Na szóval akkor:
Hétvégén a párom is itthon volt,s elhatároztunk,hogy akkor szombaton kora délután kimegyünk a Margit szigetre.
Ezt már nagyon régóta terveztük,de csak most jött össze.
S hát nem is akármivel,hanem hajóval mentünk!:)
13:20-kor el is indultunk,mert 14-kor ment a hajó.
Az út 1:10 perces volt.
Szép nagy hajóval mentünk. Elsőnek szállhattunk be Gabikával. Na az én kis fiam is igazi kis élelmes,mert mikor a kapitány és a többiek elkezdtek kajálni,míg a hajó nem indult el.
Na kellett ennél több Gabikának. Rájuk kiabált,s mutatott,hogy neki is kell kenyérke!
Hát persze kapott is,csak kicsit kellemetlen volt nekem,de nem tudtuk mit tenni.
A Margit sziget nagyon szép,jó volt ott lenni,sétálni.
Majdnem 2órát voltunk ott,de majdnem mindent megnéztünk,amit csak tudtunk.
Gabika is nagyon jól viselkedett,nem volt nyögős semmit.
Vasárnap csak sétáltunk,s pihentünk,mert ne semmi ez a hőség már!
Őszintén szólva én nem is szeretem,ilyenkor vagy 10 fokkal kevesebbet szeretnék!
Hallom Horvátország a téma!
Hát nagyon gyönyörű hely,én is csak ajánlom
Gani,ha tudtuk menni. Mi 2x voltunk szervezett úttal. Pula és környéke és Novi Vinodolskiban voltunk,vmi mesés!
Nekem speciel itt tetszik a legjobban a tengepart,a a tenger színe is!
Helga én lemaradtam a párodról sajna! Állatalábban a TV2öt nézzük 80%ban!
Viki akkor majd várjuk a friss adatokat,én is kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a kiscsajszi!
Fiora Zsófi tényleg nagyon sokat változott,már nagy baba! Hogy bírjátok a meleget?
Nálunk Gabik szerintem könnyebben bírja,mint mi!
Anyutól kapott Gombaház pancsolót,amit apja fel is fújt neki,s most minden nap abban pancsolt! Hogy élvezi!
Amióta ez a hőség van Gabika is 6kor fent van már szegénykém. Ma is adtam neki reggelit,s visszafeküdtünk pihenni.
Gabika most alszik!