Hi Csajok!
Jó hír: elértem a dokikánkat
Visszaírt smst, hogy áldását adja a bálnaúsztatásra
Johnny: kösz a dícséretet, igan ő bordeauxi dog
Kb. 60 kiló, nagy robosztus dög, imádjuk!
Pepitannához hasonlóan nálam is a KUTYA min. 50 kilós, rövid szőrű... a macska meg kövér és lusta!!
Én imádom mindkét fajt, sőt a lovakat is, régebben sokat lovagoltam, csak a kedvenc lovamat el kellett altatni, és abbamaradt
Szülésznőválasztás: nem ítélek el senkit, aki fogad, mert nyilván úgy érzi magát biztonságban. Nekem szerencsére full problémamentes volt a terhességem, remekül éreztem magam, összes eredményem szuper, emellett a férjem egy angyal, ha bármi gáz lenne szülés alatt, úgyis kikövetelné nekünk a normális ellátást, odafigyelést. Bár szerintem a szülésznők normálisak, én inkább a csecsemősöktől tartok... főleg hogy ott nem lehet ott a férjem sem
Ági: én is megyek hétfőn vmikor, de mi inkább 11 fele szoktunk érkezni, mert akkortájt már nincs akkora forgalom a bevezető utakon. Így nem tudom, hogy hogyan tudnánk találkozni. (A mini-talitokat irigylem, a vámpír-programot már kevésbé
) CD: Legfeljebb tényleg marad a posta és egy topictalin meghálálom valahogyan
Vito nagyon cuki
ismered "Tibbe"-t? Ő egy csajszi az indexes fórumokról, ő tenyészt tibeti terriereket, egy középkorú csajszi.
Terheléses cukor: nem akarom ismételni magam, nekem iszonyat volt... ha tudsz sokat inni és te sem szereted atúl édes dolgokat, akkor min. fél liter vízben old fel és tegyél hozzá min. 1 egész citrom facsart levét...
Pannaanya: szuper jó a hajad, és nagyon kis kényelmesnek tűnik így a 35 fokokban
nekem félhosszú, de itthon állandóan felkötöm, mert amúgy halál.
Betty: jól beleveted magad az itthoni életbe, jól teszed
Tatán milyen fesztivál lesz? Santana koncert miatt irigy-irigy... biztos klassz lesz! Bennem még a Sting hagyott tök jó élményeket, bár akkor még az idióta exemmel voltam
Lamme: tök jó, hogy a lányokat az állatok szeretetére neveled
a rágcsálókat én is csípem, nekem hörcsögeim voltam régebben. Érdekesy, mert őket imádom, az egerektől-patkányoktól viszont írtózom...
Nekünk Panka tutira állatbarát lesz: anyuéknál kutya-macska, párom szüleinél (tanya) rengeteg birka-bárány, tehén, baromfi, malacok (mangalica is), kutya-macska van. Legalább nem fog tőlük félni.
Cosmo: Latsia receptjei tök szuperek
én amúgy az index és az nlcafe főzős-sütős topicjairól szedem le a legtutibb (kipróbált) recepteket. (Ja, amúgy most is főzök, de semmi különleges: székelykáposzta készül)
Pepitanna: örülök, hgy neked is bejött a torta (mi nemrg ettük meg az utolsó falatokat), az ünnepelt meg jól lakott a lasagnaval
(hogy csinálod?)
Lamme: dokinknál mindig 2 tella van, de szerintem itt mindenki ugyanazt az egy számot ismeri. A másik tuti a cégese, vagy a magántelefonja, amin hívhatják éjjel-nappal. Szerencsére a "publikuson" is el tudtam érni így estefele
Csajok!! Nem tudom senkinek se a mobilszámát...
ha aktion van, hogy értesítselek benneteket? Mert ok, a párom majd bejelentkezik, meg majd én is laptopról, de akkor már eltelik azért egy csomó idő. Ha vki megírja priviben, akkor ha nem gond, majd küldök egy riadós smst
Ha most vasárnap du-ig nem írnék, akkor nyugi: áztatom magam a Balaton hűs habjaiban
Panka úgyis lustika!
Pussz