Sziasztok!
Pannaanya: Welcome back
Szuper, hogy mennyit ügyesedett, okosodott Panna ezalatt a néhány nap alatt!! Ez a fű=kerítés dolog Vivinél is volt
Olyan vicces
Örülök, hogy a pocaklakó is jól van
Van ízlése, hogy tetszett neki az István, a király
Vumenke: Jobban vagy már? Nem csoda, hogy rosszul voltál ezektől a kajáktól
Irigyellek az igazi házi tehéntejért!! Olyan fincsi
A kiságy ügy elég bosszantó
Mi hasonlóan jártunk, hogy kinéztünk egy natúr színűt, de nem volt, és kb. 4 hetet kellett volna várni rá. Nekem meg lebegett a fejem felett, hogy be kell feküdnöm a kórházba, így necces lett volna, ha kivárjuk a 4 hetet, ami ugye simán lehetett volna több is. Úgyhogy megvettünk egy másik színűt, és végül itthon, ahogy a párom összeszerelte, rájöttünk, hogy sokkal jobban megy a szobához, a bútorokhoz, és úgy maga sokkal szebb, mint a natúr, és tök boldogak voltunk, hogy így alakult
Remélem ti is hasonlóan fogtok majd érezni
Nagyon szép amúgy a kiságy, amit kinéztetek
Sógórnődnek tényleg gyors szülése volt!!!
Főnököd beszólása
Még jó, hogy egyik kollegád letisztázta
Jó, hogy a nőci ennyi-mindent megcsinált helyetted. Mondjuk az elég gáz, hogy így "felemelte" az óradíját....
Pepitanna, Bettyna: Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk, kár, hogy nem volt idő tovább beszélgetni
De a semminél ez is több, sokkal másabb, hogy archoz tudom kötni a hsz-eket
Sajnálom, hogy
Krisztával már nem találkoztam
Pepitanna: Nagyszerű, hogy minden rendben volt az uh-n és a ctg-n is
Szóval akkor tuti, hogy lányka van a pocakodban
Párodnak jobbulást!
Bettyna: Ki volt az uh-s nő?
Nem az a Mészárosné vagy Mécsné vagy valami M-betűs -né? Ha igen, akkor nem csodálom, hogy kiakadtál rá. Nálam kétszer csinált uh-t, eléggé lufi fejjel jöttem ki mindkétszer.... Az a nő szerintem nem is orvos..... Jó utat nektek és vigyázz magadra nagyon!!!
Kriszta: Izgalmas napnak nézel elébe holnap
Gyönyörű lett Eszter szobája!!!!! Biztos nagyon jól fogja érezni itt magát!! Köszi, hogy feltetted a képet!! Olyan jófej a doki, hogy elnézést kér, ha fájdalmas vizsgálatot csinál
Nikinél nekem is volt egy ilyen alkalom, amikor biztos akart lenni, hogy tényleg a magzatvíz szivárog
Vivikém pedig szerencsére teljesen egészséges
Dokinéni végül nem is jött ki, telefonon egyeztettünk, és gyógyultnak nyilvánította
És tényleg, ma olyan kis eleven volt, mint szokott
Láza nuku
[/b]