Betti!
Megértelek
, de azért ne tedd. Én 2 vezetö kivételevel mindükkel találkoztam már (sajnos nincsenek olyan sokan), és teljesen olyan anyukák, mint te vagy én.
Nekem is volt ott a topikon rossz tapasztalatom (hiába, ez már csak egy olyan veszekedös topik, de talán azért, mert olyan témáról van szó, ami mindenkit mélyen érint), akkor azt mondtam egy anyukának, hogy én vele többet nem állok szóba (nem Ibollyal). A múlt héten találkoztunk személyesen is
(nem elöször), és nyoma sincs bennem már a régi haragnak (remélem ö sem neheztel rám), nagyon megszerettem, még akkor is, ha ilyen harcias. Kár lenne, ha nem lenne ilyen!
Ez az internet hátránya, és a személyes találkozás varázsa.
Nagyon sokszor az is elöfordul, hogy irsz valahova, és mindha nem is érdekelné öket, hogy ott vagy. Van ilyen, ezt sem szabad nagyon a szivedre venni. Elörodul, hogy összeszokott társaságok beszélgetnek, és elég nehéz bekapcsolódni (feltételezem, nem rosszindultból). De ha elöször nem is olyan könnyü, párszor irsz, és akkor már veled is szóba állnak.
Banyóci!
Vannak ilyen éjszakák. Én már rutinos
vagyok, de nem biztos, hogy olyan könnyen vállaltam volna a kcisit, ha a nagy nem lett volna annyira példagyerek. De igy viszont meg van az a tapasztalatom, hogy minden gyerek más. Mondjuk lehet, hogy kétszer (vagy többször) egymás után nehezebb babát fogsz ki, de mi van ha nem???
Nem mered elárulni
, mi, hogy hol, melyik topikon jártál?
Maci!
Jaj, hányszor jut eszembe, hogy biztos, hogy kell még egy? Igen, biztos!
Bellana!
Mi nem félünk a kölcsönöktöl. Féljenek ök tölünk.
Van amikor nem megy másképp. Nekünk most is van (albérletböl, töke nélkül inditottuk a házasságunkat), nem is kicsi. Örülünk, amikor csökkentik (ilyen is volt). Igaz, jó elöre végiggondoltuk, hogy menni fog-e.
Beszti