Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nálunk is állandóan csepereg az eső. Holnap meg elvileg ballagásra kéne menni. De nem nagy kedvem van. Majd még meglátom.

Judit: Mennyi volt az új a medence. Akciós volt, vagy miért vettétek, ha a másik még tök jó. Hogy bírjátok ki (vagyis a gyerekek) hogy nem állítjátok föl azt is? Aztán kiírjátok, hogy strand :wink: :lol:

Hopocsi: Nekem is alig eszik Ádám. De inni sokat iszik, úgyhogy nem aggódok annyira.


Irány a lagzis menet után:
Kép

Apával:
Kép

Anyával :
Kép

Ádám beállítja a hajamat hátul:
Kép


Kép

Kép

Kép
 


Judit: Mennyi volt az új a medence. Akciós volt, vagy miért vettétek, ha a másik még tök jó. Hogy bírjátok ki (vagyis a gyerekek) hogy nem állítjátok föl azt is? Aztán kiírjátok, hogy strand Wink Laughing


Szia Ádibaba!
Kérdéseidre válaszolva, 13.990ft volt akciosan a medence. A másik már tavaj kilyukadt a heggesztésnél, most megrasztotuk de elengedte a ragaszto. Azért nem állitjuk fel mert a talaj 3méterre van kiegyenesitve. Kéne hozzá két nap is hogy leengedni, talajt egyenesiteni, feltölteni. Nem is tudnánk belemenni mert nincs létra hozzá. Ez minenkit visszatart.

Jaj nagyon jok a képek!!!! A kisfiad nagyon vagány! Te is csini vagy!

Szia
Vendég
 


NA mi van mindenki nyaral?

Judit: Bocs ha kicsit sokat kérdezek! :wink: De én annyit tudok ilyenen dillemázni. Szerintem idén már nem veszünk nagy medencét. Tegnap tesóm adott Ádinak, de én is szuperul bele fogok férni. :lol:

Szombaton végülis voltunk ballagáson. Utána jól telekajáltam magam. Szóval ez a két hét hízókúra nagyon nem hiányzott. Ma vettem magamnak fürdűruhát. NA és olyan turkálót találtam, hogy besz.rás. Vettem Ádinak 2 rövidgatyát 1200 FT. Mondjuk az egyik az kicsit túl passzos.

Most mennem kell!

Mi van veletek?????????????????????????,

Kép

Kép
 

 
 

Sziasztok!

Holnap megyünk évzárora! Csak ne essen.

Mai képek Robikárol ahogy kavicsozik:

Kép
Kép
Kép

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Lehet hozzátok csatlakozni??????
Én Szilvi vagyok és van egy kisfiam Ádám aki július 10.-én lesz 2 éves, és ha mindenigaz lesz egy kislányom is aki augusztus 25.-e körül fog megszületni.
Jelenleg kb 2 hete Halásztelken élünk a szüleimnél. Eddig Pesten laktunk de most építkezünk Herceghalmon. Sajnos de egyben hála istennek is sikerült eladnunk a lakásunkat, így otthontalanokká váltunk. :) Szóval a szüleimhez költöztünk egy időre.
Hát magunkról röviden ennyi.

Szilvi

Kép

Kép
 
 


Szia Bucsek!

Jo hogy ránk találtál!
A fiaink között csak pár honap van. Nekem 4gyerekem van a nagyok 20és fél, 15 és 10és fél évesek. A 10éves csak ő lány. Nagyon boldog voltam hogy végre lányom lett. Ja és a 15éves fiamat Ádámnak hivják.
Mi is igy kezdtünk épitkezni, elösször kisebbre cseréltük, és még nem volt beköltözhetö a ház amikor jött a lakotelepire vevő. Megoldottuk, béreltünk egy lakokocsit és ott laktunk a telkünkön és felügyeltük a munkásokat. Ja akkor csak 2fiunk volt. Kismamaként én sem válalkoztam volna rá.
Közel lakunk egymáshoz, az első kijárat Érdről a M0-son.

Jo hogy nemsokára jön egy kisbaba a topikba!

Szia
Vendég
 


Sziasztok!

szilvi: Örülök, hogy jöttél, gratulálok a második babádhoz.
Húú Aug. 25.
Én 2007. szept. 3. szültem, de megfogadtam, hogy legközelebb úgy alakítom, hogy ne nyáron legyem nagy hasam. Látványosan nem szenvedtem, de azért lehetett volna hidegebb.
Gondolom nem vagy valami kipihent egy 1,5 éves gyekőccel.
Hogy bírod?

Ha tudsz, azért mejd dobjál föl néhány képet magatokról!

Judit: milyen volt az évzáró? Nem esett?

Megettem egy adag jégrémet, meg eyg fél zacskó kukit. Szerintetek?. Egyszerűen imádok ilyen hülyeségeket enni. De már rá kéne vennem magam valami fogyókúrára, mert már tiszta sz@rul érzem magam. :cry:

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy hanyagollak benneteket, mostanában keveset netezek.

Jól vagyunk, hasonloóan telik minden napunk, annyi különbséggel, hogy Szonja minden nap mond egy-két új szót. Hihetetlen gyorsan halad a beszéddel!!!
Meg napról-napra ügyesebb a mozgása is, a játékban is egyre ügyibb! pl. építőzés, most tanul futni, felmászik mindenre, tök ügyesen felül a székre, meg le is tud jönni.

Lehet, hogy ez hülyén fog hangzani, de én 1 éves kora óta imádom őt igazán. Addig is szerettem, ne értsetek félre, de mostanában nagyon odavagyok érte! Most már egyre értelmesebb, kapom tőle a visszajelzéseket, tök jól lehet vele kommunikálni! Imádnivaló kis fruska! :D

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Sziasztok!

Ádibaba: Hát igen most jelen pillanatba én is úgy vagyok vele, hogy soha többet nyáron nagy pocak. Ráadásul a fiam is állandóan játszani hív, pancsoljunk a medencébe, homokozzunk, labdázzunk stb. én meg vonszolom magam, mint egy csiga. Hát nem egyszerű, de hát csak túléljük valahogy.
Ok majd próbálok felrakni egy-két képet. Majd meg kell néznem, hogy kicsinyítettem régen a képeket, mert már rég csináltam.

Holnap megyünk Dombóvárra egy hétre a nagyszülőkhöz. Természetesen lakótelepi társasházba még véletlenül sem kertes házba. Hát komolyan mondom, hogy nem vagyok normális. De sajnos az anyós most van otthon, és most tud unokázni.
Na mindegy, nem messze Gunarason van egy strand majd oda lesátorozunk, és nem mozdulunk.

Ma megyek dokihoz is babavizsgálóba, remélem minden rendben :)

Puszi
Szilvi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon pörögnek itt az események. De mostmár ez egyre inkább így lesz a nyár folyamán. Mindenki strandol nyaral medencézik. Mi is anyuéknál voltunk a hétvégén, ott pihiztem egy kicsit.

Most Ádám alszik a hűvös szobába, remélem jó sokáig :lol: .

Hopocsi: Én is így vagyok vele. Egyre jobban imádom. :D

Szilvi: Babával minden ok?

Kép

Kép
 


Ádibaba: igen úgy tűnik minden rendben, de azt mondta a doki, hogy nem csodálkozna, ha előbb megszületne a baba mert a méhnyak már rövidebb mint kéne. De ettől még lehet, hogy úgy kell majd kikönyörögni őnagyságát augusztus végén, csak azon sem lepődne meg ha előbb megszületne. Hát kíváncsi leszek.

Hopcsi: hát szerintem mindenki így van ezzel. Még aki az elején is teljesen oda van a babájáért az is amikor elkezd úgymond értelmes lenni a gyereke, főleg ha elkezd beszélni is még jobban beleszeret. Az én fiam is valami iszonyat édes magas hanglejtéssel kérdez rá a dolgokra most. Meg kell zabálni. :)
Viszont néha lelkiismeretfurdalásom is van, mert most a nagy hasam meg a meleg miatt nem vagyok valami pörgős, nem vagyok annyira feldobott és mintha ő is szomorúbb lenne mostanába. Nem tudom hogy tényleg így érez-e. Remélem csak én magyarázom be magamnak.

Szilvi

Kép

Kép
 
 


Szia Ádibaba!

Áll az uj medence! Nem tettük teljesen tele igy én is be tudok menni Robikával a karomon.

Nagyon jo ebben a melegben.

Szia
Vendég
 


Na én ismét itt vagyok.
MA nem főzök semmit, Ádi alszik délután meg medencézni akarok.

Tegnap vettünk egy nagyot, vagyis viszonylag nagyot, de szerintem szupi. kb 2x3x76 cm.

Képzeljétek Ádám állandóan menne, már a falat fogja és úgy közlekedik. De szoktam vele játszani úgy is hogy elegedem akkor magától lépeget nagyon ügyes és úgy örül saját magának. Tegnap szegény nekiesett az ajtónak. Kicsit bekékült a feje :cry: .

Ja a héten voltan babát látogatni 3 kg. Olyan pici, meg se éreztem hogy fogom. De nagyon jó volt megint ilyan picit fogni.

Kedden megyünk nyaralni, remélem akkor is ilyen jó idő lesz.

Kép

Kép
 


Helló!

Ádibaba: nagyon ügyes a kis Ádám legközelebb már azt veszed észre hogy utól sem éred. :)
Ezzel párhuzamosam persze az esések száma is gyarapszik majd. Tegnap az én Ádámom is akkorát zakózott a játszótéren, hogy egy bazi nagy darabot kiharapott belül a szájából, kívül meg lehorzsolta. Ömlött belőle a vér. :( És utána persze bármit evett vagy ivott csípte neki. Rémálom volt az a nap. :(
De háta istennek hamar gyógyul.

Ma mi is voltunk babát látogatni. 8 hetes. Ő is nagyon picike. Azért kicsit fura volt hogy nekem is nemsokára megint lesz egy ilyen picikém, de már nagyon várom.

Drukkolok hogy jó időtök legyen jövő héten a nyaraláshoz. Hova mentek?

Üdv
Szilvi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ádibaba
Jó nyaralást és jó időt kívánok nektek, aztán majd kérünk képeket!
Vendég
 


Sziasztok!

MINDENKI ELUTAZOTT?

IRJATOK!
Vendég
 


Sziasztok!

Mi a helyzet? Arivirág? Manó? Ti hol bujkáltok?

Arról volt szó hogy fellendítjük a topicot!

NA jó majd én írok. :wink: OK?

Mezőkövesden a Zsóry fürdőnél voltunk. A nyaraló kis takaros volt, csendes helyen a nyaraló övezetben. A fürdő, strand kb 10 perc gyalog. Reggel 10:30-18:30 voltunk általában. Ádámot babakocsiba tologadtuk a fák alatt, úgyhogy mindig hűvösbe aludt. A nagy vizet imádta. Állandóan kenegettük sapka rá, úgyhogy nem égett le. Szóval nagyon szupi volt.
Voltunk Egerbe a Szépasszony völgyébe. Hoztunk bort, kóstolás nélkül. De nagyon finom :D . Hozhatunk volna többet is.

Nagyon jól éreztük magunkat még akkor is ha csak pár nap volt, de azért jó itthon.
Ádám egyre akaratosabb. Sikít és morog olyan érdekesen. Na és ha valamit nem lehet akkor rögtön ordít.
Az esti forgolódása sajnos még mindig megmaradt, csak tudnám miért csinálja :( .

Kép

Kép
 


Ja és egy pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Ádibaba: örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. És a képek is szupik. :)
Mi Dombóváron voltunk egy hetet a nagyszülőknél múlt héten.
19.-én meg mi is megyünk Bogácsra össznépi családi nyaralásra. Jönnek anyumék is a tesómmal meg az anyósék is. Kiváncsi leszek mi sül ki belőle.
Bogács is azon a környéken van, ahol ti voltatok. Én is gondoltam, hogy elmegyünk majd szilvásváradra kisvasutazni, meg egerbe, egerszalókra és mezőkövesdre. Remélem nekünk is jó időnk lesz és nem kell a házban ücsörögnünk.
Jövő héten meg 4 nap balaton. Már alig várom. Csajos babás összejövetel.
Most egy kicsit sokat megyünk, de hát úgy vagyok vele hogy augusztusba mikor várjuk a babát meg utána egy ideig úgyse megyünk sehova.
Voltam hétfőn dokinál, állítólag jó nagy baba már most 1,8-2 kg és még van majdnem 2 hónap. Hát úgy néz ki, hogy rám fog ütni, és husigombóc lesz. :)

Puszi mindenkinek
Szilvi

Kép

Kép
 
 


Szilvi: Tök jó, hogy ennyit mentek, meg persze hogy ilyen jól bírod. Bár muszály is bírnod, mert ott a kisfiad, aki gondolom igényli is.

Mi is szerettünk volna Egerszalókra menni, mert állítólag ott is nagyon jó a strand. De végül nem mentünk, mert nem volt kedvünk kocsikázni, mikor 10 percre volt a strand. Majd legközelebb.

Nekem végig azt mondták, hogy ngy baba lesz. Végül 3490 gramm és 54 cm-rel született.

Kép

Kép
 


Ádibaba: hát igen, pont tegnap beszélgettük az unokatesómmal, hogy ha az embernek már van egy gyereke, akkor nem henyélhet. Az első terhességemnél még lefeküdtem, pihentem esténként ha akartam. Most már nem lehet, gyere anya játszunk..... :)
De ha majd dolgozni kell sem lesz másként. Eddig ha hazamentél a munkából és pihenni volt kedved többnyire megtehetted, most majd ha hazamész akkor jönnek haza a gyerekek is az ovodából, és kezdhetsz velük foglalkozni, meg persze főzni, mostni stb.
Nem is tudom, hogy lehet majd kivitelezni.
De ez hála istennek még messze van. :)

Majd beszámolok milyen volt az egerszalóki strand, persze ha eljutunk oda egyáltalán. Lehet hogy mi is Bogácson dekkolunk majd, mert ott is van valmai strand. :)

Hát azért én is reménykedem, hogy nem lesz hatalmas a baba, ráér kinn megnőni, a Bömi is csak 3 kg volt és nagyon jó volt.
Most is kb akkora a hasam, bár tudom hogy ez nem jelent semmit. Na mindegy majd meglátjuk.

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
 
 


Helló!

Én megjöttem a nyaralásból!!!! :) :) :)
Sehol senki???????????


Szilvi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de mostanában ezer a dolgom!Ha alszik a Bibita, akkor meg mindig találok vmi házi munkát v ház körülit.

Szilvi
Én még nem is üdvözöltelek!Üdv köztünk!A nyaralásról kérünk ám képeket! :) A nagy pocakos szülés elötti idők hogy telnek?

Ádibaba
Ti mi jót csináltok mostanság?Jók az esküvői képek, meg a nyaralásos is!

Judit
És ti hogy vagytok?Édes Robikia a képeken! :)

Csilla
Szonjával, a kis szőke kisasszonnyal gondolom boldogan és élménydúsan telnek a napok!
Vendég
 


Ajaj!

Manó és Arivirág ti olyan rég irtatok, hogymár majdnem meg is feletkeztem rólatok!Tio merre kószáltok???????????
Vendég
 


Nem utolsó sorban néhány kép a Bibitámról:

Kép Ez az én triciklim!

Kép Ez is az!

Kép Milyen jó rágni a méhecske duda szarvát!

Kép Ez meg a szülinapi tortám, a Micimackó a legjobb rajta!

Kép Na Micimackó most leharapom a füledet!
Vendég
 


Sziasztok anyukák!
Mi nemrég költöztünk Szentendrére, és még nagyon újak vagyunk itt. Van egy 16 hós kisfiam, és jó lenne ha hasonló korú gyerekekkel tudnánk talizgatni. Ha van hozzá kedvetek írjatok. :D
 
 


sziasztok!!üdvözlök mindenkit!Én és a Férjem olyan kismamát keresünk aki hátrányos,nehéz helyzetben van és nem tudja a babáját nevelni..már elindultunk az örökbefogadás útján már csak kis ídő kell és és megvan
minden hivatalos papírunk az örökbefogadáshoz!Már 5éve bróbálkozunk,hogy kisbabánk lehessen és sajnos nem sikerül. :cry:
És így arra a döntésre juttotunk,hogy örökbe szeretnénk fogadni egy kis babát,csecsemőt.Kérlek jelezz felém.A babának garantáltan nagyon jó helye
lenne!várom jelentkezésedet!köszönöm előre is!! :) email címem:
illesnikoletta@citromail.hu :
baba000
Érd
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet: