Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, Sára mostanában mindig a kiságy végébe mászik, és mikor már nem tud tovább menni, ott elalszik. Le kell vakarnom Barnabás Maciról.
mankati

Írtam Nesónak is, szutyinak is és Évinek is. Évi írta, hogy majd benéz ide is, de nem értette, miért kellett eljönni az nlc-ről.
mankati

Évi olyan ritkán ír amúgy is, talán észre se vette hogy nem vagyunk ott annyit. (Ha mégis, akkor bocsi.)
kingapocak

Cebe, nem kaptam még semmit. Kép
Mostanság elég sokat vacakol amúgy a levelezőrendszer...van amikor másnap kapom meg, pedig előző nap küldték már elvileg....

Jól esett nagyon, hogy vártatok ide. Kép)

Képzeljétek, most vettem először dm-es pelenkát, és az első felavatásnál ki is folyt a kaki, szerintetek a dm-es pelenka a hibás, próbáltátok már? vagy csak éppen most lett ilyen nagy rotyi?

Kati, mi is most nézegetünk ilyen babatornáztatókat. A Titeket milyen?
Jaj, és így utólag is sok boldog névnapot. Kép

Használtok Ti már valamilyen más fürdetőt vagy még a gyógyszertárit?
minke

Minke, majd megírom az NLC privbe.
Szerintem a dm-es pelus a hibás, a jó pelusokból nekünk nem folyik ki, pedig 3 nap után már van mennyiség.. Csak én kenek össze mindent, amikor kibontom Kép
Kinga ez a jel: O -t kell tenni ) helyett.
Mi is most vettünk játszószőnyeget, Nina még a lábával is rugdossa a játékokat.
Mi elejétől Jonsosn fürdetőt használunk, ekcéma miatt egy darabig fürdetőkrémeztünk, de nem külsőleg volt a baj, úgyhogy visszaálltunk a Jonson-ra. Nagyon imádom az illatát.
cebe

Cebe, hát, én is a pelenkára gondoltam, pedig első ránézésre olyan, mint a Libero. Kellett nekem próbálkozni Kép, mert tényleg eddig 3 és fél hónap alatt nem volt ilyen, hogy kifolyott volna. Kép
Milyen a játszószőnyegetek, nincs lefényképezve? mennyiért vettétek Ti?
minke

13 ezerért a fehérvári TOMCAT-ban
Kép
cebe

Kép

Zsófi a játszószőnyegen.

Minke, mi Nivea fürdetőt használunk és imádom az illatát!
DM-es pelust nem próbáltam de a Rossmannosból nekünk is kifolyott (eddig csak abból).
kingapocak

Nagyon helyesek a játszószőnyegek! Na meg a gyerekek is! Kép Azt hiszem nálunk nem lesz játszószőnyeg...

Minke! Musical Play Gym a neve a tornáztatónak. Műanyag zörgős vackok vannak rajta, de már második használatnál jól meg tudta fogni a bohócot! Kép Minden eleme zözög, csörög vagy zenél. És annyira kifárasztotta Sárát, hogy most megint alszik...
mankati

Hú, de szupi mindkettő, ezek már babatornáztatós játszószőnyegek. Kingapocak és Ti mennyiért vettétek? Már bánom, hogy külön szőnyeget vettem és most vehetek külön babatornáztatót...mert, hát végülis összeteszem az árukat akkor ugyanott vagyok. Kép
Na, akkor a Rossmannos is ilyen, most mit csináljak, dobjam ki a nagy csomag pelenkát??!! Kép
Na, de tanultam maradok a jól bevállt Liberonál...

Nekünk most Jonhsons van itthon, de eddig még nem mertem használni, de megnézem majd akkor. Kép
A Niveásat még nem is néztem, na legközelebb megszaglászom a boltban. Kép
minke

Kati, jó lehet a babatornáztatótok, meg, hogy zenél is.Képetek nincs csajszistól? Kép
Jövőhétre nekünk is lesz, mert a keresztelőre azt kap lehet az öcséméktől, ha tőlük nem akkor tőlünk.Kép
December 6-án lesz pont a keresztelő.
Khm, szerintetek mennyire van hideg ilyenkor a templomokban? Mennyire kell felöltöztetni?
minke

Sziasztok! Vegre van egy kis idom.
Minke mar napok ota gondolok rad, hogy vajon miert nem jelentkezel. Orulok, hogy vegre itt vagy. Kép
Pelenkaugyileg, biztos a pelussal van baj, nekunk sem mindig jonnek be az olcsobbak.
De mar a Pampersbol es Huggiesbol is folyt ki kaki.

En egy-ket napja probalkozok babafurdetovel, egy helyi marka, es egesz jo az illata. Kicsit tartok tole, hogy a babuci bore rosszul viseli, de egyelore nincs gond.
Habar mi is kuzdottunk az ekcemaval.
indi1

hat, Minke, tutira hideg van a templomban. En meg keso tavasszal is faztam az eskuvonkon, emlekszem. Attol is fugg persze, hogy mekkora a templom. Szovakl probald jol feloltoztetni a gyerkocot.

Ja csajok, elragadoak a gyerkocok. Kép

Kicsit en is elcsodalkoztam tegnap este, amikor lattam Kati levelet. Furcsa erzesem volt. Tenyleg sok az uj nev az NLC-n, mar nem tudtam kovetni ki kicsoda, de azert szerettem odajarni. Most meg mar nem lesz annyi idom, hogy mind2 helyre irjak. Kép
Ez az alladno azonositas, meg szovegelonezet eleg bosszanto.
indi1

Olyan ideges lettem, átjött anyukám délután, mint majdnem minden nap. Ilyenkor lenne időm ideülni, erre most elkezdte mondai, hogy én csak itt játszok azzal a hülye géppel stb. stb. Mondtam, hogy internetezek és nem játszok, meg miért bátja, hogyha úgyis gyerekezik, hogy én akkor kikapcsoldjak és, ha így tudok akkor így???
Közben pedig rendet is rakodtam, mosogattam, porszívóztam és ideülnék erre megkapom a magamét, és azt a hangsúly hallottátok volna ahogy mondta. Kép
Kép
minke

Gyerkoc ma kisangyal volt delutanig. Rengeteget mosolygott. Volt itt a takarito csaj, hat teljesen levette a labarol. Itt maradt meg egy kicsit babazni. Penteken is eljon, igy mi elmehetumnk a baratainkkal a szokasos havi talalkzora. Orulok ennek, mert mar megint kezd bezartsag erzesem lenni.
indi1

Nyugi Minke!! A szulok nehezen ertik - foleg ha nem is ertenek a szamitogephez es fogalmuk nincs rola mi az internet - hogy nekunk ez a kikapcsolodas, ha csevegunk egymassal. Nalam a parom volt ilyen, de lkassan betort. Kép
indi1

Ildi, de nem azt akakros írni, hogy ide nem írsz, ugye?
Bár engem is zavar, hogy állandóan be kell jelentkezni, meg, hogy rákérdez az ellenőrzésre, meg, hogy eltettem a kedvencekbe és mégsem ide ad vissza, ha jövök... Kép
Na, megyek kajakidő... KépMeg anyu is elment közben...
minke

Minke, errol szo sincs. Persze hogy ide irok. Csak meg nekem is urra kell lennem a dolgokon, amit Te is felsorolsz.

Picur vegre elaludt, gyorsan hajat kellene mossak. De olyan jo kicsit netezni.
Pechemre, senki sincs itt kozuletek. Kép
indi1

Kép
indi1

Na latom, a kepfeltoltes sikerult. Kép
Most megyek, kesobb meg visszanezek.
indi1

Sziasztok!
Betti, köszi a kanál tippet, egyenlőre Mam kanalunk van és azzal is csúszik az alma.
Minke, Patrik is ilyet produkált délelőtt, nem jött a kakimanó, és mint régen, megint csak táncolni kellett veleKép Patrik is csak szopizik, de kap már almát is, ez nem bébikajaKép Egyik nap kipróbáltunk HIPP barack bébikaját, de nem ízlett neki. Ma kapott Kecskeméti őszibarackot az jó. Gergely jó húsban vanKép
Betti, Mirelit barack engem is érdekelne, egyenlőre a bébikaja van... (jó látni, hogy napközben is többször benézelKép)
Kati, kösziKép Patrik utálja a tornáztatóját, sír alatta, már próbáltam levenni a játékokat, mást odarakni, de semmi... Látom Nina és ZSófi viszont jól érzi magát a játszószőnyegen. Én is észrevettem, hogy Patrikot jobban leköti a fejvédőn lévő maci, mint a játék a kiságyban...
Minke, mi már Gabi fürdető tejet használunk, pár napja, amióta takonykóros a légzéskönnyítőt Gabiból.
Kati, nekünk szerintem ugyanolyan tornáztatonk lehet, legalábbis középen bohóc lóg rajta.
Minke, nekünk nov.9-én volt a keresztelő, mi ugye kabátban voltunk, nem vot melegünk. Patrikon volt ujjatlan body, harisnya, kising, vastag kordnadrág, vastag kötött pulcsi, de nem fázott, még a keze is meleg maradt. Akkor +6 fok volt kint...
Minke, szerintem anyukád nem érti, hogy így is ki lehet kapcsolódni, a gép előtt.
Ildi, én se fogok tudni két helyre írogatni, de itt vannak azok, akik miatt olvastam a fórumot...
András is jóképű gyerekKép
Na a végére értem...
hermi

hello,

megpróbáltam két dolgozat közt felrakni egy képet, de sajna túl nagy a felbontásKép
így maradunk az nlc-s bemuti lapnál!
Majd később töltöm oda. De a régiek közül, aki még nem tudja a jelszavam: lányom keresztneve étkezet nélkül majd szóköz nélkül születési év
!
stahl28

Sziasztok Csajok!!!
de örülök hogy itt van szinte mindenki!!! Betti te is!!!!

most nem tudok sokat irni..mert megyünk fürdeni...utána meg megnézzük a MAtrix 3-at!! jókat akarunk röhögni!!

De fagyasztott barackot lehet kapni a tescóba...valami 400 forint körül van... csak nem tudom hogy fél , vagy 1 kilos -e a csomag!! ( meg szerintem minden ilyen nagy áruházban van!!)

na fürcsi után majd még vissza nézek....
dius

Na ujra itt! lehet simán frissiteni!! délelőtt nem tudtam!
Minke de jó hogy benéztél..már ugy hiányoltalak..mi van veletek?? férjed???

képzeljétek el azt mondta ma a védőnőm ( akik nem olvassák már a másikat azoknak!) hogy jol tettem hogy bevezettem a gyümölcsöt.és azt is javasolja hogy 6 honapos korra legyen egy délelőtti gyümizés és egy délutáni főzelékezés..közben pedig szopi!..szerinte ha csak 6 honapig szoptatunk..igaz hogy ellenáló lesz a gyerek..viszont a mama és a baba is vérszegény lehet... vitaminhiányok alakulhatnak ki!
én nem bánom hogy Maja akar enni már gyümölcsöt...még van sok tejem..de igényli a szilárd kaját!Kép szerencsére azért még imád szopiznI!Kép

Minke mi pici kortol használunk baba fürdetőt! már hetek ota a sima Gabink van..mert elég jo babaillata van és bevallom a legolcsobb!( valami 290-ert szoktam venni!)..a légzéskönynitőt Hermi mi csak akkor használtunk mikor taknyos lett a MAja..egyébként az el van rakva!

Ildi Minke ..Hermi nagyon helyesek vagytok!! Betti megnézlek titeket!!Kép

Rájöttetek már "Zsani és "ágika" személyére???Kép
dius

Naszépjóestét!
Tényleg csak idetalál mindenki Kép
Kedvenceinkhez csak annyit, hogy Diával azonos embereket "szerettünk", csak fordított sorrendben. Nem tudom, feltűnt-e valakinek, mikor megjött a talira és leült a szoba közepére. Na, addig adtam neki esélyt, hogy megszeretem, de akkor megbizonyosodtam, hogy nekem van igazam Kép Na pletyiről meg a rosszmájról ennyit. Azé' jól esett Kép
Mi használunk fürdetőnek Gabi lézéskönnyítőt, Niveát és Neogranormont. Van még 3 tubus fürdetőkrém, néha azt is felkenjük.

Szerintetek lehet illóolajat párologtatni gyerekszobában? Néha 1-2 csepp levendulát csöpögtetek, mivel az fertőtlenít és nyugtat, remélem nem lesz baja.

Kinga, muszáj azonnal pelenkát cserélni? Bevallom, én kaja után szoktam kb. 1 órával, mert ha rögtön kaja után lenne, akkor kinyomnám belőle a kaját (tapasztalat). Na, szóval ha 5-kor berotty akkor az nekem már 6-7 közötti pelusozás Kép Ja, ágy nálunk is megemelve! Nem tudom, mennyire hasznos, de az ágya ritkán szoktt nedves lenni.
Ha eszembe jut még valami, akkor azt írom köv. levélbe, mert a végén engem se fogtok elolvasni, mert olyan hosszú lesz Kép
r_viki

Tegnap, mikor boldogan meséltem apjukomnak, hogy újra együtt a régi csapat, csak máshol, egyből azt mondta, hogy majd jól lebukunk. Aztán végiggondoltuk és rájöttünk, hogy nem egy házasságból léptünk ki alattomban, hanem egyik nyilvános fórumról átmentünk egy másikra. Szerintem sokkal rosszabb lett volna, ha ott szakadunk ketté aztán meg elkezdenek kiborulni a bilik...

Lehet itt tudni, ha vki vmelyik üzenetre válaszol vagy csak emlékezetből megy?
r_viki

Most megyünk fürizni, ha már nem jönnék vissza, akkor szép álmokat mindenkinek.
Ha minden igaz, holnap leszek napközben is Kép vagy Kép ?
r_viki

engem az is bosszant hogy kb huszan összeirtunk kb 15 ezer hozzászólást!és ismertük egymást kivülről belülről..msot szinte két naponta kell elmondani mikor hol hogyan szültél .és kit!!

Kinga rájöttem nálunk is igy van!! csak én kb 7 fél 8 körül eszmélek hogy Maja beszélget..de nem megyek rögtön hozzá..mert tudom hogy akkor fog rotyogni... és kb negyed ora mulva már kiabál is..hogy most már aztán elég!!Kép

Viki én is mondtam..de Gábor szerint még a ncl-t sem kellett volna elhagyni..hanem csinálni egy olyat mint a "elsőt várom1 csapata" ..ott is a régi gárda beszélget!!!Kép
de különben senkinke semmi köze hozzá!

valaki jöjjön már ide is!!! egyedül vagyok!!!Kép Kép Kép
dius

na most már indul a Mátrix!!Kép eltünök!!!Kép

puszi nektek!Kép
dius

Sziasztok, még én is ideértem kicsit, nagy cirkusz volt fekvéskor, olyan kedves hangon bánatosan sírt, kivettem és szopizás közben aludt el, nem tudtam bekeményíteni, a szívem szakad meg, ha ilyen szomorúan sír. Lehet, hogy el fogom rontani..
Holnap izgis napunk lesz, napközben nem leszek mert megyünk Bp-re autónézőbe, ki kell cserélni a kicsikocsit, mert nem férünk bele.. Szoríjjatok, hogy sikerüljön egy pont nekünk megfelelőt találni.
cebe

Jó estét, olyan jó visszaolvasni ezt a pár sort, Minke, nekünk volt fürdető mizériánk, Johnsonnal kezdtünk, attól nagyon kiszáradt a bőre, aztán Eurcerint ajánlot a dokinő (2233 Ft!!), aztán gondoltam kipróbálom a nivea fürdető olajat, asszem 600 Ft és jobb, mint a dokinő által ajánlott, úgyhogy én is csak ajánlani tudomKép

Na megpróbálom felrakni az én kis szívtipróm képét a játsziszőnyegével és a gondolkodó képét, még tudnák felrakni vagy ezret, de inkább megkíméllek benneteket és szívesen veszem, ha egy-egy jól sikerült képet a Lurkókról ti is feltesztek Kép

Kép
sonee

És a gondolkodó:

Kép
sonee

De édes!
cebe

Én is nagyon szeretek képeket nézegetni! Rakjatok tényleg fel! KépKép
Nagyon édesek a babák. Kép Ildi, nagyon édes a mosolyotok. Kép
Cebe,valami olyasmi képet is néznék amin jobban látszódtok: Kép
Kinga, amennyire így messziról látszik, nagyon szép a Zsófid, és milyen érdeklődve nézi a figurákat. Kép
Sonee, én meg nem is láttalak Titeket ilyen "nagynak", csak újszülöttkori képet. Micsoda kék szemei vannak ennek a kishapsinak nem semmi. Kép
minke

Minke, az NLC bem. oldalon van egy csomó talis kép.. tudtad? Mindenki egy helyen frissibe, Dia pakolászta össze, keresd a nyáribébik felhasználónevet
cebe

Köszönjük Kép

Komolyan, ahogy itt nézem a gyerkőcöket, egyik szebb, mint a másik, pedig én már láttam számomra csúnyácska babát is, de ezek a topik babócák egytől egyik gyönyörűek Kép

Keresztelővel kapcsolatban, képzeld, Noémi, a mienk is november 9-én volt Kép,de a mienk fűtött sekrestyében, úgyhogy a felöltöztetéshez nem tudok hozzászólni... egy napon lett megkeresztelve a fiam és a keresztfiam Kép

Minke, ezer éve ismerjük egymást már, mi? Gyorsan telik az idő, főleg mióta megvannak a babák Kép

Játszószőnyeg ügyben, én szélcsengőt akasztottam tisztes távolságban Árminitől mellé egy plüssmacit, ha a macit rázza, akkor cseng a szélcsengő, azóta nem mindig üvölt, mikor aláfektetem Kép

amúgy ő is még anyatejes, néha-néha kap gyümit kóstolni, 2 hete átfordul a pocijára és megtalálta a hüvelykujját, ja és hangosan kacag is és sikogat is Kép

Na, lécelek, mert nem bánnám, ha ma korábban aludna, mert terveim vannak még Kép
sonee

friss Kép
Kép
ma délelőtt készült.
cebe

Úgy tűnik, elaludt Zsomom...nem bírtam ki, hogy ne jöjjek vissza Kép
Andi, kicsi fiam nem sír bánatosan, hanem hangosan panaszkodik. Esküszöm, rosszabb, mintha sírna. Fájdalmas képet vág és hangosan mondja, mondja én meg nem értem Kép
Én is akarok játszószőnyeget! Olyan helyesek a bébik alatta. Az a műanyag zörgős, ami nekünk van, az olyan rideg. Minden ilyen szőnyeg 10 fölött van?
Karira mi szeretnénk cumisüveg melegítőt kapni, ami szivargyújtóról is megy. 11e-ért láttam, erre kérünk pénzt a rokonoktól, ezt 'kapja' Zsom.
Mennyi idős korig szokták a keresztelőt megcsinálni?
Andi, hajtogattam origamit a pelenkázó fölé! Megérte a befektetés, imádja a kölök!!!! Igaz, hogy a daru alaphajtogatásnál elakadtam, így olyat csináltam, amihez ez nem kell.
r_viki

Szia Viki!
A hajtogatás meg jól elmaradt a talin..

Az a műanyag zörgős, ami nektek van szerintem nagyon jó, ahhoz már csak egy sima játszószőnyeget vegyél, amin nincs állvány, rengeteg-féle van a Madrinában 5-7000 között, nagyon jópofák. Házikós, bocis, mindenféle flessekkel a babáknak.
cebe

Hali! Dia ne foglalkozz a vizsgaddal, en igy is csodallak, hogy ennyi zh-t, vizsgat le tudtal tenni a gyerkoc mellett. Kép

A gyerkocoik nagyon aranyosak. Sonee en sem lattam am meg a fiadat. Nagyon edi!
Szerintem mindegyik baba egyre aranyosabb, ertelmesebb lesz.

Nem er am igy titkolozni, en is csak az egyik "nem szeretem" chat-tarsunkra jottem ra az NLC-rol, aki meg mindig hordja a tejet allandoan hasmeneses babajank. De ki a masik? En nem volt ott a talin, hiaba irtok ilyeneket, hogy "a szoba kozepen ult"... Kép Legalabb priviben irja meg valaki.

Azt mondja a parom, hogy nem veszunk egyelore jatszoallvanyt a gyereknek. Kép Na remelem azert meg atgondolja a dolgot. Igaz, nekunk itt auto nelkul eleg nehezkes lenne kimenni a varos tulvegebe levo gyerekboltba. Na majd meglatjuk.

Lassan en is nyugovora terek. Vegiogolvastam titeket, es meg annyi mindent irtam volna, de elfelejtettem. Kép

szepjoejszakat minden mamanak es babanak
ildi es a ma 13 hetes Andras
indi1

Le kell feküdnöm, alig látok a náthától.
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Kép
cebe

Széb álbokat, Andi! Kép Nem láttad a két kezemmel varrott szőnyegünket????? Rengeteg liba van rajta!
Ildi, az én kedvencem az, aki mindenben oly tökéletes, fia pörög, forog, ír, olvas és rangidős Kép Tudom, csak az irigység beszél belőlem.
Minke, mi van pasiddal?
Anyukád véleményét meg próbáld meg kikapcsolni (az agyadban), úgyse tudod megmagyarázni, hogy mit csinálsz. Ő biztos a szomszédasszonnyal dumcsizott, mikor te kicsi voltál.
r_viki

Jó reggelt!

Láttam a libás szőnyeget, gyönyörű, meg is irígyeltem, még beszéltük is, hogy Zsom mennyire szereti nézegetni őket. Amiket írtam azon játékok vannak, zsebek, zörgők, csörgők, rejteklyukak, megilyenek. Kisebbek , így ha baleset történik könnyebb tisztítani.
Na megyek még lehet hogy visszanézek mielőtt indulunk..
cebe

Andi, milyen autót vesztek? Tudom, nagyot Kép De van már elképzelés, vagy csak jöttök, nézelődtök és ami megtetszik, megveszitek? Kép
Párom imént elhúzott, ma ketten leszünk Zsommal, holnap megyünk apa után. A holnapi bulihoz, vettem erőt magamon és felpróbáltam néhány nadrágot. Nem kaptam idegösszeropanást, nagyjából fel voltam készülve és szerencsére találtam egy nacit, ami kis jó indulattal, hosszú felsővel hordható.

Aztán tessék jönni valakiknek, ne üljek itt egész nap a saját hozzászólásom előtt, mert teleírom az oldalt! Kép
r_viki

1/2 perc mert indulunk Bettiékhez, Sonee, Minike is nagyon helyes és Andi, Nina is! Tényleg csupa szép baba van!

Délután jövök, RESZKESSETEK!
kingapocak

Jó reggelt!
Ha picuri engedi később írok is valamitKép
hermi

NNa mindjárt indulunk, egy R. Lagunát néztünk ki, remélem nem csalódunk..

Jók legyetek, pussz!

jajj de izgulok...
cebe

Jó reggelt!Kép

Gyerkőc a játsziszőnyegen, ma mi kérünk kakamanóhoz drukkot, tegnap valahogy elkerült minket, viszont nem értékelném, ha ma sem jönne Kép

Andi akkor óriási drukk az autóvásárláshoz!

Amit még kérdezni akartam tőletek, ugyan izeg-mozog egész nap Minike, de 8 nap alatt összesen 9 dekát hízott, szerintetek nem jó már az összetétele az anyatejnek vagy ez normális és most már nem fog úgy hízni?

Ja és akartam mesélni, vettünk egy Brevi Grandprix ülést, mert az előzőben overálban igencsak nyomorog, ez az ülés meg 0-18 kgig jó, és tényleg nagyon kényelmes, de nem tudjuk előre bekötni, mert a eltakarja a jobb visszapillantó tükrét az autónak, lehetetlen kilátni tőle Kép, úgyhogy, ha valamelyikőtök ilyet venne, szigorúan csak 9 kilótól! Nekünk addig marad a régi ülés, ez meg porosodik a pincébenKép
sonee

Jó reggelt!Kép

Gyerkőc a játsziszőnyegen, ma mi kérünk kakamanóhoz drukkot, tegnap valahogy elkerült minket, viszont nem értékelném, ha ma sem jönne Kép

Andi akkor óriási drukk az autóvásárláshoz!

Amit még kérdezni akartam tőletek, ugyan izeg-mozog egész nap Minike, de 8 nap alatt összesen 9 dekát hízott, szerintetek nem jó már az összetétele az anyatejnek vagy ez normális és most már nem fog úgy hízni?

Ja és akartam mesélni, vettünk egy Brevi Grandprix ülést, mert az előzőben overálban igencsak nyomorog, ez az ülés meg 0-18 kgig jó, és tényleg nagyon kényelmes, de nem tudjuk előre bekötni, mert a eltakarja a jobb visszapillantó tükrét az autónak, lehetetlen kilátni tőle Kép, úgyhogy, ha valamelyikőtök ilyet venne, szigorúan csak 9 kilótól! Nekünk addig marad a régi ülés, ez meg porosodik a pincébenKép
sonee

sorry a duplázásértKép
sonee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?