Nóri ezek tényleg nagyon jó hírek, nem lesz itt semmi gond!!!!!!!!!!
Csucsu, Nita: én benne vagyok a sétába, vagy egy taliba
mi is várjuk már a jó időt, hogy lehessen pancsolni stb.
Lassan összeálnak a dolgok a költözködéssel kapcsolatba, bár van még egy két dolog amit el kell intéznem. Pl bankszámlák átíratása vállalkozói székhely átíratás stb. Csomó olyan dolog ami macerás és nehezen indulok neki.
Akkor majd egyeztessünk mindenképp
(jövő hét keddtől egy hétig Dombóváron leszünk nagyszülőknél) de előtte többnyire utána meg itthon vagyunk.
Hétvégén végre vettünk egy ágyat a Böminek, olyat mint amibe a nagyfiúk alszanak
Eddig kiságyba aludt, csak kivolt szedve néhány rács, hogy ki tudjon jönni belőle. De a kistesónak kell majd az ágy, és akartuk hogy mire megérkezik,a bömi már megszokja az újat és ne sikítozzon hogy a rácsos ágy az övé. Tudnillik mindenhez iszonyatosan ragaszkodik. Így talán addigra elfelejti. Most nagyon tetszik neki a nagyágy, állandóan azon fekszik, játszik, nézegeti a mesekönyveit. Nagyon aranyos
Viszont vásárlás közbe elhagytam a telefonomat
Próbáltuk hívni, de persze már kikapcsolták. Szóval semmi esélye hogy visszaadja valaki.
Nagyon mérges voltam, mert előző nap egy játszótéren pont elhagyta egy csajszi a telfonját. Én meg kerestem benne valami rokont, anya vagy apa mindenki telefonjába van többnyire
és felhívtam. Nagyon örültek, mert állítólag vadi új volt.
Szóval igazán megérdemeltem volna hogy nekem is visszaadja valaki
, na de mindegy.
Kicsit hosszúra sikerült. De most több időm volt írni.
Puszi
Szilvi