Sziasztok!
Este már nem sikerült jönnöm de most pótolok
Őzi!
Szerintem menni fog a tandem szopi
Elég muris lesz vagy nem is tudom mindenesetre tejhiány nem lesz
ÚRisten mekkorák lesznek akkor a melleim, most sem kutyák de ha két gyereket kell majd szoptatni
Gondolom neked sincs ellenedre a duplaszopi
Mági!
Nagyon szuper lehet az új otthonotok!
Tényleg nem lehetett kellemes hogy kopogás nélkül jöttek mentek nálatok
Csodálom hogy eddig bírtad, türelmes és megértő ember vagy
Nekem az volt az első hogy közöltem párommal hogy a szülei likvidálják magukat meg a vendégeiket az emeletről, ott mi élünk
Szerencsére ők is így gondolták
Nekünk most két szobánk van meg egy nagy teraszunk. Idén bővítünk, a tetőtérből csinálunk egy hálót magunknak így lesz egy kis nappalink is ami most a gyerekszoba, és a gyerekek meg megkapják a legnagyobb szobát
Bébic!
A fenomént ismerem én is, sok jót hallottam csak sajna sosem sikerült bejutnunk. Kár hogy bezár...
Gratula az első rucikhoz
olyan jó őket nézegetni, nem? a Ricsivel sokszor felpróbáltam a pocimra hogy hogy fog neki állni
Pánikrohamhoz sajna nem tudok ajánlani senkit.
A plusz kiló akár lehet a víz is, nem? Ez a meleg most ront is a dagadáson
Hogy vagy?
Csöre!
Szalagok húzódása
Sajnálom, elég kellemetlen tud lenni. Nekem meg egy pontban fáj vagy inkább szúr. Erre is azt mondta a doki hogy nyúlnak a szalagok
Hú mennyi karácsonyi baba lesz
Nekünk módosult, dec.14-ről 15-re, mondjuk nem tudom mi alapján de végtére mindegy
Gratulálok mindenkinek a sikeres uh-k hoz
Szépen lassan mindenki túllesz a nyakiredősön és jön az afp.
Macsek!
Kitartás, néha én is forrongok, ráadásul tök hülyességeken
Dehát terhesek vagyunk
Katica!
Úgy látszik ez a fejfájás mindenkit utól ér
Na nem is csodálom, ilyen hülye időt
Örülök, hogy már túl vagy rajta (meg mindenki aki még ezzel küzdött/küzd) és újra rendben van a buksid
Szintén nagy hasonalvó vagyok, ill. voltam. 2006 nyara óta nem tudok hason aludni, már megszoktam de nagyon vágyok egy jó hasonalvásra
Mi volt az istenhegyin?
Mush!
Hű a mindenit, jó sok programod volt, van
Pörgős kismami vagy
Jó ötlet a tábla, legalábbis szerintem
Elküldöm majd az adatokat és ha mindenki benne van akkor nagyon szépen köszönjük hogy megcsinálod!
Winni!
Focidrukker vagy?
Vagy csak apa miatt nézed?
Megkérdezhetem hogy miért volt császi az első szülésed? Most normált terveztek?
Szintén császi vagyok, faros volt a Ricsi, de most a doki szeretné ha minden ok, hogy ne legyen megint császi. Kicsit parázom emiatt, de jó belegondolni hogy átélhetném esetleg ezt a fajta szülést is
Köszi a gratut
Látom mindenkinek van valami nyavajája, itt fáj, ott fáj
Nekem a lábaim fájnak, fura mód, sosem volt velük baj pedig jó nagy súlyt cipelnek évek óta. lehet most unták meg
Ráadásul visszeres lett az egyik combom
még nem vészes de napról napra csúnyábbnak tűnik, aztán lehet bebeszélem a romlást de kicsit félek tőle
Edoci!
Köszi a drukkot
Hogy lehet hogy egy héttel előttem jársz és egy héttel később mész afp-re?
Most néztem meg, 31 fok van a szobában
meggyulladok
Mindenhol ilyen meleg van? megyek bedugom a fejem a csap alá