Nesó, Marci nagyon ügyi!!! Patrik ezt a mutatványt se régóta tudja.
Csokimacs, most látom, hogy itt jártál. Mi is pusziljuk Fanni pociját!
Ildi, Patrik is többször felsír álmában. Újszülött korában az alvás fele ilyen volt, hogy nyöszörgött felsírt, most már nem annyit szerencsére. Védőnő azt mondta, hogy ez az aktív alvási szakasz, minden emberre jellemző, csak mi nem sírunk. De ugyanolyan, amikor mosolyog álmában, gondolom az is előfordul.
Kinga, te negyon elővigyázatos vagy, bejelentkezel oda is... persze én is megteszem, csak tényleg még itt se tudok itt lenni sokszor napközben
Ildi egy kis túrótortát én is ennék
Nóra, pusziljuk Andris lábacskáját a holnapi oltás után!
Viki, ne legyél már magad alatt, mindenki mondja, hogy rámfért pár kiló, de azért lenne mit alakítani magamon
Majd tornázunk online, hamár nem kell szoptatni
Minke, akkor te vagy a babaszobán is a Minke?
Párodról: lehet addig jó neked, amíg nem tudott mit csinált a doki
nekem nagyon szar... koszmó: napjában többször beolajoztam Patrik buksiját, egy pelust mindig aláraktam, akárhol feküdt, 2 nap alatt szépen felázott. Este fürcsi után azért hajkefével kicsit erősebben megvésültem.
Ildi, még nekem sincs jogsim, de nehezen tudom elszánni magamat
Nálunk Patrik haja hullik erőteljesen
Az enyém még nem, de szedek Elevitet, vasat is. De szerintem ilyenkor a hormonok dolgoznak nem?
Kati, Patrik is ilyen kis mohó, és akár mikor jut cicihez, nem hagy benne semmit, aztán utána sokat bukik...
Viki, szerintem ne aggódj Zsom miatt, szép baba, és nem kell mindig sokat hízni, van amikor visszafogják magukat.
Nesó, mostánaban Patrik se alszik el az esti szopi után, még félóra játék jön, aztán el kell altatni, amikor kezdődik a nyügi, illetve megmutatja mikor álmos... mostanában lókezdte ilyenkor dörhölni a szemét.
Na képzeljétek, én itt irogatok, Patrik meg elaludt
Végre!!!