Na, visszaolvastam, huhh nem volt könnyű
Betti, ha netán Sopronba kell jönnöd, szívesen látunk Árminivel
Kinga, nyugodtan írjál dolgozós sztorit is, én az er-t is szívesen nézem, meg a te sztorijaidat is szívesen olvasgatom
Tegnap megvolt a rokonlátogatás, kaptunk egy Chicco mobilt és egy búgócsigát, nagyon helyes játékok, lassan barátkozik meg velük... Az ikerfiúk meg elkommunizálták Minike két csörgőjét, 11 hónaposan azok voltak a slágerek, nem a traktorok, amiket vittünk
Kaptunk egy csomó 74-es napozót, kíváncsi vagyok, hogy nyáron jó lesz-e rá...
Zsomnak és Patriknak mielőbbi jobbulást a szuriból, Andrisnak meg a pöttyeiből.
Minike is kapott ma dupla szurit, majdnem lekéstük, mert azt hittem fél 11-ig van a dokinéni, közben meg csak fél 10-ig, volt futkározás, nem is vittünk kanalat, gyógyszertárban adott a nő kávéautomatás kanalat
Viszont kezdetleges heresérve van, azt mondta a dokinéni, hogy az egyik seréje vizzel telt burokban van, hogy ez elmúlhat, Kinga Dia tudtok valami közelebbit? Kicsit elszontyolodtam, nem elég, hogy majd a füleit műttetni kell, most még lehet, hogy a heréjével is gond van
Dia, én is eléggé temperametumos vagyok, tutira én is elköltöznék... Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy mielőbb találjatok albit
Szerintem az nlc-s levelezésnek ez a folytatása, szerintem nem az a fontos, hogy egy helyen legyen, hanem, hogy mindannyian meglegyünk
Ja, és szombaton kitakarítottam, de már megint kupi van
Ja, és levelező sulit én meg szeptemberben szeretnénk elkezdeni, kíváncsi vagyok, hogy képes vagyok-e még tanulni, így röpke 6 év után...
Na, megyek a babócámmal játszani