a fiam kérésére én ujra megváltoztattam a vonalzóját..
de sajna képet nekem sem enged feltölteni mert a magasság, szélesséég nekem is több. ahhoz meg nem értek hogy kell lekicsinyiteni, pedig nagyon jó lenne, ha láthatnánk is egymást..
Kismamáák!
hogy bírjátok ezt az iszonyu meleget?
Pagi!
nem semmi ami veled történt! volt képüennyi foglalót elkérni és mág plussz 70000-et? sajnos ilyenkor már nem sokat tehetsz, mint jópofát vágsz a dologhoz.... és amikor visszaviszed állj a sarkadra, és a férjed is menjen veled!
nekem majd 10 éve volt az első eskövőm és én is hasonlóan jártam, persze akkori összegekkel. a ruhám 40000 volt amire kértek 10000 forint kaukciot-ha bármi komoly baj érné a ruhát- de természetesen vissza adják- mondta a nő. ezt nekünk is csak akkor mondta amikor már mentünk a ruháért, alig tudtuk összeszedni a plusz 10-et. amikor meg isszavittük- bár semmi baja nem volt, csak az alja volt koszos-mielött még elkezdte volna mondanio, hogy koszos mi már mondtuk nincs semmi baja kérjük vissza a pénzt. erre ő probálkozott, hogy extra koszos. Mi: miert nem varta rövidebbre, nem tehetek róla ha leért.... szó szót követettt már mondtam hogy feljelentem a fogyasztóvédelemnél, kérem a panaszkönyvet, mire ő inkább visszaadta a pénzt durcogva csak menjünk már ki az üzletből.
szóval nekünk egy kicsit eréjesen kellett fellépnünk de végül is v issza kaptuk az egész kaukciót. a tisztitás ugyanis benne van a kölcsönzési árban, ne hagyjátok magatokat!
egyébként van kép a ruháról? nincs fent a neten? érdekelne milyen- ennyi pénzért.
én varrattam, a múlt héten hoztam haza, az anyag ár 21000+ 30000 volt a csipke+ 20000 a varratás, így lett 71000 forint. ha megvettem volna használtan a kölcsönzöből 95000 lett volna. van kép:
http://www.venusszalon.hu/villais15_hu.html
nekem nagyon tetszik! remélem másnak is fog!