Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Megint nagyon régen voltam :oops:
Erika!Gratulálok a kisbabádhoz :P
Mindenkinek utólag boldog,név és szülinapot!!
Szombathelyen van valami mesepark vagy valami ilyesmi.Valamelyiktek hallott már róla?Érdemes elmenni oda?

KépKép
kola2

Hello!

Bocsi,hogy nem jutotta el hozzátok,de alig volt időm ebben az egy hétben kész téboly mikor haza megye,de 2 vagy 3-hét múlva megint megyünk akkor bepótolunk mindent!

Kiszti!Igen nagyon fini volt,mert olyan töltelékkel kértem amit Levi szeret(domino),de legközelebb a 12 szeleteset fogom kérni,mert ez nagyon sok volt!
A tiétek milyen ízű volt?Nagyon szupi a szemüveged!
Hová mentek nyaralni?

Reni!Kitartás a nagy meleget legalább megúszod!

Viol!Petőházán voltunk fürdeni tök jó volt nagyon tetszik ahogy megcsinálták a gyerekmedencét!Majd talán lejutunk legközelebb Hegykőre is!

kola!Boldog szülinapot a nagylánynak!

Kép
dzsezmin

ábizsani ti hová mentek nyaralni?

Kép
dzsezmin

Gabo!Köszi szépen Virág nevébe :DIgaz már május 15-én volt :P

KépKép
kola2

Gabó! Mi Horvátországba, Zsanették meg Olaszországba. Csak pont egy időpontban megyünk. :-)
Remélem jó időnk lesz!!!

KépKép
KépKép
mirama

Hello!!

Cajok, én képekben (is) mesélek.
Gyereknapi képek, illetve szombaton voltunk ovis (!) kertipartin. Felvették Dorkát az oviba, és már kaptunk meghívót az idei évzáró bulira! :) Dodóm is zenélt, olyan ügyes volt! Megmondta neki a pasi mit hogyan, ő meg csinálta. Ő volt a legkissebb! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Volt sütés-főzés, tombola, ugrálóvár, arcfestés, társasjátékok, stb. 2 db tombolából nyertünk is egyet, nem számok voltak, hanem jelek-képek-minták. Én a lombosfát kutattam ki, és azzal nyertünk! Az lesz Dorka jele, szerencsét hozott! :D

Cajok, ezek a szemüvegek!! :) Csinik!

Reni,
ne izgulj, ezen a nyáron is fogsz te még úgy kinézni, mint a tavalyi képen! ;)

KépKép
viol81

Gabó,
várunk! Itt is jó a víz!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kriszta!

A masik is nagyon tetszik, nekünk ez a modell nem volt. A Zsoltinal vetted? Es ez igaz, hogy a legjobb lencseje tenyleg az Oakleynak van. Nekem nem csuszik, menj vissza az optikaba es majd rendesen beallitjak Neked.

Viol!

Na jo lenne igy kinezni,iden nyaron is, de ez csak valoszinü alom marad. Sikerült 17 kg-ot hiznom, bar egy nagy resze szerencsere viz. Ami gondolom a szüles utan hamar lemegy.

Csajok!

Akinek ket babaja van, hogy volt a 2-nal a szüles. Lehet valamit arra alapozni, ha multkor 4 nappal korabban született akkor most is picit korabban jön? Hogy volt NALATOK???

Gabo!

Igen, ez tenyleg tök jo, hogy az egesz nyaron nem kell itt nagy pocakkal lennem. Mar olyan türelmetlen vagyok, ugy szeretnek tul lenni a szülesen. :roll:

Kép
Kép
reni76

Viol!

Szuperek a kepek. Annyira kis vidam csajszi.
A heten mi is voltunk oviba, Lara majd jövöre kezdi februarban. Most csak a szülöknek volt egy este ahol a vezetö ovonö beszelt es megmutattak az ovit.
Itt teljesen mashogy van az egesz. Nem csak egy idös gyerekkel van egy csoportban peldaul, hanem nagyobbak is. Es igazabol barmelyik csoporthoz mehet jatszani. Persze a fö foglalkozasokon a sajat csoportjaban kell maradni. Es a havi dij is kicsit magasabb mint otthon. 73 Eurotol-93 Euroig! Attol függöen, hogy milyen idökben van ott. Ebben az arban, CSAK tea es almale van benn, tizorait mindenki maga viszi es ebedelni sem lehet ott. Delben minden gyerek haza kell, hogy menjen es du. lehet öket viszzavinni. Ha akarod persze. Ti mennyit fizettek egy honapban?
[/img]

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni! Igen, a Zsoltinál vettem. :-)
Nekem Mira 8 nappal késöbb született a kiírtnál, Noel 2 nappal késöbb. Pedig azt éreztem Noel elöbb meglesz, de nem.
Szerintem nem lehet adni az előző szülésre.
Nekünk átszámítva kb. 18 euro egy hónap, tízórai, ebéd, uzsi. Ez magánovi vagy egy teljesen sima ovi? Mekkora különbségek vannak, jó, persze a fizetés is magasabb ott.

Viol! De édes Dorka az oviban! Kis minike ott. Noel is ilyen lesz, olyan alacsony, minden ovistársa magasabb lesz. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Reni

nekünk pontosan 216 ft egy napra az ovi.Tízórai,ebéd,uzsi,és víz! :D
Akkor olcsók vagyunk:)
Az első szülésem a 38.héten volt,a második pedig a 39.héten.Szal előbb jött mindkettő.
Én akikkel beszéltem,és ez téma volt,ált.ugyanugy történik az indulás.Szal aki ráhuzott az elsővel a következővel is(van amelyik 4 szüléssel igy is volt :shock: !!)

Kólazsani

szia!
Régen hallottunk felőletek! :shock: :wink:
A Réka volt ott Sz.helyen anno.Az egy szuper játszótér,nagyon jó játékokkal.Minden korosztály megtalálja a kedvére valót.Menjetek,tuti jó lesz!!
Amugy jól vagytok?
Hol melózol?
Priviben is irhatsz!! :wink:

Viol

Ovis csajszid lesz,IStenem.Most született.... :shock:
És ahogy látom hamar be fog illeszkedni!! :wink:
Vendég

jah, cajok, de az ért az ovi még egy év. április vége előtt úgysem mehet. és ott van még a szobatisztaság... :roll:

reni,
én még nem tudok árakat, de sztem itt sem olyan magas. németországban hozzánk képest minden magas... :roll: :P
az a 17 meg tényleg hamar lemegy ám! lara után is gyorsan fogytál nem? meg sztem akinek amúgy is olyan alkata van, könnyű.
visszatérve a kinti rendszerre... ha délben haza kell hozni, hol az ovi lényege? vagy mindenki haza tud ugrani ebédidőben? na de gondolom senkinek nem olyan hosszú az ebédideje, hogy a gyereket még megeteti, elaltatja, aztán megvárja míg felébred és még vissza is viszi... hogy van ez??

erika,
jah, elég jól elvolt. de még inkább nem a többiekkel, csak egyedül, talált vmi játékot és azzal elvolt. a zenélés különleges volt. :P

kriszti,
remélem azért még nől picit dorka. de ha ekkora marad az sem baj. mondjuk tényleg korban is ő volt akkor és ott a legkisebb, a többiek már járnak oviba.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kriszta!

Nem maganovi, egy teljesen sima allami ovoda.

Viol!

Valoszinü Lara csak de. lesz oviba vagy esetleg du. Attol függ, hogy fogok majd dolgozni. Max. 13.30-ig lehet a gyerek delelött az oviba utanna el kell hoznod es du. mar nem is viheted vissza, ha ilyen sokaig marad. Normal esetben 8-12-ig van ovi es utanna 13.30-16.30-ig! Ök nem alszanak mar ott, es itt ha a gyerek nem szobatiszta az sem gond. Viheted ugy is.
Laraval is hiztam 17 kg-ot es igaz hamar leadtam azt is. Remelem sikerül megint. Mar be is jelentkeztem a vedönöhöz tornara, de csak szeptemberben indul. Addig igyekszem itthon csinalni.
Csajok!

Köszi a valaszokat. Ma megint voltak elöfajasaim de most minden okes. Egyszer csak beindul igazibol! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

Reni,
nekem mindhárom más volt. 39, 37 és 36 hét :roll:
Másképp is indultak, a harmadik volt a leghosszabb, a második gyors volt.
Már itthon is alig van olyan ovi ahol ne vegyescsoport lenne. És olyan is egyre kevesebb ahol a kistesós anyuka gyereke ott aludhat.
Mindjárt babázol!!!!! :wink:

Viol,
tavaly és azelőtt a mi ovinkban is ez a fickó muzsikált a gyereknapon.
Már elfelejtettem a nevét, de van egy honlapja ahová felteszi mindig az előadása képeit.

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
wirág&

Kola!

Most olvastam a kérdésed. Gondolom a Kalandvárosra gondolsz. Mi már jártunk ott többször is. Tulajdonképpen egy nagyobb, zárt, gondozott játszóteret képzelj el, különféle mászókákkal, csúszdákkal, hintákkal, homokozós, vizes dolgokkal, meg egy csomó ilyesmi. :lol: Annyira azért nem nagy, de legalább szép, tiszta és rendezett a környezet. Nálunk a gyerekek nagyon szeretik. :wink: :)

Gyöngyi

Kép
wirág&

Khmm! Már megint én! :oops:

Basszus csajok ilyet én még nem láttam! Ekkora eső! Nálunk a frissen felújított lépcsőházba patakokban folyt be a víz az ablaküvegek mellett. Jó kis felújítás, mi? :evil: :evil: :evil:
Mindezt félretéve, szerencse hogy épp itthon voltunk, én nagyon féltem :oops: :roll: , Adél szerencsére átaludta az egészet.
És ti mit csináltatok épp?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Andi,
igen, megvan az oldal címe, mert kaptunk tőle matricát :P sőőőt, megígértem neki, hogy küldök képeket... :roll: de még nem tettem meg... :oops:

Itt Hegykőn is vegyes csoportok vannak/lesznek!

Gyöngyi,
nagyon szép a vonalzód!! :)

KépKép
viol81

GYöngyi

csatlakozom,szép a vonalzód,és aranyos a katica is!! :wink:
Én épp az egyik nénimnél voltam.Az Újteleki utcában.Az utcán folyt a víz,mintha patak lenne ott....Durva volt.CSurom vizesen mentem a köv. nénimhez.Gáz volt nagyon!!Jobb lett volna hazamenni a francba! :evil:
Vendég

Köszi! :lol: Már hetekkel ezelőtt igényeltem, de még csak most küldték.
Huhh Erika, remélhetőleg nem lesz belőle megfázás. Az ablakból én csak annyit láttam hogy emberek teljesen elázva szaladnak mindenfelé. Nem mindennapi zuhé volt, az biztos. :roll:

Csajok, most már nálunk is az ovik 70-80%a vegyes életkorú csoportokkal működnek.
Reni! Légyszi írj erről egy kicsit bővebben, mert nagyon-nagyon érdekelne. :wink: :) Lehet hogy félreértelmeztem amit írtál. :? Itt megvalósíthatatlannak tartanám, hogy a szülő elhozza, majd visszavigye a gyerkőcöt az oviba. Hiszen ha ebédszünetben elrohanna érte, mire összepakolná, addigra loholhatna is vissza a melóhelyére, mert lejárt az ebédszünet. :roll: Vagy félreértelmeztem? Persze arra talán minden másképp van. Nem rohannak annyira az emberek. :? Itt egy kis szemléletváltásra nagy szükség volna. :roll:

Szép Éjszakát Mindenkinek! :)

Kép
wirág&

Sziasztok!én csak érdeklődni szeretnék Dr. Karazma Farsid után. Úgy hallottam jó doki,de szeretném kikérni a véleményetek (aki ismeri) Még nem készülök babavállalásra (talán pár éven belül),de szeretnék dokit váltani,mert akihez eddig jártam nincs a kórházba és hát az úgy nem túl előnyös. Gondoltam itt biztos tudtok nekem segíteni.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!!
judy0413

Sziasztok!

Wirag!

Hogy hogyan müködik azoknal a szülöknel akik egesz nap dolgoznak fogalmam sincs. En egyenlöre nem tervezem, hogy egesz nap melozni menjek, a legtöbb anya itt ugynevezett 400 euros fizetesen van es igy mar megoldhato. Ez kb. 2 vagy 3-szori melo egy heten 4vagy 5 oras munkaidövel. Persze nem mindenki, ott muszaly a nagyiknak vagy valaki masnak beugrani. Passz! :shock:
Az ebedszünetet nem ertetted felre, tenyleg igy van 12 es 13.30 között nincs ovi. Vagyis ügyelet van azoknak akik 13.30-ig otthagyjak a gyereket, de ök mar nem vihetik viszza du.

Szep Napot!

Kép
Kép
reni76

Reni!

Ahha! :) Ilyen esetben akkor nekem mindenképp jobbnak tűnik, mint az itthoni rendszer.Hiszen a gyerek több időt tölt otthon a szülővel, ugyanakkor meg megkapja a korosztályának megfelelő fejlesztést is és eleget van gyerektársaságban. :) Ez így nagyon jó. Magyarországon azonban tényleg megvalósíthatatlan. Sajna...

Judy0413!
Kényes kérdést tettél fel, konkrétan egy orvosról. Szerintem indulj ki abból, hogy alapvetően nincs nagy különbség a dokik közt. Mindegyik a legjobb tudása szerint teszi a dolgát, szerintem. Biztos nem döntesz rosszul. :wink:
Azt had kérdezzem meg, hogy milyen módon találtál rá az oldalra? :oops: Csak egy kicsit kíváncsi vagyok, bocsi. :oops: :lol:

Kép
wirág&

Sziasztok !

Már megint régen voltam, látom nincs is nagy mozgás ,de nincs időm sok a kertbe a munka főleg most az esők után csak úgy nől a gaz.
Szombathelyen hol van ez a játszi amiről írtatok?

Reni, hogy vagy egybe vagy még ?

Na megyek is ,mert megyünk Sopronba Alexandrával csavarogni.

Szép napot !

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!

Ezt találtam róla:

http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/1/1/14

Honlapja nincs, de itt mindent leínak róla. Ha tudod merre van Szombathelyen a strand, akkor könnyen odataláltok, mert ott van mellette. :wink: :D

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Zilia!

Meg egybe! Lara 4 nappal elöbb született, ha most igy lenne. Ma ejjel indulnank..... :)

Szep napot Mindenkinek!
Reni

Kép
Kép
reni76

Reni, kitartás épp elöbb értdeklődtem utánnad apukádnál.Kitartás , hogy érzed fogtok indulni az éjjel?Én pl. 4 napot ráhuztam Alexandrával.

Többiek merre vagytok ?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Mi állandóan megyünk :? , a kisasszony nem hajlandó itthon megülni :lol: . A héten megcsináltam a gyerekszobát: minden játékot szépen elrámoltam a nagyszobából, csinosan kitettem neki a polcaira, szép szőnyege van, összeraktam a szivacsos szőnyegét, rajzis asztal és kis szék van. Erre hozzá se nyúl szinte semmihez :shock: . Ha játszani akar, kihoz egy! játékot, elbíbelődik vele. Eddig tiszta káosz volt a lakás, mozdulni se lehetett a játékoktól. Most rend van, de mindig csavarogni kell... Tiszta négerek vagyunk már, úgy megsütött minket a nap. Ha esik, akkor vendégségbe kell menni vagy fogadni vendéget.
És Kincső 3 napja teljesen önállóan eszik :lol: , olyan édesen büszke magára. A villa eddig is jól ment, de valahogy ráérzett a kanálra. És nem maszatol. nem borogat: koncentrál és eszik szépen.
És kukamánia van: ami szemét, az csak ő dobhatja ki itthon, séta közben... Ma jól ki is fertőtlenítettem az itthoni kukát, környékét, már a kisasszony is használja :lol: :lol: :lol:

Reni- szorítok!!! :lol: :lol: :lol: (Kálmán is, érdeklődik ám mindig utánad :wink: .)

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Zilia!

Nem mentünk! Tök jol vagyok. Szerdan TELI HOLD! :D :D
Allitolag az is segit! :)

Aniko!

Ügyes Kincsö, hogy mar szepen önalloan eszik az igazabol nalunk is hamar ment, de most allandoan jatszik az asztalnal, valahogy nem bir nyugodtan enni, ha nem akar többet enni, azt mondja, hogy faj a hasa nem ker többet.
Üdv Kalmannak!

Kepzeljetek az agyaban valo alvas szuperul müködik, szinte mondhatom azt hogy 95%-ban minden ejszakat vegigalszik. Ha fel is ebred, csak egy pillanatra kell bemenni hozza es alszik is szepen tovabb. Ez olyan jo, de majd nemsokara kezdödik elöröl! :? :shock: :) Mar csak ez a szobatisztasag dolog müködjön es tök jo lesz.

Szep Napot Mindenkinek!
Reni

Kép
Kép
reni76

Anikó, Kincső nagyon ügyi.Szerintem majd megszokja, hogy a játékai a szobájában vannak és akkor majd játszik velük.

Reni,sokat gondolok rád szorítok, hogy a teli hold segítsen. Lara nagyon ügyi alvás ügyileg.Szobatisztasággal, hogy álltok?

Mi ma ünnepeltük Alexandra szülinapját nagyon örült az ajándékainak még most is fent van és mosogat a mososgatógéppel, de talán sikerül rávenni, hogy mostmár ideje aludni.

Rik, Viol merre vagytok???

Megyek is mindenkinek jó éjszakát!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!!

ALEXANDRÁNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Reni

Drukkolok,és ügyes legyél!!! :wink: 8)
De jó és megtudjuk a pici nevét is!!! :lol:

Anikó

nagyon ügyi Kincső!!
A szemétgyűjtés nálunk már csak a játszótéren működik(itthon észre se veszi :? )

GYöngyi

hol tartotok felújitásban??
Mi ép nagy festésben vagyunk.Minden helységet átfestünk.Rumliban van az egész lakás. :x
Vendég

hello-hello, megvagyunk mi is, csak dolgozgatok, aztán meg itthon vár a drága gyerekem :P meg a házimunka :?

reni,
én is nagyon drukkolok, valaki írjon ám majd nekünk!!!!

Alexandrának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!

tényleg, ki hogy áll szobatisztasággal??

KépKép
viol81

Sziasztok!

Alexandrának boldog szülinapot kívánunk!

Viol- mi bele se kezdünk egyenlőre :? . Élénk tiltakozás és birkózás van még peluscserekor :evil: :evil: . De én a bilit ugrani szeretném, olyan helyes lépcsős szűkítővel kacérkodom :roll: (Mármint Kincső részére :lol: :lol: :lol: )

Anikó

Kép[/url]
quito

Mama, miért sírsz? – kérdezi a kisfiú az édesanyját:
Mert nő vagyok – válaszolta az asszony.
Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
És ezt soha nem is fogod megérteni,-válaszolta gyermekét átölelve az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
Minden nő ok nélkül sír. – Ez volt minden, amit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:
Mond Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt megteremtettem, valami különlegeset alkottam.
Olyan erősé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis olyan gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, mikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha gyermeke őt mélyen megbántotta.
Oly erőt adtam neki, mellyel férjét minden hibáival együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon a férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja, egy jó férj soha nem sérti meg a felességét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy sziklaszilárdan férje mellett áll-e?
És könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod fiam: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.

EGY NŐ SZÉPSÉGÉT A SZEMEIBEN ISMERED FEL,MERT EZ A SZIVE KAPUJA,AHOL A SZERETET LAKOZIK!
HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET!

KépKép
viol81

VIOL

HÁT EZ AZ IGAZSÁG..... :lol: 8)

ANIKÓ

IGÉRT PACIS KÉP: Kép

ÉS EGY A FERTŐI KIRÁNDULÁSROL(ANYUMMAL VOLT) Kép

ÉS EGY RÉKA LOVAS:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Alexandrának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!
Kép

Rik,
fűtésszerelés kész, még nyomáspróba, aztán utána festés itt is. Ti már túl vagytok rajt?
Szépek a nagylányok! :lol:

Viol,
ezt olyan jó volt olvasni. :oops: :) Olyan szép. :)
Tegnap úgyis felhergelt egy cikk, amit a babaszobán találtam. Majd bemásolom a linket. :evil: Olyan hm.. lények vannak.

Képzeljétek tegnap megszületett Adél keresztszüleinek a kislánya. :lol: Viviennek hívják és éppen az apukája születésnapján érkezett. Milyen szép szülinapi ajándék, igaz? :wink: :lol:

Szép Napot! Gyöngyi

Kép
wirág&

Itt a link:

http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Még csak vitázni sincs értelme róla, mert hát ez egyértelmű butaság... :evil: :evil: :evil:

Ez az internet, válogatás nélkül jön át rajt minden.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Szia Gyöngyi!

Én olvastam ezt a cikket. Bevallom, néhol egyetértek vele (a stílussal semmiképp nem). De az az igazság, hogy ahhoz, hogy egy anya visszamenjen dolgozni, az kellene, hogy visszavegyék, legyen elég bölcsi-ovi, meg lehessen élni esetleg a részmunkaidőből is.. pl. Meg hogy másképpen gondoljanak ránk az emberek. Mert mostanában naplopóknak és az állam nyakán élőknek gondolják a kismamákat. De mit is várjuk egy olyan parlamenttől, amelyben férfiak ülnek, akiknek semmi fogalmuk nincs arról, hogy milyen 24 órázni egy gyerek mellett... Szerintem több nő kellene oda, és a férfiakat is kötelezni egy kis gyeses (vagy legalábbis otthontöltendő babamelletti) időre!

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszönöm szépen a köszöntéseket Alexandra nevében is.Majd teszek fel képeket is.

Zília

Kép
kertész ákosné

Anikó!

Képzeld el mi lesz majd akkor, ha 2010-től tényleg módosítják a törvényeket. Rengeteg munkanélküli anyuka és sok-sok gyerkőc, akiknek nem lesz helyük a bölcsiben, vagy az oviban. :evil: Csak remélni tudom hogy nem így lesz...

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi, ezért írtam: nemcsak a gyes-időt kell csökkenteni, egy csomó vonzata van a dolognak... Nem azt írtam, hogy jó, amit kitaláltak, hanem azt, hogy megint csak belekaptak, felreppentettek vmit átgondolatlanul...Talán jó is, hogy ennyi vita, és cikk születik ebből. A részleteket is át kellene rágniuk az okosaknak ott a magasban :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Ma voltam dokinal a baba most mar lennt van a medenceben, de különös jele nincs, hogy ki is akarjon jönni. Telihold ide vagy oda! :roll:
Most aztan jarhatok 2 naponta dokihoz, ha csak .....

Zilia!

Alexandranak en is nagyon boldog szülinapot kivanok! Szobatisztasag ügyben annyit tudok irni, hogy valoszinü rajtam is mulik, hogy meg nem mondja meg. Mert ha nincs rajt Pampers alltalaban 80-90%-ban szol vagy raül a bilire, de ha van rajt pelus nem foglalkozik vele. Majd az anyu jön 2,5 het mulva, majd ö leszoktatja rola. :) Legalabb is ez az ö elkepzelese. Többször kellene levennem rola a pelust, de valahogy a lakasban nem teszem csak kinnt ha jo idö van. :oops: :oops:

Rik!

Nagyon szepek a lanyaid! Ök is imadnak lovagolni????

Kép
Kép
reni76

Reni

ahogy láttam,hogy a Tied az utolsó hozzászolás arra gondoltam,hogy bizti valaki irt a nevedben,hogy megszültél :lol: Hát nem jött be... :roll:
Továbbra is drukkolok!!!!Már készül akkor kifele!!! :wink:
Igen,nagyon szeretik a lovakat,le se lehetne szedni őket róluk... :D
Én a pelust januárban vettem le Petrusrol,és a lakásban.Persze nem kioktatáésnak irtam Neked,tudom,hogy már az í"állapotod miatt"sem erőleteted a leszokást!(nehogy félre értsd) Szerintem ha nagyon érett lenne a pelusra akkor nem türné hogy visszatedd. :shock: :D De ügyeskedik és ez a lényeg!!!!
Vendég

Sziasztok csajok !

Kicsit pletyózok remélem Reni nem haragszik meg érte.Éjjel megszülettett a kislánya,de többet nem tudok, mert anyukája csak a férjemnek kiabálta be az udvarra majd átmegyek hozzá és megkérdezem a részleteket is és jelentkezem.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi

Reni,
gratulálunk!!!!!!!!!!
Sok boldogságot kívánunk a kis Csöppséghez!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Erika,
szépek a lányaid!!!!!

KépKép
viol81

Reni,
mi is sok szerettel gratulálunk!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Mar itthon vagyunk. :)
De most csak gyorsan jelentkezem.

Lena megszületett csütörtökön 3.45-kor. 2.15 perces szüles volt.
4050 g es 55 cm. Kisebb komplikaciok voltak, mert a plazenta tul koran valt le es ezert a szivhang nagyon legyengült a vegere vakummal segitettek ki.
De szerencsere minden okes, mar jol vagyunk. Sok a tejcim, de azert meg gyenge vagyok.
Üdv!

Kép
Kép
reni76

Reni, nagyon sok boldogságot és örömet kívánunk Lenahoz.Pihenjél amennyit csak tudsz.Ma beszéltem anyukáddal mondta nagyon aranyos dundu pofiju Lena.Majd ha lesz energiád akkor nekünk is tegyél fel képet.Remélem nem haragszol, hogy megírtam , hogy megszültél.Amúgy meg jó gyors szülésed volt.

Egypár kép Alexandráról. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Csajok valaki tudna nekem segíteni, hogyan kell vonalzót csinálni,mert béna vagyok hozzá.

Köszi előre is.

Zília

Kép
kertész ákosné

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?