sziasztok,
túrából hazajöttünk (tegnap este) visszaolvastam, írni azonban már nem tudtam, most meg elfelejtettem mit akartam
maya! Mióta sz.r a helyzet otthon, lemaradtam. Akkor tök jó, hogy kibővítettétek meg felújítottátok az anyós házát
Kitartás.
Valaki írta(BOCS) tényleg nem tudom már ki a penészről...
Így láttatlanba annyi húzd el jól a szekrényt a faltól száraz ruhával szedd le róla, ha nem megy lehet kapni ilyen fujkászós gombaírtót. persze ez csak helyi érzéstelenítés, DE! HA írsz emailt nekem az alábbiakra válaszolva, kitalálok valamit:
Milyen helysigég van a fal túloldalán, ami penészedik? Esetleg vmi vizes? vagy külső fal? Közel van e ez a hely vmilyen falcsatlakozáshoz? Sarokhoz? Ahol ablak van?
Tapétás vagy sima festett, miből van a fal(tégla, vb?) vb=vasbeton, bocs
relatíve nincs e nagy páratartalom a szobában? Teregetés stb. fűtés? Mennyire meleg?
A többieket nem akarom tovább ezzel untani, de baromi sok oka lehet épületszerkezetileg is, szóval ha írsz kitalálunk valamit!!! Ígérem!
KAti! Végre vagy, ha még csak egy kép erejéig is, Sára édes! Hihetetlen mennyit nőtt, mióta én nem láttam!
Valami ötletet kérek, mert a rokonság úgy elrontota Nórát, hoyg sztem hetek lesznek mire visszacsinálom, addig meg karácsony..
Kézből kézbe stb. Én meg most megőrülök. Mikor amúgy is idegbeteg vagyok, még 1 dolit megkell írnom szerdáig, szombaton vizsga és átvariálták a vizsgáim, így teljes a káosz, Peti meg nem tud eljönni legtöbb időpontban..
Mert van 1* dec-ben 1* januárban ált mindenből, vagy még lemehetek Sopronba vizsgázni
Jó mi?
Karácsonyi készülődésre meg nem tudom mikor lesz idő?
Szerencsére a koszorúm kész van. De ajándékok, mézeskalács sütés...nagytakarítás(bocs MAya
)szóval nem tudom.
Anyósék 7végén megint jönnek,pedig most voltunk, hogy majd ők vigyáznak Nórára még vizsgázom, de Peti is itthon lesz, minek??? Jaj, kezd megtelni a hócipő.
Nóra egyébként iszonyú huncut, összevissza csatangol a kiságyban beakasztja a lábát a rácsok közé, attól félek 1* beszorul,pedig már mindkét oldalon fejvédő van
Leteszem,de legközelebb mikor bemegyek, köze sincs ahhoz a pozicióhoz és állandóan kiröhög ha megkérdezem, hogy került oda
Ide nem tudok képet tenni,mert nagyok
MAjd frissítem az nlc-t...ja benéztem de olyan nevek vannak, hogy rögötn ki is léptem, azt sem tudom már ki kivel van.
pusszantás mindenkienk