Sziasztok!
Falevél: drukkoltam, hogy sikerült???
Manó: nem semmi lehet ez a méhezés, én nagyon nagyon félek tőlük!!
Örülök, hogy Bendéd ilyen kis ügyi, megdícsérte a doktornéni, a méretei is szépek, biztos nem probléma, hogy most nem gyarapodott annyit. Mi is stagnálunk a 11.5 kilo körül. Bár én most kicsit ducibbnak látom, lehet, hogy hízott mióta nem voltunk....
Nagbri: tök jó, hogy már látszik a hasad!! Olvastam én is, hogy ez így megy, bár Te elég filigrán vagy, náluk jobban el szokott tűnni. Terhesgondozóban láttam nagyon kis fiatal lányokat, mondták, hogy érzik már, hogy mozog, 18-20 hetesek, de szerintem nekem egy kiadósabb vacsi után simán van akkora hasam, mint nekik volt.
Ennn: nem semmi ez a doki, de az a lényeg, hogy nem tudott belekötni Bercikébe, minden rendben!
Mi kb. 3-4 hét múlva megyünk, még nincs pontos dátum.
Andi: húúú, Te aztán jól megkaptad akkor tegnap, jól összejött!
Ne foglalkozz velük, lehet, hogy Te is picit érzékenyebb voltál, és esetleg nem is gondolták olyan komolyan. Legyél büszke Petikére úgy ahogy van!!!
Majd ő is lecsúszik azon a csúzdán!
Nekem is szokta mondani a férjem, hogy olyan kis besz@ri Aziz mint én, és majd neki kell kezelésbe vennie, hogy vagány fiú legyen!
)))
Noémi: jaj, elhiszem, hogy akkor nem akartál elmenni ezek után, de örülök, hogy végül minden rendben volt!! És még Ti is jól szórakoztatok!!
Na megyek, tele a pelus, csap alá teszem a gyereket.