Sziasztok!
Olyan rég jártam itt, hogy alig győztem olvasni. Nagyon örülök, hogy ennyi új kismama van, és külön gratulálok azoknak, akiknek több év után végre most sikerült. Nekem van egy ismerősöm, aki a férjével másfél éve várja a babát, de még mindig nem sikerült, ezért át tudom érezni, mekkora öröm lehet neketek most a két csík.
Timi, szerintem a téves pozitív eredmény nagyon ritka, úgyhogy ezen ne aggódj, inkább menj el dokihoz. Szerintem 5 hetesen már érdemes, én is akkor voltam először. Igaz, hogy még csak a petezsák látszott, de a tudat, hogy ő ott bújkál valahol...
Teamy, még ezer éve kérdezted, hogy miért csináltak nekem 12 hetesen 3D-t. A dokim rendelőjében olyan UH gép van, ami tud 3D-s képet is szerkeszteni, de ez nem olyan, mint amit az I. Női klinikán csinálnak, mert itt ha mozog a baba, akkor nem látszik semmi. Szóval nem sok értelme van, mert egy ilyen kis mocorgóról nehéz mozdulatlan képet elkapni. Egyébként nem én kértem, hanem az UH-os doktornő automatikusan megcsinálta.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem most úgy elekezdett nőni a pocakom, hogy egyre többen észreveszik. Különösen evés után úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos. Persze később lemegy, de már korántsem áll vissza az eredeti állapot.
Nemsokára lesz AFP, amitől egy kicsit izgulok, de azért bízom benne, hogy minden rendben a babuval.
Lassan elérkezik az idő, hogy érezzem a mozgását, ezért teljesen meg vagyok őrülve, úgy várom.
Na, mára elég, hagyok helyet nektek is.
Békés gyarapodást mindenkinek! Főleg a babáknak, mert a mamáknak nem szabad túlságosan gyarapodniuk. (Állítólag)
Bobek 13+2