Új privát üzeneted érkezett!

Reni

Milyen jó hírre jövök!!
NAgy gratula a kis Lénához! :wink:
Ügyes voltál,jó gyorsan meglett.ÉS korán haza is jöttetek.Ilyen hamar hazaengedik nálatok a kismamákat,vagy Ti kérezkedtetek haza? :roll:
LAra mit szól a kistesóhoz?
HA pihentebb leszel,teghyél fel képeket,nagyon várom!! :D

Zília

milyen aranyos Alexandra!NAgyon sokat nőtt!!!!
ÉS mekkora medence! :shock: Élvezi nagyon,ugye??
HA megküldöd privibe a jelszavadat,meg a pontos dátumot mikor született Alexandra akkor csinálok Neked szivesen vonalzót.(Fényképeset nem tudok)
Vendég

RENI!

Sok-sok szeretettel gratulálunk Léna megszületéséhez!!!

Kép

Kép
wirág&

Kép Kép Kép

Sziasztok!

Itt 3 kep a picurkarol. :)

Rik!

Itt mindenki akkor megy haza amikor akar. Min.4 orat !!!! kell ott lenned szüles utan. En kertem egyebkent, mert minden rendben volt velem is meg Lenaval is.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni, gratulálunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyönyörű a picuri!

Anikó, Kincső és Kálmán

Kép[/url]
quito

sziasztok, gyors leszek!

Reni,
csodaszép Lena!!!! És nagyon hasonlít Lara-ra!!!!!! :shock: :P :shock: :P :shock: :P Akkor ő is kis mini :wink: :D Dieter lesz!

Zília!
Alexandra meg csodaszép nagylány lett!!! Jó erőben van! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok !

Reni nagyon aranyos Léna és micsoda hajasbaba.És tündéri a két tesó együtt.Mit szól a kistesóhoz Lara?Nem fétékeny?Léna jó kisbaba?

Viol, köszi a dicséretet, hát igen jól néz ki és ha hiszitek ha nem nem is eszik sokat és rengeteget mozog. 2 hete voltunk a védőbe 16,5 kg és 95 cm.

Rik, ment a privi ha minden igaz.A medence 300 x 76 cm-es és nagyon élvezi, alig lehet kiimátkozni belőle.Az a jó, hogy a víz gyorsa melegszik pénteken lett megtöltve akkor 22 fokof volt tegnap délután meg már 30 fokos volt bár mára visszahült 27-re , de délutánra megint lezs szerintem 30 fokos.

Mindenkinek szép napot ebbe a kánikulába.

Zília

Kép
kertész ákosné

Reni

nagyon szép kistesót kapott LAra!!ÉS nagyon hasonlít is rá!!! :wink:
Mesélj hogy "boldogulsz" kettővel!

Zília

megkaptam,ha nem tetszik csinálok másfajtát!! 8)

Gabó???Szabin vagy,és lődörögsz??? :lol:
Vendég

Rik,köszi szépen nekem tetszik.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Reni!Had gratuláljak én is kívánok sok boldogságot és egézséget!
Gyönyörű Léna és tiszta apukája!
Igen alig vagyok itthon csavargok egész nap ma is Karosba voltunk apával!

Alexandrának boldog szülinapot szuperek a képek!

Kép
dzsezmin

Reni,
most olvasom iwiw-en, hogy mennyivel született Lena!! :shock: Lara mekkora volt??

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Lara 3570 g es 53 cm volt. Ö sem volt kicsi, de Lena! :D
Tegnap merte a vedönö es mar 4280 g. Elvileg az 5. nap kell, hogy elerjek a születesi sulyukat ujra. Ö mar 230 g-mal meghaladta. :D :D

Zilia!

Lena nagyon jo kislany. Leszamitva a tegnap ejszakat. De ma ejjel pontosan 4 orankent evett es rögtön viszza is aludt. Lara nem feltekeny imadja Lenat egesz nap simogatna, ha sir rögtön jön, hogy vegyem fel a kicsit. :)

Mindenkinek köszi a gratulaciokat!

Kép
Kép
reni76

Reni,
hűű, akkor a Hugica túlszárnyalta a Nővérkét! :)

Dorkát is úgy hoztam el a kórházból, hogy már több volt, mint amennyivel született, pedig ugye először még visszai s esik a súlyuk. Jó evő volt ő is. Akkor még... :roll: :P

És figyu, azt viszont elfelejtettem... A Lena név melyikőtöknél volt befutó? Dieternél vagy nálad?

KépKép
viol81

Sziasztok !

Micsoda idő volt nálunk, ámbár mi csak a végeredményre értünk haza, de a látvány lesúlytó volt.Mindent elvetr a jég, majdnem sírva fakadtam.Teszek fel képeket majd.Szerencsénk volt mert autóval jöttünk haza és bennünket Lövő határába kapott el a jég, de nem volt akkorameg olyan mennyiségű mint nálunk így hála az autóba nem tett kárt legalábbis így első ránézésre.

Zília

Kép
kertész ákosné

Óóóóóóóóó, Ágnes!!!!!!!!!!!!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!

(igaz tegnap volt... :oops: :roll:) De a 8 napban bent vagyunk... :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok !

Mellékelem az igért képeket a jégkárról.Ma voltam hátul a kertben hát semmi sem maradt.Ráadásul még késő este úgy 11 körül jött a ráadás abba hála már nem volt jég akkor viszont a szél fújt nagyon viharosan és folyamatosan villámlott és dörgött .

Boldog szülinapot Ágnes !

Reni,aranyos lehet Lara ahogy babusgatja hugicát és az tök jó, hogy nem féltékeny.Lénának meg micsoda étvágy van, hogy pár nap alatt már hizott is. Bizti a tejcid is jó tápláló.Milyen két gyerekkel megszoktad már?Bár ez lehet hülye kérdés volt. :oops: Lara segít a baba körüli teendőkben?Alexandra múltkor azt mondta nekem, ha majd lesz egyszer kistesója akkor nekem éjjel nem kell hozzá felkelni, mert majd ő kel fel és eteti meg és teszi tisztába .Olyan édes volt.

Kép Kép Kép Kép
a férjem tenyere ami nem mondható kicsinek és a jég már közbe valamennyit olvadt is Kép Kép Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Ja és az első kép azért olyan homályos, mert olyan pára lett , hogy az utcán a harmadik szomszéd házát alig lehetett látni.
A 86 éves szomszéd bácsi azt mondta , hogy ilyent még nem látott itt Lövőn életébe.

Zília

Kép
kertész ákosné

Mi van csajok kihal az oldal, hogy senki sem ír vagy valamilyen más zárt oldalon leveleztek?

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília, ez tényleg döbbenetes...

Viol, köszönjük! Jankával együtt ünnepelnek :)

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

BOLDOG SZÜLINAPOT MINDKÉT CSAJSZINAK!! Kép

Zília

nagyon durva képek!!! :evil: :shock: Olyan mintha tél lenne a nyárban.
sok károtok is ltt ahogy látom.
HAllottam élőben is ezt a jégverést,mert anyum pont dolgozott,és ffelhivott.Azt hittem,hogy dolgozik(háttérzaj)és véletlenül benyomta a zsebében a hivásgombot.Közbe meg kitartotta nekem az udvarra a telefont hogy halgassam a jégverést.A hangja is durva volt,mondhatom!!(Azt hittem gépek zaja! :shock: )
Vendég

Ágnesnek és Jankának Boldog Születésnapot Kívánunk!!!

Kép

Zília!
Ez még így képekről is félelmetes. :shock: Mindent széttarolt a jég. :(
Én bevallom, nagyon féltem. :oops: Folyamatosan villámlott, amitől másodperceken keresztül világos volt az éjszaka. Nem emlékszem korábbról hasonlóra. :shock: Zoli elment a nagymamához segíteni, mert ott meg ömlött be a pincébe a víz, mi meg Adéllal itthon. Bár ő már akkor aludt. A telefonok meg hol működtek, hol nem.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Husinak boldog névnapot kívánunk!!!!
Kép
Vendég

Szió!

Itt jég ugyan nem volt, de folyamatos villámlás igen... :roll: Csak nem másodpercekig, hanem jó fél órán át, de azt folyamatosan, mintha diszkóban lennél, tök folyamatosan! :shock: Itt a környéken sem volt még ilyen állítólag.
Mi lesz itt pár év múlva???

Zília,
látom tényleg nálatok lehetett a legrosszabb. Hallottam mástól is, hogy arra felétek, ill. S.Kövesden is mi volt. :shock:
Szerintem csak egyszerűen kevesebbet írunk, nem hiszem hogy vki el tudta volna intézni a zárt topicot. Remélem tudnék róla én is! :wink: :D

Akkor Jankának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Levinek pedig boldog névnapot!!!!

KépKép
viol81

Kép
Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak ritkán írok én is! Zajlik az élet, voltunk 2 napot nyaralni a Balatonon, nagyon szupi volt. (Én vezettem oda-vissza)
Milcsi már fordul hátról hasra, csak vissza még nem megy. Még mindig nagyon vidám, nagyon jó baba, szopizik, néha kap egy kis gyümölcsöt, csak hogy kóstolgasson. Éjjel 1x ébred, akkor kajál is.

Na, pussz csajok, majd írok még!!!

jutiboszi

Sziasztok!

Régen voltam, de nemrég jöttünk meg a nyaralásból, majd dobok fel képeket!

ISTEN HOZOTT "KICSI" LENA!
Szerintem is tök Lara Lena. :-)

Micsoda jégeső volt, aztaaa, erről lemaradtam, köszi a képeket Zília!
Boldog szülinapot utólag Alexandrának!

Ágnes, Janka, Nektek is boldog szülinapot! Levinek boldog névnapot!

Juti! Milyenszép kiskölök Milán! Tök szép szemei vannak! Örülhetsz, hogy jó baba, nagy kincs az ilyen. :-)

KépKép
KépKép
mirama

[quote="Juti"]M írta:Jutiég mindig nagyon vidám

:P :P :P :P :P
Óóóóó, mindig is az lesz!!! :P :P :P
És én is egyből azt írnám, mint Kriszti, hogy gyönyörű szemei vannak!! Ez így az első, ami az embernek szembe tűnik! :wink:
És nagggyon jó a kép is!!
És ebben a korban az éjjel egyszeri ébredés sztem tök jó!

Szijjjja Kriszti!!
Várjuk a képeket!!! Horvátországban voltatok?

KépKép
viol81

Igen, Horvátországban voltunk, Zadar mellett, Zatonban.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Na, most aztán eldugulok :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Nagyon régóta meg akartam kérdezni, nem Te vagy a soproni kórházban a szülészeten az egyik fényképen?????? Annyiszor megnéztem!!! Hmmm????

jutiboszi

Viol!

Ja, remélem is, hogy így is marad, én mindent elkövetek, hogy élvezze az életet, és legyen miért vidámkodni! :) Egyébként szerintem az átlagnál tuti hogy többet mosolyog, mert akárki akármit csinál vele, ő mindig mosolyog. Idegenekre is simán teli szájjal vigyorog, elég egy kedves szó, vagy mosoly, és már fülig ér a szája. És olyankor szoktam én is vigyorogni, mert mindenki azt hiszi, hogy csak rá vigyorog, de nem akarom elrontani a jókedvüket, nem mondom meg, hogy mindenkire így mosolyog. :) :wink:

Reni!

Gratulálok a 2. gyönyörűséges kislányodhoz!!!! Nagyon irigy vagyok, én is, én is, én is szeretnék kistesóóóóóót! Apa egyelőre nem akar, majd ha Milcsi nagyobb lesz, és nagyon szeretne tesót, max. akkor lesz. Addig csak irigykedek, és gyönyörködök egyszem gyönyörű gyermekemben. Persze így is boldog vagyok, ha nem lesz tesó, az se baj, bár én úgy érzem, hogy még egy baba jöhet nyugodtan!!!!!!! Bármikor, miután Milcsi 1 éves lesz!

jutiboszi

Juti,
de igen, Kriszti az! :wink:

Kriszti,
szuper képek!!!!
Az a vízeséses hely vmi különleges? Esetleg vmi gyógy? Nemtom miért gondolom. Vagy csak simán elég jól látogatott hely...

KépKép
viol81

Juti

kicsi fiad gyönyörűséges!!! :wink:
De jó,hogy igy "belejöttél" a babázásba! :wink:

Kriszti

nagyon jó pillanatképek,tájképek,családi képek.Gyönyörű helyen voltatok!!Idő is jó volt,ahogy látom.Irigykedem. :oops:
Vendég

Kép

Sziasztok,

mi is megjöttünk a nyaralásból. Léna nagyon élvezte, órákat töltött vízben. Ábit meg alig láttam, már tud valamennyire úszni, így ő a nagy medencében volt, vagy beljebb a tengerben.

Majd még teszek fel képeket, csak előbb még alaposabban visszaolvasok. Remélem mindenki jól van, semmi betegség csak nyaralás mindenkinél :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Viol,
nálatok lesz valami jó kis fesztivál. Szerintem mi majd lenézünk, szólok mikor, és ha van kedved gyertek ti is oda.

Jön valaki VOLT-ra? Mi megyünk holnap délelőtt ALMA zenekarra a gyerekekkel, este meg Quimby-re :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Zsanett, mi megyünk a Voltra de azt úgyis tudod! :lol:
Zászlók kész vannak!
Tök jó az első kép rólad és Lénáról! Ábi meg nekem egyre jobban Péteres. :-)

Viol! Ez egy nemzeti park, Krk nemzeti park a neve. Nagyon szép hely, a víz semmi különleges, nem gyógy, csak iszonyú jó érzés benne fürödni, csobog a hátadra a víz...hm...mennyei! :lol:

Juti! Igen, van pár kép rólunk a szülészeten meg azt hiszem a folyosón is, gyerekekről is. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Mi is eltűntünk :oops: . Kincsővel csavargunk rengeteget. Most tanácsért jöttem: szeretném lecserélni a rácsos ágyát. Állandóan beleveri magát, annyit forgolódik. Milyet jó venni???? Nálatok mi vált be? Kicsit féltem is a nyugis elalvásokat, hogy majd kimászik belőle :roll: mindig. Ma voltunk szétnézni, nagy választékot nem láttam, de csúszdásat bizti nem veszek :lol: , kincsőt alig lehetett onnan elrángatni, abban nem valószínű, hogy elaludna :lol: .
És hol lehet jó ágyat venni?

Köszi!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Anikó,
mi olyan ágyra cseréltük a rácsosat, ami leeséségátlós, szóval oldalt van leesésgátló, de van kis hely, ahol van még helye felmászni. Én is féltem, hogy hogyan lesz az elalvás, mert addig tök egyedül elaludt, és féltem, hogy majd lemászik. De nem. Tök sokáig nem mászott le. Igaz, hogy ott kell lenni vele, míg elalszik, de éjjel nem mászkál át. Két alkalommal esett le, de azóta nem. Ilyet is lehet kapni, csak nem tudom hol, mi úgy csináltattuk, Gábor és főnöke/edzője. Nézzetek körül, biztosan találtok valami jót. A miénk fa, de kapni kárpitosat is, amit szintén leesésgátlós.

Mi is sokat vagyunk kint, meg dolgozok is. Jahh, és vettünk légvárat Dorkának, abban fetreng állandóan! :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok !

Anikó, mi is most vagyunk ágy vásárlás elött ugyan a mi kiságyunk átalakítható ággyá, de nincs hozzá leesésgátló ami nekünk mindenképp kell, mert Alexandra nagyon sokat forgolódik és félek, hogy annélkül leesne.Meg a másik oka, hogy nem akarjuk átalakítani és eddig sem tettük meg, mert szeretnénk kistesót és akkor meg olyan rossz lenne azt mondani Alexandrának, hogy most vissza kell alakítani az ágyadat a tesónak így inkább úgy döntöttünk veszünk neki egyet.Kb. 2 hete kérdezte meg elöször neki mikor lesz rendes nagy ágya idáig hallani sem akart róla.A neten nézegettük mi , hogy egyáltalán milyen fajták vannak és Alexandra meglátta az emeleteset utánna ezt csúzdás felállásba amire ő egyszerre azt mondta neki ilyen kell én mondtam neki nem lesz ilyen a válasz majd apuka megveszi neki.Nekem igazán a fából készült tetszik mint a Violéké, de lehet, hogy csak kárpítos lesz.Mi még nem néztünk sehol majd talán jövő héten, mert Ákos az elmúlt 2 hétben 3napot dolgozott 1napot itthon volt és ezt ismételgeti.Ha találsz valahol jót és nem túl drágát akkor légysz szól nekem is.

Viol,gondolom ,hogy tetszik Dorkának az ugrálóvár.Hova állítottátok fel?

Egyébként mi megvagyunk sokat vagyunk kint , ha jó idő van akkor medencézünk pici lányt alig lehet kiimátkozni nagyon élvezi.Készítí magát a nyaralásra,már azt tervezi mit hoz magávalami.Majd aug.2-án megyünk olaszokhoz oda ahol tavaly voltunk, remélem idén mivel korábban megyünk az idő is jobb lesz.

A nyaralási képek mindenkinél nagyon jók.

Többiek merre vagytok?

Zília

Kép
kertész ákosné

Halihó!

Zília,
lent anyuéknál van a vár. Pénteki napon vettük, aznap mindenképpen oda akartam neki adni, mert egész héten ígértem neki, szombaton meg egész nap nem voltunk itthon Gáborral - Badacsonyban voltunk a csapattal - és tök hülyeség lett volna fent felállítani, ha egész péntek este és szombaton és még vasárnap délelőtt is anyuéknál lett volna Dorka... És szerintem már ott is marad... :twisted: :D Jó nagy - vagy hát mihez képest nagy - nálunk is lenne végülis helye, csak akkor már megtelne a nappali :roll: :D Anyuéknál meg van egy szoba, ami Dorka holmijával van tele - most már, meg csúszda is :D - szóval amíg elfér, oda lehet pakolni... :D

Én is neten néztem korábban az ágyakat, de olcsóbb megoldást találtunk.
Ha nem lenne leesésgátló, sztem Dorka is hamar lehömbölögne róla.

Cajok, mi vasárnap megyünk nyaralni - Lentibe - csütörtökön jövünk haza - amikor is házassági évfordulónk lesz :D , szóval majd valamikor a jövő héten jelentkezek. Vagy persze még a héten.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Pár kép. Lehet, hogy van amit már láttatok, nem tudom melyiket tettem fel és melyiket nem... :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Reni,
hogy vagytok?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Addig nézegettünk Kincsőnek ágyat, hogy kerti bútort vettünk a gangra :oops: :roll: . De Kincső nagyon élvezi!

Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. :) Neha almosan! :o
Lara szobatiszta lett. Igaz meg csak nappal nincs Pampers, az ejjelivel meg kicsit varok.
Lena mar 5340 g es 57 cm, most csütörtökön voltunk vele dokinal es minden rendben talalt.

Kép
Kép
reni76

Minden kép nagyon jó aranyosak rajta a gyerkőcök.

Reni,akkor anyukádnak a terve sikerült? Ő szoktatta le?Lara még mindig babusgatja Lénát?Nem semmi Léna 1 hónap alatt hizni egy kilót és nőni 3 cm-t.Jól emlékszem,hogy 54 cm-rel született?

Nálunk is minden rendben van várjuk a nyaralást.Múlt héten voltunk mi is Alexandrával orvosnál 3 éves vizsgálaton nálunk is minden rendben van.

Többiek, hogy vagytok?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, jól telik a nyár, jövünk-megyünk. Mondjuk a mai időjárás katasztrófa! Én még nyarat akarok!! :-)

Juti! Jó lett a hajad! Frufrud az volt vagy ezt is most vágták?

Reni! Atyaég! Jó az evőkéje Lénának, jó iramban fejlődik! :-)
De jó, hogy Lara szobatiszta lett, Noel még hadilábon áll vele. :?

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Mi is élünk és virulunk élvezzük az itthon létet bár tegnap meg ma kicsit el vagyok kenődve az idő miatt!
Hétfőn letellik a 46-nap szabim(hihetetlen gyorsan elment) és ma voltam bent megbeszélni,hogy még kiveszek 3-hetet az ezéviből időarányosan meg a husit nem is tudnám kire bízni így meg csak két hetet kell valahogy megoldanunk ovi kezdésig!Bár 25.-étől lesz böli,de még nem tudom,hogy elvigyem-e arra az egy hétre!
Köszönjük a köszöntéseket!

Minden szülinaposnak és névnaposnak boldog szülinapot és névnapot kívánunk!
Kincsőnek meg ma frissen boldog névnapot!

mirama!Nagyon szép helyen voltatok!Mentek idén anyudékkal az alföldre?Ugye jól emlékszem,hogy ott voltatok?

ábizsani!Atyám milyen hatalmas lett Léna!!! :shock: :shock:

Viol!Na milyen volt Lenti?
Boldog házassági évfordulót!!Hányadik is?
Nekem mikor lesz ilyen.....!! :? :?

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Gabó-kössziii!!!! De jó, hogy írtál. Kincső is szept-ben kezdi a bölcsit :shock: , iszonyúan megy az idő. A héten döbbentem rá: nagyon gyorsan elrepült a 2 év :shock: :shock: , ő bölibe megy én meg dolgozni. Elővett a lelkifuri is :( De én már nem bírom a magyányt, ő meg most már állandóan gyerekek közé vágyik, vagy legalábbis vhol lenni, ahol sokan vannak és sokmindent lehet csinálni :twisted: , itthon már alig vagyunk :? A hétvégén 2 napra Badacsonyba megyünk.

Juti- tetszik a hajad!!! Hirtelen azt hittem: magamat látom 8 évvel ezelőtt :shock: :shock: :shock:

Kriszta- gyönyörűek a gyerekek.

Tegnap elvittünk Kincsőt ebben az esőben a Ficánka játszóba Family Centerbe. 20 perc után már nevetett, csúszott, rosszalkodott egyedül és utánozta a nagyokat. Mászott ezerrel fel a lépcsőn, ugrálószőnyegezett, bemászott mindenhova, firkált a táblára, mi meg csak ültünk és gyönyörködtünk.... Ma pedig megkapta a Sacher tortáját, ami örömmel túrt, szurkált, evett agyon. Remélem, nem csapta el a pociját, mert a tisztességes pörkölt- kovi ubis ebéd után, rengeteg tortát evett :shock: :shock: .

Legyetek jók, mi tuti rosszak leszünk a hétvégén :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?