Voltunk egy kicsit nyaralni, megvolt a tesólátogatás Londonban. Persze akkor, amikor itt jó idő volt, ott esett, mire meg hazajöttünk a héten, már itt esett, de így is jó. Voltunk múzeumozni, új játszótereket fedeztünk fel, etettük a kacsákat és galambokat meg rendőrlovakat bámultunk. Jó volt.
Köszönjük a születésnapi köszöntéseket!
Kép nincs, kicsit kutyafuttában történt az egész, mert épp, hogy megérkeztünk Londonba, unokatesó meg annyira be volt sózva, hogy sietni kellett.
Bicaj:
Nat kb fél óra alatt jött bele rendesen, nagyon szereti. Egy pici időt azért kell kapniuk. De vicces volt, hogy már fel kellett emelni neki az ülést.
A bicikli akkor könnyű, ha elég koordinált a mozgása ahhoz, hogy önállóan hajtsa a hintát.
Zsu,
Az ovi nem engedi a cumit?
Gratula a fogacskához!
Minyu,
Anyukád.
Tapasztalatból tudom, hogy nem feltétlenül emlékeznek jól. Nati nagyon nagy volt picinek, váltig állították, hogy pont akkora, mint én voltam, hiszen emlékeznek. Csak épp az adatok le voltak írva az oltási könyvembe.
Az meg mindegy, hogy mikor kezditek. Amikor megérett, akkor elég gyorsan az lesz. Ha nem zavarja, hogy bepisil/kakál, akkor ez nem az ő ideje.
Köldökzsinór.
Az uh-k nálunk is hasonló eredményt adtak, és a végeredmény szintén XY
Hrk,
Az alvásra Natinál pár hetet vártam, miután nappalra ok volt. Volt a lepedő alatt egy vízzáró réteg, biztos, ami biztos. Persze volt pár baleset, kb 4-5, de ez ezzel jár.
Patrisa,
Nem oltatok kullancs ellen, Natinak meningo, bárányhimló, pneumo, Szabinak rota volt eddig, de kapja a többit is. Én amúgy is inkább a Lyme kóról félek, az ellen meg amúgy sem véd. A másik, hogy kb vándor-táborban láttam utoljára kullancsot, úgy 10 évesen. Spórolok a HPV-re.
Ti mennyit szoktatok olvasni aprónépnek? Naponta?