Sziasztok!
Arik a képek, de a többiek is mutassanak már párat!!
Be tudtam én is azonosítani mindenkit, kizárásos alapon Norrit is.
Fú, nálunk nagy betegség van, a férjem két napja fekszik, nagyon rosszul van, és, tegnap meg én is bemondtam az unalmast, olyan vesegörcs jött rám, hogy szegénykém az ő állapotában vihetett a kórházba. Mindemelett ott volt velünk a kis örökmozgó, aktív Azizunk, aki az egész kórházat be akarta járni.
Felváltva szenvedtük magunkat utána. Ma már nem fáj, kaptam szurit, meg antibiotikumot, de még mennünk kellett röntgenre, meg uh-ra. Este találkozunk a dokival, hogy közölje, hogy mi van. Remélem nem kő...
Ági: remélem Boti hamar visszaáll a régi rendre. Nem amiatt, hogy külön tettétek? Mi egyszer próbálkoztunk, és akkor ugyanez volt, hogy nem akart elaludni, szenvedett, hogy ébren tartsa magát. Pár nap múlva visszatettem, olyan boldog volt, és rögtön csicsikált.
De próbálj meg kitartani, Te legyél a főnök, ne úgy mint nálunk. Szerintem emiatt nem kell orvoshoz vinned...
Nagbri: aranyos a sztori, mármint a motoros.
De szegény Dana várhat még egy hónapot rá... Tényleg pont otthon leszünk a szülinapján!
Személyesen is adhatok majd neki egy puszit.
Örülök, hogy megnyugodtál, hidd el, nem lesz semmi gond!
Mogyó: aranyos Ágika ahogy áll! Tényleg milyen furcsa, hogy januárban még minden baba olyan kis picúrka volt, most meg már nyárra el is indulnak...
Manó: Bende is milyen édes a fotókon ahogy áll, először azt hittem, hogy Atticy az, olyan nagyfiúnak látszik.
Jó gyermekpásztorkodást Neked! Kiváncsi vagyok, hogy bírod majd a strapát!
Falevél: gratula az első fogacskához!
Sárika milyen nagy kislány a többiek mellett!
Ők Azizzal vannak egy súlycsoportban.
Hú, most mennem kell, hív az uram.