Szia Mush! Sajnálom a hányingert, nekem, amíg volt, pont mindig estére múlt el....
Aztán jött kb. 1 hét, na, akkor nonstop, aztán ahogy betöltöttem a 12. hetet, mint a nagykönyvben, vége szakadt...
Nem lehet, hogy csak bizonyos kaják miatt, esetleg fáradtság miatt jön elő nálad?
Én Budapesten, a Péterfy kórházban fogok szülni.
De lehet, hogy nemhogy helyben, még időben sem együtt szülünk...
Úgy tűnik, Babuci vagy nem akkor készült, amikor hittük, vagy nagyon igyekszik, mert minden mérete kb.1-másfél héttel nagyobbnak tippeli, és az UH-os néni szerint szinte egészen biztos, h. minimum 1 héttel előbb fog érkezni, ha nem többel...
Őzi: én nem írtam, hogy szerinted ezt kell csinálnom, csak érdeklődtem, mert nem tudtam, mi az az almanap...
bocsi, ha félreérthető voltam...
De az infót nagyon köszike, a homeobogyóknak biztosan utána fogok járni, mert sajnos egyre rosszabb a helyzet. Eddig azt hittem, csak a meleg miatt durrannak be a lábaim nap végére, de most már majdnem mindennapos.
És érdekes módon, csak a lábaim....na, jó, meg most pár napja az ujjaim, a gyűrűimet nem tudom levenni....
Korábban már kérdeztem a másik topikban, csak nem válaszolt senki: van egy olyan, hogy nátriummentes só, a nátrium helyett kálium van benne. Nem olcsó, de szerintetek az segíthet?
Momi: És a kaja is nagyon jó volt, gondolom, odabent is volt öröm a fincsi kajcsik miatt, amik lefele érkeztek.
Fejfájás: nekem sosem volt, viszont úgy tűnik, a terhességem alatt bepótolom... Szerencsére annyira sosem erős, hogy gyógyit kelljen bevennem, inkább...olyan idegesítő...
Ami most új, az a bal forgóm. Néha annyira megfájdul, hogy nem tudok menni, ha nem ülök le, egyszerűen összeesem. És egyre gyakrabban fordul elő, de mindig csak bal oldalon. Mondom majd a dokinak, de már hallom a tanácsát: pihenés.
No, mindenkinek kellemes pocakos szombatot, mi megyünk shoppingolni rucikat nekem
, és végre veszek valami apróságot (bár inkább csak jelképesen) a pocimanónak is.
Tényleg, első babások, Ti már vásárolgat(ta)tok?
Mi úgy tervezzük, hogy megvárjuk, amíg kiderül a neme, bár aztán ki tudja, ha én egyszer beszabadulok valahova egy kis pénzmaggal...
Délután meg jönnek megnézni a lakáskánkat, drukkoljatok!