobb döntést hozni :wink:

Krisztina!

Üdv itt! :D Boldog és gondtalan pocakosodást kívánok! :wink:
Izgi, esetleg kislányt szeretnétek harmadiknak? :D

Kiskönyv :shock: már láttam én is ilyet a jó kis minisztériumos feliratú volt ha jól láttam, szörnyű :shock: :evil: Anno mikor megkaptam a mostani kiskönyvemet én is kiakadtam, csak én azon hogy 2004-est, de úgy látszik még jól is jártam :lol: Szerintem ez a kiskönyv kiadást védőnője válogatja, az enyém már a teszt után várt volna :lol: Barinőmet meg elküldte a másik védőnő (itteni az is) hogy még elvetélhet jöjjön vissza a 12. hét után :shock: :twisted: A dokim meg a 12.heti uh-ra már azzal várt :)

BEBORULT!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Mindjárt kimegyek megsasolom az eget, remélem valami bazi nagy vihar jön elegem van már ebből a melegből :roll:

Jó hétvégét kívánok mindenkinek! :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Momi, itt már el is ment a vihar :) jó kis dörgés, villámlás, de a levegő sajnos nem hűlt nagyon le. Azért "bazinagy" nem volt, csak viharocska.
Dolgozom, persze, én még csak a 12-ik héten tartok :) de csak addig, amíg úgy érzem, hogy nem túl nagy teher. Eddig táppénzen voltam, most megpróbálom. Ha megy, akkor dolgozom, ha nem, akkor vissza pihire :)
Én még nem láttam fehér kiskönyvet. Minden kismami kezében rózsaszín volt. Kíváncsi leszek a sajátomra. Meg amit még láttam másoknál olyan kis rózsaszín gravida reklámos mappácska a ficnifecnik rendezgetésére. Az nem is olyan rossz ötlet. Kíváncsi vagyok, kapok-e.
Az orvosom még írásban nem állapította meg, hogy babát várok :) úgy egyeztünk meg, hogy a 12-ik héten el is hisszük, és akkor ad róla papírt. De nem olyan hangnemben, mint a barátnődet, Momi. Azért egy kismamit ilyenekkel ijesztegetni?!
Amikor az első babámat vártam, és még a dokikeresés fázisában voltam, összeakadtam egy nődokival, aki látott 5 hetesen és 9 hetesen. Mindkét alkalommal az volt az első kérdése, amikor megállapította, hogy rendben, hogy megtartom-e, és az 5-ik héten ahelyett, hogy tanácsokkal bíztatott volna, közölte, hogy 1:5 (20%) az esélye, hogy megmarad! :evil: Menekültem tőle.
Köszi a tanács-hegyeket a fürdéssel kapcsolatban, megnyugtattatok :) a napocskát eddig is kerültem, ezután is fogom, nekem konkrétan szeplős a vállam-karom (pedig nem vagyok világos bőrű), ezért amúgy sem tanácsos. Majd beszerzek valami kis világos kendőt a pocitakarásra szükség esetére.
Na szép estét, asszem egy kicsit hunyok, amíg Apa hazaér. A gyerekeknek engedélyeztem egy kis tévét, így csöndben vannak.
Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Készítettem én is a gyerkőcökről olyan szuper vonalzót, mint nektek is van :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?