Nem aludtam vissza, csak mivel még 23-kor sem írt senki , így nem írtam én sem, aztán meg ahhoz a 15 nőhöz akartam tartozni, aki tegnap este...
na tudjátok, a reklám.
Na megent nem mentünk dokihoz, szurira, most meg már háromszor rottyantott a Drága talán kedden délután, felhívtam a védőnőket, és azt mondta, nem adná be neki a doki, így majd jövő héten. valszeg csak tegnap sokat volt a szájában a keze, mintha foga jönne, sé előtte homok, föld, fű, minden volt....egy kcsiit megterhelte a bélbolyhokat... remélem.
Szilbee!
grat az ovihoz! ilyenkor már jobban látják, hyog akkor még hova férhet be 1-1 gyerkőc.
Ditke!
Bükfürdő, vagy Sopron Hunguestes Hotelbe szeretnénk (törzskártyánk van), aztán Ausztria megint, meg jó lenne októberben elmenni valahova pár napra, 5 éves házassági évforduló alkalmából.
Mi volt tegnap Szolnokon? nem tudtunk bemenni a kertváros felől, körbe kellett, a kórháznál. nem is tudtam bemenni turizni, bár most kaptam egy nagy csomagot, és már egy mérettel kisebbet vettem , és tökéletes! Apa kevésbé örült nekem, mikor mondtam, hyog ruhatár csere, mondta is, tudta, hoyg ez a cécó fájni fog neki...de már én is adtam el, két gatyát, meg egy sosem használt melegítőt. csak a tőkét forgatom.... ja itt jut eszembe 98-104-es rucik a szomszédasszony fiáról eladó, már nem sok van neki, de mind márkás, szép állapotú (hasonlóan beteg mint én) akit érdekel, írjon püt, és beviszem mutizni.