Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem! GYorsan próbáltam visszaolvasgatni, megnyugtató, hogy mindannyian jól vagytok, semmi rémhír! :D

Köszi, az érdeklődést, igazán jól esik, hogy hiányoltok, ha néhány napig nem jövök. :oops:

Velünk elvileg minden ok. Legalábbis semmi rendelleneset nem érzek, pedig túlzottan nem tudom kímélni magam - két nap kirándultunk a srácokkal (barlangászás, lovastanya, röpke egy-egy órás sétával fűszerezve, ja meg a hozzá tartozó bkv-ás, vonatozás egyebek), bizonyítványírás stb. Legújabb mutatványunk: az aprótalpú képes táncoltatni a távirányítót a pocakomon!!! SZerdán megyek a dokihoz 11.30-ra, remélem mindent rendbe talál és zokszó nélkül elenged még Londonba egy hétre. Megpróbálok kicsikarni belőle egy uh-t is, hátha megmutatja magát a kis Drága.

Csajok, én eddig semmit sem adtam a dokinak. Mondjuk nem is volt velünk semmi extra dolga eddig, csak a kötelezők. Ez gáz? Vagy ráérek majd ha tól elszünk rajta?

Olvastam valami randiról is ami szerveződne, én benne vagyok!!! Júliustól elvileg mindenre ráérek. Bár neki kell állnunk a lakást babaképessé varázsolni - festés, cserépkályhabontás, bútorok átgonoldása beszerzése (még elég sok kartondobozunk van a költözés óta) ilyesmi.

Kriszta - Még egyben vagy? Nem indított be ez a hülye időjárás?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke: küldtem az e-mailt. Ha Anyum túlórázik pénteken, akkor lehet, hogy tovább maradok :) CTG ugyanott van ahol a nőgyógyászati rendelés? Én amúgy mélynövésű vagyok :lol:

Bettyna: nem gáz.
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Majd írj, mi volt a dokinál. Szerintem a kiskönyveddel nyugodtan mehetsz UH-ra. Csajok, javítsatok ki, ha nem így van!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem de elég késő értünk haza, mert még tesómnak volt egy-két elintézni valója. Mire hazaértünk Barna még aludt így nem tudtam gépezni. Este meg nem voltam valami jól, sehogy nem volt jó.
A ctg-n minden rendben volt, sajnos doki bácsi mire végeztünk el kellett mennie, de telefonon beszéltünk. Így vasárnap kell bemenni 9-12 óra között, akkor csinálnak megint ctg-t, és akkor fog megvizsgálni. Úgy izgulok csajok, szerintem vasárnap már szülni fogok. :) Legalább is a sok ismerős szerint a szám már nagyon meg van duzzadva, és ez már annak a jele. Én már nagyon nem bánnám.
Ha holnap még hazajövök akkor jelentkezek.
Mindenkinek szép hétvégét. :D
toldikrisztina

Krisztina: kíváncsi vagyok ma még jelentkezel e?! :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Kriszti - Szorítok nektek, hogy minden simán menjen! Hajrá, csak ügyesen! (Ha már nem jönnél egyedül)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Cosmo - Bocsi, köszi a választ. NAgyon izgulok, hogy mit mond szerdán, elenged-e az utazásra.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: ha nincs gond, és nincs! :) biztosan elenged. Majd írj, hogy mit mondott.
cosmopolita

Sziasztok!

Ismét vagyok :) , sehol semmi. A méhszáj még szinte teljesen zárt, már el van vékonyodva, de szinte még totál zárt. Így közölte doki bácsi, hogy tuti nem szülünk még. Nagyon jó kedve volt ma, jókat nevettünk mig beszélgettünk a szülésről. Kedden kell ismét mennem ctg, ultrahang, és utána elvileg minden nap. De közölte, hogy szíve szerint befektetne keddtől, végül azt beszéltük meg, hogy szerdáig eldöntöm, hogy befekszem, vagy megoldom hogy minden nap hozzanak vigyenek. Nem tudom mit csináljak, ma még Barna utóljára elment Sopronba (bátor vállalkozás), de közölte a főnökével, hogy keddtől csak itt Pest közelében vállal fuvart, és azt is éjjel, mert engem fog minden nap kórházba szállítani, mivel mindennapos vagyok. Közölte a főnöke majd holnap megbeszélik.
Ti mit csinálnátok, befeküdnétek, vagy inkább minden nap bejárnátok? Egyszerűen nem tudom eldönteni.
toldikrisztina

Kriszta: nagyon sokat gondoltam ma Rád!! Doki ügyeletes, Te már szülnél.. mondtam is a páromnak, hogy ma tuti lesz topicbébi!! A méhszáj alapján tényleg nem sietős gyerkőc. Én nem feküdnék be a helyedben (nem is fogok, de erről mindjárt), de ha úgy érzed biztonságosabbnak, és tudsz idegen helyen is aludni, pihenni, akkor inkább menj be hamarabb! CTG mutatott fájástevékenységet?
Remélem, ma még nem akar jönni Eszter, nehogy apuka nélkül jöjjön világra :)

Cosmo: köszi a mailt, utána nézek a szállásoknak :)

Bettyna: tuti elenged, ha nincs panaszod. Mi márc-ban voltunk 5 napot Németországban kocsival (oda 1000 km, és ott is végig mászkáltunk, túráztunk), akkor voltam 25 hetes. Én csak simán közöltem a dokival, hogy "jövő héten megyünk", de semmit nem mondott, hogy nem kéne, vagy valami.
Dokis kérdés: ahogy érzed. Ő nem várja el soha nem éreztetné, de ha Téged megnyugtat, akkor esetleg vmi ajándéktárgy. Mi mostanában adunk néha vmit (ajándék, pénz), de zavartan szokta elvenni :)

Rólunk: most értünk haza Siófokról. Szülők el voltak ájulva a felújítástól, nagyon tetszett nekik minden :) volt még rengeteg apró munka: csap-csere, redőnygurtni-csere, régi bútorok futóra pakolása, szőnyegek elrendezése, stb. Főleg a fiúk dogoztak, én sokat pihentem. Azért tegnap még összedobtam a kertben egy bográcsos marhapörit, állítólag jóóó lett :lol:
Levittünk egy anyós-féle kiságyat is (kell majd bele új "alap" farostlemez és persze új matrac, de oda jó lesz arra a pár napra. Meg levittük az egyik kiskádat is.

Párom huga már 2 nappal túlhordja a babáját, semmit nem pihen a kórházban és állandóan a szükésen túráztatja az agyát, uh. én nem fogok befeküdni, ha nem jön 28-ig!! Vagy max. úgy, hogy 1 napot fekszek és másnap megindítja. Vagy keresek vmi közeli szállást és onnan megyek be, ha kell, naponta 2x is vizsgálatra. Nem akarok mondjuk 1 hetes nem-alvás után hulla fáradtan szülni!! Még a céges tréninges, 4-5*-os szállodai éjszakákon sem tudok aludni, csak vergődöm egyik oldalamról a másikra. Sajnos ilyen vagyok :evil:
Olyan messze lesz péntek (doki, vizsgálat, ctg), már ful türelmetlen vagyok, pedig nem érzek semmi változást. Az nlc-s júniusi, sőt a júliusi topicon is már potyognak a babák.. :)
vumenke

Kriszta - Én itt lakom a kórház szomszédságában, szóval tutira nem feküdnék be. :lol: HA nem így lenne, szerintem akkor sem, ha nem muszáj, mert ki nem állhatom a kórházakat. Itton nyugodtabb vagyok és úgysem történnek csak úgy egyik pillanatról a másikra a dolgok. De persze ez attól is függ, hogy mekkora macerát jelent a mindnenapos bejárás. mekkora kiesés ez a párodnak és hogy mennyi idő alatt értek be.
Kedden vele is randizol vagy csak a dtg-s és uh-sszemélyzettel?Mert nekem azt mondta, hogy kedden nincs bent. :? Így csak szerdára tudott leghamarabb időpontot adni. CSütörtök hajnalban indulnék Londonba. Megüt a guta, ha az utolsó pillanatban kiderül, hogy nem mehetek vmi miatt!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Krisztina: ha megtudnám oldani a napi bejárást a helyedben, akkor én se feküdnék be. Bent biztosan türelmetlenebb lennél. De ahogy érzed.

Kép
Kép
cosmopolita

Köszönöm a gyors válaszokat. Sajnos én se tudok nagyon máshol aludni. Ráadásul előre félek attól is, hogy jönnek majd a sok rémtörténetekkel. Ezeket elég néha a ctg várás alatt hallgatni (múltkor is kifogtam anya és lányát, végig nyomatták a szülési történeteiket, persze egyik se volt zökkenőmentes). Meg az is rossz, hogy állandóan mennek az ember mellöl szülni én meg még mindig ott ülök. Kórházban lenni, meg nem igazán a pihenésről szól. Igazából ha befekszem apának szintén meg kell beszélnie a főnökével a munkát, mert akkor meg délutánonként azért jó lenn ha rám nézne. Szóval én is azon vagyok hogy inkább itthon várom ki az időmet. Most telefonált az egyik barátnőm is, és ő is felajánlotta, hogy egy-egy napokon ő is bevisz. Végül is mi a kórháztól jó bő fél órára lakunk, ami szerintem nem rossz.

Sz.bettyna- kedden nem találkozók vele, mert mondta ma hogy a főnökét kell helyettesítenie valahol, de igazából csak 1 órás elfoglaltság. Így ha bármi van, hívjuk és akkor már jön is be a kórházba.
Ne izguljál nem lesz semmi baj, ráadásul írtad is hogy minden rendben van veletek. Akkor meg tuti eltudsz utazni Londonba. Mivel utaztok különben?

Vumenke - jézusom, nagyon a nyomomban vagy. :D Ha Eszter ráhúz, és te meg időben szülsz, akkor még lehet hogy tényleg talákozunk a kórházban babásan. :D
toldikrisztina

Cosmo - már most türelmetlen vagyok :) , az ismeretlen dolgok miatt, tényleg tuti minden rendben van Eszterrel. Ha meg bent leszek akkor szerintem az idegességtől, meg a stresztől állandóan bögni fogok, így meg nem szeretnék szülni menni.
Szerdán közlöm is vele a hírt hogy nem költözök be, ha csak nem valami nagyon nyomos indokot mond, amiért még is maradni fogok.
toldikrisztina

Kriszta - Köszi a bíztatást. Busszal megyünk. Lesz két ülésem, így fel tudom tenni a lábam, tudok mászkálni, meg 3-4 óránként megálló van a sofőrcserék és a kétbetűs kitérők miatt. Szóval szerintem annyira nem gáz.
Fél óra alatt akármi történik is beértek, így én a helyedben továbbra is kitartanék az otthoni várkozás mellett, hacsak tényleg nem indul meg szerdán Eszter.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sz.bettyna- nem szép dolog hogy nekünk nem raksz fel pocakos képet, láttam a másik fórumon. :) Csini kismami vagy.
Az jó ha fel tudod tenni a lábadat, mert végig lógatni az nem egy leányálom.

Komolyan mondom tényleg nem tudom mit csináljak, ma reggel hívott a védőnő, hogy mi újság, erre ő is közölte, hogy jobb lenne ha befeküdnék és inkább szemelőtt lennék. :(
Szerdán szerintem megkérdezem a doki bácsit, hogy ő valóban mit javasol. Lehet, hogy Eszterrel kellene megbeszélni, hogy kedden vagy szerdán szülessen meg, és akkor megoldodott a kérdés. :D Szerintem ez lesz most, mindjárt kényelembe helyezem magamat és megbeszélem vele.
toldikrisztina

Krisztina: a kórházban töltött idő alatt amennyire én láttam, nagyjából ugyanazt csinálták a kismamikkal, amit bejárósan is tennél: ctg naponta, Uh 2-3 naponta, esetleg vizelet adás + vérnyomás mérés. Amúgy meg csak vártak. /A kaja borzalmas!/ Faggasd ki a dokit, hogy miért lenne fontos és akkor biztosan könnyebben döntesz. Amúgy pedig, ha mégis be kell feküdni, akkor csak gondolj Eszterre. Én idén 4+10 napot töltöttem a terhespatológián és elmúlt a kórház fóbiám, úgyhogy nem is olyan vészes :)

Bettyna: busszal mentek? :shock: Azt hittem repülővel. Hány órás az út?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Bettyna: De jó, hogy előkerültél :D Én is szerdán megyek dokihoz, és valószínű, hogy össze is futunk, mert én meg 11-re beszéltem meg vele :D Ott lesz velem Vivi és Niki is, úgyhogy könnyen felismerhető leszek :D Barlangászás és hasonlók? :shock: :D Stramm kismama vagy, az már biztos :wink:

Kriszta: Nem sietős Eszter dolga :D Talán kedden elindul magától is :wink: Én sem tudnék könnyen dönteni, hogy befeküdjek vagy sem. Cosmonak igaza van, meg kéne kérdezni a dokit, hogy miért gondolja jobbnak, és az alapján dönteni.

Pannaanyáék mikor is jönnek haza?

A hétvégénk elég mozgalmasan telt. Egyrészt Vivi már megint lázas :( Nem részletezem, de már majdnem ügyeletre mentünk, mert közben kakigondjai is voltak megint, de végül indulás előtt kb. 5 perccel megoldódott a dolog. Holnap levisszük a gy.orvoshoz. Tök röhej, hogy kétéves koráig talán kétszer volt lázas másfél napig, de most február óta meg kb. havonta-kéthavonta előjön ez az izé :( Niki szerencsére jól van, le is kopogom...

Szombaton esküvőn voltunk, vagyis én csak a polgárira mentem el Nikivel (Vivi anyóséknál volt), de a párom a templomba is ment. A vacsira is hivatalosak voltunk, de a lányok miatt nem vállaltuk most be. Párom szolg.par. helyettese volt a vőlegény, és a párom néhány kollegájával dísz-szakaszt alkottak. Nagyon szép volt és nem mindennapi, bár nekem kicsit sok volt az "előkelőségből" :D Ezt nem bunkózásból írtam :D, hanem én túl szerény vagyok, és ennek megfelelően nekem már kicsit fura volt, de tagadthatatlan, hogy emlékezetes :) Ha valakit érdekel, akkor itt láthat képeket. Egy-kettőn rajta van a párom is :D
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2144.shtml
lamme

Lamme: tegnapig nyaraltak Ágiék, majd biztosan "jön".
Megnéztem az esküvős képeket, hááát, tényleg nem volt semmi. Ha másnak van ilyen esküvője azt szeretem, de én is egy sokkal szolidabb verziót választottam.
Sajnálom, hogy megint beteg Vivi :( Nincs valami immunerősítő, amit gyerekeknek szoktak adni? Valami természetes anyag?

Kép
Kép
cosmopolita

Ja és ma vagyunk félúton, 77 napja szültem és még 77 napot kell várnunk. Remélem, a következő 77 nap gyorsabban telik :roll:
cosmopolita

Sziasztok!

Krisztina Meg vagyok lepve, hogy te még mindig itt vagy és alkudozol! :wink: :roll: ...azt hiszem én sem feküdnék még be. Remélem Eszterrel és dokibácsival is sikerül egyeztetned! :lol:
Bettyna, lamme Az én szerdai randim délre szól közös dokinkkal úgy, hogy előtte CTG és UH is lesz. Lamme, téged nem lesz nehéz felismerni két gyerkőccel a hónod alatt, Bettyna én is láttalak a másik topikon, úgy hogy szerintem nem lesz nehéz a beazonosítás 8)
Bár a pár nappal ezelőtti aggodalmam nem csökkent az előre bejelentkezéssel kapcsolatban... :x Remélem nagyjából időre működik, mert végre velem jön Apamedvém, aki utána időre menne dolgozni :roll:
cosmo Édes ez a számolagtás :) Biztos, hogy gyorsabban telik az előttünk álló idő, mint a visszatekintés! :wink: Hajrá!

Nekünk jól telt a hétvégénk, nagyjából az idő is kedvezett! Sajna, a csapat nagy része nem az ottalvós megoldást választotta, mert rengeteg gyerek született tavaly óta :shock: :roll: És három pocak is növelkvőfélben! 13 gyerkőc volt, 3 hónapos és 4 éves kor között! Kibabáztuk magunkat! Élveztünk nagyon! Mindegyik kézbevételénél elmondtuk, hogy nekünk is ilyen kis rózsaszín csomagunk lesz karácsonyra, jövő nyárra...
Ismét voltam ma a honvédben, cukrommal minden rendben! Képzeljétek, nem hízok! Ezt nagyon imádom! 8)

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Kriszta - :oops: Bocsi, pótolom!
Kép 20.hét

Kárpótlásul még egy az osztálykámmal.

Kép Az utolsó of óra

Cosmo - Igen, busszal megyünk, mert így nem kell ott bérelnünk vagy tömegközlekednünk. Kölnben alszunk egyet, másnap városnézés Brüsszelben, átkelés után Rochesterben, így érünk oda a családokhoz vacsira.
A 7-es és minden változata meseszám! Úgy elröppen majd, mint a mesében! :lol:

Lamme - Nem vesztem el,csak majdnem! :D Tanévvégi hajrá. Köszi az elismerést. :lol: Igyekszem kihasználni az utolsó napokat, heteket az osztályommal ("sajnos" imádjuk egymást), meg azán igyekszem nem eltunyulni nagyon, mert annál rosszabb lesz később.
Néztem a képeket az esküvőről. Hát nem semmi! Tényleg volt flanc rendesen. :D Egyetértek Cosmoval, én sem bírnám az ekkora felhajtást.
Jobbulást Vivinek! Remélem szerdán már mosolyogni fog és kutya baja sem lesz ha találkozunk.

Pepitanna - Beutaló nélkül be lehet jelentkezni uh-ra? HA holnap hívom őket szerinted még beférek anélkül, hogy órákat kéne ott strázsálnom?
Szupi lenne találkozni veletek! Három + 2-es + pocaklakós randi az ambulancián! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna - nem kell beutaló. Múlt héten mikor telefonon egyeztettem a dokival, akkor valami olyasmit mondott, hogy még ezen a héten, ezen a számon lehet elérni az UH-t :475-25-15/1845mellék, mert meg fog változni a szám. Csak azt nem tudom, hogy a múlt hétre gondolt, vagy erre... :oops: Próba-cseresznye! Legfeljebb tovább irányítanak.
Akkor holnap találkozunk a sorban! :wink:

Krisztina - Hol vagy? Hogy vagy? :?: :?: :?:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Vagyok még mindig, csak tegnap este már nem volt kedvem a gép elé ülni.

Lamme - sajnálom hogy Vivi beteg :( , tényleg valami innumerősítő nem segítene.
Hát nem semmi esküvő volt az biztos, Nekem úgy tünt több volt a felvonulós ember (tüzoltó zenakar, sorfal), mint a násznép. Nekem is nagy lagzim volt, de ez már nekem is sok.

Pepitanna - gratulálok hogy nem hízol, nagyon ügyes vagy. :)

Sz.bettyna - beutaló nélkül is lehet menni uh-ra, csak a kiskönyv legyen veled. Igazából az ultrahangál mostanában nincs nagy sorbanállás, vagy is nagyon pörgösen halad, ha van időpontod ha nincs. Mondjuk én ma időpont nélkül megyek, majd megírom mi volt. Mivel vasárnap derült ki, hogy kedden ctg, és ultrahang is, így csak ctg-re kértem időpontot, mert amilyen szerencsém lett volna, 3 órás különbséggel kaptam volna már csak időpontot.

Szerdán én is megyek megint ctg-re, persze ha valami nem történik ma. :) Elvileg 1/2 1-re van időpontom, lehet hogy valakivel még találkozni fogok? Engem úgy lehet megismerni, hogy nagyon nagy has egyszer csak elkezd tolatni, és egy 2 m körüli kopasz pasi jön mellette. :) Szegény férjem ha ezt olvasná.

Na most megyek mert lassan elkezdek készülni, mert még megyünk szönyeget nézni Eszter szobájába, délután jövök vagy nem. :D
toldikrisztina

Sziasztok!

Fú, már napok óta akartam kérdezni, hogy a vizsgálókban még mindig nincs normális "vetkőző" rész? Év elején még nagyon gáz volt az a szoba közepén egy drótra felhúzott függöny, a másikban meg még az sem volt, csak a sarokban egy szék :shock:

Cosmo: Az lelkileg már olyan sokat segít, hogy túl van az ember egy időszak felén. Több van már a hátad mögött, mint előtted :wink:

Kriszta: Ugye nem felejtetted el, hogy várjuk a fényképet Eszter szobájáról? :D:D

Pepitanna: Ezt jól összehoztuk szerdára :D 11-től 12-ig innen megy a dokihoz páciens :D:D Jó lehetett ez a kis összeröffenés a hétvégén :wink: Gratulálok a cukorhoz és a nem hízáshoz :wink: Ügyesen odafigyelsz ezek szerint!!

Bettyna: Nagyon csinos kismama vagy!

Vivikémről: Szerencsére tegnap délután óta nincs láza, úgyhogy ha ma sem lesz gond, akkor nyugodt szívvel merek elmenni a dokihoz. Ha nem lesz jól, akkor természetesen nem megyünk, mert egyrészt őt kell akkor visszavinni a dokinénihez, másrészt nem valószínű, hogy fertőző (nem mondta a gy.orvos), de nem vállalnám a kockázatot, hogy kismamákat fertőzzön meg. Ja, merthogy tegnap végül levittem őt az orvoshoz, megvizsgálta, semmi különöset nem talált, csak a torkát találta pirosnak, úgyhogy csak a lázat kell csillapítani, meg C vitamint szednie.
Immunerősítő: Őszintén szólva nem tartom őt betegesnek, legalábbis abból kiindulva, hogy az nlc-s topikon ő az egyik legstrammabb kisgyerkőc, még úgy is, hogy ő nem szed semmi immunerősítőt, míg mások pl. Béres cseppet, kölyök multivitamint. Nem is vagyok híve neki, de valami természetes dolognak utánanézek.
lamme

Segítségül holnapra! :lol: Akkor Krisztina, nagy valószínűséggel mi is összefutunk... Melegváltásban a doktorúrnál az egész topik! :lol: :wink:

Kép 30 hetesen

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: Te is csini kismama vagy! Horgászol a képen? :D

Fórumtalálkozó holnap az ÁEK nőgyógy. ambulanciáján :D:D:D Aki tud jöjön :D:D

Azon gondolkozom, hogy itt nagyban Krisztától várjuk az első topikbabát, de aztán egyszercsak kapjuk a hírt Vumenkéről :D:D Mikor is írt utoljára? 15-én? Hmmm :D:D
lamme

jöjön helyett jöjjön :D :oops:
lamme

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást. Az tuti, hogy a napok (percek :) ) számolgatásával nem könnyítem meg a helyzetemet, de a nehezén azt hiszem már túl vagyunk.

Bettyna: 7hó 7-én születtem, az életem eddig nem annyira mesés, de a jövőre nézve, legyen igazad. :wink:

Minden kismami nagyon csinos! És aztán a taliról majd kérjük a pár soros beszámolót :)

Kép
Kép
cosmopolita

Gyors bekukk. Sajnos még egyben, de már nagyon unom ezt a mammut állapotot!! Nem tudok magammal mit kezdeni, fáradékony vagyok, nyűgös és naggggyon türelmetlen! Panka hétvégéig kapott tőlem haladékot ;))

Párom húgának ma fél 1-kor megszületett a babája (péntekre volt kiírva). Fiú, Bence, 3500 g, 55 cm. Éjszaka csordogált a magzatvíz, reggel 8-kor került be a szülőszobára, fél 1-kor babázott :)

Este reagálok, pussz
vumenke

Szép jó délutánt mindenkinek, ismét vagyok. :D Mondjuk a derekam most már majd le szakad, de azon kivül szinte semmi. Fent voltunk a szülőszobán, mert a ctg és az uh eredményt meg kellett mutatni egy dokinak, pont akkor jött ki egy műtös hölgy. A liftben beszélgettünk vele, közölte hogy napok óta iszonyú döpping van, sőt nagyon sok a császáros szülés. Kérdezte, hogy én mikorra vagyok kiírva, közöltem hogy mára, kikerekedett a szeme, de mondtam neki, hogy igazán eddig semmi jele így szerintem ma nem fogunk jönni. Mondjuk aranyos volt, mert amikor elköszönt, hogy várnak azért szeretettel ha esetleg még is ma aktuális lesz. :)
Uh-n minden rendben van, szerencsére kap rendesen még táplálékot, méhlepény normális, kb. 3500 g, de hát ez úgy is akkor derül ki ha megszületik. Kinomban, ma egész nap vigyorgok, majd nem fogok ha a szülőszobára kerülök. :)
Barnával úgy döntöttünk, hogy nem fekszek be a héten. Ő is azt mondta, hogy megoldja a mindennapi behordásomat, ha meg szülni kell akkor is bent vagyunk fél óra alatt. És szerinte is nyugodtabb vagyok otthon mint a kórházba. Már bocsi hogy ezzel fárasztalak benneteket napok óta.

Pepitanna - csini kismami vagy.
Hajrá holnapi találka az ambulancián. :D

Lamme - még mindig csak a szék van ahova letudod tenni a ruháidat, ott vetközől a doki előtt és persze ha kinyitják az ajtót akkor rögtön látnak is.
Igérem teszek fel képet, de pillanatnyilag le kellene kicsinyitenem, viszont azt most nem tudom megoldani, mert a lemez eltünt amivel újra kellene telepíteni a gépre azt a programot.
Örülök, hogy Vivien jobban van :), megértelek az immunerösitővel kapcsolatban, feleslegesen végül is én se adnám a gyerekemnek.
Lehet, hogy nem mondasz hülyeséget, amilyen "szerencsém" van ráhúzok még egy kicsit, és a végén beelöznek.

Vumenke - gratulálok a sogornődnek, szép nevet választottak. Ne legyél türelmetlen, mondom én aki szintén az. Még a végén tényleg egymás mellett fogunk vajudni. :)
toldikrisztina

Sziasztok!

Pepitanna - Csini pocak és a bot is jól áll a kezedben! :lol:

Lamme - Én is örülök, hogy Vivi jobban van, remélem tudtok jönni a holnapi ambulancia randira! Én is a gyümölcsökre, zöldségekre szavazok a bogyókkal szemben.

Cosmo - Majd mostantól már lesz! :lol:

Kriszta, Vumenke - Közös doki, közös szülés? Szupi!!! :lol:

Sajnos mire hazaértem és olvastam a telefonszámot, már nem vették fel, így próba cserszényre beállok a sorba holnap. NA nem mintha olyan baromira ráérénék, mert csüt. reggel 5.45-re a sulinál kell lennem és még semmit sem pakoltam össze, de nem számít látni akarom, hogy jól van még indulás előtt!!!

Akkor holnap az ambulancián! Én asszem uazt a felsőt veszem fel, ami a fotón van rajtam. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszönöm a dícséreteket :lol:
Bár a kép csak "álpecálást" jelenít meg...ha jól megnézed, a bal kezemben ott az úszó + a horog... :oops: :lol:

lamme - remélem Vivi valóban jobban van és tudtok jönni! Sajna a vizsgáló/vetköző helyzet változatlan, úgy, ahogy a Kriszta írta. Örülök, hogy megemlítettétek, azt hittem, csak engem zavar. :?
vumenke - nálatok hivatalos a Panka név? Én is baromira fáradékony vagyok, hatalmasakat alszom napközben. De mindenki bíztat, hogy előre aludjak nyugodtan, amennyit csak tudok, 33nap múlva Valaki majd úgy sem hagyja! 8) De nem megy igyazán, mert a jobb kezem baromira zsibbad :roll: :evil: Lányok, nektek nincs ilyen panaszotok? Ma azt olvastam, hogy ez a tünet szülés után, akár évekig :roll: is eltarthat...
Ma azért szakítottam egy kis időt a takarításra :oops: ritkán szánom rá magam pl. a ventillátor tisztítására, de ma ezt a baromi fontos dolgot megtettem! Bár elég hülye idő van a napokban...nincs rá szüség. Az időjárás befolyásolja a pocaklakókat? Ma nagyon nyugis a kislányom...

Kép
Kép
pepitanna

Még valami...
Napok óta foglalkoztat a kérdés.
A kiságyat kölcsön kapjuk, de a matracot mindenképp ki szeretném cserélni benne!
Szivacs legyen vagy kókuszmatrac :?:

Kép
Kép
pepitanna

Na megjöttem én is :)

Betty: mindenképp mászkálj majd sokat a buszon, és akkor is menj el pisilni megállásokkor, ha úgy érzed, nem kell!!
Tök csini pocód van, növekszik ám Bébike :) kíváncsi vagyok, mikor derül ki, hogy fiú, vagy lány :) lehet, hogy már holnap? UH: mostanában tányleg gyorsan haladnak, nem hinném, hogy 20 percnél többet kell majd várnod.

Lamme: Szegény Vivi :( azért megnyugtató, hogy lement a láza. Valami természetes cuccot tényleg kellene azért néznetek!
Esküvő: szép, de nekem is sok lenne a körítés :)) de a lényeg, hogy az ifjú pár jól érezte magát :)

Cosmo: Már csak 76 nap :lol: és mindig az első fele a legnehezebb! Most tök jó szériában vagy, szuper az idő, mentek nyaralni, közeleg a házassági évforduló, baromi gyorsan el fog telni ez a pár nap!

Anna: jó lehetett a hétvége a sok babával, jövőre majd Ti is viszitek a Picurt :) Fura lehet látni a változást. Gondolom régebben bulik, italok, stb., most meg már inkább laza családias fíling ;)

Kriszta: most már akkor minden nap ctg, uh? Hú, csodálom, hogy ilyen nyugodt vagy, a körülményekhez képest. Én 28-n szerintem pár toporzékolni fogok a doki előtt, hogy valami ráolvasással indítsa meg a szülést :)
Jó lenne együtt vajúdni-babázni, de amilyen jól elvan Panka is, erre nem sok esély van :) Mire Ti már rég az otthoni környezetben pihengettek, mi még várakozunk.

Holnapi talisoknak hajrá, remélem tudtok találkozni! :)) Mi meg pénteken Cosmoval..?

Csináltam ma pocakfotót, kicsit erotikus, pedig igyekeztem jól elsötétíteni :oops:

Kép
vumenke

Anna: nem hivatalos, csak pocaklakó koráig:) Utána Alíz lesz valószínű.
Kéz-zsibbadás: nekem minden éjjel elzsibbad mindkét kezem és fáj is, az újjaimat alíg tudom behajlítani, be kell őket járatni, nagyon gáz :( állítólag a vizesedéstől van...

Matrac: nekünk itthon kókusz lesz, Balcsin szivacs. A kókusz állítólag jobb és sokkal gyorsabban szárad, ha ki kell mosni. Viszont drágább. Szivacs kb. 3-4 ezer, kókusz 8-12 ezer (60x120-as)
vumenke

Pepianna - mi is kókusz matracot vettünk, ismerősök ajánlották.
Kéz zsibbadás nekem is van, és szintén csak a jobb kezemben. Amikor úgy érzed, hogy a szervezeted igényli, akkor igen is pihenjél. Legalább is nekem ezt mondták az "okos" ismerősök. Tegnap 11 órától délután 4-ig szinte kisebb megszakitásokkal pihiztem, ma meg nagyon birom.

Vumenke - ultrahang talán nem lesz minden nap, de ctg igen. Az nem olyan biztos, hogy már otthon leszünk mire ti bejöttök. Bár most egyre jobban hasog a derekam, és kezd a hasam is fájni.
Az előbb rendeltem cézár salátát, mert már napok óta kívánom, úgy voltam vele, majd holnap hazafele eszünk valahol, de mondom mi van akkor ha már holnap nincs rá lehetőség, így inkább rendeltem. Most ettem meg, fincsi volt, így most már mehetek szülni, apa is most alszik éppen, igaz azért hogy éjjel elmenjen dolgozni, de még a végén máshova megyünk.
Végül is nyugodt vagyok tényleg, itthon vagyok, igaz egy kicsit parázok, de szerintem ez ilyenkor természetes.
Jó a pocakos képed. :)

Lamme - képzeld el megtaláltam a lemezt az újra telepítéshez. Holnap áthivom a haverunkat aki a rendszergazdánk :) és megcsináltatom vele, utána lesz kép.

Cosmo - tuti hogy gyorsabban fog eltelni a következő 76 nap, hiszen itt a nyár, ilyenkor sokkal gyorsabban telnek a napok. :)
toldikrisztina

Sziasztok!

Változás: Holnap csak Niki lesz velem, és anyósom kísér el a párom helyett. Teszek fel azért képet én is, hogy segítsen :)

Vumenke: Gratulálok Bencéhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nekik!! Tényleg jól sikerült a kép sötétítése :D
Kellett néhány mp, mire kivettem belőle valamit :D

Kriszta: Jópofa lehetett ez a liftes szituáció :D Aztán ki tudja? Lehet, hogy tényleg mész még ma :D Van még néhány óra a napból :D

Bettyna: Tényleg milyen vicces lenne, ha szomszéd szülőszobában feküdne Kriszta és Vumenke, a doki meg rohangálna közöttük :D :D

Pepitanna: Amennyit én a horgászáshoz értek, tőlem azt is mondhattad volna, hogy öt perccel ezelőtt fogtál ki egy 60 kg-os harcsát :D:D :oops: Azt mondják, hogy amikor egy kismama elkezd takarítani, főleg, ha ilyen borzasztó fontos dolgot, mint a ventilátor kitisztítása :D, akkor közeleg a szülés, ez egyfajta fészekrakó ösztön :D :wink: Én a kókuszmatracra szavazok. Ma már nem is olyan drágák, mint néhány éve, viszont: légáteresztő, így a baba hason is kap levegőt, nem telepednek meg benne az atkák, egészségesebb a baba gerincének. Mi szivacsmatracot az utazó kiságyba vettünk, de azt ritkán használjuk ugye :D Amire figyelj, hogyha lesz légzésfigyelőtök, akkor nézzétek meg, hogy azt milyen matracvastagságig ajánlják. Kókuszmatracból 5 vagy 6 cm vastagot vegyetek, mert a legújabb ajánlás szerint ezek a legjobbak, a vastag matracot nem ajánlják. Szivacsmatracból pedig inkább a 10-12 cm-t ajánlják.

Viviről: Köszi a jobbulás kívánásokat :) Szerencsére már tényleg jól van, nem volt ma lázas, egy picike hőemelkedése volt este (37,3), de inkább nem jön velünk a dokihoz. Egyrészt a biztonság kedvéért, másrészt, mert nagyon alapos doktornénink van :D , aki ma este felhívott, hogy mi újság van vele. Elmondtam, ő meg mondta, hogy holnap reggel is felhív, hogy az éjszaka hogy telt, és szükség esetén kijön megnézni őt rendelési idő előtt. Mivel 11-től rendel szerdán, így ütközne a két dolog, ezért a párom itthon marad vele és várják a dokinénit, én meg Nikivel és anyóssal megyek a közös dokinkhoz :)

És akkor a kép :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.05.27 12:27-kor.
lamme

Mire megírtam és elküldtem a hsz-t, addigra ott lett még kettő :D

Kriszta: De jó, hogy megtaláltad a lemezt és a rendszergazda :D is megy holnap remélhetőleg :D Abszolút érthető, hogy ideges vagy. A derékfájás és a hasfájás is lehet a szülés megindulásának a jele :wink: Érdekes lehet a betöltött 40. hét izgalma :D Bár lehet, hogy annyiban rosszabb, hogy türelmetlen az ember, hogy tűkön ül, várja, hogy történjen már valami. Fura egy dolog, az biztos :D
lamme

Sziasztok!

Vumenke - Nem semmi kép! Nagyon csini kismami vagy!

Lamme - A rólatok készült kép is szupi! Édesek a csajok!

NA, megyek az optimizmus hívekén nekiállok becsomagolni a bőröndömet...

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok,

vasárnap este megjöttünk Balcsiról, csak azóta még nem bírtam magam utolérni... Annyi mindent írtatok, alig győztem visszaolvasni...

Mindennaposoknak kitartás, már nincs sok! :D:D

Talisoknak sok szerencsét, hogy legyen kis időtök élőben is.

Nálunk Panna annyit fejlődött Balatonon, hogy hihetetlen. Feláll, stabilan, körbekuttyog a járókában, dumál (igen, nem, a heti sláger a diglidigli), és atom mód négykézlábazik. Eddig is tudott, de most mint akinek hajtómű van a fenekében. :)
Balcsin édes volt, három napig nem ment le a fűbe, úgyhogy a leterített takaró körül automata villanypórázként működött a fű, de aztán elmúlt ez a hawaii-os állapot. ;)

Maszat odabent tuti lefordult, mert farfekvésesen nem lehet a tüdőmet és a felsőbb részeimet olyan erősen rúgni, ahogy teszi. Tegnap este voltunk az István, a király-on (kaptunk jegyeket ajándékba), és nagyon jó volt. Az első félórában nem is mozdult, aztán rákezdte a táncra, hát ugrált a hasam, mit mondjak. :D Vicces volt.
Mellesleg kiakadtam, hogy már az utolsó trimeszterben járok, úgy elszállt ez a 6 hónap, hogy szinte észre sem vettem...

Most meg mennem kéne cukorterheléses vérvételre, de aaaanyira úúúútálom, hogy még nem vettem erőt magamon felhívni a dokit. :(

Most rohanok, még mindig folyamatosan mosok, ennyi szennyes a világon nincs... :oops: :roll:

Addig is puszi, mindenkinek kitartás!!!
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Jó reggelt Lányok!

Először is kösz a dícséreteket :oops: pont reggel néztem át a pocakfotóimat, nagyon sokáig alig lehetett látni, hogy babát várok! A december eleji képeken még lapos hasam volt (na jó, egy kis zsírral ;) )

Iszonyú éjszakám volt! :x
Végig ömlött az eső, a szomszéd kutyája megbolondult, úgy ugatott. Már láttam lelki szemeimmel, ahogy fojtogatom... Aztán: iszonyú melegem volt, vergődtem ide-oda, Panka benn tombolt. A legrosszabb mégis a hasfájás volt. Először azt hittem, a pocak. Tapogattam, hogy kemény-e mindenhol, vagy csak ahol mocorog Kisbéka (doki mondta, hogy ha méhösszehúzódás van, az az egész pocin kőkemény. Nekem nem ilyen volt.). Aztán kimentem WC-re és rendesen hasmenésem volt (bocs). Akkor jöttem rá, hogy a délután-este megevett kaják lehet, hogy nem annyira voltak egymással összhangban: du: görögdinnye-szelet, cseresznye. Este: másfél gyulai kolbászos ciabatta camambert sajttal, 1,5%-os xar dobozos tejjel (általában párom szülei tanyájáról kapunk IGAZI tehéntejet, melyet felforralva szoktam inni, szuper fini). Majd kb. 1,5 óra múlva sárgadinnye-szeletek... Brrr. Tuti ezektől lettem olyan rosszul...
Megfogadtam, hogy ma fullra összerakom a kórházas csomagomat (eddig csak nagyjából sikerült), naponta borotválkozom ott lenn, és 2 naponta mosok hajat :) Ugyanis párocskám enyhén kiakadt, amikor közöltem vele, hogy ha indulunk szülni, én ezeket még bizony megcsinálom :)
Szóval ennyi! Ja tegnap kiderült, hogy a kb. 2 hete rendelt cseri színű kiságyat eladták másnak (grrrr), úgyhogy nézhetünk másikat. Cseri színűt nem találtam sajnos (pedig az menne a bútorainkhoz), de egy masszívabb ágyat kinéztem netről és ezt hozzuk el pénteken doki után, végre :) remélem, a 120x60-as méret is azért elég lesz egy ideig... sajna nagyobb most ebben a házban nem fér el.

Kriszta: derékfájás, gyanús :lol: lehet, hogy már benn is vagy? ha nem írsz fél napig, már mindig gyanakszok... :)) természetes, hogy félünk, de ez van, most már muszáj szülni :)) és ha több milliárd nő túlélte, nehogymár mi ne éljük túl!!!

Sógornőm végülis reggel 8-kor került be a szülőszobára (reggel 6-kor szólt, hogy csordogál a magzatvíz). 10-ig előkészítették, onnantól kezdett tágulni, kapott oxitocynt, és fél 1-kor már babázott. EDA-t nem kért. A doki az elején azt mondta, ha viselhető a fájdalom, inkább ad No-Spát (azt is szoktak???), az hatott neki. Aztán mikor bedurvultak a fájások (dél körül), és kért EDA-t, mondta a doki, hogy erre a negyed órára már fölösleges... :lol: Azért nem semmi, milyen könnyű és gyors szülése volt! 2 órával később már ő telefonálta körbe a családot... én is így akarok szülni!!!

Lamme: nem semmi alapos a dokinénitek! Így odafigyel Vivire, pedig gondolom hozzá is elég sok gyerkőc tartozik.
Szuper a fotó, édesek a Kismanók :)

Pannaanya: Panna nem semmi, 1 évesen már beszél, meg ilyen kis turbómanó? :) Mi lesz a következő hónapokban? :)

Csatolok képet a leendő kiságyról: Kép
vumenke

Sziasztok!

Na, megjártuk a kórházat! Ott volt "mindenki" :lol:

Bettyna - örülök, hogy minden rendben és hogy dokink elengedett! Sajnálom, hogy az uh-n rossz "hangulatot" tapasztaltált :? Akkor jó utat és vigyázz magadra!

Krisztina - jó volt látni téged is, hogy valaki ennyire túl a határidőn, ennyire jól nézzen ki! 8) :wink: Köszönöm a tanácsokat, tippeket a borítékkal kapcsolatban! :wink: Remélem minden oké és mihamarabb hallunk rólatok, vagy így,vagy úgy... Megy a drukk! :D

lamme - jó volt veletek is összefutni! Niki élőben is gyönyörű! :lol: Ott, abban a helyzetben, körülményben nem akartam megkérdezni, de minden rendben? Dokink jól viselkedett veled is? 8)

pannaanya - újra üdv itt köztünk és gratula a nagylány érettségéhez! :wink:

vumenke - egy ilyen nap/éjszaka után, próbálj meg napközben is ledőlni! Ja, és gratula a menühöz! :roll: :wink: Bosszantó lehet, ez a kiságy ügy! :evil: Hogy képzelik??? :roll: Ez is tök jól néz ki és ha már benne szunyókál majd a kislányotok, már nem is fog feltűnni a színe! :wink:

Velünk minden oké! Kivételesen tök jó volt az uh-n, mindent részltesen végignéztünk, újra szeméremajkakat láttunk :oops: :lol: Ctg is élmény volt! Bár megint csak az egyik működik, így az időpontok sem voltak pontosak, de csajokkal jól telt az idő! :wink: Sajna, apuci nem tudott velünk jönni, mert este hőemelkedéssel tért haza, így elővigyázatosságból éjjel külön szobában aludtunk és u.ezért nem rángattam ide is magammal. De már jobban van!
Méretei alapján Panni ideális, súlya kb. 2800-2900g. Méhszáj teljesen zárt, doki szerint nagyon jól van odabenn!
Hát ezektől a hírektől a föld fölött lebegek! :oops: :lol: :lol:
Csak apa gyógyuljon meg! :roll:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk a nagy pakolásban! Hál'isten minden ok! Méhszáj teljsen zárt, méretei rendben. Az uh-s nő jó bumburnya volt, még 2 perc és beszólok neki! A doki viszont megint jó fej. Természetesen még mindig nem tudom, hogy fütyis vagy nem, mert zárt lábbal bicskázott a drága, fent voltak a lábai szinte teljesen nyújtava az orránál.
Köszönöm a drukkokat!
Szaladok pakolni, szendvicsnekvalót vásárolni és évzáróra! Ha este már hulla lennék, akkor 1 hét múlva jelentkezem, addig is vigyázzatok magatokra!

Kriszta, Lamme, Pepitanna - :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Hazajöhettem, bár már 1 újnyira nyitva vagyok, doki bácsi úgy megvizsgált, hogy rendesen kikerekedett a szemem. Elnézést kért, mondta hogy ez most nem lesz kellemes de muszály. Holnap viszont 1/2 9-re kell mennem fel a szülőszobára, ott fogják csinálni a ctg-t és csinálnak magzatvízes vizsgálatot, hogy nem e zavaros véletlenül. Hát ettől parázok rendesen, szerintem én már nem fogok kijönni onnan baba nélkül. :) A doki tényleg nagyon jó fej volt ma is, jókat nevetgéltünk megint mig megbeszéltük a vizsgálatokat.

Pepitanna, Sz.bettyna - jó volt veletek találkozni, nagyon jó fej csajok vagytok. Remélem ha lemennek a szülések tényleg össze tudunk hozni egy találkát, ahol mindenki jelen tud lenni.

Sz.bettyna - neked nagyon jó útat kívánok, vigyázzál magatokra. 1 hét múlva találkozunk.

Vumenke - nem semmi éjszakád volt. De legalább kiderült mi okozta a fő bajt, hogy nem tudtál aludni. :)
Azért nem semmi, hogy eladták a lefoglalt kiságyatokat, de amit feltettél az is nagyon jól néz ki.

Pannaanya - Panna nagyon aranyos lehet, ahogy dumálgat, és össze vissza négykézlábazik. :)
toldikrisztina

Kép
toldikrisztina

Lamme- sikerült feltennem képet a szobáról
toldikrisztina

Hahó!

Örülök, hogy jól sikerült a topictali :) ezek szerint volt alkalmtok kicsit beszélgetni?

Wow Pepitanna, jó kis súlyban lesz a te kiscsajod is!! CTG-n mocorgott rendesen?

Betty: vigyázz magadra, csak óvatosan a mászkálásokkal!! És majd feltétlen jelentkezz, ha megjöttél!

Kriszta: remélem, nem lesz rossz a magzatvízvizsgálat (kiderül, van-e haja Eszternek :lol: ) Múltkor röhögött rajtam a doki, amikor riadt szmmel mondtam erre a vizsgálatra, hogy "jajj, az a 20 centis vascső..." erre ő: de csak 2 centi az átmérője :) Hmmm... ok :wink:

Király a babaszoba, nagyon tetszik az a napocskás szőnyeg is!!!Meg a pelenkázó: ezt az ággyal együtt vettétek? Mi merev műa. pelenkázólapot vettünk az ágyra, de a tietek sokkal stabilabbnak tűnik.

Ma átjött anyuék takarítónője. Megcsinált minden olyat, amit én már nem szívesen a pocakom miatt. Abakot pucolt, vele együtt redőnyt, ablakkeretet, összes ajtót, sütőt, csempéket, WC-t, zuhanyzót... 4 órát volt itt és 4000-t kért, pedig anyu szerint 800 Ft-os óradíjban van (sztm még az is k. sok!!). Na mindegy, úgyse hívom máskor, de most jól jött a segítség.

Hívott egyik kolléganőm is. Ma volt a nagy havi értekzlet, főnök lecseszte az egész bagázst... még jó, hogy nem voltam ott. Ja meg közölte, hogy "Livi eltávozott közülünk. Áldott állapotban".... egyik (pasi) kollégám megjegyezte, hogy "Bocs, de nem halt meg...!"

Fasza.... jól esett hallani.

Na most lépünk pizzázni (nem híztam eleget :P ), írjatok :)
vumenke

Sziasztok!

Pannaanya: Welcome back :D Szuper, hogy mennyit ügyesedett, okosodott Panna ezalatt a néhány nap alatt!! Ez a fű=kerítés dolog Vivinél is volt :D Olyan vicces :D Örülök, hogy a pocaklakó is jól van :D Van ízlése, hogy tetszett neki az István, a király :D

Vumenke: Jobban vagy már? Nem csoda, hogy rosszul voltál ezektől a kajáktól :D Irigyellek az igazi házi tehéntejért!! Olyan fincsi :D A kiságy ügy elég bosszantó :evil: Mi hasonlóan jártunk, hogy kinéztünk egy natúr színűt, de nem volt, és kb. 4 hetet kellett volna várni rá. Nekem meg lebegett a fejem felett, hogy be kell feküdnöm a kórházba, így necces lett volna, ha kivárjuk a 4 hetet, ami ugye simán lehetett volna több is. Úgyhogy megvettünk egy másik színűt, és végül itthon, ahogy a párom összeszerelte, rájöttünk, hogy sokkal jobban megy a szobához, a bútorokhoz, és úgy maga sokkal szebb, mint a natúr, és tök boldogak voltunk, hogy így alakult :D Remélem ti is hasonlóan fogtok majd érezni :wink: Nagyon szép amúgy a kiságy, amit kinéztetek :wink: Sógórnődnek tényleg gyors szülése volt!!! :wink: Főnököd beszólása :shock: Még jó, hogy egyik kollegád letisztázta :D Jó, hogy a nőci ennyi-mindent megcsinált helyetted. Mondjuk az elég gáz, hogy így "felemelte" az óradíját....

Pepitanna, Bettyna: Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk, kár, hogy nem volt idő tovább beszélgetni :( De a semminél ez is több, sokkal másabb, hogy archoz tudom kötni a hsz-eket :) Sajnálom, hogy Krisztával már nem találkoztam :(

Pepitanna: Nagyszerű, hogy minden rendben volt az uh-n és a ctg-n is :wink: Szóval akkor tuti, hogy lányka van a pocakodban :D Párodnak jobbulást!

Bettyna: Ki volt az uh-s nő? :shock: Nem az a Mészárosné vagy Mécsné vagy valami M-betűs -né? Ha igen, akkor nem csodálom, hogy kiakadtál rá. Nálam kétszer csinált uh-t, eléggé lufi fejjel jöttem ki mindkétszer.... Az a nő szerintem nem is orvos..... Jó utat nektek és vigyázz magadra nagyon!!!

Kriszta: Izgalmas napnak nézel elébe holnap :wink: :D Gyönyörű lett Eszter szobája!!!!! Biztos nagyon jól fogja érezni itt magát!! Köszi, hogy feltetted a képet!! Olyan jófej a doki, hogy elnézést kér, ha fájdalmas vizsgálatot csinál :D Nikinél nekem is volt egy ilyen alkalom, amikor biztos akart lenni, hogy tényleg a magzatvíz szivárog :)

Vivikém pedig szerencsére teljesen egészséges :D Dokinéni végül nem is jött ki, telefonon egyeztettünk, és gyógyultnak nyilvánította :D És tényleg, ma olyan kis eleven volt, mint szokott :D Láza nuku :D[/b]
lamme

Lamme- örülök, hogy Vivi meggyógyult. :) Tényleg kár hogy nem tudtunk találkozni, de ami késik az nem múlik.

Csajok szurkoljatok holnapra, most tényleg nagyon parázok a holnapi vizsgálat miatt. Ma este már többször eltörött a mécses, próbálok nyugodt lenni Eszter miatt, de közben tiszta ideg vagyok. Ráadásul mióta hazajöttünk, nem is vagyok nagyon toppon, eléggé fura érzés van a hasamban, meg az egész testemben, és a a tisztasági betétemen is egy kicsit rózsaszines folt van. Most már tényleg nagyon félek, csak az lebeg előttem hogy 13 évig vártunk Eszterre, és most már csak nagyon picike választ el hogy találkozzunk vele. Ez viszont olyan jó érzés. Na megpróbálok aludni, lehet hogy holnap hosszú napunk lesz, drukkoljatok.
toldikrisztina

Tyűűű Kriszta! Teljesen értem az érzéseidet...
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok holnapra és az előtetek álló napokhoz! Már nagyon sok az előjel!
Ha Eszter látja ezt a gyönyörű kis szobát, akkor már biztos siet :wink: Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
pepitanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?