Sziasztok!
Andi,
remélem, jól érzitek magatokat Erdélyben, majd írj kérlek, hogy tetszett, a Csajok és Ti hogy bírtátok!
Dorki,
Tündérek a gyerekek, Niki a napon pirult így le, v csak ki van melegedve?
Apa hol van már megint????
Brigi,
a Férfiak édesek a Kistesóval
.
Mi jól vagyunk, csütörtökön megyek a klinikára megbeszélni az orvossal a befekvést. Elmondása szerint mindenképp szükséges, bár próbálunk harcolni ellene a szülésznővel, hiszen nem indokolt már. A soki szerint igen, mert ne gondoljm, h császármtszés után utcáról szülünk.
Szóval majd látjuk, mit mond...
A CTG-s eredmények jók, a múlt héthez képest 2-szer akkorák a méhösszehúzódási értékek. Zárt vagyok, asszem elkezdek inni málnalevél teát.
Közületek ivott valaki?
Összeszedtem pár bacit sajnos, most épp a 3. napja hasmenésem van enyhe hascsikarással. Étvágyam amúgy remek, a doki szerint (háziorvos) okozhatja a túl sok nyersen elfogyasztott gyümölcs is. Amit nem csodálok, rengeteget eszem gyümit és kívánom is cefettül. Málna, meggy, cseresznye, sárgabarack, sárgadinnye szezon van, hát most hogy álljam meg, h ne egyek
?
Küldem anyagot az ÁNTSZ-hez is, állítólag hétfőn már lesz eredmény.
Másik rossz, h a hüvelykenetben találtak sep...izé coccus bacit, erre most kaptam kúpot.
Életem során soha nem volt gondom ezekkel a bacikkal, most meg fél éven belül ez a 3. baktérium okozta fertőzésem, amiért nagyon el vagyok keseredve
.
Tiszta csajnak tartom magam, komolyan olyan, mitha valami szutykos riherongy lennék...
De már nem sok van hátra, majd küldöm Borinak az sms-t, ha eksön van
.
Szorítsatok a könnyű, hüvelyi szülésért nekünk
!
Ha nem írnék, akkor befekvés (max Borinak ezt is elküldöm), vagy szülés
.
K