Zsunya értettem amit mondtál
Egyenlőre az én 17 hónaposomnak minden fontos és nagy dolog
Majd később mikor nagyobb lesz, biztos kiderül mi felé orientálódik. Az tuti, hogy én nem vágom le a szárnyait.
Milyen mérgező szülők? Hol?
Solya, nem valószínű, hogy Danival akarnám megvalósítani az álmaim, bár nyilván más sem tudok lenni mint aki vagyok. Nálunk a játék úgy van, hogy van mindene, még apró babakocsija is, mert én tolom őt a sétánál és itthon Ő tolja a Maciját
Nem mondom, akikkel sétálok megmosolyogták a dolgot, mert, hogy egy fiúnak minek. Hát mert tetszett neki és ugye nem hiszem, hogy ettől késöbb nem lenne férfi. Elvégre az apukák is tolják a babájukat, nem igaz?
Szóval mindenféle játéka van,kismotor, autó,plusbabák... azzal játszik amelyik neki tetszik.
Solya, szerintem aki ennyire tudatosan figyel az érzelmeire és a gyerekéire is az akkorát nem bakizhat
Ezt arra, hogy kizárt, hogy sivár lelkű bankigzgató lenne a gyerekeidből
Szilvi,szeretünk
Süti: A munkahelyes dolog ismerős. Most meg,sokszor ha nagy ritkán egyedül megyek valahova, tök hülyén érzem magam azt sem tudom hova tegyem a kezem, mert a babakocsiora áll már rá
Teljesen elszoktam attól, hogy egyedül legyek...A múltkor a bevásárlókocsit ringattam...
Nekem a társaság is nagyon hiányzik.Könnyebb volt minden úgy, hogy a melóhelyen megbeszéltük a dolgokat, jókat nevettünk stb. Valahogy erősebbnek éreztem magam.
Bellana