Honey! Aranyos lehet Patrik, ahogy tologatja autóját. Ilyet, csinál néha Józsika is. Kajcsival kapcsolatos kérdésedre, már a többiek válaszoltak. Én már azt nem kommentálnám.
Andi! Hogy álltok a bilizéssel? Eredmény azóta? Hogy érted, a sok-sok sírást? Miért sírt?
Kriszta! Írtad az árakat (ovi/iskola) nálatok… Ezek az összegek forintban értendők? Ott mennyit keresnek az emberek átlagban?
Szegény Azizka. Nekem a lábujjam sérült le egyik nap, azóta is mindig megütöm, belerúgok valamibe, vagy elakad… Lassan le fog válni a köröm.
Mogyó! Édes lehetett, ahogy táncolt (ugrált a kutyus zenéjére) Ágika. Azóta is gyakorolja ezt a „tudományát”? Sikerült lekamerázni?
Ildi! Baba bizományi van a Széchenyi városban Akadémia körúton, és a Kandó sulival szemben. Budai kapunál.
Andi! Miért volt ez a kitörés, anyukád részéről? Néha én is kapok, hideget-meleget… én ilyenkor azt mondom: Ő az én gyermekem, úgy nevelem, öltöztetem, etetem, ahogy én akarom! Ahogy Én,(!) helyesnek, jónak tartom! Magamnak meg: Nincs a földön, másik ember, aki jobb anyja lenne az én gyerekemnek, mint én. Én szültem, belőlem egy darab… Számára Én vagyok a legtökéletesebb édesanya! Még akkor is, ha nem sikerül mindent mindig jól csinálnom.
Férjemmel, a gyerekneveléssel kapcsolatosan mindig egyet értünk.
Na és mi van, ha nem mert lecsúszni a csúszdán? Kevesebb ember ettől a másik gyerektől? A másik gyerek három évesen még nem beszél… egyik ebben jobb a másik másban ügyesebb… Mi sem csinálunk meg mindent…
Én, már lepörgetem magamról a megjegyzéseket, de ehhez idő kellett. Brigitta mikor kicsi volt, sokat bőgtem amiatt, mert „nem vagyok elég jó anya…” Én így tartom helyesnek, így tartom jónak, és pont!
Nagbri! Ne parázz!!!!!!!!!! Nem egyforma ütemben fejlődnek! Szerintem.
Bocs, most olvasom, ghogy már nem "parázol"
Falevél! Nagy-nagy gratul!!!!!!!!!!!
Ági
"csibész volt a fiam" ez aranyos
kukucskálós játékot Józsika is szereti.