Sziasztok!
Hanzika, míg el nem felejtem, mert már többször meg akartam kérdezni: használt a tea a tejtermelésednek? Ez de hülyén hangzik, tejtermelő, mindannyian háztáji tejtermelők vagyunk
A nyügire meg azt akartam már írni, hogy amikor Miksa fáradt és nyűgös, de annyira, hogy nem tud magával mit kezdeni, és pont ezért nem tud elaludni (én úgy értelmeztem, hogy Marcus ilyen, amikor raplis), akkor egy bizonyos pózban az ölemben el tudom ringatni, és pár perc alatt elalszik. valahogy úgy csinálom, hogy mindkét kézzel átölelem, szóval minél több helyen kell hozzáérni, meg ráhajolni, cumi a szájába. Persze ordít, és csak egy idő után veszi észre a cumit, de azért előbb-utóbb rákap. És feszíti magát, meg rúgkapál, de ha óvatosan, de határozottan tartom, akkor nem fullad kudarcba az egész. Ringatózni is kell kicsit, meg suttogni vay halkan énekelni, és sikerül
Nagy küzdelem, de tényleg néhány perces. Néhányszor még fölsír, de egyre rövidebbeket, a végén már csak hüppög picit, de nyomja a cumit és be is borul szépen. Szerintem tényleg csak arról van szó, hogy egyedül még nem tud elaludni. Ja, mindezt egy fotelban, mert ott tudom kialakítani ezt a tartást. Ha gondolod, próbáld ki
Kriszta! Volt a kórházba két csaj, meg itt a babaneten is olvastam, hogy a homeobogyók mennyit segítenek a szülésnél. Lehet, hogy csak véletlen, de 3-4 óra alatt megszültek, és mind aszondják, hogy jól tágultak, és nem is szenvedtek meg vele annyira. Valaki nemrég emlegette a Friss kismamákban is, hogy az első szülése nagyon hosszú volt, a második meg pikk-pakk. Már nem emlékszem a névre, de nem volt rég, szerintem egy héten belül. Nem kéne neked olyan bogyókat beszerezni? Ártani nem árthat.
Manó! És Emma mit csinál éjszaka 1-2 óra hosszat? teljesen felébred és nem tud visszaaludni, vagy nem akar, mert mondjuk játszana vagy ilyesmi?
szirom
Ja, azt nem is írtam, hogy a vérezgetés, amitől úgy megijedtem a múlt héten, úgy tűnik, hogy menzesz lehet. Szóval nagylány lettem, de majd doki bácsi ma megmondja, ma megyünk a 6 hetes kontrollra.