Sziasztok!
Betti, köszi a kanál tippet, egyenlőre Mam kanalunk van és azzal is csúszik az alma.
Minke, Patrik is ilyet produkált délelőtt, nem jött a kakimanó, és mint régen, megint csak táncolni kellett vele
Patrik is csak szopizik, de kap már almát is, ez nem bébikaja
Egyik nap kipróbáltunk HIPP barack bébikaját, de nem ízlett neki. Ma kapott Kecskeméti őszibarackot az jó. Gergely jó húsban van
Betti, Mirelit barack engem is érdekelne, egyenlőre a bébikaja van... (jó látni, hogy napközben is többször benézel
)
Kati, köszi
Patrik utálja a tornáztatóját, sír alatta, már próbáltam levenni a játékokat, mást odarakni, de semmi... Látom Nina és ZSófi viszont jól érzi magát a játszószőnyegen. Én is észrevettem, hogy Patrikot jobban leköti a fejvédőn lévő maci, mint a játék a kiságyban...
Minke, mi már Gabi fürdető tejet használunk, pár napja, amióta takonykóros a légzéskönnyítőt Gabiból.
Kati, nekünk szerintem ugyanolyan tornáztatonk lehet, legalábbis középen bohóc lóg rajta.
Minke, nekünk nov.9-én volt a keresztelő, mi ugye kabátban voltunk, nem vot melegünk. Patrikon volt ujjatlan body, harisnya, kising, vastag kordnadrág, vastag kötött pulcsi, de nem fázott, még a keze is meleg maradt. Akkor +6 fok volt kint...
Minke, szerintem anyukád nem érti, hogy így is ki lehet kapcsolódni, a gép előtt.
Ildi, én se fogok tudni két helyre írogatni, de itt vannak azok, akik miatt olvastam a fórumot...
András is jóképű gyerek
Na a végére értem...