Most, hogy végre kikapcsoltam a gyeröket, én is ideértem. Valaki? Valahol errefelé?
Büdös kölke megszokta, hogy apája hazajön 6 körül, onnan kezdve le se teszi, rajta alszik 9-ig. Ezt várta volna tőlem is, de valahogy nem tetszettem neki, így ezidő alatt kiabált és sírt felváltva, aztán 9 előtt 10 perccel elaludt volna, ha hagyom, de inkább megetettem és letettem az alvós ágyába. Sikerrel!!!!
Andi, lehetne, hogy minden dagiérzetes anya kapna valami fitness smileyt és le van tudva a sportolás?
Betti, én se bírom megjegyezni, hogy miket akarok írni, de egy barátnőm azt mondta, hogy a kisgyerekes anyák egy különös tudatállapotban vannak, szerintem ez is ennek tudható be.
Nóra, gonoszkodunk, rosszmájúskodunk? Jászberény, meg másfél oldal? Fogadjunk, hogy még ki se takarítottál rendesen az új házban, de azért jösz ide szórakozni!
Suttogó (ez egy könyv) szerint jól tele kell zabáltatni a gyerkőt este, aztán ha biztos vagy benne, hogy nem az éhség miatt sír, akkor simi, cumi, megnyugtatás ágyában. Jó erőt és egészséget hozzá
Meg dokinénim azt is mondta, hogy most kezdenek el kóstolgatni minket, hogy mit lehet és mit nem, ezért ha rossz irányba változnak mostanság, akkor nem szabad engedni nekik. Ja! Biztos könnyű lesz
Nesó, írtad, talán a másikon, hogy hasrafordulva ki kellene húznia a kezét maga alól. Hogy van ez pontosan? Mert Zsom nem
Ellenben visszafordul hanyattba, ez is valami, nem?