Andi, tök jól hangzik ez az angol ovi! Ti otthon is beszéltek angolul? Vagy legalább valamelyikőtök? Én is mondtam Apának, hogy beszéljen Bendéhez angolul - mert ő legalább tud. De mindig elfelejti, meg magyarul jobban jönnek a szavak.
Kriszta, ez nagyon húzós akkor arrafelé!
Szegény Aziz! Hogy tudta megint pont ott megütni a fejecskéjét....
Gyógypuszit küldök neki rá!
Tanácsadáson: Bende nagyon ügyes! a dokinő mondta!
Nekem meg dagadt a májam! Azt mondta amúgy a táplálásról, hogy most már kezdjem a főzelékeket liszttel sűríteni, hogy szokja a lisztet.... Meg kiflivéget rágogatni... (ezt már mondjuk próbáltam, de nem kellett neki) Illetve most amit mi eszünk, azt nagyon nézi, és ha megkínálom, akkor belenyalint, de vág egy fintort, és nem eszi meg....
Ja és most nem sokat nőtt/hízott: 70,5 cm és 8020 g.
Mogyó, kb én is jól csinálom!
Annyira nem tartom be, csak megnézem, mikor valami újdonságot adok neki, hogy melyik táblázat mit ír, és csinálok magamnak egy átlagot belőle!
Brigi, már látszik a pocid???? A múltkor még nem tűnt fel... mondjuk akkor fogytál az idegeskedés miatt is..... de ez tök jó! Tessék pocifotókat csinálni!
Én úgy szeretem visszanézni, hogyan is nőtt....
Danának is gyógypuszi! Szegényke! Gondolom Te is megijedtél....
Binyek, sajnálom, hogy a lányodat ennyire megviseli a felnőtté válás... Remélem, helyre jönnek a dolgok. A suliról sajnos nem tudok neked infót mondani.....
Gratulálunk az ikrekhez!
Honey, köszi! Szerintem ti sem vagytok elkésve.
Drukkolunk, hogy minél hamarabb utalják a pénzt!
Mi délelőtt megyünk majd a talira. Remélem, az időjárás is engedi.
Mogyó, de ügyes Ágika! Meg édes lehet, ahoyg mozog a kutyusra!
Neked is köszi a megnyugtatást!
Mogyó, nekünk is van sütifalónk, és Bende nagyon szereti! Ha megunjuk a bödönt, akkor csak a formákkal játszunk! Meg a fedelét imádja!
Honey, nagyon tüneményes lehet Patrik, ahogy táncol! Nagyon ügyi!
Ági, anyumék méhészkednek már tizenéve. Olyan családi vállalkozásban! Mi csinálunk mindent: szállítás, pörgetés...
Elég húzós a meló, de akkor ezt nem kell bemutatni.
Igen, most akácon voltak, és onnan jöttek "haza" vaddohányra!
De ügyes Boti is, hogy már áll!
Ildi, a Kandóval szemben van a sarkon. Azt hiszem Cimbalmos utca.....
Noémi, akkor már értem a pityergést....
Bálint azóta is happy?
Kibújt a fogacska???? Gratula!
Ti maradtatok még?
Mi még jó, hogy elindultunk, mert Bende már a Rákóczi u-án aludt. Egész hazáig. Elég nyügi lett volna, ha nem tud aludni.....
Norri, szerintem nagyon jó volt a mai nap! Nekem tetszett! Nagyon ügyes voltál, hogy ennyi kis dalocskával készültél.... És köszönjük szépen!
El is felejtettem kérdezni, miket vettetek a börzén? Azt hallottam Noémitől, hogy valami járássegítőt sikerült venni.....