Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee: hála égnek, legalább volt értelme fellebbezni... az ovihoz. Te is leveles tésztával csináltad? (én mondjuk a kelt tésztákat jobban szeretem)

Virág: ne kapkodjátok el a sport kocsi vételt, Védi baba kicsi még hozzá. Ahhoz már elég jól kell tudni ülni, a gerincének nem tenne jót.

Kép

Kép
szolkata

Szilbee! Köszi pü-t! Ja visszaolvastam, Dorka egyszer még Nektek írt infókat , így a kettőt összeadva már azt hiszem, odatalálunk. Sokan szoktak amúgy lenni? Már hogy hánykor üljünk oda...

Szolkata! Tőled meg csak várom és várom a pü-t... :cry:

BBJudit: Tőled is... :cry:

donkoaniko

Haller :)

Mingyán visszaolvasok tüzetesebben is, most csak annyit: én mindenki vonalzó/avatar változtatását észlel(t)em ám! Az mán más kérdés, hogy leírni meg sokszor elfelejtem :oops:

Katlina, Robika nagyon ügyesen jár! Ehehehe...igazi pasi azzal a megállósgatyarángatós mozdulattal :mrgreen:

A többit majd később, mennem kő.

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina, csúcs Robika, nagyon biztosan megy!!!!! :D

Ditke, végre életjelet küldtél! CSokonain vltunk...

Anikó, akkor megvan a cím, ugye?

Kata, na szép, a tök meg én.... :lol: Másról nem is jutunk eszedbe?? :)
Amúgy télleg nem látni fagyasztottat sehol sem...

Kép
Kép
dorkáék

jaj, Szilbee, de jó a zovi!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Kata!

olyan sporkocsit akarunk venni amit eléggé le lehet fektetni nem teljesen vízszintesig hanem tompaszögbe,mondta a dokinő hogy egy kicsit már meg lehet neki emelni.Meg mire olyat találok ami tetszik az még vagy 2hónap :oops: nagyon válogatós vagyok :oops: ne legyen alacsony, vastag legyen a téli lábzsák,esernyőre csukható,könnyű,van pohártartója meg tálcéja elöl,nagy bevásárlókosár,csajszis szín,ja meg persze ne 50ezer legyen.De lehet ezt még ki se találták :lol:

KépKép
viragb88

na ha sikerál teszek Védiről videót

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/v ... 620fsRcfGJ

KépKép
viragb88

Fagyasztott tök!!!!Mennyit küldjek lányok??????? :D :D :D :D
Mondjuk mióta vannak ezek a szép zsengék azóta nálunk ez a nyerő,Robi nagyon tökfőzelékes de úgy látom nem csak mi vagyunk így!

Kép

Kép
katlina

Kata! Ja! Leveles.. attól volt olyan gyorsan kész. :mrgreen:

Anikó! Akkor sikerült összeollózni?! Az jó! :D Voltak előttünk ketten, de nagyon gyorsan végeztek. 8) Mi 4-re mentünk, de egy 30 perc múlva már blattyogtunk is haza.

Az a baj a sportkocsikkal, hogy totál vízszintbe nem lehet őket ledönteni... vagy legalábbis olyat még nem sikerült találnom. DE! Aki lát, az szóljon, mert érdekelne a dolog.

Dorka! Én már nagyon várom a szombatot!!! :mrgreen: Levente is kérdezi minden nap... Viszünk majd photóaparátot is és videjózunk sokat. No meg lecsekkoljuk a tortát... ;) És állítólag tök szuper idő lesz akkorra. 8)
szilbee

Húú tökfőzi, meg leveles tészta, és torta meg nagyon éhes vagyok... Ditke! 20 deka híján -7, remélem holnapra meglesz...

na majd még jövök, ja Katlina! csúúúúcs!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Ma 5-kor pisilt a mi Szerelmünk, aztán közöttünk akart visszaaludni... nem sok sikerrel... végül is 6 után sikerült... miután ivott, lejjebb húzatta velem a redőnyt.... meg száz apróság :D

Anikó: ezer bocsánat. Ha tudnád, hogy azt hittem, kétszer is átküldtem :oops: csak nem ellenőríztem, mert akkor sem működött a netem jól és már ráhagytam... no mingyá. Az árakat már olvastad itt, nem gondolom, hogy titok lenne.

BbJudit: bealudott tegnap este a még jövök után... :D Nagyon ügyi vagy a fogyóddal.

Dorka: én csak azt gondoltam, mint nem éppen a legtöbb gyerek(felnőtt), hogy különlegesek vagyunk, hogy szeretjük a tököt... :D Ó, hát a városban Ti szoktatok feltűnni legtöbbször, figyellek ám, csak mostanság nem sűrűn voltunk. Jelentem legyalulva a tök, nemsoká fő majd. Alig várom, hogy ebéd legyen. (A többi eledelt anyám hozza)

Virág: hát tényleg nem vagy egyszerű eset :wink: Szerintem írjál be valami gyártó cégnek, hogy szívesen lennél dizájner :D

Szilbee: szombaton lesz Szabi baba 1st bd partyja? Erről jut eszembe.. valami plázs is lesz a Tisza Szállónál... szombaton... No annak is utána nézek majd.

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép
szolkata

Húúú! Judit! AZ SZÉP!!! -7 :D :D :D :D :D Minden elismerésem!!! Csak így tovább!Kép
szilbee

Na iszom egy coffee-t mert már megen vacak volt az éjszaka...

Kép

Vki tud vmi tuti tippet horkolás ellen?
szilbee

Sziasztok!

Képzeljétek Védi tegnap 5kor vacsizott 6kor elaludt és ma reggel fél 8kor kelt.Ez normális?Tegnap így csak háromszor evett,mert a negyedik evés nála éjfélkor szokott lenni,de most nem kelt fel :shock: De azt mondták hogy nem szabad felkelteni mert ha éhes akkor majd felkel.Szerintetek?

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Babóval otthon voltunk Debrecenben, apa ma jön haza!
Majd holnap visszaolvasok.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Ja Kata jó lett az új vonalzód :lol: Én már korán reggel is figyelek :lol:

KépKép
viragb88

Virág: köszi. Én nem ébresztettem volna fel, de biztosan tűkön ülve figyeltem volna, hogy miért nem ébred.

Katlina: nálatok van a boltban fagyasztott tök? Melyikben? Inkább valóban kizárásos alapon válassz dokit, mert mindenki jellemzően a sajátját ajánlja. Ki volt a dokid, hogy nem akarsz visszamenni hozzá? Lehet, figyelmetlen vagyok...

Betti: milyen a tescós munka?

(Jaimee: addig, amíg a szülésznő azt mondja egy vajúdó nőnek, hogy nem fáj az, addig semmi pozitív hozzáállást nem várhatunk tőlük... Nekem csak a saját szülésznőm mondta, hogy igen, tudja, irdatlan fájdalom, de az a jó, az kell...)

Kép

Kép
szolkata

Évi: hogy vagy?

KnéErika és Kati 74 nagyon régen jelentkezett... mi van Veletek?

Márti: hogy haladtok az ablakcserével?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok! :)

Kicsit bekukkantottam! Szerdán voltam a terheléses vérvételes vizsgálaton! Hát mit mondjak, vagy inkább mit ne...!
Én néhány laboros "csajszit"..., de nem morgok!
Olyan barbár módon vette le a nőci a vért, hogy még mindig kék-lila és még dudorom is van! :(
Jaaaa, és a labor tök új helyen van, lent a földszinten, bejárati ajtótól jobbra!

Csak azért, hogy ha valaki esetleg mostanába menne, nehogy eltévedjen!

Nagyon fáradt vagyok, ez a hét valahogy kiszívta minden erőmet! :(
Mikor lesz augusztus, mikor otthon mereszthetem a...

Na megyek inkább! Dolog van!

Kellemes 7végét mindenkinek, és max. 25 fokot csak :)

Kép
munya

Niki! Voltatok végül dokinál???

Anikó! TEgnap elfelejtettem... NAgyon szép Dorka!! Annyira szép arca van és csuda formás. :D

Rami! Legalább túl vagy rajta! 8) Az undor nálam is igen sokáig megmaradt... :?
szilbee

Hali!

Csak egy sorra:

Katlina: Georgi.- ra írtad, hogy nincs privi rendelője? Mert egyik ismim nála szült tavaly aug.-ban és hozzá járt. Privi. De már mindegy, ha új dokit keresel.

Judit, gratula a minusz héthez!

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Nem aludtam vissza, csak mivel még 23-kor sem írt senki , így nem írtam én sem, aztán meg ahhoz a 15 nőhöz akartam tartozni, aki tegnap este... :oops: :oops: :oops: na tudjátok, a reklám.

Na megent nem mentünk dokihoz, szurira, most meg már háromszor rottyantott a Drága talán kedden délután, felhívtam a védőnőket, és azt mondta, nem adná be neki a doki, így majd jövő héten. valszeg csak tegnap sokat volt a szájában a keze, mintha foga jönne, sé előtte homok, föld, fű, minden volt....egy kcsiit megterhelte a bélbolyhokat... remélem.

Szilbee!
grat az ovihoz! ilyenkor már jobban látják, hyog akkor még hova férhet be 1-1 gyerkőc.

Ditke!
Bükfürdő, vagy Sopron Hunguestes Hotelbe szeretnénk (törzskártyánk van), aztán Ausztria megint, meg jó lenne októberben elmenni valahova pár napra, 5 éves házassági évforduló alkalmából.

Mi volt tegnap Szolnokon? nem tudtunk bemenni a kertváros felől, körbe kellett, a kórháznál. nem is tudtam bemenni turizni, bár most kaptam egy nagy csomagot, és már egy mérettel kisebbet vettem , és tökéletes! Apa kevésbé örült nekem, mikor mondtam, hyog ruhatár csere, mondta is, tudta, hoyg ez a cécó fájni fog neki...de már én is adtam el, két gatyát, meg egy sosem használt melegítőt. csak a tőkét forgatom.... ja itt jut eszembe 98-104-es rucik a szomszédasszony fiáról eladó, már nem sok van neki, de mind márkás, szép állapotú (hasonlóan beteg mint én) akit érdekel, írjon püt, és beviszem mutizni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Anikó! pü.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak már kezdem elveszteni a fonalat.

Köszönöm, jobban vagyok, egy nap alatt átment rajtam valami nyavalya :?
De már nagyon nyári hangulatom van, nincs kedvem semmihez...mármint a munkahelyen. Apa ma jön haza, ha minden igaz, úgyhogy csak oda érünk a nyaralásra! Ja, és tök jó időt mond a jövő hétre, hurrá!

Évi és
Kép
csongianya

Judit, tegnap a rádióban hallottam olyan 4 óra körül, hogy a "körforgalomnak" csúfolt helyen 4 autó koccant, állt az egész forgalom!

Szami, szép a szempillád (na, nem dicsekvésképpen, de az enyém natúr ekkora (egy valami amivel elégedett vagyok :wink: ), de most komolyan, ezt hogy csinálják??? Mármint, hogy szempillát hogy tesznek a szemedre??? Hú, ez nekem magas, meg ki sem bírnám, egy szempillafestés is kész rémálom nekem.
Hogy halad a ház?

Szilbee, örülök, hogy sikerült az ovi! Horkolás...hát én ezért alszom a gyerekkel egy szobában.... már előre félek a nyaralástól....sosem bírom igazán kipihenni magam... a férjem is ilyen horkolós.... :?

Anikó, de szép formás kislány Doroti! :lol:

Munya, hú, labor... hogy utálom! Az eredmény jó lett? Még augusztusig dolgozol?

Ditke, szóval a Juhász Roland ovistárs??? :wink: :lol: Hát igen, nem lehet tudni, mit hoz a jövő!

Évi és
Kép
csongianya

Csak bekukk!!!

Szia Évi! Eredményt még nem tudom, majd ma megyek vissza érte! Augusztusig (25-től kezdődik a szülési szabadságom, előtte meg a csomó szabit veszem ki, amit már rég kellett volna, de már húzgálják a szájukat), de most perpill úgy fel...., hogy most pakolnám a cuccom és mennék!!!!!

Kép
munya

Kata!
Georgi volt a dokim

Jaimee!
Engem soha nem hívott csak a kórházba de elég sok betegével találoztam ott,álltalában 3-4-en mindíg voltunk
Azért még teszek nála egy próbát,mert nem szivesen váltogat az ember orvost de ha negatív véleménnyel jövök ki tőle akor pá!

Szülésznő,hát ha nekem azt ondja hogy nem fáj,biztos hogy annyi erőm lett volna még hogy szájba ütögetem,mindíg azt mondta tudom hogy fáj de így csináld így könnyebb lesz valamivel

Kép

Kép
katlina

Katlina, miért nem mész Tóth Zolihoz? Végül is nála szültél, és ha jól tudom, elégedett is voltál vele.

Kata, tényleg jó lett Marci vonalzója!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Most jöttünk haza a boltból hát rohadt meleg van.ma már ki se mozdulunk :lol:Hűsölünk itthon :lol:

Ja Védike videóját úgy nézzétek hogy még soha nem kacagott nevetett így :lol: Na jó igazából ma már ugyanez a játék csak mosolygást váltott ki belőle még jó hogy tegnap felvettük :lol:

Na jövök még megetetem Védit....

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Csak gyorsan.

Szilbee: Igen, voltunk dokinál. Dorka rendben, Katának még piros a torka, Őt még kedden vissza kell vinnem. De már jól van Ő is, szerencsére.

Jó lett a Te volanzód is és szuper az ovis hír.

Niki

Kép
Kép
csni

Háj!

Szilbee!
Megnyugodtatok akkor egy kicsit ugye?.... :lol: Ja és sztem a hasonfekvés enyhíti a horkolást! Gurigassad.... :mrgreen:

Ditke!
nem sajnos nem tudtam még eladni...:(

Judit!
Nem is írtam pedigvolt eszembe....hg sztem tök ügyi voltál megint a tortával....ettem volna belőle!

Kata!
Volt még més is ami miatt bicskázol a szülésznőre?.....egyre én is...:)

fanna3

Haller :)

Ez még mindig nem az igazi bejelentkezés :mrgreen:

Jányok, valakinek van érvényes regije a teszveszen? És vásárolna is vele a nevemben? :wink: Úszógumit akarnék Huncinak, de mindenhol keresztpántos van :? Vagy semmilyen :? A vaterán meg hetek óta diccse. A teszveszen viszont van :)

Judit, nekem nem esik le, milyen 15 nőcis (nőset akartam írni, de az mást is jelent...) reklámról böszélsz :oops: Bár a pirulós emotikonról van sejtésem a témát illetően, de mégse tom...
Gratu a mínusz hetedhez! Aszta :shock: Irigyes vagyok nagyoooooon :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin, nekem van teszvesz-es reg-em :wink:

Megy a pü!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Anikó:Nagyon édes a kiscsajszi!Anno nekünk is kellett menni ortopédiára,de szerintem is a legtöbb babát elküldik elővigyázatosságból,mert ilyenkor még orvosolható a baj.Szemét is át kellett mosni,2 és fél hós volt,amikor csinálták,az apja bent volt vele én meg bőgtem a folyosón.Amúgy mit mondott a doki a csípőjére?

Védi baba kacaja nagyon édes.Megtudnám Gabót is zabálni,amikor úgy isten igazából nevet!

Rólunk:Ma szobafogságon leszünk du.,szerintem csak este merészkedünk ki,amikor már hüsi van az udvaron.Nálunk most a bicajozás a menő,ahogy kimegyünk Gabó egyből fut a bicajhoz,hogy menjünk,nekem meg már izomlázam van,de nem baj,jó fogyókúra.

Na megyek kutyvasztok vmit mire felkel baba.

Kép
pné rami81

Ne ijesztgessetek már! Tényleg olyan meleg van kint? Reggel óta itt gubbasztok az irodába! Be kellene mennem a városba :shock: merjek elindulni?

Kép
munya

Munya!
Pántos semmiségben....+ 1 palack víz...... :D Írtad mán hg hol dolgozol?

fanna3

Anna!
Terhes naci (persze a jó gumis, ami még plusz melegíti a pocakom), papucs, meg egy pántos kismama felső! Vizet csorrantottam a cég hűtőjéből!
Nem írtam még, hol dolizom! Evezőscsárda utáni utca, Szolnok egyik legvége! Egy oktatással foglalkozó kft-nél!

Kép
munya

Halihó!

Munya, és mit csinálsz ott? Mit oktattok?

Ha már teszvesz, nézzetek szét a barátnőm oldalán, lányoknak-fiúknak is vannak fenn cuccok:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.p ... 11&p=3&p=0

Évi és
Kép
csongianya

Adminisztrátor vagyok! Mezőgazdasággal kapcsolatos oktatás folyik nálunk!

Kép
munya

Hát nem hiszem el, hogy megint elszálltam. No majd később, mert most szétrobbanok.

Kép

Kép
szolkata

Balwin, szomszédomnak van egy eladó, nem keresztpántos, lányos úszógummancsa. + egy strandrajárós kisköntös.

Kép

Kép
ditke2007

Elköszönök!

Sziasztok! Kellemes 7végét mindenkinek!

Kép
munya

Judit! Ment pü!!

Katlina! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Bocsesz! Szóval a honlap: http://www.4dszolnok.hu :oops:

Majd még jövök ma reagálni.

donkoaniko

Sziasztok!
Nagyon szégyellem mgam a hétfő reggeli köszöntés miatt, vlamit nagyon elnézhettem, mivel én Szabi helyett Robikát köszöntöttem hétfőn reggel.Nézzétek el nekem, talán az álmosság miatt volt.
Tegnap egész nap a Tiszakécskei Strandon voltunk nyugdíjas találkozón, rengeteget fürdöttünk, a gyerekek totál elfáradtak. Én jól megpirultam, mivel Angit őriztem a gyerek medencénél, nagyon fáj a combom. Krémet nemigazán használtam.Viszont a gyerekekre az Avon-ból rendeltem 50-es faktorszámút és tényleg használt.
Ma van a 10-ik házassági évfordulónk, holnap bulizunk.
Majd később igyekszem reagálni a régebbi írásokra is.
Olga! Kell az intersparos pont?

Kép
Kép
bmárti75

Nagy a pangás...

Márti, akkor boldog házassági évfordulót! És milyen buli lesz, mit csináltok?

Judit, -7? Gratula, az már látványos! Gondolom, így már azért könnyebb, hogy van sikerélmény. És tényleg nem csinálsz semmit, csak 3 után nem eszel?
Nyaralás biztos szupi lesz, lassan már Ausztriában is törzsvendégek lesztek.

Kata, nem szoktál menteni, miközben írsz?

Balwin, reklám megvan már? :wink:

Szilbee, grat az ovi fellebbezéshez. Ja, láttam ma Leventét meg Ádámot az Intersparban. Ti hol voltatok, mármint Te és Dév?
Sportkocsi: szerintem mindegyik vízszintesig fektethető, vagy hülyeséget beszélek...?Mikor nézelődtünk, mindegyiket ledöntötte az eladó. ( a miénk legalábbis az...)

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Most értünk haza. Voltunk a Művház előtt ugrálóvárazni, a Kossuth téren szökőkutazni + fagyizni meg megnézni a tiszavirágzást.
Katát nem nagyon kellett altatni, Dorka viszont még szotyizik az apjával.

Anikó: Nagyon édes Dorka baba, olyan formás, hogy csak na. Mi is jártunk mindkét csajszival az ortopédián, Katának kellett a terpeszpelus.

Évi: Jó nyaralást! Irígykedem.

Katlina: Robika nagyon ügyes. Kata több, mint két hónappal idősebb, de nem sétál ennyit és nem megy ilyen stabilan.

Virág: Védike is nagyon aranyos a videón.

Márti: Boldog házassági évfordulót!

Szilbee, Dorka: Jó bulizást holnapra!

Niki

Kép
Kép
csni

Ditke! Én itthon voltam Dáviddal. Esernyőre csukhatóra gondoltam. Abból is csak olyat láttam, ami nem totál vízszintes (pár fok emelés volt rajta), ami ugye nálunk a hason alvás miatt fontos... míg ilyen ifjú a fiatalúr. Pár hónap és tök mindegy lesz a dolog, de addig is parktikus lenne nekünk strandon... egyéb kiruccokon.
A tietek lapra csukható? vagy esernyőre?
szilbee

Ah, értem, hason alvásra nem is gondoltam, de jogos. A miénk lapra csukható. Kár, hogy nem taliztunk.

Kép

Kép
ditke2007

Ditke, páromtól már rákérdeztem, tuggyaé miről van szó....tudta :lol: Hát émmég ezt a reklámot nem láttam... Azé adom itt a hülyét :roll:
Hűha, Évivel már levajaztuk a teszveszen az úszógumit... de ha tudsz, a fürdőköntösről rakhatnál/küldhetnél képet, hátha beleszeretek :wink:

Niki, a szökőkút nekünk is megvolt ma délután...hát még Niminek! :lol:

Fanna, hazaértetek rendben?

Únnézki megyünk a balcsira júli második felében, bár még nem írtak vissza a foglalásunkra :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?